Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα αν και για να σας γράφω τέτοια ώρα μόνο καλά δε ξεκινάει.

Ο μεγάλος ήρθε στο κρεβάτι μας 5 το πρωί του κάνει ο άντρας μου γάλα τον ξαναπάει στο κρεβάτι του και δε το έπινε με ξυπνάει στις 5 μισή και μου λέει εσένα ζητάει μέσα στον ύπνο μου του δίνω το γάλα 330μλ μόλις το πίνει γυρνάει από την άλλη και το βγάζει.Πανικός μέσα στον ύπνο ακόμα βγάζει σεντόνια υποστρώματα άλλαζε το παιδί να αλλάξω κι εγω και στο τέλος έτσι που τον αλλάζω τον πιάνω καλά ζεματάει 38 μισο το μωρό μου αααχ κορίτσια δεν είμαι ψύχραιμη με τις αρρώστιες.Και σαν να μην έφτανε αυτό η μαμά σου σήμερα έχει γιατρό και δε ξέρω τι ώρα θα τελειώσει και η μπέμπα ξύπνησε στις 6.30 και ακόμα δε κοιμήθηκε που συνήθως πέφτει ξερή.Κορίτσια είμαι χώμα και ακόμα δεν ξεκίνησε η μέρα.

Ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα και να μην είναι κολλητικό γιατι την κάτσαμε τη βάρκα!Παλιόκαιρος γμτ και έχουμε Ιούνιο αύριο...

Φιλιά σε όλες και όλα τα μωρά μας να είναι καλά

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μεγάλος ήρθε στο κρεβάτι μας 5 το πρωί του κάνει ο άντρας μου γάλα τον ξαναπάει στο κρεβάτι του και δε το έπινε με ξυπνάει στις 5 μισή και μου λέει εσένα ζητάει μέσα στον ύπνο μου του δίνω το γάλα 330μλ μόλις το πίνει γυρνάει από την άλλη και το βγάζει.Πανικός μέσα στον ύπνο ακόμα βγάζει σεντόνια υποστρώματα άλλαζε το παιδί να αλλάξω κι εγω και στο τέλος έτσι που τον αλλάζω τον πιάνω καλά ζεματάει 38 μισο το μωρό μου αααχ κορίτσια δεν είμαι ψύχραιμη με τις αρρώστιες.Και σαν να μην έφτανε αυτό η μαμά σου σήμερα έχει γιατρό και δε ξέρω τι ώρα θα τελειώσει και η μπέμπα ξύπνησε στις 6.30 και ακόμα δε κοιμήθηκε που συνήθως πέφτει ξερή.Κορίτσια είμαι χώμα και ακόμα δεν ξεκίνησε η μέρα.

Ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα και να μην είναι κολλητικό γιατι την κάτσαμε τη βάρκα!Παλιόκαιρος γμτ και έχουμε Ιούνιο αύριο...

καλημέρα γεωργια μου!!τι σας βρήκε πρωί πρωί περαστικά να είναι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να καλοσωρισω και εγω την καλλιροη!!αννα μου φοβερο αυτο με τα μπαλακια!!!ποπη μου νομιζω η κορη σου εκανε την νυκτα μερα!!!εμενα κοιμηθηκε στες 8 το βραδυ μεχρι τες 7 το πρωι!!!εφαγε το γαλα του και ξανα κοιμηθηκε!!τον περιμενω να ξυπνησει και θα παμε για εμβολιο!!!αυριο γινομαστε 4 μηνων!!!μαλλον θα ξεκινησουμε και κρεμουλα ανυπομονω να δω αν θα την τρωει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Χαίρομαι που σας γνωρίζω!!!

Εφάκη χρόνια πολλά του μικρού σου!!! Να τον χαίρεσαι!!!!! :D

Ουφ δεν ξέρω για εσάς,αλλά για εμένα είναι άγχος τα εμβόλια!!! Ειδικά του πνευμονιόκοκκου που κάναμε τον προηγούμενο μήνα τι κλάμα έριξε ο μικρός μου!! Τελος πάντων,πρέπει να γίνουν! :)

Και πάλι καλημέρα σας!!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Χαίρομαι που σας γνωρίζω!!!

Εφάκη χρόνια πολλά του μικρού σου!!! Να τον χαίρεσαι!!!!! :D

Ουφ δεν ξέρω για εσάς,αλλά για εμένα είναι άγχος τα εμβόλια!!! Ειδικά του πνευμονιόκοκκου που κάναμε τον προηγούμενο μήνα τι κλάμα έριξε ο μικρός μου!! Τελος πάντων,πρέπει να γίνουν! :)

Και πάλι καλημέρα σας!!!!

καλημερα καλλιροη!!!σε ευχαριστω!!τι να κανουμε τα εμβολια ειναι αναγκαιο κακο εμενα ειναι το δευτερο μου ΄παιδακι ετσι τα συνηθησα καπως αυτα!!!εμενα με αγχονουν παραπανω η αρροστιες τους και αμα κτυπησουν:rolleyes:!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα!!! κοιμηθηκαμε 2 ωριτσες καλα ηταν!!

ΚΑΛΛΙΡΟΗ καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας !! ειμαι η Ποπη απο θεσσαλονικη κ εχω μια μπεμπα 3,5μηνων (8 φεβρουαριου γεννηθηκαμε ειμαστε πολυ κοντα)!!

εφακη μουκαλο εμβολιο κοριτσι μου να ερθεις να μας πεις νεα!!οσο για την νυχτα μερα μαλλον νομιζει οτι δεν νυχτωνει ποτε αφου κ την ημερα ξυπνια ειναι!!εγω δεν την μιλαω για να μην την ξεσηκωνω κ ουτε φως αναβω αλλα η σκατου με κοιταει κ μου χαμογελαει κ εκει δεν αντιστεκομαι κ της μιλαω !!

ωχ Γεωργια μου κουραγιο περαστικο να ειναι να μην ταλαιπωρηθει ο γιοκας σου!! υπομονη κοριτσι μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ρε συ, την πιπιλα την παιρνει μονο οταν ειναι να κοιμηθει και αυτο μεχρι να νανουριστει.Μετα της πεφτει...Εεε δεν μπορουμε και αυτο το λιγο, να το κανουμε καθολου?Να την βαζω και να κοιμαται...

Εμενα προς το παρον δεν τη βαζει αλλα τη βγαζει.Την ποιανει με τα χερια και την τραβαει...Με κοροιδευει μου φαινεται!

Χαιρω πολυ! και εμενα για να κοιμηθει τη θελει μετα τη φτυνει.Αν ομως την κοψω επειδη ειναι πολυ μωρο ακομη και εχει αναγκη το πιπιλισμα θα βρει το χερι μετα για πιπιλα και αντε να το κοψει.Οταν νυσταζουν θελουν να πιπιλισουν.

Ασε που βρηκε και αλλο χουι τωρα.Θελει κατι να πιανει οταν ειναι να κοιμηθει και της δινω το πετσετακι της να κραταει..:rolleyes:

Το τελευταιο γευμα το δινω 12.30..Σε λιγο ας πουμε θα την ξυπνησω για μπανακι.Εεε θα το κανουμε και θα φαει.Κανονικα κατα τις 8 ζηταει πρωτη φορα πιπιλα αλλα ισως εφταιξε και η αλλαγη δωματιου.

Εσυ γτ της δινεις και στις 11.30?

Και εμενα πιο μικρη εκλεινε γενικους στις 8!Εεε δεν βολευε ομως.Και αρχισα να βαζω το παιχνιδι μεσα στο προγραμμα εκεινη την ωρα για να τρεναρω την ωρα που τρωει.

Δεν θα σε βολευε αν ετρωγε κατευθειαν στις 10.30?Δεν θα αντεχε μεχρι τις 6 λες?

Εχω δει οτι η μπεμπα αντεχει τωρα 6 ωρες χωρις γαλα, εκει που παλια ηταν 4 η 3.Αρα αυτο το 6ωρο προτιμω να ειναι 12-6 το πρωι παρα 10.30-4.30.

Εντωμεταξυ τωρα που ειναι 6 απο μονη της σιγα σιγα θα ξυπναει πιο αργα μεγαλωνοντας και αυτο θα γινει 6.30, μετα 7.00 κ.ο.κ. Και καποια στιγμη θα κανω και πιο νωρις το βραδυνο γαλα, τοτε που θα μπορει να κοιμαται ωρες πολλες χωρις να πιει.Ακομη παντως ειναι πολυ μικρα για να εχουμε αυτη την απαιτηση.

Οι ωρες αυτες που της εχω στα γευματα ειναι αυτες που θα την ακολουθουν μια ζωη μετα, τα 5 γευματα της ημερας.Εχω προσαρμοσει τις ωρες ετσι και ετσι εχει μαθει το στομαχακι της εδω και εναμιση μηνα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ωχ! περαστικα σας Γεωργια μου!!

Εχω δει οτι η μπεμπα αντεχει τωρα 6 ωρες χωρις γαλα, εκει που παλια ηταν 4 η 3.Αρα αυτο το 6ωρο προτιμω να ειναι 12-6 το πρωι παρα 10.30-4.30.

Εντωμεταξυ τωρα που ειναι 6 απο μονη της σιγα σιγα θα ξυπναει πιο αργα μεγαλωνοντας και αυτο θα γινει 6.30, μετα 7.00 κ.ο.κ.

Οι ωρες αυτες που της εχω στα γευματα ειναι αυτες που θα την ακολουθουν μια ζωη μετα, τα 5 γευματα της ημερας.Εχω προσαρμοσει τις ωρες ετσι και ετσι εχει μαθει το στομαχακι της εδω και εναμιση μηνα.

καλημερα Αννα μου!! μπραβο τελειο προγραμμα την εχεις προσαρμοσει!!! παντα ετσι να ειναι!!!;););)

B4Itp2.png

να καλοσωρισω και εγω την καλλιροη!!αννα μου φοβερο αυτο με τα μπαλακια!!!ποπη μου νομιζω η κορη σου εκανε την νυκτα μερα!!!εμενα κοιμηθηκε στες 8 το βραδυ μεχρι τες 7 το πρωι!!!εφαγε το γαλα του και ξανα κοιμηθηκε!!τον περιμενω να ξυπνησει και θα παμε για εμβολιο!!!αυριο γινομαστε 4 μηνων!!!μαλλον θα ξεκινησουμε και κρεμουλα ανυπομονω να δω αν θα την τρωει!!!

Καλημερα Εφη μου!!

Εσενα αντεχει 11 ωρες χωρις γαλα εε?? μπραβο!!

Διαφημίσεις

καλημερα Αννα μου!! μπραβο τελειο προγραμμα την εχεις προσαρμοσει!!! παντα ετσι να ειναι!!!;););)

Καλημερα Ποπη μου!!

κοριτσια να ρωτησω λιγο: η μπεμπα εχει απο προχθες χουρχουρισμα στα πνευμονακια κ ο γιατρος που την ακουσε ειπε χουρχουριζουν κ ισως ειναι απο τους εμετους που ειχε κανει να εμεινε εκει γαλατακι παρολαυτα με ειπε να βαζω πολυ φυσικο ορο εγω την βαζω αλλα δεν εχουμε καθολου μυξες!!σημερα εχει πολυ καλο καιρο να την βγαλω μια βολτα λετε η να μην βιαστω??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Εφη ποιος γιορταζει?

Να τον χαιρεσαι, πολυχρονος!! τωρα το ειδα!

αυριο κλεινει τα 4 μηνων ο μικρουλης της!! εμεις αννα μου εχουμε λιγες μερες ακομα για να τα κλεισουμε!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

αυριο κλεινει τα 4 μηνων ο μικρουλης της!! εμεις αννα μου εχουμε λιγες μερες ακομα για να τα κλεισουμε!!!!!!!!!!!!

Α! ναι εχουμε και τα μηνογενεθλια!!

Καλα κατσε να τα συνηθισω πρωτα!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...