Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Χα χα χα!! Ρε το αντρακι... Κι εμενα στις 11 με 11:30 θα κοιμηθεί... Μια χαρα κ για τωρα που καλοκαιριαζει.

Σημερα περιμένω τον ξαδερφο μου με την γυναικα του κ την μικρη τους 15μηνων να δω πως θα μου κανει το σπιτι η μαϊμού!!!

ασε αυτη η ηλικια ειναι να σου κανει το σπιστι αναστα ο κυριος!! χεχεχχεχε!!!

εσυ τετοια ωρα σηκωνεσαι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε αυτη η ηλικια ειναι να σου κανει το σπιστι αναστα ο κυριος!! χεχεχχεχε!!!

εσυ τετοια ωρα σηκωνεσαι?

Δεν ξέρω!!! Χα χα! Ξυπνάει για φαΐ κ ξανακοιμαται κ εγω συνήθως αλλα τωρα δεν με πιάνει ο υπνος... Αλλα αν βγω απότομα σημαινει κοιμηθηκα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εντομεταξυ ο μικρος συνηθως τρωει 7-8 το πρωι και σηκωνεται 10-10.30. σημερα που εφαγε στις 6 να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει:rolleyes:

ας ξυπνησει νωριτερα μπας και κοιμηθει πιο νωρις και το βραδυ! χεχεχχε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ και καλό κουράγιο στη δουλειά τι να πω μου λείπει αυτός ο χαμός είμαι μαζόχα!Τα μωρά μου είναι καλά ευτυχώς και τα δύο μάλλον τη σκαπουλάραμε!

Σόνια μου σε ευχαριστώ για τις ευχές είμαστε καλά ευτυχώς όλοι.Ο άντρας σου πως είναι?Η μικρή πάει καλύτερα έ?Άντε κοπέλα μου βάρβαρη τόση δίαιτα!Κι εμείς στη δική μου δουλειά τα ίδια κάνουμε και τρέχουμε να κλείσουμε μήνα κλπ ειδικά στο τέλος του χρόνου έχουμε μόνο 4 εργάσιμες για να στείλουμε τα αποτελέσματα στην Δανία εσύ που δουλεύεις?Ααααχ μου λείπει αυτό το τρέξιμο όμως για να είμαι ειλικρινής!

Καλησπέρα και σε όοολα τα κορίτσια δεν είναι καμία μέσα ε μόνη μιλάω χαχαχα!Έκανα σήμερα τα μπαλκόνια για να βγάλουμε και την κούνια του μεγάλου έξω για να παίζει λίγο το σπίτι μέσα το βαρέθηκε και έχει δίκιο αυτός ο χειμώνας παρατράβηξε!

zxG9p3.png

owokp3.png

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ και καλό κουράγιο στη δουλειά τι να πω μου λείπει αυτός ο χαμός είμαι μαζόχα!Τα μωρά μου είναι καλά ευτυχώς και τα δύο μάλλον τη σκαπουλάραμε!

Σόνια μου σε ευχαριστώ για τις ευχές είμαστε καλά ευτυχώς όλοι.Ο άντρας σου πως είναι?Η μικρή πάει καλύτερα έ?Άντε κοπέλα μου βάρβαρη τόση δίαιτα!Κι εμείς στη δική μου δουλειά τα ίδια κάνουμε και τρέχουμε να κλείσουμε μήνα κλπ ειδικά στο τέλος του χρόνου έχουμε μόνο 4 εργάσιμες για να στείλουμε τα αποτελέσματα στην Δανία εσύ που δουλεύεις?Ααααχ μου λείπει αυτό το τρέξιμο όμως για να είμαι ειλικρινής!

Καλησπέρα και σε όοολα τα κορίτσια δεν είναι καμία μέσα ε μόνη μιλάω χαχαχα!Έκανα σήμερα τα μπαλκόνια για να βγάλουμε και την κούνια του μεγάλου έξω για να παίζει λίγο το σπίτι μέσα το βαρέθηκε και έχει δίκιο αυτός ο χειμώνας παρατράβηξε!

γεια σου γεωργια! πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!:D οντως αυτος ο χειμωνας ηταν αλλο πραγμα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! σημερα ολες εξω ε? καλοκαιριασε επιτελους! και μεις πριν λιγο γυρισαμε! κατεβηκαμε κεντρο για φαγητο! τα μικρα δεν κοιμηθηκαν το μεσημερι και θα πεσουν το νωρις το βραδυ σαν κοτοπουλα!

στο δρομο που περπαταμε μας κοιτανε περιεργα με τα τρια!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

να σου πω γεωργια μου και μενα μου ψιλοελειψε αλλα δεν τα περιμενα τοσο τραγικα τα πραγματα!!!!!

αντε ωραια καλοκαιριασε να ξεσκασει λιγο και ο μικρος! εμενα ευτυχως αλλαζουν περιβαλλον στον παιδικο, αλλα και παλι αν δεν ειχαμε την αυλη που βγαινουν και ξεσαλωνουν δεν ξερω τι θα καναμε. ισως ειναι και επειδη εχουν μαθει στην απλα απο μικρα, τι να πω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια! σημερα ολες εξω ε? καλοκαιριασε επιτελους! και μεις πριν λιγο γυρισαμε! κατεβηκαμε κεντρο για φαγητο! τα μικρα δεν κοιμηθηκαν το μεσημερι και θα πεσουν το νωρις το βραδυ σαν κοτοπουλα!

στο δρομο που περπαταμε μας κοιτανε περιεργα με τα τρια!

μμμμ τελεια!! που πηγατε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να σου πω γεωργια μου και μενα μου ψιλοελειψε αλλα δεν τα περιμενα τοσο τραγικα τα πραγματα!!!!!

αντε ωραια καλοκαιριασε να ξεσκασει λιγο και ο μικρος! εμενα ευτυχως αλλαζουν περιβαλλον στον παιδικο, αλλα και παλι αν δεν ειχαμε την αυλη που βγαινουν και ξεσαλωνουν δεν ξερω τι θα καναμε. ισως ειναι και επειδη εχουν μαθει στην απλα απο μικρα, τι να πω.

Ναι κι εγω το λέω επειδή είμαι ακόμα σπίτι αν πάω και τα βρω όπως τα είχα βρεί την προηγούμενη φορά χάλια μαύρα δηλαδή θα βρίζω κι εγω.:tongue:

Αχ κι εμένα έπαιζε στην αυλή της γιαγιάς αλλα τώρα θα κάνουμε 1 μήνα να πάμε:cry:Αλλα΄ευτυχ'ως σε 20 μέρες φεύγουμε διακοπές;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...