Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ελα ντε,εγω οταν ημουν 17-18 χρονων γυριζα σπιτι στις 2 το πρωι μονη μου με τα ποδια κ τωρα νυχτωνει κ φοβαμαι να κυκλοφορησω εξω!!

παντως εγω το λεω ,δεν φταινε οι αλλοδαποι,οι ελληνες χειροτεροι ειναι!

παω να της κανω γαλα Αννα μου,καλο κ ηρεμο βραδυ να εχουμε!

Μα για ολους λεω οτι φταιμε!!

Καληνυχτα Γωγω μου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας κορίτσια. Μέρες έχω να γράψω αλλά σας διαβάζω.

Άννα και Πόπη καλά να περάσετε.

Γεωργία περαστικά κορίτσι μου στον γιο σου και εύχομαι να μην κολλήσει η μικρή.

Νίκη καλά να περνάς στην Βαρκελώνη.

Έφη καλή αρχή με τις κρέμες και με την δουλειά καλό κουράγιο. Εγώ έχω από τις 19 Απριλίου που γύρισα.

Σοφία δύσκολο το αντράκι σου ε; Που θα πάει θα στρώσει μεγαλώνοντας.

Βούλα την βάλατε στο δωμάτιο της και άρχισες τα δρομολόγια;

Λίτσα τι κάνετε;

Δώρα, Αναστασία και Μαρία όλα καλά;

Καλώς την Καλλιρρόη. Εγώ είμαι η Σόνια, τα μωρά μου τα βλέπεις και είμαστε στην Κατερίνη.

Ελευθερία κανένα νέο με τα κακάκια σας;

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία.

Ο μεγάλος μου είναι μια χαρά απλά έχει λίγες μύξες. Τα κακάκια της μπέμπας άρχισαν να γίνονται φυσιολογικά μουσταρδί με λίγες φορές πράσινα. Έχω 3 εβδομάδες να φάω οτιδήποτε γαλακτοκομικό και περιμένω να στρώσει τελείως για να ξαναδοκιμάσω να δω αν είναι αλλεργία. Στην δουλειά γίνεται χαμός μια και είναι τέλος του μήνα αλλά δεν βαριέσαι. Έχω τον άντρα μου στο σπίτι από την Δευτέρα γιατί έχει ένα θέμα υγείας και τον ξαναθυμήθηκε τώρα. Και πήγα και την Δευτέρα στον λογιστή και μου έβγαλε ένα κουστούμι τρελό για φόρο. Κατά τα άλλα όλα καλά. Τι άλλα νέα; Ο καιρός μου την έχει δώσει τελείως όμως. Δεν λέει να στρώσει.

Θέλω ήλιο και ζέστη επιτέλους! Πολλά ζητάω; Οέο;

Φιλιά πολλά και καλό βράδυ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Λίτσα γιατί δεν σας αφήνει να τον δει ήλιος?

λογω του οτι ειναι βλαβερος κ για αντιηλιακο ειναι μικρη ακομη.απογευματακι οι βολτες οσο μπορουμε και μονο στην αναγκη,πρωι κ αντιηλιακο.κατι για το dna μας ειπε,αλλα εγω εκεινη την ωρα ειχα το νου μου στο εμβολιο και δεν τα συγκρατησα..

Δεν προλαβα να σας διαβασω..!!!

Εμεις το πρωι κατβηκαμε στις τραπεζες...με την μπεμπα το σλινγκ!! Μια χαρα κοιμηθηκε! Μετα πηγα πηρα ενα φορεμα για την Κερκυρα που θα γινει νονα η κουνιαδα μου... κ μετα σουπερ μαρκετ μαζι με τον μπαμπα μας!

Εσεις ολες καλα??

Να σας ρωτησω... η μπεμπα ολο μπρρρρ με το στοματακι κανει κ βγαζει σαλια,σαν να με κοροιδευει!! Το κανουν ολα τα μωρα???

μεγεια το φορεμα!!κ εμενα το κανει,φανταζομαι ολα το κανουν!εμενα ρε κοριτσια ερεθιζεται το λαιμουδακι της απο τις σαλιαρες κ δεν τις πολυθελω αλλα δεν γινεται κ διαφορετικα!

αμε δωρα μου!!!ολα τα παιδακια το κανουν!!εμενα σημερα το εκανε και ειχε και κρεμα στο στομα και τα εκανε ολα χαλια!!

χααχαχαχα!φανταζομαι τι εχουμε να τραβηξουμε!ωρε μανα μου!

Κακα τα νεα μου 39 μισο και ειναι ιωση πανω που ειπαμε δοξα το Θεο αντε Βοηθα Παναγια παλι.Ρε γμτ με τον κ@@@καιρο.

Ευχαριστω για τις ευχες σας ελπιζω μονο να μη κολλησει η μικρη για το μεγαλο δεν μπορω να κανω και πολλα.

Οσο για τις κρεμουλες που λιγο διαβασα κανουν καλο σα μασκες προσωπου στην αρχη!!!!

αχ μωρε κριμα το μωρο!περαστικα Γεωργια μου,να μην ταλαιπωρηθει το πουλακι μου..και μακαρι να τη βγαλει καθαρη η μπεμπουλα!μακρια κ αγαπημενοι τωρα για λιγο.

Γεωργια μου περαστικα σας βρε,αμαν με τις χαζοιωσεις,να φυγουν κ να μην ξαναρθουν!

Σοφια για αλκοολ εγω εριξα μπακαρντι γιατι εχει διακριτικο αρωμα!αλλα κ το κονιακ μια χαρα ειναι!

πηραμε μια λαχταρα βρε κοριτσια,κατα τις 10 μπηκανε κλεφτες στο σπιτι της θειας του αντρα μου.ειναι ανυπαντρη κ μενει μονη της σε ενα χωριο πολυ κοντα στη λαρισα. πηγε τωρα εκει ο αντρας μου πηρε κ την αστυνομια.δεν της κλεψανε κ πολλα αλλα κατατρομαξε η καημενη,εβλεπε τηλεοραση κ μπηκαν απο το παραθυρο!ελληνες ητανε λεει με κουκουλες.κ μολις εφυγε ο αντρας μου αρχισε κατι κλαματα η μπεμπα,δεν ξερω γιατι,τρομαξα να την ηρεμησω!τωρα χαζοκοιμαται αλλα ειναι η ωρα της να φαει σε λιγο!

ημαρτον Παναγια μου!!που ζουμε ρε γμτ;;την καημενη θα κοψοχολιαστηκε!αυτο που λεω,αν ειναι να μπουν ας μπουν αρκει να μην ειμαστε μεσα!το τρεμω το σκηνικο!

Σοφια μου ταλαιπωριτσας ο δικος σου ε;;αν κοιμαται το βραδυ καλα,μια χαρα εισαι.κ εμενα μεσα στη μερα δεν κοιμαται πολυ η σκατου.συνολο 2-2,5 ωριτσες,αλλα μου κοιμαται καλα το βραδυ κ δεν εχω παραπονο.αργει βεβαια πολυ,αλλα τι να κανουμε;;φοβαμαι κ να της μπουρδουκλωσω το προγραμμα..

Σονια μου πατε καλυτερα με τα κακακια σας ε;;μια χαρουλα!

αστα να πανε με την εφορια τι εχει να γινει φετος.ξεβρακωμα κανονικο!

περαστικα στον αντρουλη σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!!!

Καλό μήνα να έχουμε!!!!!!

Εμάς ο γιατρός μας είπε να μην του βάζουμε αντιηλιακό ακόμα,αλλά σε βόλτες μας έδωσε το ελεύθερο και μας είπε να του φοράμε καπελάκι απλά :) Γι'αυτό σε ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση :)

Κορίτσια χθες το απόγευμα συνειδητοποίησα πως αγχώνομαι όταν βγαίνω βόλτα με τον μικρό και τον άντρα μου.Μ'αρχίζει μην το κάνεις έτσι,γιατί τον πας έτσι κλπ κλπ...πω πω εκνευριστικό!!!:tongue: λες και δεν τον πάω βόλτα εγώ μόνη μου τόσες φορές????!!!! Σε κάποια φάση σταμάτησα στην μέση της βόλτας του λέω αν θα συνεχίσει να ξέρω να γυρίσω πίσω γιατί δεν γίνεται και μάλλον το κατάλαβε τότε! Ελπίζω να μην επαναληφθεί.....:|

Σήμερα πάμε στον πεθερό μου για το σαβ/κο.....

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! καλο μηνα κ' καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!

Ειστε καλα???

Εγω ετοιμαζω τα πραγματα γιατι θα σχολασουν τα παιδια και θα φυγουμε κατευθειαν, θα γυριζω εδω γυρω!!

Λιτσα, σου εστειλα μειλ!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε κοριτσια!!!!!

κοιμηθηκαμε πολυ καλα σημερα!!! επεσε ο μπεμπης στις 12 , ξυπνησε στις 3,μετα στις 5 και ακομα κοιμαται!!:P:p:p

εχει πολυ ωραια μερα σημερα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια!! καλο μηνα κ' καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!

Ειστε καλα???

Εγω ετοιμαζω τα πραγματα γιατι θα σχολασουν τα παιδια και θα φυγουμε κατευθειαν, θα γυριζω εδω γυρω!!

Λιτσα, σου εστειλα μειλ!!

καλό δρόμο να έχετε αννα μου και παλι καλα να περασετε !!!!!!!

Γεωργια μου περαστικα σας βρε,αμαν με τις χαζοιωσεις,να φυγουν κ να μην ξαναρθουν!

Σοφια για αλκοολ εγω εριξα μπακαρντι γιατι εχει διακριτικο αρωμα!αλλα κ το κονιακ μια χαρα ειναι!

πηραμε μια λαχταρα βρε κοριτσια,κατα τις 10 μπηκανε κλεφτες στο σπιτι της θειας του αντρα μου.ειναι ανυπαντρη κ μενει μονη της σε ενα χωριο πολυ κοντα στη λαρισα. πηγε τωρα εκει ο αντρας μου πηρε κ την αστυνομια.δεν της κλεψανε κ πολλα αλλα κατατρομαξε η καημενη,εβλεπε τηλεοραση κ μπηκαν απο το παραθυρο!ελληνες ητανε λεει με κουκουλες.κ μολις εφυγε ο αντρας μου αρχισε κατι κλαματα η μπεμπα,δεν ξερω γιατι,τρομαξα να την ηρεμησω!τωρα χαζοκοιμαται αλλα ειναι η ωρα της να φαει σε λιγο!

πω πω λαχταρα που θα πηρε η καημενη!!! τι θα γινει ρε παιδια?? με τον φοβο θα ζουμε?????:oops:

Αναστασια και Εφη να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω οι ευχές σας να πιάσουν τόπο μέχρι 40 φτάσαμε αλλά ευτυχώς τώρα έπεσε στο 37,8 και κοιμάται το πουλάκι μου.

Αναστασία καλά μηνογενέθλια!Έχασα τίποτα άλλο?

σας ευχαριστω πολύ!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλό δρόμο να έχετε αννα μου και παλι καλα να περασετε !!!!!!!

πω πω λαχταρα που θα πηρε η καημενη!!! τι θα γινει ρε παιδια?? με τον φοβο θα ζουμε?????:oops:

σας ευχαριστω πολύ!:P

Σε ευχαριστω Αναστασια μου!!

Δε μου λες, ειδες προχθες αυτο που εγραψα στο ποστ νουμ.52104, το προβλημα που εχω με τον αντρα μου??

Διαφημίσεις

περιμενω να ξυπνησει ο μικρος για να φαει!!! πολυ χουζουρλης μου βγηκε! χεχεχχεχε:tongue:

Και η δικη μου χουζουρευει οσο κανενας αλλος εδω μεσα!!

Εχει ξυπνησει απο τις 9 εκατσε μιση ωρα, και μετα απο εκεινη την ωρα κανει ακριβως αυτο, ψευτοκοιμαται.Ειναι να φαει στις 11 περιπου.

Να σου πω, τι εχουν παθει?? οι αντρες λεω και ανακαλυπτουν νεα χομπυ!!

Ποσο ειναι ο δικος σου??

Εμενα ειναι 42 και οσα χρονια τον γνωριζω επαιζε ποδοσφαιρο, μιλαμε για τρελλα! Τωρα 1-2 χρονια ειναι φανατικος του τεννις.Παει με εναν φιλο μας οικογενειακο και παιζουν κανα δυωρο.

Και οχι τπτ αλλο, ανησυχω γιατι,

Οι αντρες στα 20 παιζουν μπασκετ,

στα 30 ποδοσφαιρο,

στα 40 τεννις,

στα 50 γκολφ...

Εχετε παρατηρησει οτι τα μπαλακια μικραινουν???:tongue::tongue::tongue::D:D:tongue::tongue:

χαχαχαχχαχχαχαχχα!!!!!!!!!!! με εκανες και γελασα ρε Άννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχχαχχαχαχχαχα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Και η δικη μου χουζουρευει οσο κανενας αλλος εδω μεσα!!

Εχει ξυπνησει απο τις 9 εκατσε μιση ωρα, και μετα απο εκεινη την ωρα κανει ακριβως αυτο, ψευτοκοιμαται.Ειναι να φαει στις 11 περιπου.

αααα έτσι η νυφουλα μου???? χουζουρλης αυτος, χουζουρλου και αυτη, ωρε σπιτικο που θα ανοιξουν!!! χχαχαχχαχχαχα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αααα έτσι η νυφουλα μου???? χουζουρλης αυτος, χουζουρλου και αυτη, ωρε σπιτικο που θα ανοιξουν!!! χχαχαχχαχχαχα!!!

Ελα ντε!!

Η δικη μου θα κοιμαται ολη μερα, και θα φωναζει,

'ελα ρε μανα, εχει τπτ για μασα??''

Ας ειναι καλα τα αντρακια μου, που δεν ειναι ετσι! η μηπως θα γινουν και αυτα βλεποντας 'την??:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...