Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλα ειμαι!! τωρα που στρωνει ο καιρος τον κατεβαζω κατω με το καροτσι κ του αρεσει πολυ! τον εχω γυρισμενο να κοιταει προς τον κοσμο κ την εχει καταβρει! μιλαει συνεχεια μονος του κ ολος ο κοσμος γυριζει κ τον κοιταει!!! χααχαχα!!

τωρα τρωει κ σε λιγο θα τον βαλω για υπνο!

Kαι εγω παντα ετσι τα ειχα τα παιδια, ποτε δεν κοιταζαν εμενα απο μωρα, παρολλο που το καροτσι γυριζει και αλλιως.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσενα να δω ποιος θα σε λυπηθει αμα αρχισει να την παιζει.... εεεε!! την κιθαρα εννοω!!:tongue:

χα χα χα!!!!:oops::oops::oops:

καλε εχει ψωνιστει το ψωνιο μου λεει θα μαθει κ θα γινει κιθαριστας!! χα χα χα!!!!!!!!!! τον λεω πανε βγες λιγο απο το σπιτι σου γιατι εχεις κουρκουτιασει εδω μεσα...πολυ γελιο ριχνω απο προχθες που ηρθε η κιθαρα..ευτυχως δεν αφησε την δουλεια του εχει 3 μερες ξενυχταει μεχρι το αλλο μεσημερι συνεχομενα δουλευει!!!!!!!!!!αλλα ψοφαω κ εγω γιατι ενα μπανιο μαζι καναμε την μικρη κ τωρα κ αυτο μονη μου της το κανω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Τι να σου πω παιδι μου!!!:tongue::tongue:

You are check mashine!!!

χα χα χα χα!!!!! :oops::oops::oops: αστο αυτο γιατι πρεπει να παρει μπρος ξανα η μηχανη!!!

κορίτσια δυστηχως σας αφηνω! βγηκε ο αντρας μου απο το μπανιο κ θελει παρεα! φιλακια1 θα τα πουμε αυριο!! καλη ξεκουραση σε όλες μας!!!

καληνυχτα Αναστασια μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλα ειμαι!! τωρα που στρωνει ο καιρος τον κατεβαζω κατω με το καροτσι κ του αρεσει πολυ! τον εχω γυρισμενο να κοιταει προς τον κοσμο κ την εχει καταβρει! μιλαει συνεχεια μονος του κ ολος ο κοσμος γυριζει κ τον κοιταει!!! χααχαχα!!

τωρα τρωει κ σε λιγο θα τον βαλω για υπνο!

μεγαλωσε ο μικρουλης σου κ γινεται κ κοινωνικος!! εγω ακομα φοβαμαι να την βγαλω γιατι ειναι μπουκωμενη κ στα πνευμονακια της...

Τι να σου πω παιδι μου!!!:tongue::tongue:

You are check mashine!!!

ΤΑΣΟΥΛΑ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!

κορίτσια δυστηχως σας αφηνω! βγηκε ο αντρας μου απο το μπανιο κ θελει παρεα! φιλακια1 θα τα πουμε αυριο!! καλη ξεκουραση σε όλες μας!!!

καλη ξεκουραση αναστασια μου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χα χα χα χα!!!!! :oops::oops::oops: αστο αυτο γιατι πρεπει να παρει μπρος ξανα η μηχανη!!!

χα χα χα μπουκωσε η μηχανη εδω κ τοσους μηνες!!!

B4Itp2.png

Αγαπημενες μου ωραια η παρεα σας αλλα πρεπει να μπω για ενα ντουζακι!!! Φιλακια πολλα μπορει να μπω κ πιο μετα αν προλαβω κ δεν εχει ξυπνησει η μαιμουδιτσα μου..!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια σας αφηνω κ εγω γιατι αρχισε να δυσανασχτει με το κουνημα που την κανω τοση ωρα θα την σηκωσω λιγο να ξεπιαστει!!φιλακια κ απο εμενα !! καλο βραδυ και καλο υπνο σε εσας που δεν ξενυχτατε!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

χα χα χα!!!!:oops::oops::oops:

καλε εχει ψωνιστει το ψωνιο μου λεει θα μαθει κ θα γινει κιθαριστας!! χα χα χα!!!!!!!!!! τον λεω πανε βγες λιγο απο το σπιτι σου γιατι εχεις κουρκουτιασει εδω μεσα...πολυ γελιο ριχνω απο προχθες που ηρθε η κιθαρα..ευτυχως δεν αφησε την δουλεια του εχει 3 μερες ξενυχταει μεχρι το αλλο μεσημερι συνεχομενα δουλευει!!!!!!!!!!αλλα ψοφαω κ εγω γιατι ενα μπανιο μαζι καναμε την μικρη κ τωρα κ αυτο μονη μου της το κανω...

Να σου πω, τι εχουν παθει?? οι αντρες λεω και ανακαλυπτουν νεα χομπυ!!

Ποσο ειναι ο δικος σου??

Εμενα ειναι 42 και οσα χρονια τον γνωριζω επαιζε ποδοσφαιρο, μιλαμε για τρελλα! Τωρα 1-2 χρονια ειναι φανατικος του τεννις.Παει με εναν φιλο μας οικογενειακο και παιζουν κανα δυωρο.

Και οχι τπτ αλλο, ανησυχω γιατι,

Οι αντρες στα 20 παιζουν μπασκετ,

στα 30 ποδοσφαιρο,

στα 40 τεννις,

στα 50 γκολφ...

Εχετε παρατηρησει οτι τα μπαλακια μικραινουν???:tongue::tongue::tongue::D:D:tongue::tongue:

Αγαπημενες μου ωραια η παρεα σας αλλα πρεπει να μπω για ενα ντουζακι!!! Φιλακια πολλα μπορει να μπω κ πιο μετα αν προλαβω κ δεν εχει ξυπνησει η μαιμουδιτσα μου..!!!

καλο βραδυ δωρακι μου !!! καλη ξεκουραση!!

αννα μου καληνυχτα κ σε εσενα!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ακομη παιδι μου δεν πηρες φορα??:D:D

Να σου πω, τι εχουν παθει?? οι αντρες λεω και ανακαλυπτουν νεα χομπυ!!

Ποσο ειναι ο δικος σου??

Εμενα ειναι 42 και οσα χρονια τον γνωριζω επαιζε ποδοσφαιρο, μιλαμε για τρελλα! Τωρα 1-2 χρονια ειναι φανατικος του τεννις.Παει με εναν φιλο μας οικογενειακο και παιζουν κανα δυωρο.

Και οχι τπτ αλλο, ανησυχω γιατι,

Οι αντρες στα 20 παιζουν μπασκετ,

στα 30 ποδοσφαιρο,

στα 40 τεννις,

στα 50 γκολφ...

Εχετε παρατηρησει οτι τα μπαλακια μικραινουν???:tongue::tongue::tongue::D:D:tongue::tongue:

χα χα χα χα χα χα χα καλα εχω ξεραθει στο γελιο!!! εισαι απιστευτη!!!!!!! ναι οντως!!!!!!!!εμενα ειναι 32 μικρουλης...αλλα απότι ξερω δεν εχει σχεση με κανενα μπαλακι!!!!!!!!!! χα χα χα χα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ειναι του αθληματος δυστυχως δεν πηρε λιγο απο εμενα!! εμενα τωρα ανακαλυψε την κιθαρα να δω μετα τι αλλο θα ανακαλυψει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

χα χα χα χα χα χα χα καλα εχω ξεραθει στο γελιο!!! εισαι απιστευτη!!!!!!! ναι οντως!!!!!!!!εμενα ειναι 32 μικρουλης...αλλα απότι ξερω δεν εχει σχεση με κανενα μπαλακι!!!!!!!!!! χα χα χα χα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ειναι του αθληματος δυστυχως δεν πηρε λιγο απο εμενα!! εμενα τωρα ανακαλυψε την κιθαρα να δω μετα τι αλλο θα ανακαλυψει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να δω εμεις τι θα ανακαλυψουμε, να περναμε την ωρα!!...:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...