Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Εφακι μου! Εμεις ειμαστε του κοκκινου!!

Σημερα ομως το μεσημερι ειπιαμε τα ουζακια μας στην Πυλο.Τα καλοκαιρια οταν βγουμε μεσημερι για ψαροκατασταση περνουμε ουζο.Εγω βεβαια το πινω με πορτοκαλαδα μεσα, το σπαει πολυ.Και περυσι λογω εγκυμοσυνης δεν ειχα πιει.

Τις υπολοιπες φορες και τον χειμωνα βεβαια κοκκινο κρασι.

γεια σου Άννα μου!!εγώ ποτό να είναι και ότι να ναι!!αφού δεν μπορούμε να παμε κάπου είπαμε να κάνουμε παρτακι μονοι μας στην βεράντα .

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αα νόμιζα το είχες πάρει.. !:rolleyes: πότε λες να ξεκινησετε στερεες?:D

Στις αρχες του επομενου λεω να αρχισω και βλεπουμε μεχρι να τις συνηθισει ελπιζω το Σεπτεμβρη να εχω βαλει 2 γευματα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλα κανατε Εφη μου να χαλαρωσετε λιγο να εχεις και παρεα κι εσυ!Κοιτα μη πατε για το τριτο!!χαχαχαχαχα!!!!Εγω οποτε επινα τσουπ να και ενα δε το σηκωνω καθολου!!!

Αννα μου σε καταλαβαινω κι εγω με το φαγητο εχω τρελη σχεση αλλα να που αναγκαζομαι να κοψω πολλα.Θα αλλαξε και η ψυχολογια σου τωρα ε?Μπανακι θα κανετε?

Αναστασια εσυ ποτε θα αρχισεις στερεες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλα κανατε Εφη μου να χαλαρωσετε λιγο να εχεις και παρεα κι εσυ!Κοιτα μη πατε για το τριτο!!χαχαχαχαχα!!!!Εγω οποτε επινα τσουπ να και ενα δε το σηκωνω καθολου!!!

Αννα μου σε καταλαβαινω κι εγω με το φαγητο εχω τρελη σχεση αλλα να που αναγκαζομαι να κοψω πολλα.Θα αλλαξε και η ψυχολογια σου τωρα ε?Μπανακι θα κανετε?

xaxxa δεν παιζει κατι τετοιο γεωργια μου περνω τες προφηλαξεις μου!!!πολυ πολυ να κανω πιο ωραιο υπνο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

xaxxa δεν παιζει κατι τετοιο γεωργια μου περνω τες προφηλαξεις μου!!!πολυ πολυ να κανω πιο ωραιο υπνο!!!

χαχα μη γελάς εγω την μπουμπού την έπιασα με σπιράλ και τσικουδιά;)χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω όχι γιατι κι εγώ αυτά θα ξεκινήσω τώρα κι αν δε πιάσουν κι αυτά θα στειρώσω τον άντρα μου χαχαχα!

εγω παντος τα επινα και πριν να κανω τον αντρεα και ειμουν ευχαριστημενη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Στις αρχες του επομενου λεω να αρχισω και βλεπουμε μεχρι να τις συνηθισει ελπιζω το Σεπτεμβρη να εχω βαλει 2 γευματα!

δηλ. σιγα σιγα αντικαθηστουμε γευμα θηλασμου ε?? μου φαινεται βουνο ολο αυτο!:rolleyes:

εγω τελη αυτουνου λεω.. δηλ σχεδον θα κλεισουμε τον 6ο..

χαχα μη γελάς εγω την μπουμπού την έπιασα με σπιράλ και τσικουδιά;)χαχαχα!

χαχαχαχαχαχα!!!!

εμεις βγηκαμε τελικα για μπυρα κ γυρισαμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Χτες η μπεμπα κοιμηθηκε στα χερια μου καθώς μιλούσα με τον αντρα μου κ είμασταν όρθιοι κ της ετοιμαζαμε το γαλα... Σαν παγωτό έλιωνε...χα χα! Δεν μπορούσαμε να την ξυπνήσουμε κ φασαρία καναμε τιποτα αυτη! Το αποτελεσμα ηταν οτι κοιμηθηκε νηστικό το μωρακι μου...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!

Χτες η μπεμπα κοιμηθηκε στα χερια μου καθώς μιλούσα με τον αντρα μου κ είμασταν όρθιοι κ της ετοιμαζαμε το γαλα... Σαν παγωτό έλιωνε...χα χα! Δεν μπορούσαμε να την ξυπνήσουμε κ φασαρία καναμε τιποτα αυτη! Το αποτελεσμα ηταν οτι κοιμηθηκε νηστικό το μωρακι μου...

γεια σου δωρακι μου!!! φαινεται κουραστηκε απο τα παιχνιδια ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου δωρακι μου!!! φαινεται κουραστηκε απο τα παιχνιδια ε??

Σου λεω εκει που κοιτούσε γυρω της κ μιλούσε ξαφνικα την είδαμε έκλειναν τα ματια της... Ασε πολυ γέλιο,μονο νερο που δεν της ρίξαμε στο προσωπο!!!! Χα χα χα χα χα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σου λεω εκει που κοιτούσε γυρω της κ μιλούσε ξαφνικα την είδαμε έκλειναν τα ματια της... Ασε πολυ γέλιο,μονο νερο που δεν της ρίξαμε στο προσωπο!!!! Χα χα χα χα χα!

χααχχααχχααχ!!!!! εγω παρατηρησα τελευταια που βγαινουμε εξω συχνα μες στη μερα ο μικρος κουραζεται κ το βραδυ δεν ξυπναει!

εχθες κοιμηθηκε στις 11 κ τον ξυπνησα στις 5 για να φαει κ μετα ξαναξυπνησε στις 9.15!!! μια χαρα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...