Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απο μενα. Ειμαστε ακομα στην μαμα μου,ο ξαδερφος εφυγε. Η μπεμπα κοιμαται στο καρότσι κ εγω νυστάζω!!!! Ειχε φοβερή μερα σημερα...αντε ετσι να ειναι απο δω κ περα!

Εσεις ολες καλα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι κι εγω το λέω επειδή είμαι ακόμα σπίτι αν πάω και τα βρω όπως τα είχα βρεί την προηγούμενη φορά χάλια μαύρα δηλαδή θα βρίζω κι εγω.:tongue:

Αχ κι εμένα έπαιζε στην αυλή της γιαγιάς αλλα τώρα θα κάνουμε 1 μήνα να πάμε:cry:Αλλα΄ευτυχ'ως σε 20 μέρες φεύγουμε διακοπές;)

αχ τυχερούλα!!! διακοπές ε????? αχχχχχχχ!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας, τι κανετε;

Εμεις ειμαστε στο ξενοδοχειο στην Κυπαρισσια.Ειναι πολυ ωραια και το μερος εδω και το ξενοδοχειο.Τα προτεινω ανεπιφιλακτα! Το ξενοδοχειο το βρικαμε απο το ιντερνετ και ειναι πολυ καλο, ειμαστε υπερευχαριστημενοι!

Ο καιρος υπεροχος.! Τωρα ειμαστε στο σαλονι, οι αντρες μου βλεπουν μπασκετ, η μικρη κοιμαται στο καροτσι και εγω τωρα σας διαβασα.Στο δωματιο δεν πιανει το ταμπλετ.

Γεωργια μου, ευτυχως το ξεπερασατε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας κ απο μενα. Ειμαστε ακομα στην μαμα μου,ο ξαδερφος εφυγε. Η μπεμπα κοιμαται στο καρότσι κ εγω νυστάζω!!!! Ειχε φοβερή μερα σημερα...αντε ετσι να ειναι απο δω κ περα!

Εσεις ολες καλα??

γεια σου δωρακι! επαιξε η μικρη και κουραστηκε ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, τι κανετε;

Εμεις ειμαστε στο ξενοδοχειο στην Κυπαρισσια.Ειναι πολυ ωραια και το μερος εδω και το ξενοδοχειο.Τα προτεινω ανεπιφιλακτα! Το ξενοδοχειο το βρικαμε απο το ιντερνετ και ειναι πολυ καλο, ειμαστε υπερευχαριστημενοι!

Ο καιρος υπεροχος.! Τωρα ειμαστε στο σαλονι, οι αντρες μου βλεπουν μπασκετ, η μικρη κοιμαται στο καροτσι και εγω τωρα σας διαβασα.Στο δωματιο δεν πιανει το ταμπλετ.

Γεωργια μου, ευτυχως το ξεπερασατε.

γεια σου αννα!!! καλα να περασετε!!!!!!! τελεια που ολα ειναι οκ!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι εννοω το swinh το θηλαστρο της medela...:rolleyes:

αχ καλε δε το διαβασα καλα τι χαζουλα ειμαι.

Αναστασια μου δε το πηρα και δε ξερω αν θα το παρω τωρα που μπαινουν και οι στερεες θα εχω πιο πολυ ελευθερια.

Εξαλλου αφου δε το πηρα στο πρωτο τωρα δυσκολα θα το ξεκιναγα...

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπερα Δωρα μου ηταν καλο κοριτσι με τους καλεσμενους?Το σπιτι αντεξε την επιδρομη της μικρης?

Αννα μου ολα τελεια ε?Καλα να περασετε θα εχει υπεροχο καιρο!!!Κανω σου τωρα!

Αναστασια μου τιποτα το ιδιαιτερο στις στρατιωτικες κατασκηνωσεις θα παμε εδω κοντα αλλα τουλαχιστον θα αλλαξει παραστασεις ο μικρος!

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ καλε δε το διαβασα καλα τι χαζουλα ειμαι.

Αναστασια μου δε το πηρα και δε ξερω αν θα το παρω τωρα που μπαινουν και οι στερεες θα εχω πιο πολυ ελευθερια.

Εξαλλου αφου δε το πηρα στο πρωτο τωρα δυσκολα θα το ξεκιναγα...

αα νόμιζα το είχες πάρει.. !:rolleyes: πότε λες να ξεκινησετε στερεες?:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειναι ωραια και προς τα εδω.Οποια δεν εχει ερθει, ας το κρατησει αυτο που λεω σαν μια προταση για διακοπες.

Πηγαμε στη Μεθωνη, στην Πυλο και στη Φοινικουντα.Πολυ ωραια μερη, γραφικα, οι ελιες απλωνονται μπροστα σου οσο μπορεις να δεις και τελειωνουν στη θαλασσα! Η Πυλος γραφικοτατη σα μια ζωγραφια.Ειναι ωραια η Ελλαδιτσα μας τελικα!

Δωρα, με την αποστειρωση μια χαρα, εχει και κουζινακι στο δωματιο με νεροχυτη και πλενω τα μπουκαλια.Εχω και βραστηρα και ολα οκ.

Γωγω, ειναι πολυ αδυναμα ακομη τα ποδαρακια τους, δεν κανει να πατανε σε αυτα.Μετα τον εβδομο, δεν κανει να τα επιβαρυνεις με το βαρος της.

Καλησπερα Δωρα μου ηταν καλο κοριτσι με τους καλεσμενους?Το σπιτι αντεξε την επιδρομη της μικρης?

Αννα μου ολα τελεια ε?Καλα να περασετε θα εχει υπεροχο καιρο!!!Κανω σου τωρα!

Αναστασια μου τιποτα το ιδιαιτερο στις στρατιωτικες κατασκηνωσεις θα παμε εδω κοντα αλλα τουλαχιστον θα αλλαξει παραστασεις ο μικρος!

δεν εχει σημασια! διακοπουλες να ναι με θαλασσα και ολα καλα!!

εμενα ο μικρος κοιμαται εδω και μιση ωρα διπλα μου στον καναπε. να δω τι ωρα θα κοιμηθουμε το βραδυ! και ελεγα να κατεβαιναμε παλι καμια βόλτα!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εχουν αρχισει και στηνουν τον βραδυνο μπουφε και μου εχει σπασει η μυτη! Θα γυρισω πισω με 5 κιλα γμτ!! Εκει που θελω να χασω 4 θα παρω κι'αλλα!!

γεια σας κορίτσια!!!εμείς κάνουμε διακοπές στην βεράντα μας,ανοίξαμε ένα ροζέ κρασί και θα το τσακισουμε με τον άντρα μου.ο μικρός κοιματε ο μεγάλος είναι στο μπαμπά του!!γεωργία μου πολύ χάρηκα που το περάσατε στα γρήγορα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Εφακι μου! Εμεις ειμαστε του κοκκινου!!

Σημερα ομως το μεσημερι ηπιαμε τα ουζακια μας στην Πυλο.Τα καλοκαιρια οταν βγουμε μεσημερι για ψαροκατασταση περνουμε ουζο.Εγω βεβαια το πινω με πορτοκαλαδα μεσα, το σπαει πολυ.Και περυσι λογω εγκυμοσυνης δεν ειχα πιει.

Τις υπολοιπες φορες και τον χειμωνα βεβαια κοκκινο κρασι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...