Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα!!! καλε τι κουκλι ειναι αυτο εφη μου! να τον χαιρεσαι! καλη αρχη με τις κρεμουλες! εχει να πεσει γελιο!!!

εμεις καλα ειμαστε. ο μικρος νομιζω εβγαλε δοντακι. μια γονιτσα ασπρη βγηκε. ποια ειχε πει οτι εκτος απο δοντι μπορει να ειναι κυστη απο γαλα? σωστα ειχα διαβασει? θα δω τις επομενες μερες γιατι δεν θελω να βαλω το δαχτυλο στο στομα του! παντως τα χερια του ολο στο στομα τα βαζει. τωρα τον πηρε ο υπνος και γω θα μπω για ενα ντουζακι. και τα μεγαλα μου καλα ειναι. στον παιδικο. εχει και δυο μερες που δεν κατουρηθηκε ο μεγαλος το βραδυ. μακαρι να συνεχισουμε ετσι γιατι το πλυντηριο εχει παρει φωτια...!!!

Υ.Γ. διαβασα τα χτεσινα και εριξα πολυ γελιο ρε κοριτσια!!!

καλημερα μαρια μου!!σε ευχαριστω,πολυ γελια εχει να πεσει οπως τα λες!!λες να βγαλατε δοντακι??ατε με το καλο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει, ναι, θα πας!Αλλα ειναι αυτο που λες...Εχεις το σκ σου...

Σαββατο να κανεις τις δουλειες σου και Κυριακη να κατσεις με την οικογενεια..Και Παρασκευη που σχολας πιο νωρις να πας και ενα κομμωτηριο ρε αδελφε...;)

Εγω με μια Κυριακη τι να πρωτοκανω?Ασε...τα ξες εσυ!Ολο για αυτο κλαιγομαι αλλα τωρα με το μωρο με πιανει και καταθλιψη..

εχεις δικιο βουλα μου αλλα τι να κανουμε!!ευτυχως που εχουμε δουλεια να λεμε με ολη αυτη την κριση που υπαρχη!!εσυ ποτε πας?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!! καλε τι κουκλι ειναι αυτο εφη μου! να τον χαιρεσαι! καλη αρχη με τις κρεμουλες! εχει να πεσει γελιο!!!

εμεις καλα ειμαστε. ο μικρος νομιζω εβγαλε δοντακι. μια γονιτσα ασπρη βγηκε. ποια ειχε πει οτι εκτος απο δοντι μπορει να ειναι κυστη απο γαλα? σωστα ειχα διαβασει? θα δω τις επομενες μερες γιατι δεν θελω να βαλω το δαχτυλο στο στομα του! παντως τα χερια του ολο στο στομα τα βαζει. τωρα τον πηρε ο υπνος και γω θα μπω για ενα ντουζακι. και τα μεγαλα μου καλα ειναι. στον παιδικο. εχει και δυο μερες που δεν κατουρηθηκε ο μεγαλος το βραδυ. μακαρι να συνεχισουμε ετσι γιατι το πλυντηριο εχει παρει φωτια...!!!

Υ.Γ. διαβασα τα χτεσινα και εριξα πολυ γελιο ρε κοριτσια!!!

ακομα δεν φυγαμε ειμαι σχεδον ετοιμη κ περιμενω...μαρακι γω το ειχα πει το ειχε δει ο παιδιατρος κ ειχε πει κυστουλα απο το γαλα δεν ηταν δοντι το δικο μας...

εφακη κουκλος με τις κρεμουλες πασαλιμενος....ω ρε γλεντιααααααααααα:-P:razz::-P

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ακομα δεν φυγαμε ειμαι σχεδον ετοιμη κ περιμενω...μαρακι γω το ειχα πει το ειχε δει ο παιδιατρος κ ειχε πει κυστουλα απο το γαλα δεν ηταν δοντι το δικο μας...

εφακη κουκλος με τις κρεμουλες πασαλιμενος....ω ρε γλεντιααααααααααα:-P:razz::-P

ειναι να το φας ε????μια μπουκια το μωρο μου!!ατε καλα να περασεις στην μαμα σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λες και το δικο μας κυστουλα να ειναι? γιατι τα ουλα του δεν ειναι πρησμενα οπως ειχαν πρηστει στα μεγαλα μου. και αν ειναι κυστουλα πως φευγει? απλα περιμενεις?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

ειναι να το φας ε????μια μπουκια το μωρο μου!!ατε καλα να περασεις στην μαμα σου!!

μονο μια μπουκια??κ 2 και 3 !!ειναι σκετη γλυκα!! αντε με το καλο καλη συνεχεια να εχετε με τις κρεμουλες!!

λες και το δικο μας κυστουλα να ειναι? γιατι τα ουλα του δεν ειναι πρησμενα οπως ειχαν πρηστει στα μεγαλα μου. και αν ειναι κυστουλα πως φευγει? απλα περιμενεις?

μπορει εμας παρολαυτα τα ουλα ειναι πρησμενα!!!δεν ρωτησα να σου πω πως φευγει εμενα ακομα το εχει ..κ νομιζα δοντι βγαλαμε..χα χα χαχα!!

B4Itp2.png

μονο μια μπουκια??κ 2 και 3 !!ειναι σκετη γλυκα!! αντε με το καλο καλη συνεχεια να εχετε με τις κρεμουλες!!

μπορει εμας παρολαυτα τα ουλα ειναι πρησμενα!!!δεν ρωτησα να σου πω πως φευγει εμενα ακομα το εχει ..κ νομιζα δοντι βγαλαμε..χα χα χαχα!!

σε ευχαριστουμε ποπη μου!!ατε σε λιγες μερες ξεκινατε και εσεις:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ, θα περιμενω τοτε. και δεν ειναι και να παμε παιδιατρο ακομη. σε δυο βδομαδες ειναι να τον παω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

σε ευχαριστουμε ποπη μου!!ατε σε λιγες μερες ξεκινατε και εσεις:tongue:

ευχαριστω εφη μου!! εχει να πεσει πολυ γελιο με εμας γιατι ειναι μικροσκοπικη η δικια μου το στοματακι της ειναι πολυ μικρο σκεψου ακομα θηλες για μηδεν μηνων χρησιμοποιω αφου πνιγεται με τις αλλες απορω ολοκληρο κουταλακι πως θα μπει στο στοματακι της!! χα χα χα

αχ, θα περιμενω τοτε. και δεν ειναι και να παμε παιδιατρο ακομη. σε δυο βδομαδες ειναι να τον παω.

ναι μην σε ανησυχει εκτος αν θελεις να βαλεις λιγο το δαχτυλο σου για να τσεκαρεις αν ειναι δοντακι!!!εμεις σε 10 μερες εχουμε παιδιατρο εκτος απροοπτου γιατι με την δικια μου δεν βγαζουμε ακρη...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω εφη μου!! εχει να πεσει πολυ γελιο με εμας γιατι ειναι μικροσκοπικη η δικια μου το στοματακι της ειναι πολυ μικρο σκεψου ακομα θηλες για μηδεν μηνων χρησιμοποιω αφου πνιγεται με τις αλλες απορω ολοκληρο κουταλακι πως θα μπει στο στοματακι της!! χα χα χα

ναι μην σε ανησυχει εκτος αν θελεις να βαλεις λιγο το δαχτυλο σου για να τσεκαρεις αν ειναι δοντακι!!!εμεις σε 10 μερες εχουμε παιδιατρο εκτος απροοπτου γιατι με την δικια μου δεν βγαζουμε ακρη...

χχαχα θα μαθει καλε το μωρο θα παρεις μικρο κουταλακι ,εγω αυτο πηρα

twdadszhml4ec40bd35160e.jpg

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χχαχα θα μαθει καλε το μωρο θα παρεις μικρο κουταλακι ,εγω αυτο πηρα

twdadszhml4ec40bd35160e.jpg

ααα καλα που μου το εδειξες θα παρω κ εγω της avent κ πιατακι πλαστικο ετσι??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...