Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Κανονικά τα στέλνουν απευθείας εκεί που θα γίνει η αυχενική. Ή πας εκεί που θα κάνεις αυχενική Κ σου περνούν αίμα Κ κάποια στιγμή σου στέλνουν ένα χαρτί με τις πιθανότητες για κάθε σύνδρομο . 

Αυτα αξιολογούνται όλα μαζί με την κύηση γενικά . 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λοιπον τσιγαριζουμε το τεμαχισμενο κοτοπουλο (μισο βαζω 2 ειμαστε) σε ελαιολαδο με ενα κουταλακι lurpac κ προσθετουμε το κρεμμυδι να τσιγαριστει. μετα σβηνουμε με λιγο λευκο κρασι αν εχουμε. μολις εξατμιστειβ ριχνουμε το χυμο απο 2 λεμονια λιγη σογια σως (μια κουταλια) αλατι πιπερι θυμαρι κολιανδρο. οταν χρειαστει προσθετουμε νερο. το σερβιρουμε με μπασματι!!!!!!! ελπιζω να σας αρεσει οσο σε εμας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θελω να ερθω εκει! κ για τη συννεφια κ για τα τυροπιτακια! μιαμ! εγω μαγειρεψα κ δεν εχω φαει ακομα! λοιπον θα σας πω συνταγη για κοτοπουλο!

Να μας πεις μονο την συνταγη?? Το θεμα ειναι να το φερεις να δοκιμασουμε κιολας!!!!:tongue::tongue:

Οσο για τα επιπλα και τους φιλους σας... Κι εμας μας ειπαν διαφοροι αλλα απο τα λογια μεχρι να στα δωσουν..ξερω γω?? Ασε που ειναι το πρωτο παιδακι θελω να εχω τα καινουρια τα δικα μου,οπως κανανε κ ολοι αυτοι που τωρα θελουν να μας τα δωσουν... Και μετα αν κανουμε 2ο παιδι θα ξαναζηταμε ?? Δεν ξερω ρε κοριτσια...Τουλαχιστον σε αυτο ο ανδρας μου συμφωνει.. Οκ δεν λεω εχουμε κριση,ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα οσο να ναι θελω να το χαρω να ειναι τα δικα της επιπλακια της μπεμπας μας!! Προτιμω να μην βγω για 2 μηνες καθολου να μην κανω εξοδα πχ σε βλακειες στο σουπερ μαρκετ(που ολοι κανουμε) και να τα παρω... Τωρα μπορει να διαφωνειτε αλλα ειμαι και λιγο προκατηλλημενη,θελω να ειναι τα δικα της φρεσκα καινουρια πραγματακια.... και με το καλο αν χρειαστει να τα παρουν οι κουνιαδες μου πχ ή ο αδεφος μου!! Αλλο αυτο δεν θα το μαθει και κανεις αλλα με τους φιλους τωρα δεν θελω να λενε "α δωσαμε τα δικα μας"....:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λοιπον τσιγαριζουμε το τεμαχισμενο κοτοπουλο (μισο βαζω 2 ειμαστε) σε ελαιολαδο με ενα κουταλακι lurpac κ προσθετουμε το κρεμμυδι να τσιγαριστει. μετα σβηνουμε με λιγο λευκο κρασι αν εχουμε. μολις εξατμιστειβ ριχνουμε το χυμο απο 2 λεμονια λιγη σογια σως (μια κουταλια) αλατι πιπερι θυμαρι κολιανδρο. οταν χρειαστει προσθετουμε νερο. το σερβιρουμε με μπασματι!!!!!!! ελπιζω να σας αρεσει οσο σε εμας!

Αχ κι εγω ετσι το κανω... Δεν το πιστευω!!!:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θελω, θελω, θελω...

Εγω για τις συνταγες ειδικα απο νοικοκυρες ενδιαφερομαι!!

Και εγώ ενδιαφέρομαι για συνταγές!!!

Βούλα για στείλε καμια μερίδα γιουβαρλάκια:D:D:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

πως και πιστευεις οτι μπορεί να περιμένω γιο;;; :P:p:p

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Νίκη μου ένστικτο απλά, νομίζω πως σου πάει το γαλάζιο:tongue:

Ήρθε ο καλός σου βρε ή απόψε? Πώς ήταν η συνάντηση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ Ελευθερια μου τελος καλο ολα καλα ε? Πραγματικα δεν ηξερα οτι εχει τετοιες λεπτομερειες η β'επιπεδου..Καλα μονο 9 κιλα πηρες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη?Εισαι θεα !Μπραβο σου!Πως το καταφερες αυτο και πηρες 3 μονο κιλα στους 6-7-8-9ο μηνες??

Απ'την αλλη βεβαια δεν σας κρυβω οτι ανησυχω γιατι δεν παιρνω κιλα ..Μα δεν γινεται..Πως μεγαλωνει το μωρο αν εγω δεν παιρνω ουτε γραμμαριο??ακομα στο 1,5 κιλο ειμαι συν κ ανησυχω..Μηπως λεω χαζομαρες??

Καλημέρα Σοφάκι. Ε ναι μια τρομάρα την πήρα αλλά τελικά όλα καλά. 9 κιλά πήρα και μάλιστα μέχρι τον 6ο είχα πάρει ήδη 6, μετά πήρα μόνο 3!! Απλά δεν έτρωγα περιττά πράγματα και όχι μεγαλύτερες ποσότητες. Δεν πεινούσα κιόλας, δεν είχα λιγούρες οπότε ήταν εύκολο. Πιστεύω πως το μυστικό είναι να μην βάλεις πολλά κιλά τους πρώτους μήνες γιατί αργότερα θα βάλεις έτσι και αλλιώς. 4-5 κιλά μέχρι τον 6ο είναι οκ νομίζω και 12 σε όλη την εγκυμοσύνη το ιδανικό.

Επειδή δεν παίρνεις κιλά δεν σημαίνει πως δεν με μεγαλώνει το μπεμπέ καλέ. Μέχρι τον 5ο και εγώ στα +2 ήμουν και από τον 5ο στον 6ο πήρα +3!!! Το ίδιο είχε γίνει και στον γιο μου, από τον 5ο στον 6ο πήρα και τότε μαζεμένα 3 κιλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Οσο για τα επιπλα και τους φιλους σας... Κι εμας μας ειπαν διαφοροι αλλα απο τα λογια μεχρι να στα δωσουν..ξερω γω?? Ασε που ειναι το πρωτο παιδακι θελω να εχω τα καινουρια τα δικα μου,οπως κανανε κ ολοι αυτοι που τωρα θελουν να μας τα δωσουν... Και μετα αν κανουμε 2ο παιδι θα ξαναζηταμε ?? Δεν ξερω ρε κοριτσια...Τουλαχιστον σε αυτο ο ανδρας μου συμφωνει.. Οκ δεν λεω εχουμε κριση,ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα οσο να ναι θελω να το χαρω να ειναι τα δικα της επιπλακια της μπεμπας μας!! Προτιμω να μην βγω για 2 μηνες καθολου να μην κανω εξοδα πχ σε βλακειες στο σουπερ μαρκετ(που ολοι κανουμε) και να τα παρω... Τωρα μπορει να διαφωνειτε αλλα ειμαι και λιγο προκατηλλημενη,θελω να ειναι τα δικα της φρεσκα καινουρια πραγματακια.... και με το καλο αν χρειαστει να τα παρουν οι κουνιαδες μου πχ ή ο αδεφος μου!! Αλλο αυτο δεν θα το μαθει και κανεις αλλα με τους φιλους τωρα δεν θελω να λενε "α δωσαμε τα δικα μας"....:rolleyes:

μωρε και εγω θελω να διαλεξω τι θα παρω...αλλα εχουν κατι τρελες τιμες.. αχ πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω. ειναι που κ η γεννα θα μας παει πολλα...ξερω γω...ε μου ειπε κατσε να δεις την κουνια κ αν δεν σου αρεσει παιρνουμε αλλη...θα τον ψησω στανταρ αν δεν ειναι ωραια..ε αν μου αρεσει θα τη κρατησω.. οσον αφορα αυτο που λες να μην λενε ευτυχως αυτο το ζευγαρι δεν ειναι στην παρεα μας ειναι φιλοι του αντρα μου απο τη δουλεια οποτε τη γλιτωνω!!! κ εγω δεν θελω να με συζητανε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Βρε δεν είπαμε ό,τι αλλάζουμε μήνα κάθε που έχουμε ΠΗΤ? Γιατί μπερδεύεστε?Εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 άρα αλλάζω μήνα κάθε 19! Στις 19 του Σεπτέμβρη, δηλαδή σε 4 μέρες, θα κλείσω τον 5ο και θα μπω στον 6ο!! So simple!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να μας πεις μονο την συνταγη?? Το θεμα ειναι να το φερεις να δοκιμασουμε κιολας!!!!:tongue::tongue:

Ισως να εχεις και δικιο, σε αυτο με τους ξενους και τους φιλους....

Και εγω στο 1ο δικα μου ηθελα γιατι ελεγα οτι δε θα κατσω με ενα παιδι, και ηταν και η αδερφη μου νιοπαντρη..

Το θεμα ομως ειναι οτι τωρα εχουν στενεψει πολυ τα πραγματα για ολους μας!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημέρα κοπέλες.... ήρθε επιτέλους..... και ήταν όλα τέλια... είδε και την κοιλίτσα μου .... την χαιδευε συνεχως, και όταμ ξαπλόσαμε έβαλα το χέρι του πάνω στην κοιλίτσα μου και άρχισε το μωρακι να κλωτσάει, θα είναι πολύ χαζομπαμπάς τελικά το μωράκι μου....:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Βρε δεν είπαμε ό,τι αλλάζουμε μήνα κάθε που έχουμε ΠΗΤ? Γιατί μπερδεύεστε?Εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 άρα αλλάζω μήνα κάθε 19! Στις 19 του Σεπτέμβρη, δηλαδή σε 4 μέρες, θα κλείσω τον 5ο και θα μπω στον 6ο!! So simple!!

Το ιδιο πραγμα βγαινει.Εγω στις 17 αλλαζω μηνα , δλδ αυτη την εβδ. τη 18η.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Νίκη μου ένστικτο απλά, νομίζω πως σου πάει το γαλάζιο:tongue:

Ήρθε ο καλός σου βρε ή απόψε? Πώς ήταν η συνάντηση?

Ενστικτο ε;;;;;;; Στον πρώτο μου γιο ήμουν σιγουρη για αγοράκι... Αφου τους το έλεγα πριν το μάθω... Τώρα;;;;; :shock::shock::shock::shock:ήμουν σίγουρη για κόρη:rolleyes:...... απο την ώρα που έμεινα έγκυος έλεγα ότι έχω κόρη...αφου πήγα για αυχενικό και μου είπε πιθανόν αγοράκι... αποκλείετε είπα από μέσα μου αφού το νιώθω είμαι σίγουρη ότι κόρη έχω..... και παιδιά ήμουν τελειως σίγουρη...τέτοια σιγουρια δεν υπάρχει σου λέω...........τελικά στον τέταρτο που ξαναπήγα μου είπε και πάλι ότι είναι γιος.... δεν με πηραξε βέβαια δεν είχα προτίμηση απλά λανθασμένο ένστικτο....:tongue:

Ελευθερία εγώ κάθε 11 αλλάζω αλλά είχα την εντύπωση ότι εκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο:shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...