Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγνώμη ναι δεν συστήθηκα :oops:

Καλλιρρόη λέγομαι :) χαίρομαι που σας γνωρίζω! Έχω τον μικρό μου 3,5 μηνών(11 Φλεβάρη) και είναι το πρώτο μου παιδάκι!!! (ενθουσιασμένη,αλλά και τρομαγμένη γιατί ώρες ώρες δεν ξέρω τι μου γίνεται--οπότε συγχωρείστε τυχόν χαζές ερωτήσεις)

Το γάλα ναι το αλλάξαμε γιατί σταμάτησαν τα πονάκια και η αλήθεια είναι πως είδα οτι το prodigest πλέον του ήταν και ελαφρύ πολύ...

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλως ηρθες Καλλιροη (ωραιο ονομα) στην παρεα μας!!

Απο Αθηνα εισαι?

Εμενα ξερεις πως με λενε? μας διαβαζες μηπως??

Απο τα τικερακια μου, βλεπεις τα παιδια μου, εγω ειμαι η Αννα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αννα ακομα γελαω με τα μπαλακια!!!

Ποπη και Αννα μου εμενα πριν μεινω εγκυος στο Γιωργο επεσε απο ενα ελικοπτερο σε μια ασκηση κι εσπασε το ποδι του τοτε ειχε βαλει στο ματι ενα μαντολινο του αρεσει πολυ η κρητικη μουσικη κι ετσι του το πηρα δωρο.Ολη μερα τον πειραζα και του ελεγα να βγει στο δρομο να παιζει κι ετσι που ηταν με το γυψο θα βγαζει κανενα φραγκο!

Γεια σου Καλλιρροη να σου ζησει ο γιος ολες στο πρωτο τα ιδια ρωταγαμε μη νομιζεις.Εμενα με λενε Γεωργια κι εχω δυο παιδακια ενα αγορακι 2 χρονων κι ενα κοριτσακι 4 μηνων κι ειμαι απο τη Νεα Ιωνια

zxG9p3.png

owokp3.png

Ηρθα πάλι.... εκανα το μπανακι μου κ τωρα στεγνωνω....

Καλλιροη καλως ηρθες!!! Να σου ζησει το μωρακι σου!! Εγω ειμαι η Δωρα και εχω μια μπεμπα 4 μηνων κ κατι..... Ολες σου οι αποριες λογικες θα ειναι σε σχεση με το τι εχει ερωτηθει ξανα εδω απο εμας!!!!

Σας καληνυχτω λοιπον γιατι ο αντρας μου θελει παρεα να δουμε ταινια.... αν δεν ξυπνησει η μπεμπα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Απο τωρα θα την κοψεις?? ακομη δεν την αρχισατε...χιχι!!:D:D

Συνηθως οι μαμαδες ξεκινουν τις προσπαθειες μετα τα 2, εξαρταται βεβαια και στο παιδι, αλλα την κοβουν απο μονα τους.Σε λιγο καιρο θα τη βαζει μονη της στο στομα και δε θα σε εχει αναγκη:tongue::tongue:.

Τη νυχτα μονο αν της πεφτει κατω θα αναγκαζεσαι να σηκωθεις εσυ να της τη δωσεις.

Αν πεις παντως πως της την κοβεις τωρα, η γκρινια θα εχεις η θα αρχισει τσιμπουκι οταν θα ψαχνει να πιπιλισει.Πολλες μητερες επαναπαυονται σε αυτο, για να μην σηκωνονται τη νυχτα, αλλα το τσιμπουκι μετα δυσκολα κοβεται.Μπορει να το κανει για πολλα χρονια και κανει και ζημια στα δοντακια.

Εμενα ενω πινει το τελευταιο γευμα στις 12 παρα, το πρωι ξυπναει γυρω στις 5-5+ , και εγω της βαζω πιπιλα για να την τρεναρω λιγο, της το δινω στις 6.Απο τη στιγμη που θα το πιει, ξεχναει και την πιπιλα, τα ξεχναει ολα και κοιμαται σαν το πουλακι.Εσυ τι ωρα της δινεις το πρωινο γαλα?

Ρε συ, την πιπιλα την παιρνει μονο οταν ειναι να κοιμηθει και αυτο μεχρι να νανουριστει.Μετα της πεφτει...Εεε δεν μπορουμε και αυτο το λιγο, να το κανουμε καθολου?Να την βαζω και να κοιμαται...

Εμενα προς το παρον δεν τη βαζει αλλα τη βγαζει.Την ποιανει με τα χερια και την τραβαει...Με κοροιδευει μου φαινεται!

Ασε που βρηκε και αλλο χουι τωρα.Θελει κατι να πιανει οταν ειναι να κοιμηθει και της δινω το πετσετακι της να κραταει..:rolleyes:

Και η δικια μου, ειναι υπναρου.Κοιμαται 9.30 το βραδυ, σερι μεχρι τις 6.00 που πινει το πρωινο γαλα.Μετα ξανακοιμαται και ξυπναει στις 9.00, μετα κοιμαται 12-13 το μεσημερι, μετα 15.30-18.00 και μετα παλι 9.30 το βραδυ.Να φανταστειτε το τελευταιο γευμα της το δινω στην αγκαλια μου στις 11.30 το βραδυ.:D

Το τελευταιο γευμα το δινω 12.30..Σε λιγο ας πουμε θα την ξυπνησω για μπανακι.Εεε θα το κανουμε και θα φαει.Κανονικα κατα τις 8 ζηταει πρωτη φορα πιπιλα αλλα ισως εφταιξε και η αλλαγη δωματιου.

Εσυ γτ της δινεις και στις 11.30?

Και εμενα πιο μικρη εκλεινε γενικους στις 8!Εεε δεν βολευε ομως.Και αρχισα να βαζω το παιχνιδι μεσα στο προγραμμα εκεινη την ωρα για να τρεναρω την ωρα που τρωει.

Δεν θα σε βολευε αν ετρωγε κατευθειαν στις 10.30?Δεν θα αντεχε μεχρι τις 6 λες?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γιατι βρε κοριτσια αρχισε να μου βγαζει γουλιες η μικρη?

Αλλες φορες ειναι μικρες, αλλες μεγαλες αλλα τις περισσοτερες "γιαουρτακι".

Δεν το εκανε αυτο.Αυτη την εβδομαδα αρχισε να το κανει...

Μπορει να φαει και να βγαλει και μετα απο 2 ωρες και επισης μπορει να ξαναρευτει και μετα απο 2 ωρες...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γιατι βρε κοριτσια αρχισε να μου βγαζει γουλιες η μικρη?

Αλλες φορες ειναι μικρες, αλλες μεγαλες αλλα τις περισσοτερες "γιαουρτακι".

Δεν το εκανε αυτο.Αυτη την εβδομαδα αρχισε να το κανει...

Μπορει να φαει και να βγαλει και μετα απο 2 ωρες και επισης μπορει να ξαναρευτει και μετα απο 2 ωρες...

Μου το κανει κι εμενα συνηθως οταν δεν εχει ρευτει καλα και μετα τη βαζω στο ρηλαξ και λυσσαει!

zxG9p3.png

owokp3.png

Μου το κανει κι εμενα συνηθως οταν δεν εχει ρευτει καλα και μετα τη βαζω στο ρηλαξ και λυσσαει!

Αυτο που λες ειναι σε νορμαλ επιπεδα.Αλλα οσο καλα και να μη ρευτει, να βγαλει και μετα απο 2 ωρες???

Δεν ξερω.

Προς το παρον της σταματαω το γευμα στη μεση για να ρευεται 2 φορες.

Και εκανα τοσο κοπο για να το πινει μονορουφι...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βουλα κ εμενα ετσι εβγαζε γουλιες ακομα κ 3 ωρες μετα το γευμα κ πηχτο σαν γιαουρτι.οσο πηγαινε κ χειροτερευε γιαυτο κ πηρε μονο 600 γραμμαρια τον τελευταιο μηνα.πηραμε τωρα αντιαναγωγικο γαλα κ ειδα τεραστια διαφορα μη τη ματιασω. Περιμενε να δεις πως θα παει,μπορει να ετυχε αυτες τις μερες.εγω δεν προλαβαινα να πλενω σαλιαρες κ πανακια ασε που ανασκελα ουτε για αστειο δεν την αφηνα!

Ποπη γελασα πολυ με την περιγραφη σου για τον Σαββα,αντρες,τι να πεις!ο δικος μου εχει τρελλο κολλημα με το ψαρεμα!ευτυχως τωρα με την μπεμπα το εχει αραιωσει λιγο,παλια πηγαινε συνεχεια,ακομα κ με κρυα κ βροχες!κ ερχοταν κ βρωμουσε ολοκληρος,ασε που οταν πηγαιναμε για μπανιο επρεπε να καθησουμε παντα κ για ψαρεμα ως αργα κ κοιμομουν στην παραλια!εμεις οι γυναικες γιατι ειμαστε τοσο πιο λογικες??

Γεωργια στις 22/9 παντρευεται η αδερφη μου κ εχουμε ξεκινησει το ψαξιμο,ευτυχως σημερα εκλεισε νυφικο.

Περιμενω να κοιμηθει η μπεμπα κ κλασσικα σας γραφω απο το κινητο. Απο τις 12 που εφαγε ακομα ξυπνια ειναι,ελεος,νυχτοφυλακας θα μου γινει!κ το πολυ στις 6 θα ξυπνησει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Α δε σας ειπα τελικα δεν θα την βγαλουμε ακομα απο το δωματιο μας. Αυριο θα στριμωξουμε την κουνια διπλα στο κρεβατι μας για να κοιμαται εκει.δεν την βγαζω γιατι ακομα δεν κοιμαται σερι πολλες ωρες,τι να κανω να πηγαινοερχομαι εκατο φορες κ να καθομαι στην καρεκλα μεχρι να κοιμηθει?τουλαχιστον τωρα ειμαι κ εγω ξαπλα στο κρεβατακι μας!ελπιζω να στρωσει λιγο με τον υπνο συντομα για να την παμε στο δωματιο της!

BJVqp3.png

καλα πεθανα με το Σαββα και την κιθαρα του!!!α ρε Ποπακι!!να σαι καλα!ακομη το σκεφτομαι κ γελαω!

Γωγω τι καλα που βολευτηκατε!δεν κοιμαται η δικια σου κ πολυ ε;απο τα κλαμπ θα τη μαζευεις μου φαινεται!

κ εμεις ακομη διπλα της,βραχοι!!κ κοιμαται κ σερι σχετικα οποτε δεν εχουμε δικαιολογια,αλλα ας οψεται ο πατερας και τα κολληματα του!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ρε συ, την πιπιλα την παιρνει μονο οταν ειναι να κοιμηθει και αυτο μεχρι να νανουριστει.Μετα της πεφτει...Εεε δεν μπορουμε και αυτο το λιγο, να το κανουμε καθολου?Να την βαζω και να κοιμαται...

Εμενα προς το παρον δεν τη βαζει αλλα τη βγαζει.Την ποιανει με τα χερια και την τραβαει...Με κοροιδευει μου φαινεται!

Ασε που βρηκε και αλλο χουι τωρα.Θελει κατι να πιανει οταν ειναι να κοιμηθει και της δινω το πετσετακι της να κραταει..:rolleyes:

Το τελευταιο γευμα το δινω 12.30..Σε λιγο ας πουμε θα την ξυπνησω για μπανακι.Εεε θα το κανουμε και θα φαει.Κανονικα κατα τις 8 ζηταει πρωτη φορα πιπιλα αλλα ισως εφταιξε και η αλλαγη δωματιου.

Εσυ γτ της δινεις και στις 11.30?

Και εμενα πιο μικρη εκλεινε γενικους στις 8!Εεε δεν βολευε ομως.Και αρχισα να βαζω το παιχνιδι μεσα στο προγραμμα εκεινη την ωρα για να τρεναρω την ωρα που τρωει.

Δεν θα σε βολευε αν ετρωγε κατευθειαν στις 10.30?Δεν θα αντεχε μεχρι τις 6 λες?

βουλιτσα αυτο με το πετσετακι το εχουμε κ εμεις κ μεχρι να την παρει ο υπνος παει περα δωθε αφου κουνιεται σαν χταποδακι!!!μια χαρα αν βολευτητε με την κουνια στο δωματιο σας!!

Αννα ακομα γελαω με τα μπαλακια!!!

Ποπη και Αννα μου εμενα πριν μεινω εγκυος στο Γιωργο επεσε απο ενα ελικοπτερο σε μια ασκηση κι εσπασε το ποδι του τοτε ειχε βαλει στο ματι ενα μαντολινο του αρεσει πολυ η κρητικη μουσικη κι ετσι του το πηρα δωρο.Ολη μερα τον πειραζα και του ελεγα να βγει στο δρομο να παιζει κι ετσι που ηταν με το γυψο θα βγαζει κανενα φραγκο!

Γεια σου Καλλιρροη να σου ζησει ο γιος ολες στο πρωτο τα ιδια ρωταγαμε μη νομιζεις.Εμενα με λενε Γεωργια κι εχω δυο παιδακια ενα αγορακι 2 χρονων κι ενα κοριτσακι 4 μηνων κι ειμαι απο τη Νεα Ιωνια

χα χα χα θεικο κ σενα πες τουλαχιστον ετσι πως τα καταφερες με το σπασμενο ποδι βγες μπας κ βγαλουμε κανα φραγκο!! χα χα!! τελικα ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι!!!

Αυτο που λες ειναι σε νορμαλ επιπεδα.Αλλα οσο καλα και να μη ρευτει, να βγαλει και μετα απο 2 ωρες???

Δεν ξερω.

Προς το παρον της σταματαω το γευμα στη μεση για να ρευεται 2 φορες.

Και εκανα τοσο κοπο για να το πινει μονορουφι...

το ρεψιμο το κανει κ μενα κ μετα απο 3 ωρες εχει τυχει οπως κ οι εμετοι που εχουμε το θεμα μπορει να βγαλει ακομα κ 3 ωρες δλδ πριν το γευμα της...μην σε ανησυχει μωρε τωρα θα ετυχε..παρακολουθησε το!!

Βουλα κ εμενα ετσι εβγαζε γουλιες ακομα κ 3 ωρες μετα το γευμα κ πηχτο σαν γιαουρτι.οσο πηγαινε κ χειροτερευε γιαυτο κ πηρε μονο 600 γραμμαρια τον τελευταιο μηνα.πηραμε τωρα αντιαναγωγικο γαλα κ ειδα τεραστια διαφορα μη τη ματιασω. Περιμενε να δεις πως θα παει,μπορει να ετυχε αυτες τις μερες.εγω δεν προλαβαινα να πλενω σαλιαρες κ πανακια ασε που ανασκελα ουτε για αστειο δεν την αφηνα!

Ποπη γελασα πολυ με την περιγραφη σου για τον Σαββα,αντρες,τι να πεις!ο δικος μου εχει τρελλο κολλημα με το ψαρεμα!ευτυχως τωρα με την μπεμπα το εχει αραιωσει λιγο,παλια πηγαινε συνεχεια,ακομα κ με κρυα κ βροχες!κ ερχοταν κ βρωμουσε ολοκληρος,ασε που οταν πηγαιναμε για μπανιο επρεπε να καθησουμε παντα κ για ψαρεμα ως αργα κ κοιμομουν στην παραλια!εμεις οι γυναικες γιατι ειμαστε τοσο πιο λογικες??

Γεωργια στις 22/9 παντρευεται η αδερφη μου κ εχουμε ξεκινησει το ψαξιμο,ευτυχως σημερα εκλεισε νυφικο.

Περιμενω να κοιμηθει η μπεμπα κ κλασσικα σας γραφω απο το κινητο. Απο τις 12 που εφαγε ακομα ξυπνια ειναι,ελεος,νυχτοφυλακας θα μου γινει!κ το πολυ στις 6 θα ξυπνησει!

πω πω ψαρεμα εεεεεεεεεεεεεεε??? βρωμερο χομπι αφου οταν γυριζει θα βρωμαει ψαριλα ...πα πα πα μακρυα καλα ειμαστε με την κιθαριτσα μας!!! γωγουλι με το καλο να παντρευτει η αδερφουλα σου!!

καλα πεθανα με το Σαββα και την κιθαρα του!!!α ρε Ποπακι!!να σαι καλα!ακομη το σκεφτομαι κ γελαω!

Γωγω τι καλα που βολευτηκατε!δεν κοιμαται η δικια σου κ πολυ ε;απο τα κλαμπ θα τη μαζευεις μου φαινεται!

κ εμεις ακομη διπλα της,βραχοι!!κ κοιμαται κ σερι σχετικα οποτε δεν εχουμε δικαιολογια,αλλα ας οψεται ο πατερας και τα κολληματα του!

σε ευχαριστω λιτσακι μου καλα που εχουμε κ τους αντρες μας κ με τις ατακες τους γελαμε κ λιγο!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμεις αυτην την στιγμη εχουμε αγριες διαθεσεις για παιχνιδι τραγουδαμε κ λεμε λογακια αφου το ματι της δεν κλεινει με τπτ!! αντε καλη μου συνεχεια!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...