Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αύριο γιοβάρλακους!Και μεθαύριο αρακά!Για μετά θέλω κι εγω ιδέες!

Εγω σημερα ειχα ψαρονεφι γεμιστο με μανιταρια ( εγω το τυλιξα), εχω και τουμπι , και το σερβιρα με ρυζι.

Θα με ρωτησετε τωρα τι ειναι το τουμπι εε!! χαχα!!

Τουμπι or not to be??:tongue::tongue::tongue:

Eιναι λοιπον αυτο που εχουν οι χασαπιδες το πλαστικο πορτοκαλι που ειναι σαν κυλινδρος και φτιαχνουν τα ρολα, περνωντας το διχτακι.Ετσι το λενε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μμμμμ γιουβαρλακια ειχα χτες,αρακα δεν θελω... ουφ!! Νυστικοι θα μεινουμε,εχω στερεψει απο ιδεες!!:rolleyes:

Αυριο θα κανω φασολακια και θα τηγανισω μπακαλιαρο ροδελες.

Μεθαυριο κατι προχειρο οταν σχολασουν, γιατι φευγουμε μετα κατευθειαν.

Ξανα εδω!!

Το κλεισαμε το τριημερο, θα παρω και τη μπεμπουλα!!

μπραβο αννα μου καλα να περασετε!! αντε θα ξεσκασετε κιολας!!

Μμμμμ γιουβαρλακια ειχα χτες,αρακα δεν θελω... ουφ!! Νυστικοι θα μεινουμε,εχω στερεψει απο ιδεες!!:rolleyes:

κοτοπουλακι στο φουρνο?? γεμιστα?? τουρλου?? σπανακορυζο?? φασολακια?? τηγανια?? γιουβετσι?? κ αλλα θελεις??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια βλεπω τα ωραρια των μικρων σας κ πραγματικα σας χαιρομαι!!! εμενα απιαστο ονειρο ειναι αυτα τα ωραρια ολη μερα ξυπνια με σπαμοδικα κατι μισαωρα το πολυ 2-3 οχι παραπανω κ το βραδυ 2 ξυπνηματα σιγουρα...

τελικα ξερετε τι ωρα εφαγα τις κοτομπουκιες?? κ εκανα πουρε στα γρηγορα γιατι η μπεμπα ηταν ξυπνια εφαγα τωρα στις 8.30 πειτε μεσημεριανο ηταν βραδυνο ουτε ξερω αφου ολημερης μπουκια δεν εβαλα στο στομα μου...κ ο πουρες στο καλο του δεν πετυχε απαισιο τον εκανα...

σκεφτομαι την παρασκευη να παω στο χωριο στην μαμα μου για καμια βδομαδα γιατι τα χω παιξει...αλλα θα σας χασω εκει δεν εχω ιντερνετ..

Εμ! πως να βαλεις γραμμαριο επανω σου αγαπη μου??

Εγω σημερα ειχα ψαρονεφι γεμιστο με μανιταρια ( εγω το τυλιξα), εχω και τουμπι , και το σερβιρα με ρυζι.

Θα με ρωτησετε τωρα τι ειναι το τουμπι εε!! χαχα!!

Τουμπι or not to be??:tongue::tongue::tongue:

Eιναι λοιπον αυτο που εχουν οι χασαπιδες το πλαστικο πορτοκαλι που ειναι σαν κυλινδρος και φτιαχνουν τα ρολα, περνωντας το διχτακι.Ετσι το λενε.

χα χα τρελοκομειο!!! εξπερ σε ολα εισαι!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο γιοβάρλακους!Και μεθαύριο αρακά!Για μετά θέλω κι εγω ιδέες!

Χαχα!! η γιαγια μου απο την Κοζανη, τα ελεγε γυροβαρελακια!!:D:D

Εμ! πως να βαλεις γραμμαριο επανω σου αγαπη μου??

εμ στο 2ο οπως λεει κ η γεωργια θα πεταω κ στο 3ο θα ειμαι σαν κ εσενα να ειναι καλα η Βεφα!!! χα χα χα!!!!!!!!!θα παω στην μανουλα μου να φαω κανα φαι της προκοπης!! ευτυχως δεν με παραπονιεται ο σαββας ..αυτο ελειπε κιολας αφου δεν με βοηθαει...θα τον εστελνα στην μαμακα του να μας φερει κ κανα φαι!! χα χα χα!!!!!!!!

B4Itp2.png

εμ στο 2ο οπως λεει κ η γεωργια θα πεταω κ στο 3ο θα ειμαι σαν κ εσενα να ειναι καλα η Βεφα!!! χα χα χα!!!!!!!!!θα παω στην μανουλα μου να φαω κανα φαι της προκοπης!! ευτυχως δεν με παραπονιεται ο σαββας ..αυτο ελειπε κιολας αφου δεν με βοηθαει...θα τον εστελνα στην μαμακα του να μας φερει κ κανα φαι!! χα χα χα!!!!!!!!

Πλακα, πλακα εγω απο τη Βεφα εμαθα οτι εμαθα!

Η μανα μου με την κουζινα δεν εχει και πολυ αγαπη γενικως, ευτυχως βεβαια που ειχαμε το μεσημεριανο, τα γνωστα παντα ελληνικα φαγητα.

Εχω ολα τα βιβλια της Βεφας και της Αλεξιας, συν ολα μα ολα τα realfood, απο τον Ιανουαριο του 2006 που κυκλοφορησε.

μπραβο αννα μου καλα να περασετε!! αντε θα ξεσκασετε κιολας!!

κοτοπουλακι στο φουρνο?? γεμιστα?? τουρλου?? σπανακορυζο?? φασολακια?? τηγανια?? γιουβετσι?? κ αλλα θελεις??

Ναι Ποπη μου κι αλλα θελω μόνο αυτα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχω τον Παναγιωτη που τηγανητα δεν τρωμε,λιπαρα δεν τρωμε....θα λεγα τωρα τι θα φαμε αυριο!!!:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Χαχα!! η γιαγια μου απο την Κοζανη, τα ελεγε γυροβαρελακια!!:D:D

χα χα χα!! ειδες χουμορ που το εχουμε εμεις εδω?????:tongue::tongue::tongue:

Αντε κ πες την πεθερα να στελνει ταπερ!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Πλακα, πλακα εγω απο τη Βεφα εμαθα οτι εμαθα!

Η μανα μου με την κουζινα δεν εχει και πολυ αγαπη γενικως, ευτυχως βεβαια που ειχαμε το μεσημεριανο, τα γνωστα παντα ελληνικα φαγητα.

Εχω ολα τα βιβλια της Βεφας και της Αλεξιας, συν ολα μα ολα τα realfood, απο τον Ιανουαριο του 2006 που κυκλοφορησε.

ουαου!!ολοκληρη βιβλιοθηκη με συνταγες εισαι!! πω πω μανα μου τι φαγητα???!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι Ποπη μου κι αλλα θελω μόνο αυτα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχω τον Παναγιωτη που τηγανητα δεν τρωμε,λιπαρα δεν τρωμε....θα λεγα τωρα τι θα φαμε αυριο!!!:rolleyes:

σπανακορυζο?? δεν ειναι λιπαρο...καμμια φασολαδα?? χθες ειχα φασολαδα!!τρελαινομαι!! κανε κατι με κοτοπουλο γλυκοξινη σαλτσα με φιλετο κοτοπουλο κ ρυζακι!! αντε τι αλλο να σου πω?? μπριαμ?? μπιφτεκια στο φουρνο??

χα χα χα!! ειδες χουμορ που το εχουμε εμεις εδω?????:tongue::tongue::tongue:

Αντε κ πες την πεθερα να στελνει ταπερ!!!!!!!!!

φσιιιιιιιιιιτττττττττττττ σωθηκες....ασε θα την κοπανησω με την μπεμπα στην μαμα μου στο χωριο μου χουν μπει μπριζες τωρα!!!

B4Itp2.png

ουαου!!ολοκληρη βιβλιοθηκη με συνταγες εισαι!! πω πω μανα μου τι φαγητα???!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σπανακορυζο?? δεν ειναι λιπαρο...καμμια φασολαδα?? χθες ειχα φασολαδα!!τρελαινομαι!! κανε κατι με κοτοπουλο γλυκοξινη σαλτσα με φιλετο κοτοπουλο κ ρυζακι!! αντε τι αλλο να σου πω?? μπριαμ?? μπιφτεκια στο φουρνο??

φσιιιιιιιιιιτττττττττττττ σωθηκες....ασε θα την κοπανησω με την μπεμπα στην μαμα μου στο χωριο μου χουν μπει μπριζες τωρα!!!

τωρα τι θυμηθηκα?????????? τις μετρησεις που καναμε με το ζάχαρο!!!!!!!!!! χαχααχχααχχααχχαχαχα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...