Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου ,τέλειες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σου Αννα μου χρυσοχερα!!τι κανεις;

ειδα ειναι να πατε 3ημερο ε;;εγω ψηφιζω να πατε ασυζητητι!

κ εγω θα του προτεινα καμια εξορμησουλα του δικου μου αλλα ειναι να φυγουμε Σαλονικα για 2 βδομαδες στις 15 του μηνα κ φοβαμαι οτι θα μας πεσει πολυ σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

μια χαρα ειναι λιτσα μου!!θα ξεκουραστητε κι ολας!!εμας δεν μας βλεπω να πηγαινουμε πουθενα αυτο το 3ημερο εχουμε πολλες υποχρεωσεις και γαμο και 2 βαπτσια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειναι λιτσα μου!!θα ξεκουραστητε κι ολας!!εμας δεν μας βλεπω να πηγαινουμε πουθενα αυτο το 3ημερο εχουμε πολλες υποχρεωσει και γαμο και 2 βαπτσια!!

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

εχει τωρα 15 μερες που δεν εχω καθολου βοηθεια απο πουθενα κ τα εχω ψιλοπαιξει..ευτυχως το μωρο ειναι ηρεμο αλλιως δε θα την παλευα.η μανα μου ειναι μακρια κ η πεθερα που εφτιαχνε κανενα φαγητο κ μας εδινε,φυγανε χωριο για καλοκαιρι κ εμεινα μοναχη!!:(

δεν πειραζει για το 3ημερο,πατε μετα!

GjJbp3.png7IWup3.png

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

εχει τωρα 15 μερες που δεν εχω καθολου βοηθεια απο πουθενα κ τα εχω ψιλοπαιξει..ευτυχως το μωρο ειναι ηρεμο αλλιως δε θα την παλευα.η μανα μου ειναι μακρια κ η πεθερα που εφτιαχνε κανενα φαγητο κ μας εδινε,φυγανε χωριο για καλοκαιρι κ εμεινα μοναχη!!:(

δεν πειραζει για το 3ημερο,πατε μετα!

αχ ρε λιτσα μου και εγω μονη ειμαι και δεν την παλευω με δυο παιδια:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Που με χανεις, που με βρισκεις στην κουζινα ημουν παλι.Εφτιαξα τα κρουασανακια με τυρι που μου ειπε η Γεωργια.

ΜΜΜΜΜ!!!!!

Σου άρεσαν Άννα μου?Εγω θα κάνω παραγωγή όλο μου ζητάνε τέλειωσα το προφιτερολ κι επειδη περισεψαν σου εκανα και με καραμελλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση Έφη μου άστα εμείς έχουμε μέλλον σε καταλαβαίνω εδώ εμείς δύο είμαστε και μας εξοντώνει ένα δίχρονο!

Τι να πεις αυτό που λεει η Αννα χρειαζόμαστε τα λεφτά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ρε κοριτσια πραγματικα μπραβο σας που φτιαχνετε τοσα φαγητα και γλυκα!!!

Εφη κι εμενα ερχεται στο σπιτι λιγο το μεσημερι στις 3 και φευγει παλι στις 5 κ γυριζει αργα το βραδυ γυρω στις 10... Να ακομα δεν ηρθε πχ.... τι να κανουμε ομως?? δεν εχει καποιον να τον βοηθησει...καποτε ειχε εμενα,τωρα??? και για να παρει υπαλληλο δεν βγαινουμε με τιποτα,εδω δεν μας φτανουν εμας....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Λιτσάκι!

Δωρα μου στο πρωτο σου εχω ξαναπει με το ζορι μαγειρευα και δεν ετρωγα σα την Ποπη γιατι δε προλαβαινα τωρα μου φαίνεται πιο εύκολο θα δεις και εσυ στο δεύτερο θα πετάς και στο ΤΡΙΤΟ θα είσαι σα την Άννα τυφλα να εχει η Βέφα!!!

Άννα μου με ξεσηκωσες με το site της Αργυρως εχει κατι ωραια παγωτα όλα τα λεφτά μου στο σουπερ μαρκετ τα χαλαω!!χαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Λιτσάκι!

Δωρα μου στο πρωτο σου εχω ξαναπει με το ζορι μαγειρευα και δεν ετρωγα σα την Ποπη γιατι δε προλαβαινα τωρα μου φαίνεται πιο εύκολο θα δεις και εσυ στο δεύτερο θα πετάς και στο ΤΡΙΤΟ θα είσαι σα την Άννα τυφλα να εχει η Βέφα!!!

Άννα μου με ξεσηκωσες με το site της Αργυρως εχει κατι ωραια παγωτα όλα τα λεφτά μου στο σουπερ μαρκετ τα χαλαω!!χαχα

Καλα περιμενε εσυ να κανω 3.... χα χα χα!!!:tongue:

Οκ κι ετσι ευτυχως τρωμε ενα μεσημεριανο!!! Αυριο τι θα μαγειρεψεις,πες καμια ιδεα ρε....:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλα περιμενε εσυ να κανω 3.... χα χα χα!!!:tongue:

Οκ κι ετσι ευτυχως τρωμε ενα μεσημεριανο!!! Αυριο τι θα μαγειρεψεις,πες καμια ιδεα ρε....:rolleyes:

Αύριο γιοβάρλακους!Και μεθαύριο αρακά!Για μετά θέλω κι εγω ιδέες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Σου άρεσαν Άννα μου?Εγω θα κάνω παραγωγή όλο μου ζητάνε τέλειωσα το προφιτερολ κι επειδη περισεψαν σου εκανα και με καραμελλα.

Γεωργια, αυτη η ζυμη ειναι η ιδια ακριβως που κανω πολλες φορες τυροπιτακια.Επρεπε εντωμεταξυ να τη φτιαξω για να το προσεξω!! χαχα!!

Μονο που εγω τη δοση την κανω διπλη με 1 φαριναπ αντι για αλευρι και μπεικιν.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αύριο γιοβάρλακους!Και μεθαύριο αρακά!Για μετά θέλω κι εγω ιδέες!

Μμμμμ γιουβαρλακια ειχα χτες,αρακα δεν θελω... ουφ!! Νυστικοι θα μεινουμε,εχω στερεψει απο ιδεες!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια βλεπω τα ωραρια των μικρων σας κ πραγματικα σας χαιρομαι!!! εμενα απιαστο ονειρο ειναι αυτα τα ωραρια ολη μερα ξυπνια με σπαμοδικα κατι μισαωρα το πολυ 2-3 οχι παραπανω κ το βραδυ 2 ξυπνηματα σιγουρα...

τελικα ξερετε τι ωρα εφαγα τις κοτομπουκιες?? κ εκανα πουρε στα γρηγορα γιατι η μπεμπα ηταν ξυπνια εφαγα τωρα στις 8.30 πειτε μεσημεριανο ηταν βραδυνο ουτε ξερω αφου ολημερης μπουκια δεν εβαλα στο στομα μου...κ ο πουρες στο καλο του δεν πετυχε απαισιο τον εκανα...

σκεφτομαι την παρασκευη να παω στο χωριο στην μαμα μου για καμια βδομαδα γιατι τα χω παιξει...αλλα θα σας χασω εκει δεν εχω ιντερνετ..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...