Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα!!

Τι μου κανετε??

Εμεις οπως ολοι ξεπορτισαμε το σ-κ..Εχθες ειχαμε παει Νεα Μακρη, στο μοναστηρι του Αγιου Εφραιμ κ επειτα φαγακι στην παραλια , στην la pasteria..Επειτα πηγαμε στους κουμπαρους μας στη Λουτσα και γυρισαμε το απογευμα..Ο μικρος ολη μερα εειχε κοιμηθει μονο μιση ωρα..Απορω αυτο το παιδι γιατι δεν κοιμαται..Και χθες βραδυ ειχε ασχημο υπνο ολο ξυπνουσε κ εκλαιγε και απο το πρωι σημερα δεν εχει κοιμηθει σχεδον καθολου.Αυριο εχουμε γιατρο , εμβολιο..Αχ το πουλακι μου δε θελω να κλαιει..

Ποπη μου και εγω θα ελεγα να απευθυνθεις σε ειδικο γιατρο και να δεις που ολα θα φτιαξουν ..Παντως πολυ φατσα η μικρη σου, στο εχω πει??

Γεωργια μου τι ωραια τα παιδακια σου να παιζουν μαζι..συγκινητικο!!

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια αυριο..

Αννα μου να μας πεις σε πιο ξενοδοχειο πηγατε..σκεφτομαστε κ εμεις να την κανουμε λιγο στην εξοχη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοπελιες!!

Γυρισαμε και εμεις!! Ηρθαμε, πλυθηκαμε, φαγαμε, τωρα θα πανε και για υπνο τα παιδια...

Μια χαρα περασαμε, μειναμε πολυ ευχαριστημενοι !!

Καλλιροη, τι κανεις? η δικη μου παιδιατρος μου εχει πει μετα τον 5ο μηνα να τη βαλω στη θαλασσα, τωρα μη με ρωτησεις γιατι, δεν ξερω.:rolleyes::rolleyes:

Ποπη, συμφωνω απολυτα με τη Γεωργια, και εγω στη θεση σου, στο Παιδων στην Αθηνα θα εψαχνα το θεμα με ειδικο παιδογαστρεντερολογο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπερα!!

Τι μου κανετε??

Εμεις οπως ολοι ξεπορτισαμε το σ-κ..Εχθες ειχαμε παει Νεα Μακρη, στο μοναστηρι του Αγιου Εφραιμ κ επειτα φαγακι στην παραλια , στην la pasteria..Επειτα πηγαμε στους κουμπαρους μας στη Λουτσα και γυρισαμε το απογευμα..Ο μικρος ολη μερα εειχε κοιμηθει μονο μιση ωρα..Απορω αυτο το παιδι γιατι δεν κοιμαται..Και χθες βραδυ ειχε ασχημο υπνο ολο ξυπνουσε κ εκλαιγε και απο το πρωι σημερα δεν εχει κοιμηθει σχεδον καθολου.Αυριο εχουμε γιατρο , εμβολιο..Αχ το πουλακι μου δε θελω να κλαιει..

Ποπη μου και εγω θα ελεγα να απευθυνθεις σε ειδικο γιατρο και να δεις που ολα θα φτιαξουν ..Παντως πολυ φατσα η μικρη σου, στο εχω πει??

Γεωργια μου τι ωραια τα παιδακια σου να παιζουν μαζι..συγκινητικο!!

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια αυριο..

Αννα μου να μας πεις σε πιο ξενοδοχειο πηγατε..σκεφτομαστε κ εμεις να την κανουμε λιγο στην εξοχη..

Γεια σου Σοφακι μου!! τι κανεις??

Ωραια περασατε και εσεις εε??

Πηγαμε στην Κυπαρισσια , στο MESSINA MARE, μπες να το δεις.Οι τιμες του πολυ καλες, οπως και οι παροχες του.Δεν πρεπει να ειναι πανω απο 5-6 χρονων ξενοδοχειο.

Εμεις σημερα ειμαστε 4 μηνων!!!

γεια σας ηρθα κ εγω ειχα τον κουνιαδο μου σημερα κ ενα ζευγαρι φιλους η κοπελα ειναι εγκυος τουρλα η κοιλια πολυ την χαρηκα!!! η μικρη σημερα πηγε πολυ καλυτερα 3 εμετους μονο κ οι δυο λιγη ποσοτητα εβγαλε!! αντε να δουμε μπας κ στρωσει με αυτο το γαλα παντως πολυ παραξενο μερα παραμερα μου το παει ..την μια μερα κανει πολλους κ την αλλη οχι...

κοριτσια κυκλοφορει ενας κουνουπς στο σπιτι αν τσιμπησει την μικρη τι κανω?? ειχε σταθει στο ποδαρακι της κ ευτυχως το προλαβα αλλα δεν μπορεσα να το σκοτωσω ...εμενα με καταεφαγε...

σοφακι σε ευχαριστω πολυ!!!

σοφακι κ δωρακι κ εγω το πιστευω οτι θα στρωσει μολις την δει ειδικος κ ισως κ να μην εχει τπτ τουλαχιστον να παρει βαρος αυτο με αγχωνει πολυ,,,,!!!!!!!!!!! κοριτσια θα παω να την πεσω κανα 2ωρο η μικρη κοιμαται καναμε μπανακι φαγαμε κ ταβλιαστηκε το πουλακι μου σχεδον ολη μερα ξυπνια ηταν !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοπελιες!!

Γυρισαμε και εμεις!! Ηρθαμε, πλυθηκαμε, φαγαμε, τωρα θα πανε και για υπνο τα παιδια...

Μια χαρα περασαμε, μειναμε πολυ ευχαριστημενοι !!

Καλλιροη, τι κανεις? η δικη μου παιδιατρος μου εχει πει μετα τον 5ο μηνα να τη βαλω στη θαλασσα, τωρα μη με ρωτησεις γιατι, δεν ξερω.:rolleyes::rolleyes:

Ποπη, συμφωνω απολυτα με τη Γεωργια, και εγω στη θεση σου, στο Παιδων στην Αθηνα θα εψαχνα το θεμα με ειδικο παιδογαστρεντερολογο.

χρονιααααααααααα πολλααααααααααααα αννα μου!!! να την χαιρεσαι την μπουμπουκα σου!!! περασατε ωραια εεε?? η μικρη πως ηταν??προσαρμοστηκε στο περιβαλλον??

πως θα παμε αθηνα ?? μας χωριζουν κ 560 χιλιομετρα ..εδω Θεσσαλονικη πρεπει να το ψαξω...αλλα εδω χωριο ειμαστε να πεις...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χρονιααααααααααα πολλααααααααααααα αννα μου!!! να την χαιρεσαι την μπουμπουκα σου!!! περασατε ωραια εεε?? η μικρη πως ηταν??προσαρμοστηκε στο περιβαλλον??

πως θα παμε αθηνα ?? μας χωριζουν κ 560 χιλιομετρα ..εδω Θεσσαλονικη πρεπει να το ψαξω...αλλα εδω χωριο ειμαστε να πεις...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστω Ποπη μου!!

Η μικρη μια χαρα με το προγραμμα της, τα γευματα της κανονικοτατα στις ωρες της.Με τον υπνο της πολυ καλυτερα και απο εδω, γιατι ηταν πιο πολυ ξυπνια την ημερα σε συγκριση με εδω και ετσι τη νυχτα επεφτε ξερη και ουτε μια φορα δεν ζηταγε την πιπιλα της!! ενω εδω κοιμαται πολυ την ημερα και τη νυχτα ενω κοιμαται ξυπναει μερικες φορες και ψαχνει την πιπιλα.

Εχεις δικιο με την Αθηνα , αλλα τι να κανεις...

Ευχαριστω Ποπη μου!!

Η μικρη μια χαρα με το προγραμμα της, τα γευματα της κανονικοτατα στις ωρες της.Με τον υπνο της πολυ καλυτερα και απο εδω, γιατι ηταν πιο πολυ ξυπνια την ημερα σε συγκριση με εδω και ετσι τη νυχτα επεφτε ξερη και ουτε μια φορα δεν ζηταγε την πιπιλα της!! ενω εδω κοιμαται πολυ την ημερα και τη νυχτα ενω κοιμαται ξυπναει μερικες φορες και ψαχνει την πιπιλα.

Εχεις δικιο με την Αθηνα , αλλα τι να κανεις...

τελεια τι βολικια που ειναι η μπουμπουκα σου δεν σε τυρανναει καθολου !! σου λεει με τρια παιδακια δεν με παιρνει να την ταλαιπωρω!! χε χε χε η ψυχουλα μου!!!παντα ετσι να ειναι!!!τουλαχιστον η αρχη εγινε οποτε ανετα θα μπορειτε να πηγαινετε τα ταξιδακια σας !!!!

εχει εδω παιδογαστρεντελογο εχω μια στα υποψην μου ..θα παρω αυριο ενα τηλ να δω τι γινεται!!!!αλλα ολο κ ολο μια ειναι στην θεσσαλονικη απιστευτο εε?? χωριο κανονικα !!!!

αννα μου παω να την πεσω οσο προλαβω γιατι εμεις εχουμε ξενυχτια !!! με το καλο θα τα πουμε αυριο!! καληνυχτα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Άννα χρόνια σας πολλά!!! Να τα εκατοστήσει η μικρή σας!!!!

Στον 5ο σου είπε ε? και εγώ έτσι ξέρω,αλλά χθες μου έλεγε η κοπέλα που πιάσαμε κουβέντα πως και τώρα μπορώ να πάω,αλλά μου φάνηκε τρελό!!!!

Εν τω μεταξύ(άσχετο),αλλά σκέφτομαι για baby swimming από Φθινόπωρο...Θα κάνω καλά λέτε?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!!

Καλλιροη κοιτα να δεις, απο γνωμες μαμαδων εχεις να ακουσεις.... γενικα για ολα τα θεματα.Και εγω ξερω μαμα που πηγε το μωρο της στη θαλασσα 35 ημερων ασαραντιστο και το βουτηξε.:confused::confused: Το σωστο ειναι να ακουμε τι λεει και ο γιατρος μας, απο εκει και περα η καθεμια κανει οτι νομιζει.

Εγω παντως τη μικρη μου δεν την εβαλα ακομη, μονο το μαγιω της εβαλα και την εβγαλα φωτο ετσι για πλακα στην ξαπλωστρα!! χιχι!!

Αυτο που λες με το κολυμπι για μωρα εγω ειμαι υπερ, μακαρι να ειχαμε και εδω.Εγω εχω και τα δυο μου αγορια απο 4 χρονων στο κολυμβητηριο χειμωνα καλοκαιρι, και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη.Εκτος το κολυμπι που ξερουν, εχουν δυναμωσει παρα πολυ στο αναπνευστικο τους και περνουν με απλο συναχι τις ιωσεις.

Και καλυτερα ενα παιδι να το μαθει απο τα 'γεννοφασκια' του, ειναι πολυ σημαντικο και σαν αθλημα και σαν μεσο επιβιωσης αν θες αργοτερα στη ζωη τους.

Γεια σας!

Τωρα λιγο ξαπλωσαμε το κορμί μας αλλα προβλεπεται να σηκωθούμε σε λιγο γιατι εχω κ πλυντήριο να απλωσω κ την μικρη την βλέπω γυρνιεται...

Αννα χρονια πολλα!!!

Να σας ρωτήσω παιζουν ρολο τα δοντια στο οτι δεν τρωει πολυ τελευταια????

Α! Για θάλασσα κ εμενα στον 6ο μου ειπε κ σε καθαρή θαλασσα κ αργα το απογευμα κατα τις 7 κ κατι....οχι στον πολυ ηλιο.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Τωρα λιγο ξαπλωσαμε το κορμί μας αλλα προβλεπεται να σηκωθούμε σε λιγο γιατι εχω κ πλυντήριο να απλωσω κ την μικρη την βλέπω γυρνιεται...

Αννα χρονια πολλα!!!

Να σας ρωτήσω παιζουν ρολο τα δοντια στο οτι δεν τρωει πολυ τελευταια????

Α! Για θάλασσα κ εμενα στον 6ο μου ειπε κ σε καθαρή θαλασσα κ αργα το απογευμα κατα τις 7 κ κατι....οχι στον πολυ ηλιο.

Γεια σου Δωρα μου!! σε ευχαριστω!!

Γινεται να εχουν ανορεξια με τα δοντια τους, ναι. Οπως επισης και διαρροια η πυρετο οταν ειναι να σκασει το δοντακι.

Εγω να δεις πλυντηρια που εχω.....

Ναι, το απογευμα και νωρις το πρωι για τη θαλασσα.

Παω, φιλια!!!

κοριτσακια μου τι κανετε? εγω τρεχω σαν την τρελλη συνεχεια εχω πηξει στη δουλεια κ τα σκ προσπαθω να προλαβω τα διαφορα του σπιτιου.

βασικα μπηκα να σας θεσω ενα ερωτημα.

η μπεμπα μου με την κοπελα που την προσεχει κοιμαται το μεσημερι κανενα τριωρο. με εμενα καθολου μεσα στη μερα. νομιζα οτι ηταν τυχαιο αλλα τελικα το κανει συνεχεια. κατα τα αλλα δειχνει να την συμπαθει πολυ κ μα χαρουλα τα πανε. απλα μου κανει εντυπωση οτι με μενα δεν θελει να κοιμηθει καθολου! δηλαδη κανενα μισαωρο μονο. ολο θελει παιχνιδια κ χαρουλες. δεν ειναι περιεργο?

αχ γενικα νιωθω φοβερες ενοχες που την αφηνω τοσες ωρες... αλλα δεν γινεται αλλιως ρε γμτ...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!!

Καλλιροη κοιτα να δεις, απο γνωμες μαμαδων εχεις να ακουσεις.... γενικα για ολα τα θεματα.Και εγω ξερω μαμα που πηγε το μωρο της στη θαλασσα 35 ημερων ασαραντιστο και το βουτηξε.:confused::confused: Το σωστο ειναι να ακουμε τι λεει και ο γιατρος μας, απο εκει και περα η καθεμια κανει οτι νομιζει.

Εγω παντως τη μικρη μου δεν την εβαλα ακομη, μονο το μαγιω της εβαλα και την εβγαλα φωτο ετσι για πλακα στην ξαπλωστρα!! χιχι!!

Αυτο που λες με το κολυμπι για μωρα εγω ειμαι υπερ, μακαρι να ειχαμε και εδω.Εγω εχω και τα δυο μου αγορια απο 4 χρονων στο κολυμβητηριο χειμωνα καλοκαιρι, και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη.Εκτος το κολυμπι που ξερουν, εχουν δυναμωσει παρα πολυ στο αναπνευστικο τους και περνουν με απλο συναχι τις ιωσεις.

Και καλυτερα ενα παιδι να το μαθει απο τα 'γεννοφασκια' του, ειναι πολυ σημαντικο και σαν αθλημα και σαν μεσο επιβιωσης αν θες αργοτερα στη ζωη τους.

Καλημέρα(πρωινή πρωινή εγώ)!!! :D

Συμφωνώ πως γνώμες έχω να ακούσω πάαααρα πολλές,αλλά μου ακούστηκε κάπως τρελό να τον πάω τώρα για μπάνιο(φαίνεται τόσο μικρούλης),γι'αυτό ρώτησα...Μέσα ιουνίου θα πάμε στον γιατρό και θα τον ρωτήσω...

Άρα λες να το κάνω το baby swimming ε? Ο άντρας μου βέβαια θέλει να τον βάλω να κάτσει να του εξηγήσω τι είναι,γιατί τον βλέπω να μην καταλαβαίνει χαχαχαχα....Εδώ Αλεξ/πολη έχουν και κλειστό και είναι καλή τιμή.Άκουσα 20 ευρώ τον μήνα(2-3 φορές την εβδομάδα) και από την στιγμή που δεν δουλεύω θα είναι ευκαιρία. Αυτό ήθελα να μάθω όμως αν ισχύουν όλα τα καλά που έχω ακούσει και αφού λες εσύ οτι τα πήγες 4 χρονών και είδες καλά άρα all good!:D

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...