Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ηρθα κ εγω επεστρεψα στο διαμερισμα "κλουβι" πω πω καταθλιψη με πιανει οταν ειναι να γυρισω θεσσαλονικη!! περασα καλα ξεκουραστικα ψυχολογικα αλλα μολις ηρθα πριν κανα 2 ωρο ειχαμε παλι φασαριες με την μικρη πολυ κλαμμα χωρις να μπορω να την ηρεμησω αρπαχτικα κ με σαββα οποτε η ψυχολογια παλι στα ιδια επεσε...

η μικρη μου στο χωριο ηταν πιο ηρεμη κοιμοταν στην διαρκεια της ημερας που εδω σε εμας δεν το κανει κ δεν ειχαμε γκρινιες κ κλαμματα..

βρε κοριτσια μηπως δεν της αρεσει το σπιτι μας????????

οι εμετοι συνεχιζονται την παρασκευη ο γιατρος μας αλλαξε παλι γαλα το almiron pepti 1 αλλα δυστυχως χειροτερεψε παρα πολυ εκει που παντα εκανε 4-5 ημερησιως φτασαμε στους 7-10 εμετους κ σε διπλασια ποσοτητα σαν βρυση τρεχει...κ παλευουμε για να φαμε γιατι δεν της αρεσει το γαλα αυτο..τον πηρα σημερα τηλ τον ειπα οτι χειροτερεψε κ μου ειπε αλλες 2 μερες υπομονη για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν της κανει το γαλα γιατι ως συνηθως στο 5ημερο κανει διαφορα.....εγω παντως το ελεγα οτι δεν εχει αλλεργια αλλα τι εχει βρε κοριτσια το μωρο μου??γιατι δεν μπορουμε να βρουμε τι εχει?? εχω κουραστει παρα πολυ με αυτο το θεμα κ βλεπω κ το μωρο μου που τυραννιεται κ ματωνει η ψυχη μου...

ο σαββας λεει να μην περιμενουμε αλλες 2 μερες κ να ξαναδωσουμε το frisolac comfort αλλα δεν μπορω να παρω πρωτοβουλια απο μονη αλλωστε κ με το frisolac comfort εκανε εμετους...

πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην θεση μου???

παρεπιμπτοντως ο γιατρος εχει καταμπερδευτει με την εννοια οτι την μια μερα του λεω κανει εμετους κ την αλλη οχι εχθες δεν εκανε καθολου αλλα πεμπτη παρασκευη κ το αποκορυφωμα σημερα εκανε παρα πολλους...ουφ πειτε μου αν ησασταν στην θεση ( που να μην βρεθειτε ποτε ευχομαι) τι θα κανατε???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια ηρθα κ εγω επεστρεψα στο διαμερισμα "κλουβι" πω πω καταθλιψη με πιανει οταν ειναι να γυρισω θεσσαλονικη!! περασα καλα ξεκουραστικα ψυχολογικα αλλα μολις ηρθα πριν κανα 2 ωρο ειχαμε παλι φασαριες με την μικρη πολυ κλαμμα χωρις να μπορω να την ηρεμησω αρπαχτικα κ με σαββα οποτε η ψυχολογια παλι στα ιδια επεσε...

η μικρη μου στο χωριο ηταν πιο ηρεμη κοιμοταν στην διαρκεια της ημερας που εδω σε εμας δεν το κανει κ δεν ειχαμε γκρινιες κ κλαμματα..

βρε κοριτσια μηπως δεν της αρεσει το σπιτι μας????????

οι εμετοι συνεχιζονται την παρασκευη ο γιατρος μας αλλαξε παλι γαλα το almiron pepti 1 αλλα δυστυχως χειροτερεψε παρα πολυ εκει που παντα εκανε 4-5 ημερησιως φτασαμε στους 7-10 εμετους κ σε διπλασια ποσοτητα σαν βρυση τρεχει...κ παλευουμε για να φαμε γιατι δεν της αρεσει το γαλα αυτο..τον πηρα σημερα τηλ τον ειπα οτι χειροτερεψε κ μου ειπε αλλες 2 μερες υπομονη για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν της κανει το γαλα γιατι ως συνηθως στο 5ημερο κανει διαφορα.....εγω παντως το ελεγα οτι δεν εχει αλλεργια αλλα τι εχει βρε κοριτσια το μωρο μου??γιατι δεν μπορουμε να βρουμε τι εχει?? εχω κουραστει παρα πολυ με αυτο το θεμα κ βλεπω κ το μωρο μου που τυραννιεται κ ματωνει η ψυχη μου...

ο σαββας λεει να μην περιμενουμε αλλες 2 μερες κ να ξαναδωσουμε το frisolac comfort αλλα δεν μπορω να παρω πρωτοβουλια απο μονη αλλωστε κ με το frisolac comfort εκανε εμετους...

πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην θεση μου???

παρεπιμπτοντως ο γιατρος εχει καταμπερδευτει με την εννοια οτι την μια μερα του λεω κανει εμετους κ την αλλη οχι εχθες δεν εκανε καθολου αλλα πεμπτη παρασκευη κ το αποκορυφωμα σημερα εκανε παρα πολλους...ουφ πειτε μου αν ησασταν στην θεση ( που να μην βρεθειτε ποτε ευχομαι) τι θα κανατε???

Ποπακι μου γλυκο στη θεση σου και σαν τελευταια λυση θα εψαχνα δε ξερω απο που απο γνωστους απο το διαδυκτιο απο παντου να βρω ενα γιατρο διευθυντη εισηγητη κατι τετοιο σε κλινικη οπως το παιδων που εχουν δει πολλα και θα του πηγαινα ολες τις εξετασεις και το ιστορικο της μηπως βγαλει καμια ακρη.Τι να πω βρε κοπελα μου να μη τυχει σε καμια

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?ερημιες στο καφε μας!κ εμεις ολο εξω γυριζουμε εχει τελειο καιρο!η μπεμπα ομως εχει αρχισει να γκρινιαζει στο καροτσι,την παρασκευη βγηκαμε το απογευματακι κ μας ακουσε ολη η λαρισα!αποψε την αφησαμε στους γονεις μου για λιγο κ βγηκαμε για ενα ποτο ευτυχως ηταν ηρεμη!αυριο λεμε να παμε για φαγητο αλλα φοβαμαι μη την πιασει παλι η γκρινια! Το εχω παρει αποφαση,εχω γκρινιαρικο μωρακι,δεν πειραζει ,υπομονη!

Ποπη μου θα συμφωνησω με την γεωργια,πηγαινε βρες καποιον πολυ εμπειρο παιδιατρο αν κ πιστευω οτι το μωρο σου δεν εχει τιποτα απολυτως,ισως μονο λιγο ευαισθητο στομαχακι κ θα στρωσει σιγα σιγα με τις στερεες!δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο σιγουρη αλλα εγω αυτο πιστευω,οτι ειναι μια χαρουλα η μικρη σου!

Οσο για 2η εγκυμοσυνη που λεγατε το εχω μεγαλο φοβο!κανουμε τιποτα με τον αντρα μου κ τον πρηζω ολη την ωρα να προσεχει,εμμονη μου εχει γινει.ειλικρινα αν τυχει κατι δεν ξερω τι θα γινει,κυριως για οικονομικους λογους!

Πεφτω για υπνο ηπια 2 μοχιτο κ εγινα καπως, α ρε καταντια,εγω επινα 5 μεχρι περυσι σε ενα βραδυ!χα χα παει γερασαμε!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!! Τετοια ωρα μονη μου ειμαι εννοείτε,οποτε ας μονολογησω....!

Κι εμεις καναμε βολτίτσα χτες αν κ ειχε πολυ γκρίνια η μπεμπα μαλλον απο τα ούλα της αφου το δάχτυλο μου το δαγκωνε με μανια!!! Κ τα χερια της επισης..!

Χτες ηρθε κ ο αδερφός μου κ την ειδε κιολας μετα απο μηνα περιπου κ λεει οτι αλλαξε πολυ!

Σημερα λεμε να παμε Βέροια σε κατι φιλους για να ψησουμε,μαζι με το μωρο εννοείτε! Θα δουμε πως θα αντιδράσει..

Ποπη μου διάβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να εχει πολυ ερεθισμενο οισοφαγο κ να κανει εμετούς,οισοφαγιτιδα δηλ. ή φραγη στομάχου. Μην σε τρομάζει οπως σου τα γράφω,προσπαθώ να βρω κι εγω κατι να βοηθήσω... Δεν μπορει η μονη λυση σας να ειναι η αλλαγη γάλακτος ρε συ...!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια! πολυ στεναχωρεθηκα με τα νεα της ποπης!! ουφφφφ τι να πω!!!! να πω να παει και σε αλλο γιατρο δεν θα ηταν υπερβολη?? δεν ξερω!!!

εμεις 3η μερα σημερα που μου ξυπνησε 1 φορα μονο!:D εχθες πηγαμε και για φαγητο εξω το βραδυ οι 3 μας! καλα ηταν! τωρα τον περιμενω να ξυπνησει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια μου !! πω πω χθες ξεραθηκα στον υπνο με την μπεμπα απο τις 22.30!! ξυπνησαμε στις 5 κ ξανακοιμηθηκαμε στις 07 μεχρι της 10!!! ελιωσα !!!

πιστευω οτι πλεον δεν ειναι θεμα παιδιατρου γιατι περα απο τον δικο μας παιδιατρο μιλησαμε κ με αλλους 2(εναν απο αθηνα κ ο αλλος ο παιδιατρος της ανιψιας μου) κ μας ειπαν ακριβως τα ιδια πραγματα...νομιζω οτι πλεον πρεπει να απευθυνθουμε σε ειδικο γαστρεντολογο η σε ειδικο αλλεργιολογο...το πιο σοβαρο που μας απασχολει ειναι το βαρος της ..ας εκανε εμετους κ ας εβαζε βαρος..μπορει ισως κ να μην εχει τπτ οπως λεει η Γωγω αλλα το οτι δεν παιρνει το απαιτουμενο βαρος δεν ειναι κατι?? απο 19 απριλιου εχει παρει μονο 480 γρ...

δεν ξερω τι να πω .....

εσεις ολα καλα??περασατε καλα το σαβ/κο με τα μπεμπακια σας!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια εμείς πουθενά δε θα πάμε τωρα το πρωί κάνει απίστευτη ζέστη δε βγάζω τα μωρά έξω έκανα ένα παστίτσιο και θα βγούμε το απόγευμα να πάμε σε ζωολογικό κήπο να χαρει λιγο ο γιος μου να πιουμε κανενα καφε κι εμεις.

Αχ κορίτσια χθες ο μεγάλος χοροπηδούσε στο κρεβάτι και η μικρή ξεκαρδιζόταν στα γέλια και μετα κάνανε κούνια μαζί στην κουνια που έχω στο μπαλκονι.Ααααχ ειχα συγκινηθει.

Ποπάκι σίγουρα χρειάζεσαι ειδικό μη το αφήνεις άλλο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια εμείς πουθενά δε θα πάμε τωρα το πρωί κάνει απίστευτη ζέστη δε βγάζω τα μωρά έξω έκανα ένα παστίτσιο και θα βγούμε το απόγευμα να πάμε σε ζωολογικό κήπο να χαρει λιγο ο γιος μου να πιουμε κανενα καφε κι εμεις.

Αχ κορίτσια χθες ο μεγάλος χοροπηδούσε στο κρεβάτι και η μικρή ξεκαρδιζόταν στα γέλια και μετα κάνανε κούνια μαζί στην κουνια που έχω στο μπαλκονι.Ααααχ ειχα συγκινηθει.

Ποπάκι σίγουρα χρειάζεσαι ειδικό μη το αφήνεις άλλο.

καλα να περασετε γεωργια μου!!! αχχχχχ φανταζομαι συγκινηση!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακι μου γλυκοοοοοοοο!!! πως ειστε σημερα?

νομιζα πως θα κατσεις περισσοτερο στη μαμα σου:rolleyes:

τα ιδια αναστασακι μου!! περιμενω κ την σημερινη μερα κ απο αυριο θα ξεκινησω τα τηλ για ειδικο γαστρεντελογο σε παραλληλη συννενοηση με παιδιατρο μας...ηρθα γιατι σημερα θα εχουμε επισκεπτες σπιτι αλλα σκεφτομαι να ξαναφυγω μεσα στην βδομαδα αν ολα πανε καλα με την μικρη!! ευτυχως ειναι ευδιαθετη κ κανει χαρουλες απλως οταν ερχεται η ωρα του εμετου η καημενη κλαιει..οπως κλαιει καθε φορα που νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει εδω σε εμας !! στο χωριο εριχνε κατι υπνους μεσα στην μερα το κατι αλλο την ειχα στην αυλη ,,,μαλλον φταιει εκει που εχει καθαρο αερα!! εσεις πως ειστε?? ολα καλα ο μπεμπακος??

γεωργια μουναι δεν θα το αφησω ετσι θα ψαξω για ειδικο!! καλα να περασετε σημερα !! τι ωραια ζωολογικος κηπος?? μεσα στο οξυγονο τελεια βολτα!!!

εγω σημερα θα εχω επισκεπτες κ τρεχω κ δεν φτανω να φερω εις περα το σπιτι με τις δουλειες εχω κ την μπεμπα ξυπνια...!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...