Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελα ντε!!

Η δικη μου θα κοιμαται ολη μερα, και θα φωναζει,

'ελα ρε μανα, εχει τπτ για μασα??''

Ας ειναι καλα τα αντρακια μου, που δεν ειναι ετσι! η μηπως θα γινουν και αυτα βλεποντας 'την??:rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχ!!!

εμενα μολις ξυπνησε κ τρωει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ηταν αυτο με τους κλέφτες ρε παιδια??? Ελεος!!!!! Ευτυχως σε λιγο καιρο κ το επαγγελμα του κλέφτη θα εχει κρίση αφου ουτε δίφραγκο δεν θα υπαρχει να κλέψουν...!

Καλημερα σε ολες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!

Δωρα και εμενα το κανει αυτο με το στομα της..:P

Αννα, καλα να περασετε...

Εγω σημερα εχω γενικη στο σπιτι..:evil:

Το βραδυ λεω να παμε κανενα σινεμα, να δουμε "το κορακι..".

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Τι ηταν αυτο με τους κλέφτες ρε παιδια??? Ελεος!!!!! Ευτυχως σε λιγο καιρο κ το επαγγελμα του κλέφτη θα εχει κρίση αφου ουτε δίφραγκο δεν θα υπαρχει να κλέψουν...!

Καλημερα σε ολες!

καλημερα!! ενα δικιο το εχεις!!

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!! εγω συγυριζω και θα κατεβουμε σε λιγο τσαρκα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

Εγω με τον γιο μου κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες για βράδυ και ξέκλεψα άλλη μιάμιση το πρωί αλλά από τις 4 το πρωί και μετά που του έπεσε ο πυρετος χαλάρωσα και λέω δε θέλω ύπνο να είναι μονο καλά.Μέχρι 39,7 φτάσαμε έτρεμε παραμίλαγε και τελικά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου.Ας είναι φαίνεται να πέρασε μέχρι τώρα είναι απύρετος.

'Αννα μου η κοράκλα σου σαν απο φωτογραφηση είναι.Κούκλα να σου ζήσει!Καλό ταξίδι να 'εχετε σήμερα και καλά να περασετε.

zxG9p3.png

owokp3.png

ξανακαλημερα κ καλο μηνα σε ολες!!

Αννουλα τι γλυκα και τι τσαχπινια ειναι αυτη που εχει η κορη σου καλε;;κουκλα!!!φοβερο το συνολακι κ πολυ σεξυ κ οποιος αντεξει!

καλα να περασετε το τριημερο!!

Γεωργια μου μακαρι το παιδι να ηρεμησει.τι να πω;αμαν αυτος ο χειμωνας βρε παιδι μου!

εμεις σημερα κουλουβαχατα κοιμηθηκαμε αλλα καλα ευτυχως!

κοιμηθηκε 1:30 ξυπνησε 6,μετα 8 και μια κ καλη 11.αλλανταλλα σε σχεση με το καθημερινο της!το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα υπνο ουτε το βραδυ,αλλα ουτε κ το πρωι κ τωρα κουτουλαω λιγο!

GjJbp3.png7IWup3.png

ξανακαλημερα κ καλο μηνα σε ολες!!

Αννουλα τι γλυκα και τι τσαχπινια ειναι αυτη που εχει η κορη σου καλε;;κουκλα!!!φοβερο το συνολακι κ πολυ σεξυ κ οποιος αντεξει!

καλα να περασετε το τριημερο!!

Γεωργια μου μακαρι το παιδι να ηρεμησει.τι να πω;αμαν αυτος ο χειμωνας βρε παιδι μου!

εμεις σημερα κουλουβαχατα κοιμηθηκαμε αλλα καλα ευτυχως!

κοιμηθηκε 1:30 ξυπνησε 6,μετα 8 και μια κ καλη 11.αλλανταλλα σε σχεση με το καθημερινο της!το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα υπνο ουτε το βραδυ,αλλα ουτε κ το πρωι κ τωρα κουτουλαω λιγο!

Ευχαριστώ Λίτσα μου στο φτερό το περάσαμε ευτυχώς γιατι κουτουλάω είμαι και τελείως μόνη μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεια!!!τέλειος ο καιρός μας σημερα!!πήγα για καφέ με τον Αντρέα σε μια φίλη μου για αυτό είμουν εξαφανισμένη το πρωί,δοκιμάσαμε να φάμε κρέμα και σήμερα έκανε οπός και εχτές εγώ έβαζα και αυτος έβγαζε,τώρα ηρθαμε στο σχολείο να πιάσουμε τον μεγάλο σε λίγο θα σχολάσει.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

πιαστηκα να κανω κοτοπιτα απο το πρωι κ τωρα επιτελους καθησα!το βραδυ παλι χαλια κοιμηθηκαμε,2-6 κ 7-8.30!πως να την κανω να κοιμαται πιο πολυ ρε γμτ??

τεσπα,να σας ρωτησω κατι ασχετο,ποτε επιτρεπεται να τα βαζουμε να καθονται κ ποτε να πατανε? η δικια μου παταει πολυ κ ο αντρας την βαζει να ''περπαταει'' κ του φωναζω!

BJVqp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

πιαστηκα να κανω κοτοπιτα απο το πρωι κ τωρα επιτελους καθησα!το βραδυ παλι χαλια κοιμηθηκαμε,2-6 κ 7-8.30!πως να την κανω να κοιμαται πιο πολυ ρε γμτ??

τεσπα,να σας ρωτησω κατι ασχετο,ποτε επιτρεπεται να τα βαζουμε να καθονται κ ποτε να πατανε? η δικια μου παταει πολυ κ ο αντρας την βαζει να ''περπαταει'' κ του φωναζω!

απο οτι ξερω γεωργια μου δεν κανει ακομα να το περπαταει το μωρο!!!νομιζω μετα τον 6 μηνα τα βαζουμε να πατανε!!

Δόξα το Θεό απύρετος σήμερα νομίζω ότι το περάσαμε.

μπραβο γεωργια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...