Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!! Με πετάει εξω συνεχεια....

Γεωργια ευτυχως είστε καλυτερα!

Αννα καλα να περάσετε!

Εδω εχει ηλιο αλλα κ σύννεφα.

γεια σου δώρα μου εδω έχει ήλιο αλλά και πολύ αερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ρε γμτ εχει παλι συννεφιά κ παει για βροχη! Δηλ μας ψόφησε φετος! Ευτυχως κατι πλυντήρια που ειχα πρόλαβαν κ στεγνωσαν εξω... Τωρα καποια της μπεμπας ειναι λιγο υγρα θα τα φέρω μεσα. Σαν το τσαντίρι να πουμε με πεντακόσιες απλωστρες στα πόδια μας! Εδω χρειαζεται ενα στεγνωτηριο αλλα κ αυτα τρώνε ρεύμα....γκρρρρρ!!!! Αντε αρκετα γκρινιαξα....

Εσεις καλα? Σημερα εκανα δουλειές γενικά κ τα τζαμιά αλλα μαλλον άδικος κόπος... Επλυνα κ τα πατακια του μπάνιου αλλα να δω που θα τα απλωσω οεο????!!! Παλι γκρινιαζω ε???? Σόρρυ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια ευτυχως όλα καλά με τον γιό μου και τώρα απλά περιμένω να δω αν κολλησε η μπέμπα δε το νομιζω αλλά ποτε δε ξέρεις.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας ελπίζω να είστε και εσείς όλες καλά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ευτυχως όλα καλά με τον γιό μου και τώρα απλά περιμένω να δω αν κολλησε η μπέμπα δε το νομιζω αλλά ποτε δε ξέρεις.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας ελπίζω να είστε και εσείς όλες καλά.

Αχ Γεωργια μου μακαρι να μην κόλλησε η μπεμπα! Ευτυχως ευκολα σχετικα την γλυτωσατε ... Κ@@@καιρος ρε παιδι μου!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! τι κανετε? δεν προλαβα να σας διαβασω. γεωργια μου περαστικα σας! ευχομαι να ειναι καλα ο μικρος και κυριως να μην κολλησει η μπεμπα... με τη μαμα σου τι γινεται? δυσκολο να μην μπορει να σας πλησιασει. περαστικα!

εμεις καλα ειμαστε. εμενα με εχει πιασει ενα μπουκωμα μονο και με εκνευριζει καλοκαιριατικα...

α, σημερα πηγα στη δουλεια πρωτη μερα! ενα μπαχαλο κοριτσια. οπως πηγα ηθελα να φυγω! τελοσπαντων, απο τριτη βουρ στη δουλεια να μπουμε σε ταξη!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Πόση ωρα κρατάει το ξενο γαλα αν το εχεις φτιάξει.? Σε θερμοκρασια δωματίου?

μεχρι μια ωρα λενε. μετα το πετας. εγω καμια φορα το δινω και στη μιαμιση.

παντως, στην αρχη που δεν ξεραμε, μια μερα στον μεγαλο το φτιαξαμε το βραδυ για να το εχουμε ετοιμο και το ηπιε μετα απο 6-7 ωρες. δεν επαθε τιποτα! χιχι! αλλα δεν το ξαναεκανα εννοειται!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα. Ελπίζω επιτέλους να μπει αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν το βλέπω.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τον άντρα μου. Σήμερα είναι καλύτερα και έχει και το τριήμερο μπροστά οπότε όλα καλά. Η μπέμπα μάλλον δείχνει να έστρωσε. Έχει 2 μέρες που κάνει σχεδόν μόνο μουσταρδί. Άντε για να πιω και εγώ κανένα γαλατάκι και να φάω γιαούρτι επιτέλους.

Γεωργία χωρίς πυρετό ο μικρός ε; Μια χαρά στο πόδι το περάσατε.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Σήμερα στην δουλειά γινόταν απλά ένας χαμός. Όλο αναποδιές ήμασταν και διόρθωνες κάτι και έβγαζε δουλειά άλλη από πίσω. Και όχι τίποτα άλλο αλλά κάθε μήνα έχουμε μηνιαία reports που πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι τις 5 του μήνα στα κεντρικά. Ναι αλλά αυτόν τον μήνα έχουμε εργάσιμη μόνο σήμερα 1η και την 5η. Πίκρα. Πρέπει να τα ετοιμάσω όλα την Τρίτη και παράλληλα να κάνω και την τρέχουσα δουλειά. Και όλα αυτά σε 5μιση ώρες γιατί είμαι και με μειωμένο ωράριο. Και εγώ πάλι γκρινιάζω όπως λέει και η Δώρα.

Καλό τριήμερο να έχουμε κορίτσια.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!! πρωινη πρωινη εγω!! δεν εχω υπνο!!!:rolleyes::rolleyes:

ο μικρος σημερα το βραδυ δεν ξυπνησε καθολου! εγω τον εβαλα στο ζιζι σττις 6 το πρωι!

Καλημερα!!!! Αχ τι καλα!!!! Μπράβο! Τι ωρα κοιμηθηκε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα δωρακι! στις 12 κοιμαται! αν δεν παει 12 το ματι του δεν κλεινει!!! χεχεχχε!!!

Χα χα χα!! Ρε το αντρακι... Κι εμενα στις 11 με 11:30 θα κοιμηθεί... Μια χαρα κ για τωρα που καλοκαιριαζει.

Σημερα περιμένω τον ξαδερφο μου με την γυναικα του κ την μικρη τους 15μηνων να δω πως θα μου κανει το σπιτι η μαϊμού!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...