Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τα ιδια αναστασακι μου!! περιμενω κ την σημερινη μερα κ απο αυριο θα ξεκινησω τα τηλ για ειδικο γαστρεντελογο σε παραλληλη συννενοηση με παιδιατρο μας...ηρθα γιατι σημερα θα εχουμε επισκεπτες σπιτι αλλα σκεφτομαι να ξαναφυγω μεσα στην βδομαδα αν ολα πανε καλα με την μικρη!! ευτυχως ειναι ευδιαθετη κ κανει χαρουλες απλως οταν ερχεται η ωρα του εμετου η καημενη κλαιει..οπως κλαιει καθε φορα που νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει εδω σε εμας !! στο χωριο εριχνε κατι υπνους μεσα στην μερα το κατι αλλο την ειχα στην αυλη ,,,μαλλον φταιει εκει που εχει καθαρο αερα!! εσεις πως ειστε?? ολα καλα ο μπεμπακος??

γεωργια μουναι δεν θα το αφησω ετσι θα ψαξω για ειδικο!! καλα να περασετε σημερα !! τι ωραια ζωολογικος κηπος?? μεσα στο οξυγονο τελεια βολτα!!!

εγω σημερα θα εχω επισκεπτες κ τρεχω κ δεν φτανω να φερω εις περα το σπιτι με τις δουλειες εχω κ την μπεμπα ξυπνια...!!!

αχ ποπακι μου αν ηταν καλυτερα το μωρο στο χωριο δεν θα την επαιρνα για να ερχομουν σπιτι επειδη θα ερχοταν κοσμος! ας ερχοταν αλλη φορα;);)

αντε να περασει κ η σημερινη μερα κ να δουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπη τι να της φταίει στο σπίτι και δε κοιμάται και κοιμάται στο χωριο κάτι τέτοια κάνουν και σε τρελαίνουν.Πηγαίνατε βόλτες και κουραζόταν ή απλά ο καθαρός αέρας?

Ο ειδικός χρειάζεται σίγουρα γιατι οσο καλός και να είναι ο παιδίατρος αν δεν του έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση πάει ψάχνοντας ενω ο ειδικός θα τα έχει δει όλα.

Αναστασία μου πιστεύω ότι τα πολύ δύσκολα τέλειωσαν έχω αρχίσει να συνενοούμε με το μεγάλο και η μικρή έχει αποκτήσει ένα πρόγραμμα οπότε είμαι καλά.Στην αρχή για 5 μήνες δηλ. δε θα το κρύψω δυσκολεύτηκα πολύ με τρέλαινε η ιδέα να είμαι μόνη και με τα δύο αλλά τώρα είναι καλά.Βέβαια θα σου πω όταν αρχίσει να περπατάει η μικρή και θα τρέχουν σε αντίθετες κατευθύνσεις χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Πόπη τι να της φταίει στο σπίτι και δε κοιμάται και κοιμάται στο χωριο κάτι τέτοια κάνουν και σε τρελαίνουν.Πηγαίνατε βόλτες και κουραζόταν ή απλά ο καθαρός αέρας?

Ο ειδικός χρειάζεται σίγουρα γιατι οσο καλός και να είναι ο παιδίατρος αν δεν του έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση πάει ψάχνοντας ενω ο ειδικός θα τα έχει δει όλα.

Αναστασία μου πιστεύω ότι τα πολύ δύσκολα τέλειωσαν έχω αρχίσει να συνενοούμε με το μεγάλο και η μικρή έχει αποκτήσει ένα πρόγραμμα οπότε είμαι καλά.Στην αρχή για 5 μήνες δηλ. δε θα το κρύψω δυσκολεύτηκα πολύ με τρέλαινε η ιδέα να είμαι μόνη και με τα δύο αλλά τώρα είναι καλά.Βέβαια θα σου πω όταν αρχίσει να περπατάει η μικρή και θα τρέχουν σε αντίθετες κατευθύνσεις χαχαχα!

χαχαχχαχαχχα! σε αυτο εχεις ενα δικιο!!!!:tongue::tongue::tongue: αχ και εγω θελω κι αλλο παιδακι αλλα λεω μετα που γινει 1,5 χρονων αν μπορεσω να μεινω εγκυος!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ποπακι μου αν ηταν καλυτερα το μωρο στο χωριο δεν θα την επαιρνα για να ερχομουν σπιτι επειδη θα ερχοταν κοσμος! ας ερχοταν αλλη φορα;);)

αντε να περασει κ η σημερινη μερα κ να δουμε!

τι να κανω ηρθε ο κουνιαδος μου απο αθηνα κ φευγει αυριο οποτε αναγκαστικα επρεπε να ερθω για να την δει...ηταν καλυτερα στο χωριο απο αποψη ηρεμιας δεν ειχαμε κ τοσες γκρινιες κ κοιμοταν πολυ καλα !!!οι εμετοι οπως ειπα το ιδιο ηταν ειτε εδω ειτε στο χωριο...

γεωργια μου κ μονο στην αυλη που την εβγαζα κ ακουγε τα πουλακια να κελαηδανε φτανει!!την ειχα σχεδον ολη μερα στην αυλη κ κοιμοταν μια χαρα!!!δεν την πηγαιναμε κ πολυ βολτα γιατι η αυλη μας ειναι μεγαλουτσικη οποτε η καροτσαδα αρκουσε!!! εχουμε κ τα σκυλια μας εκει κ να δεις τι ωραια τα γελουσε!!!

νομιζω γεωργια μου τα δυσκολα σου φυγανε τωρα θα ηρεμησεις πιο πολυ κ μολις αρχισει κ το περπατημα η μικρη ου ου δεν θα ξερεις ποιον να πρωτοφτασεις!!!!κ εγω θελω 2ο παιδακι μολις γινει 1 χρονων η μικρη λεω να ξεκινησω να βαλω μπρος την μηχανη!!χε χε κ οποτε θελει ας ερθει!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εμεις μολις επιστρέφουμε απο Βεροια.. Ξεκινήσαμε να της φοράωμακρύ μανίκι κ στο τελος της τα πεταξα ολα εξω χερια,πόδια! Αλλα απο τον ζεστή ειχε παραπανω ενοχληση στα δοντια,λογικό ειναι??? Κ δεν εφαγε κιολας το ενα γευμα...

Πόπη μου εγω πιστευω οτι μολις πας σε ειδικό το μωρο ως δια μαγείας θα στρώσει μονο του!!!!

Γεωργια μου τι ωραίες οικογενειακές στιγμές ζείτε ε???

Αναστασια μου είδες έστρωσε ο υπνος σας!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε?

τι κάνουν τα μπεμπάκια?

είχα πάει σ/κ στον πεθερό μου και γυρίσαμε σπίτι σήμερα! Σαν το σπίτι σου δεν έχει!!!! :)

Γεια σου Καλλιρροη!!! Καλα θυμαμαι το ονομα σου? Σαν το σπιτι πουθενά οντως!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι καλά το θυμάσαι! Και εσύ είσαι η......? (Μου είχες πει? δεν θυμάμαι :cry:)

Πάντως τι καιρός είναι αυτός!!! Καύσωνας!!!!

Εγω ειμαι η Δώρα! Απο Κοζανη. Χαρηκα!!

Πολυ ζεστη ξαφνικα ρε παιδι μου κ δεν εχω βγάλει ολα τα καλοκαιρινα μας αφου μεχρι προχτες ειχαμε 12 βαθμους κ βροχες!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω ειμαι η Δώρα! Απο Κοζανη. Χαρηκα!!

Πολυ ζεστη ξαφνικα ρε παιδι μου κ δεν εχω βγάλει ολα τα καλοκαιρινα μας αφου μεχρι προχτες ειχαμε 12 βαθμους κ βροχες!

εγώ τα έβγαλα ευτυχώς αλλά τώρα στον πεθερό μου δεν είχα πάρει καλοκαιρινά....περισσότερο ανοιξιάτικα κ έσκασα!!! :D

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου καλιροη ειμαι η αναστασια! δεν συστηθηκαμε!!

δωρακι πως περασετε??? ασε πολυ ζεστη!!! δεν ξερω αν εστρωσε ακομα ο υπνος τοτ.. μπορει κ να ετυχε! (να μην χαρω αδικα! χχεχεχεχε):tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αλο!!!εμείς όλο το σαββατοκύριακο είμασταν εξω,σημερα πήγαμε πισίνα,ο καιρός μας είναι καλοκαιρινός,από αύριο τα κεφαλια μέσα θα παω δουλειά,δυσκολεύομαι να το χωνεψω:(δεν πρόλαβα να σας διαβάσω,παω να βάλω τα μωρά για ύπνο και να ξαπλώσω και εγώ νωρις να μην είμαι ζόμπι αύριο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αλο!!!εμείς όλο το σαββατοκύριακο είμασταν εξω,σημερα πήγαμε πισίνα,ο καιρός μας είναι καλοκαιρινός,από αύριο τα κεφαλια μέσα θα παω δουλειά,δυσκολεύομαι να το χωνεψω:(δεν πρόλαβα να σας διαβάσω,παω να βάλω τα μωρά για ύπνο και να ξαπλώσω και εγώ νωρις να μην είμαι ζόμπι αύριο!!

γεια σου εφακη!!! ξεκινας δουλεια αυριο ε?? φφφφφ καλοκαιριατικα!! τι να κανεις ομως!! καλη αρχη!!! τον μικρο ποιος θα τον κραταει η μαμα σου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου εφακη!!! ξεκινας δουλεια αυριο ε?? φφφφφ καλοκαιριατικα!! τι να κανεις ομως!! καλη αρχη!!! τον μικρο ποιος θα τον κραταει η μαμα σου?

ναι Αναστασία μου καλοκαιριάτικα ξεκινώ,ας όψεται η ανάγκη,η μαμά μου θα μου κρατά το μωρό.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Έφη καλή αρχή στην δουλειά!!!! :) Δύσκολα αλλά τι να κάνεις??:confused:

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?Το συζητούσα με 1 κοπέλα το σ/κ και άλλα έλεγα εγώ,αλλά εκείνη ...Ένα μωρό πότε μπορεί να πηγαίνει θάλασσα? (δεν λέω για τις ώρες 11-3)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...