Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε?? ο σαββας αγορασε ηλεκτρικη κιθαρα,,οσο κ να γκρινιαξα δεν μπορεσα να τον μεταπεισω να μην την παρει του καρφωθηκε...καθε φορα που παω προς το γραφειο του μου λεει κατσε λιγο με την μπεμπα να σας παιξω να με ακουσετε κ εγω δεν καθομαι γιατι βαριεμαι να ακουω..κ μου λεει καλα εγω για ποιον την πηρα ?? για να με ακουτε...του λεω δεν θελω να ακουω ποναει που ποναει το κεφαλι ολη μερα,,κ λεει με ενα παραπονιαρικο υφος σαν τα μωρα: καλα κ εμενα ποιος θα με ακουει που παιζω???οι τοιχοι???

χα χα χα τον λυπηθηκε η ψυχη μου εκεινη την στιγμη!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουαου!!ολοκληρη βιβλιοθηκη με συνταγες εισαι!! πω πω μανα μου τι φαγητα???!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εχω ολοκληρη βιβλιοθηκη οντως.Δεν ειναι μονο αυτα τα βιβλια, εχω της Αργυρως, του Παρλιαρου, του Μαμαλακη, της Σκουρα, του Τσελεμεντε.

Παιδι μου εχω τρελλα με τις συνταγες, αφου εχω χασει τον μπουσουλα με ολα αυτα , δεν ξερω που θα βρω το καθετι.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε?? ο σαββας αγορασε ηλεκτρικη κιθαρα,,οσο κ να γκρινιαξα δεν μπορεσα να τον μεταπεισω να μην την παρει του καρφωθηκε...καθε φορα που παω προς το γραφειο του μου λεει κατσε λιγο με την μπεμπα να σας παιξω να με ακουσετε κ εγω δεν καθομαι γιατι βαριεμαι να ακουω..κ μου λεει καλα εγω για ποιον την πηρα ?? για να με ακουτε...του λεω δεν θελω να ακουω ποναει που ποναει το κεφαλι ολη μερα,,κ λεει με ενα παραπονιαρικο υφος σαν τα μωρα: καλα κ εμενα ποιος θα με ακουει που παιζω???οι τοιχοι???

Ωχ! φαντασου να τσιριζει η μπεμπα και να εχεις και τον αντρα σου με την κιθαρα!!!:D:D

τωρα τι θυμηθηκα?????????? τις μετρησεις που καναμε με το ζάχαρο!!!!!!!!!! χαχααχχααχχααχχαχαχα!!!!!!!

καλως την!! αχ απιστευτες στιγμες ζουσαμε τοτε!! κ τωρα τα θυμαμαι κ λεω τι ωραια που ημουν ξαπλα ολη μερα στον καναπε μου??

αχ Ποπη κι εμενα η φασολαδα ειναι το αγαπημενο μου φαγητο!!!!

Να πας στη μαμα σου να ξεουραστεις λιγο και βασικα να φας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ να φαω γιατι η ζυγαρια συνεχιζει να πεφτει...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασια μου!!!

γεια σου δωρακι!!

χαχαχααχαχαχαχ!!!! εχω πεσει κατω!!!!!!!!!!! 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εσενα να δω ποιος θα σε λυπηθει αμα αρχισει να την παιζει.... εεεε!! την κιθαρα εννοω!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ουαου!!ολοκληρη βιβλιοθηκη με συνταγες εισαι!! πω πω μανα μου τι φαγητα???!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εχω ολοκληρη βιβλιοθηκη οντως.Δεν ειναι μονο αυτα τα βιβλια, εχω της Αργυρως, του Παρλιαρου, του Μαμαλακη, της Σκουρα, του Τσελεμεντε.

Παιδι μου εχω τρελλα με τις συνταγες, αφου εχω χασει τον μπουσουλα με ολα αυτα , δεν ξερω που θα βρω το καθετι.:rolleyes::rolleyes:

πω πω αννα μου!! πραγματικα εχεις βιβλιοθηκη!!! οταν ειχες τα αγορια μικρα προλαβαινες??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ωχ! φαντασου να τσιριζει η μπεμπα και να εχεις και τον αντρα σου με την κιθαρα!!!:D:D

ααα τον εβαλα να παρει ακουστικα για να μην ακουγεται!! πηρε κ εναν δυνατο ενισχυτη....

βασικα αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασει η μπεμπα αν ακουσει να παιζει μουσικη λες να της αρεσει η θα τρομαξει αραγε??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πω πω αννα μου!! πραγματικα εχεις βιβλιοθηκη!!! οταν ειχες τα αγορια μικρα προλαβαινες??

Κοιτα, επειδη δεν δουλευω η κουζινα για εμενα ειναι και μια διεξοδος.

Μου αρεσει, γι'αυτο και παντα εβρισκα χρονο.

Ευχαριστω Αναστασια μου!!

Εσυ τι κανεις?

καλα ειμαι!! τωρα που στρωνει ο καιρος τον κατεβαζω κατω με το καροτσι κ του αρεσει πολυ! τον εχω γυρισμενο να κοιταει προς τον κοσμο κ την εχει καταβρει! μιλαει συνεχεια μονος του κ ολος ο κοσμος γυριζει κ τον κοιταει!!! χααχαχα!!

τωρα τρωει κ σε λιγο θα τον βαλω για υπνο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εσενα να δω ποιος θα σε λυπηθει αμα αρχισει να την παιζει.... εεεε!! την κιθαρα εννοω!!:tongue:

Τι να σου πω παιδι μου!!!:tongue::tongue:

You are check mashine!!!

ααα τον εβαλα να παρει ακουστικα για να μην ακουγεται!! πηρε κ εναν δυνατο ενισχυτη....

βασικα αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασει η μπεμπα αν ακουσει να παιζει μουσικη λες να της αρεσει η θα τρομαξει αραγε??

δοκιμασε που ξερεις!!

Κοιτα, επειδη δεν δουλευω η κουζινα για εμενα ειναι και μια διεξοδος.

Μου αρεσει, γι'αυτο και παντα εβρισκα χρονο.

ειναι δημιουργια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...