Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Κανονικά τα στέλνουν απευθείας εκεί που θα γίνει η αυχενική. Ή πας εκεί που θα κάνεις αυχενική Κ σου περνούν αίμα Κ κάποια στιγμή σου στέλνουν ένα χαρτί με τις πιθανότητες για κάθε σύνδρομο . 

Αυτα αξιολογούνται όλα μαζί με την κύηση γενικά . 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω δλδ διανυω την 19η τωρα?

Oh, yes!!!

Απο αυριο ξεκιναει.

Δες και το χρονοδιαγραμμα στο 123babyme.gr.

Οπως λεμε οτι θα μπουμε στον 5ο ετσι λεμε οτι μπαινεις στη 19η!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια τι άλλο εύκολο μπορώ να κάνω με κίμα εκτός από μακαρόνια με κιμα?

Γιουβαρλακια!!Τακα τακα γινονται!!

Μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο...μιαμ, μιαμ ....

Αχ Ελευθερια μου τελος καλο ολα καλα ε? Πραγματικα δεν ηξερα οτι εχει τετοιες λεπτομερειες η β'επιπεδου..Καλα μονο 9 κιλα πηρες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη?Εισαι θεα !Μπραβο σου!Πως το καταφερες αυτο και πηρες 3 μονο κιλα στους 6-7-8-9ο μηνες??

Απ'την αλλη βεβαια δεν σας κρυβω οτι ανησυχω γιατι δεν παιρνω κιλα ..Μα δεν γινεται..Πως μεγαλωνει το μωρο αν εγω δεν παιρνω ουτε γραμμαριο??ακομα στο 1,5 κιλο ειμαι συν κ ανησυχω..Μηπως λεω χαζομαρες??

μην ανυσηχεις σοφακι μου ειναι θεμα οργανισμου! θα παρεις κ εσυ! μηπως ησουν παντα πολυ αδυνατη κ στην περιοδο δεν πρηζοσουν πολυ? αν ναι γι αυτο! θυμησε μου ποσα κιλα/υψος εχεις.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μπραβο Μαργαριτα!!!!Συγχαρητηρια!!!!

Ειδες τελικα κοριτσαρος και εσυ!!!!

Τωρα θα σου εχει φυγει και το αγχος!! Σε λιγο καιρο θα αρχισεις να το ακους κιολας!! Για τη δισκοιλιοτητα τι σου ειπε???

Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο!!!!:P:p

καλημερα Αννουλα μου! ναι ειμαι πολυ χαρουμενη!! αχ........ για την δυσκοιλιοτητα του ειπα οτι ξεκινησα τα activia κ μου ειπε αντε να δουμε πως θα παει. αυτα θελουν καποιες μερες. μακαρι να ενεργουμαι κανονικα γιατι μου εχει ανοιξει κ η ορεξη αρκετα συγκρατουμαι καπως αλλα μονο να τρως χωρις να ενεργεισαι δεν γινεται!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Oh, yes!!!

Απο αυριο ξεκιναει.

Δες και το χρονοδιαγραμμα στο 123babyme.gr.

Οπως λεμε οτι θα μπουμε στον 5ο ετσι λεμε οτι μπαινεις στη 19η!

Μαλιστα!!Οποτε, εφοσον ειμαι στην 19η εβδ. εχει εδω και μια εβδ που ημουν στην 18η!Αρα εχει μια εβδ που μπηκα στον 5ο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γιουβαρλακια!!Τακα τακα γινονται!!

Μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο...μιαμ, μιαμ ....

Χτες είχα σούπα φασολάδα να μην κάνω πάλι σούπα... Μάλλον μακαρόνια με κιμα θα κάνω.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κ από μένα!! Είμαι πολύ αγχωμενη σήμερα με την β επιπέδου!! Ουφ... Στις 14:00 εχω ραντεβού!

Κοριτσια χτες πηγα μαζί με τον άντρα μου να δούμε παλι επιπλακια και καροτσάκια... Δεν βγάλαμε άκρη για καρότσι αλλά τουλάχιστον καταλήξαμε στο χρώμα του ξύλου της κούνιας. Κατι είναι κ αυτό ε???

καλημερα Δωρακι! ερε χαρουλες που θα εχεις μετα τον υπερηχοοο! θα σου φυγει εντελως το αγχος μετα! ολα καλα θα πανε κουκλιτσα! τι ωραια που πατε για επιπλακια..

κοριτσια εμενα ο αντρας μου εχει κατι συναδελφους που εχουν τωρα παιδια γυρω στα 4-5 χρονων κ εχουν κουνιες κ διαφορα να του δωσουν. εγω στεναχωριεμαι λιγο ομως γιατι θελω να παω να διαλεξω πραγματα...δεν ξερω με εχει μπερδεψει...τα νευρα μου. και δεν μου λεει κ ακριβως τι εχουν! ε μου ειπε δηλαδη κουνια αλλα τι κουνια? και πως ειναι του λεω δεν ξερω μου λεει αλλα ειμαστε και γι αλλα εξοδα με τοσα που θα εχουμε? αχ δεν ξερω.....ειμαι λιγο παραλογη ισως αλλα θελω κ εγω να αρχισω να βλεπω διαφορα κ δεν ξερω τι!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Δωρακι! ερε χαρουλες που θα εχεις μετα τον υπερηχοοο! θα σου φυγει εντελως το αγχος μετα! ολα καλα θα πανε κουκλιτσα! τι ωραια που πατε για επιπλακια..

κοριτσια εμενα ο αντρας μου εχει κατι συναδελφους που εχουν τωρα παιδια γυρω στα 4-5 χρονων κ εχουν κουνιες κ διαφορα να του δωσουν. εγω στεναχωριεμαι λιγο ομως γιατι θελω να παω να διαλεξω πραγματα...δεν ξερω με εχει μπερδεψει...τα νευρα μου. και δεν μου λεει κ ακριβως τι εχουν! ε μου ειπε δηλαδη κουνια αλλα τι κουνια? και πως ειναι του λεω δεν ξερω μου λεει αλλα ειμαστε και γι αλλα εξοδα με τοσα που θα εχουμε? αχ δεν ξερω.....ειμαι λιγο παραλογη ισως αλλα θελω κ εγω να αρχισω να βλεπω διαφορα κ δεν ξερω τι!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Εγω λεω να τα παρεις..Με τα λεφτα που θα εδινες στην κουνια, παρε μια ομορφη προικα!Αλλωστα για εμενα, η προικα κανει το συνολο να φαινεται ομορφο..:-P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω λεω να τα παρεις..Με τα λεφτα που θα εδινες στην κουνια, παρε μια ομορφη προικα!Αλλωστα για εμενα, η προικα κανει το συνολο να φαινεται ομορφο..:-P

Συμφωνω και δεν ειναι καιροι για περιττα εξοδα!!

Εσυ εχεις μπει ηδη..Αφου ολοκληρωσες και την 17η !Εχεις παρει και την 1η εβδ του 5ου!

Πως έχω μπεί αφού τέλος 18ης μπένουμε... Ααααχχχχ έχω λίγο μπερδευτεί...

Γιουβαρλάκια........ μ'αρέσουν πολύ:tongue:

Δωρα καλή επιτυχία σήμερα στον υπέρηχο!!! Ολα καλα θα πάνε:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγω λεω να περιοριστουμε στα γιουβαρλακια!!:P Θα ειναι το επομενο που θα κανω μαλλον!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Την εχεις τελειωσει τη 18η!!

Στη 19η εισαι τωρα, αυτη διανυεις!

Θα φάω... Ψηνω κατι τυροπιτακια.

Ο καιρός είναι συνεφφιασμενος!

θελω να ερθω εκει! κ για τη συννεφια κ για τα τυροπιτακια! μιαμ! εγω μαγειρεψα κ δεν εχω φαει ακομα! λοιπον θα σας πω συνταγη για κοτοπουλο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Το τικερακι σου εχει μετρησει 18 εβδ. εγκυμ.Εισαι δλδ 18 εβδ.εγκυος, ok??

Αυτη η εβδ. που θα δια νυεις απο αυριο ποια θα ειναι??Η επομενη..

Με την ηλικια δε θα πεις οτι διανυεις το 22ο ετος (που στην ουσια αυτο διανυεις) , θα πεις οτι εισαι 21 γιατι εχεις μπροστα σου ενα χρονο ακομη για να πεις οτι εισαι 22.

Στην εγκυμ. οι γιατροι για να ξερουν σε ποια εβδ. εισαι κοιτουν ποια διανυεις τωρα.Ρωτησε τον οταν πας.

Π.Χ Ειμαστε στον 21ο αιωνα αλλα εχουμε 2011 οχι 2111 ! Δλδ τον διανυουμε, αυτο εννοουν!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα δεν αντεχω με αυτο το θεμαααααα χαχαχχαα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

θελω να ερθω εκει! κ για τη συννεφια κ για τα τυροπιτακια! μιαμ! εγω μαγειρεψα κ δεν εχω φαει ακομα! λοιπον θα σας πω συνταγη για κοτοπουλο!

Θελω, θελω, θελω...

Εγω για τις συνταγες ειδικα απο νοικοκυρες ενδιαφερομαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...