Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κακα τα νεα μου 39 μισο και ειναι ιωση πανω που ειπαμε δοξα το Θεο αντε Βοηθα Παναγια παλι.Ρε γμτ με τον κ@@@καιρο.

Ευχαριστω για τις ευχες σας ελπιζω μονο να μη κολλησει η μικρη για το μεγαλο δεν μπορω να κανω και πολλα.

Οσο για τις κρεμουλες που λιγο διαβασα κανουν καλο σα μασκες προσωπου στην αρχη!!!!

γεωργια μου περαστικα σας!!αυτος ο παλιο καιρος φταιει για ολα!!γρηγορη αναρροση να εχετε και την μικρη σε απομονοση μπας και την γλιτωσετε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello!!! πριν λίγο εφυγε ο φωτογράφος ! μιλησαμε για το πακετο που θα κανουμε κ εβγαλε και φωτο τον μικρο!!:D:D

εριξε μια βροχη εδω!!! κ με νταλα ηλιο!! οτι να ναι ο καιρος!!

ωραια κανατε και το μοντελο:tongue::tongue::tongue:εχουμε καταντηση κλιμα τροπικο πλεων!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κοριτσια...Σας διαβαζω ολη μερα αλλα ποτε δεν προλαβαινω να γραψω.Ο μικρος εχει χτυπησει κοκκινο σημερα στο κλαμα...Ολη μερα αγκαλια κ κλαμα..Εχει κουραστει κ δεν κοιμαται κιολας...Απο το πρωι στις 11:30 ξαγρυπνος κ κλαιει.ΜΟυ εχουν παιξει τα νευρα και τα εχω βαλει με ολους..και με το Γιαννη που δεν με πιστευει οτι το παιδι κανει τις ιδιοτροπιες του...

Τωρα τον κοιμισε για λιγο ο Γιαννης κ βλεπουμε...

Σημερα εκανα κ την παραγγελια στα προσκλητηρια , οταν μπορεσω θα σας δειξω την μακετα..

Αυριο θελω να παω τραπεζες..Ελπιζω να εχει καλο καιρο κ να βγω με το μαρσιπο..

Εχω ξεκινησει το παγωτο της Γωγως κ της Αννας...Πρωτη φορα φτιαχνω παγωτο αντε να δουμε τι θα βγει...απο αλκοολ τι να ριξω?Κονιακ ας πουμε?

Γεωργια μου περαστικα στον μικρο σου κ ευχομαι να μην κολλησει η μικρουλα σου...

Αναστασια μου εκατσε ο μικρος για φωτο?Μπραβο του ολοκληρος αντρας εγινε!

Εφη μου καλη αρχη με τις κρεμες , ειδα την φωτο στο φεις.

Σας διαβαζα που λεγατε για προγραμματα υπνου..Ε βεβαια γι'αυτο προλαβαινετε να κανετε κ ολες σας τις δουλειες κ τα εδεσματα σας χρυσοχερες...Εμενα απο το πρωι στις 11 που ξυπναει τελικα (ξυπναει κ 7 τρωει ξανακοιμαται) ξεκλεβει κατι τεταρτα μετα απο πολλλλλλλλλλλλλλυ κλαμα...αχ βρε κοριτσια σημερα με ποναει τοσο πολυ η μεση μου που περιμενω να αδιαθετησω και δεν εχω αλλες αντοχες...!

Ισως ξαναμπω αργοτερα..Τα λεμε!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας κοριτσια...Σας διαβαζω ολη μερα αλλα ποτε δεν προλαβαινω να γραψω.Ο μικρος εχει χτυπησει κοκκινο σημερα στο κλαμα...Ολη μερα αγκαλια κ κλαμα..Εχει κουραστει κ δεν κοιμαται κιολας...Απο το πρωι στις 11:30 ξαγρυπνος κ κλαιει.ΜΟυ εχουν παιξει τα νευρα και τα εχω βαλει με ολους..και με το Γιαννη που δεν με πιστευει οτι το παιδι κανει τις ιδιοτροπιες του...

Τωρα τον κοιμισε για λιγο ο Γιαννης κ βλεπουμε...

Σημερα εκανα κ την παραγγελια στα προσκλητηρια , οταν μπορεσω θα σας δειξω την μακετα..

Αυριο θελω να παω τραπεζες..Ελπιζω να εχει καλο καιρο κ να βγω με το μαρσιπο..

Εχω ξεκινησει το παγωτο της Γωγως κ της Αννας...Πρωτη φορα φτιαχνω παγωτο αντε να δουμε τι θα βγει...απο αλκοολ τι να ριξω?Κονιακ ας πουμε?

Γεωργια μου περαστικα στον μικρο σου κ ευχομαι να μην κολλησει η μικρουλα σου...

Αναστασια μου εκατσε ο μικρος για φωτο?Μπραβο του ολοκληρος αντρας εγινε!

Εφη μου καλη αρχη με τις κρεμες , ειδα την φωτο στο φεις.

Σας διαβαζα που λεγατε για προγραμματα υπνου..Ε βεβαια γι'αυτο προλαβαινετε να κανετε κ ολες σας τις δουλειες κ τα εδεσματα σας χρυσοχερες...Εμενα απο το πρωι στις 11 που ξυπναει τελικα (ξυπναει κ 7 τρωει ξανακοιμαται) ξεκλεβει κατι τεταρτα μετα απο πολλλλλλλλλλλλλλυ κλαμα...αχ βρε κοριτσια σημερα με ποναει τοσο πολυ η μεση μου που περιμενω να αδιαθετησω και δεν εχω αλλες αντοχες...!

Ισως ξαναμπω αργοτερα..Τα λεμε!!

αχ ρε σοφακι μου σε ταλαιπορει ε??δυσκολο παιδι που θα παει θα στρωσει!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μολις εκατσα να φαω τοστακι...

το απογευμα ειχα εδω μια φιλη μου με την κορη της 11 μηνων... μου τα εκανε ολα ανακατεμενα!!! Χα χα χα!! Να αρχισω να μαθαινω σιγα σιγα ε???

Αχ η μικρη μου δεν ξερει τελικα ποσο πειναει.... μια τρωει 140 κ μετα απο λιγο θελει κ αλλα 90 και μια τρωει 160 κ νταλακιαζει!!! ουφ...!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα....

Γεωργια μου περαστικα σας,αμαν πια αυτος ο καιρος...!

Ρε το φωτομοντελο ο μικρος σου Αναστασια..!!!! Α!!! κ χρονια πολλα σας!!!

σε ευχαριστουμε δωρακι!!

ασε εφακη οτι ναναι ο καιρος!! χαζεψε!!

σοφακι μου εχει γκρινια ε??? ουφφφ ποτε θα ηρεμησουν???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω οι ευχές σας να πιάσουν τόπο μέχρι 40 φτάσαμε αλλά ευτυχώς τώρα έπεσε στο 37,8 και κοιμάται το πουλάκι μου.

Αναστασία καλά μηνογενέθλια!Έχασα τίποτα άλλο?

zxG9p3.png

owokp3.png

Κακα τα νεα μου 39 μισο και ειναι ιωση πανω που ειπαμε δοξα το Θεο αντε Βοηθα Παναγια παλι.Ρε γμτ με τον κ@@@καιρο.

Ευχαριστω για τις ευχες σας ελπιζω μονο να μη κολλησει η μικρη για το μεγαλο δεν μπορω να κανω και πολλα.

Οσο για τις κρεμουλες που λιγο διαβασα κανουν καλο σα μασκες προσωπου στην αρχη!!!!

Γεωργια μου ακομη ταλαιπωρηστε εε??

Σου εστειλα μειλ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια ελπίζω οι ευχές σας να πιάσουν τόπο μέχρι 40 φτάσαμε αλλά ευτυχώς τώρα έπεσε στο 37,8 και κοιμάται το πουλάκι μου.

Αναστασία καλά μηνογενέθλια!Έχασα τίποτα άλλο?

Περαστικουλια να ειναι!!

Μακαρι να μην κολλησει η μπεμπα.!!

Γεωργια μου περαστικα σας βρε,αμαν με τις χαζοιωσεις,να φυγουν κ να μην ξαναρθουν!

Σοφια για αλκοολ εγω εριξα μπακαρντι γιατι εχει διακριτικο αρωμα!αλλα κ το κονιακ μια χαρα ειναι!

πηραμε μια λαχταρα βρε κοριτσια,κατα τις 10 μπηκανε κλεφτες στο σπιτι της θειας του αντρα μου.ειναι ανυπαντρη κ μενει μονη της σε ενα χωριο πολυ κοντα στη λαρισα. πηγε τωρα εκει ο αντρας μου πηρε κ την αστυνομια.δεν της κλεψανε κ πολλα αλλα κατατρομαξε η καημενη,εβλεπε τηλεοραση κ μπηκαν απο το παραθυρο!ελληνες ητανε λεει με κουκουλες.κ μολις εφυγε ο αντρας μου αρχισε κατι κλαματα η μπεμπα,δεν ξερω γιατι,τρομαξα να την ηρεμησω!τωρα χαζοκοιμαται αλλα ειναι η ωρα της να φαει σε λιγο!

BJVqp3.png

Γεωργια μου περαστικα σας βρε,αμαν με τις χαζοιωσεις,να φυγουν κ να μην ξαναρθουν!

Σοφια για αλκοολ εγω εριξα μπακαρντι γιατι εχει διακριτικο αρωμα!αλλα κ το κονιακ μια χαρα ειναι!

πηραμε μια λαχταρα βρε κοριτσια,κατα τις 10 μπηκανε κλεφτες στο σπιτι της θειας του αντρα μου.ειναι ανυπαντρη κ μενει μονη της σε ενα χωριο πολυ κοντα στη λαρισα. πηγε τωρα εκει ο αντρας μου πηρε κ την αστυνομια.δεν της κλεψανε κ πολλα αλλα κατατρομαξε η καημενη,εβλεπε τηλεοραση κ μπηκαν απο το παραθυρο!ελληνες ητανε λεει με κουκουλες.κ μολις εφυγε ο αντρας μου αρχισε κατι κλαματα η μπεμπα,δεν ξερω γιατι,τρομαξα να την ηρεμησω!τωρα χαζοκοιμαται αλλα ειναι η ωρα της να φαει σε λιγο!

Σαν τα μυρμηγκια εχουν αρχισει και τρυπωνουν στα σπιτια!! τι ειναι πια αυτο το πραγμα??

Παει η Ελλαδιτσα μας καταστραφηκε!! που ειναι η ξεγνοιασια και η ανεμελια που υπηρχε 30 χρονια πριν ρε γμτ??:mad::mad:

Σαν τα μηρμυγκια εχουν αρχισει και τρυπωνουν στα σπιτια!! τι ειναι πια αυτο το πραγμα??

Παει η Ελλαδιτσα μας καταστραφηκε!! που ειναι η ξεγνοιασια και η ανεμελια που υπηρχε 30 χρονια πριν ρε γμτ??:mad::mad:

ελα ντε,εγω οταν ημουν 17-18 χρονων γυριζα σπιτι στις 2 το πρωι μονη μου με τα ποδια κ τωρα νυχτωνει κ φοβαμαι να κυκλοφορησω εξω!!

παντως εγω το λεω ,δεν φταινε οι αλλοδαποι,οι ελληνες χειροτεροι ειναι!

παω να της κανω γαλα Αννα μου,καλο κ ηρεμο βραδυ να εχουμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...