Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι πλαστικο!!μπορεις να παρεις και απο το jumbo φθηνο!!

ωραια αντε ανυπομονω κ εγω!! να σε ρωτησω μηπως ρωτησες τον παιδιατρο σου αν μπορουμε να φτιαχνουμε ρυζαλευρο εμεις η πρεπει να παιρνουμε του εμποριου?? κ δικες μας φρουτοκρεμες φανταζομαι 6 μηνων θα τα δωσουμε ??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχου δεν το πιστευω ΑΝΝΑ μου ειναι μουρλια γλυκα γλυκα γλυκα!!! θα καψετε πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς καρδιες!!! αχ μαναρακι μου πω πω για δαγκωμα ειναι!!!!

B4Itp2.png

Πως μας βλεπετε?

Θα καψουμε καρδιες στην παραλια με το μαγιω μας?

αχου!!!μια θεαααααααααααααααα!!!θα τρελανετε τους αντρες!!!να σας εχουμε τα υποψη μας!!

ωραια αντε ανυπομονω κ εγω!! να σε ρωτησω μηπως ρωτησες τον παιδιατρο σου αν μπορουμε να φτιαχνουμε ρυζαλευρο εμεις η πρεπει να παιρνουμε του εμποριου?? κ δικες μας φρουτοκρεμες φανταζομαι 6 μηνων θα τα δωσουμε ??

του εμποριου μου ειπε της νουνου εχει την πιο ωραια γευση

αυτη nounou%20krema%20vanilia.jpg&w=&h=&page=popup

πιο μετα η σουπες και η φρουτοκρεμες μου ειπε!!!για ενα μηνα μονο ριζαλευρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε πολυ!!

Εφη, εχει την πιο ωραια γευση και δεν νερωνει η νουνου, ολες οι κρεμες της.Οι αλλες μετα απο 2 ' εχουν γινει νερο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστουμε πολυ!!

Εφη, εχει την πιο ωραια γευση και δεν νερωνει η νουνου, ολες οι κρεμες της.Οι αλλες μετα απο 2 ' εχουν γινει νερο.

ναι το θυμαμαι απο τον γιο μου το μεγαλο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχου!!!μια θεαααααααααααααααα!!!θα τρελανετε τους αντρες!!!να σας εχουμε τα υποψη μας!!

του εμποριου μου ειπε της νουνου εχει την πιο ωραια γευση

αυτη nounou%20krema%20vanilia.jpg&w=&h=&page=popup

πιο μετα η σουπες και η φρουτοκρεμες μου ειπε!!!για ενα μηνα μονο ριζαλευρο!!

ααα οκ εφακη μου ευχαριστω!!

κοριτσια εβαλα πλυντηριο πιατων κ μολις τελειωσα ανοιξα την πορτα κ ειδα το απορυπαντικο ταμπλετα στα πιατα πανω χωρις να εχει λιωσει μαλλον δεν εκλεισα καλα το πορτακι της ταμπλετας κ ξαναεβαλα να πλυθουν λετε να παθει κατι το πλυντηριο??

κοριτσια χτυπησε το κουδουνι μου φευγωωωωωωωωωωωωωω σας φιλωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε απο βδομαδα!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

κοριτσια εβαλα πλυντηριο πιατων κ μολις τελειωσα ανοιξα την πορτα κ ειδα το απορυπαντικο ταμπλετα στα πιατα πανω χωρις να εχει λιωσει μαλλον δεν εκλεισα καλα το πορτακι της ταμπλετας κ ξαναεβαλα να πλυθουν λετε να παθει κατι το πλυντηριο??

κοριτσια χτυπησε το κουδουνι μου φευγωωωωωωωωωωωωωω σας φιλωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε απο βδομαδα!!!!!!!!!!!

στο καλο καλα να περασεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Και σε εμενα το κανει αυτο μερικες φορες και το ξαναβαζω.

Γι'αυτο το λογο οταν αρχισουν να μπαινουν μεσα τα πραγματα του μωρου, καλυτερα το υγρο απορρυπαντικο.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έφη τον τάισες? πώς ήταν??

δεν σας προλαβαίνω χιχιχιχι γιατί μπαίνω για λίγο και μετά όταν ξαναμπαίνω έχω χάσει επεισόδια χαχαχαχα:D

κανονικά από 6 μηνών δεν αρχίζουν να τρώνε ή κάνω λάθος?

και άλλη ερώτηση γνωριμίας περισσότερο...από που είστε? οι περισσότερες Αθήνα φαντάζομαι ε? εγώ Αλεξ/πολη μένω

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κορίτσια δε σας πρόλαβα σήμερα δικαιολογημένα ο μικρός μου γερό σκαρί την παλεύει με τον πυρετό ο οποίος ανεβοκατεβαίνει τώρα έχει 37 μισό αλλά η σκανταλιά συνεχίζεται σα να μην εχει τίποτα να το φτύσω να το ματιάσω.Το κακό είναι ότι σήμερα η μπέμπα έχει ξυπνήσει από τις 9 και έχει κοιμηθεί μόνο μισή ώρα λες και το καταλαβαίνουν ρε γμτ.Και το αποκορύφωμα είναι ότι η μαμά μου έβγαλε έρπη στο ξεκάρφωτο στο χέρι της και δε θα μπορει για ένα μηνα να ερθει σε επαφη με κανενα μας.ΠΙΚΡΑ

Τις φωτό που βάλατε δε τις είδα όποια μπορεί ας μου τη στείλει με μειλ να μου φτιάξει το κέφι γιατι σήμερα χειρότερα δεν γίνεται δεν εχω φάει ακόμα.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα κοπελιες!

Γεωργια μου πολυ στεναχωρεθηκα με τα νεα σας!μπραβο παντως ο μικρουλης σου,φτου φτου,σαν να μην εχει τπτ ο καλος μου.αντε να πεσει ο πυρετος κ επιτελους να κοιμηθουν να την πεσεις κ εσυ λιγο!

οσο για τη μαμα σου,περαστικα!ενος κακου μυρια επονται που λενε,αλλα να ειναι περαστικα!

Εφη μου καλη αρχη με τις κρεμουλες!αντρας ο Αντρικος!ουτε κ εγω σας ειδα.θα παω φεις μηπως εχεις εκει.

Αννα θελω κ εγω μειλ με μαγιω!

Αναστασια που σουρτουκευες παλι;

Το Ποπακι μας εφυγε ε;;αντε καλα να περασει να ξεκουραστει η καημενη κοντα στη μανουλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...