Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!καλα εχω να μπω χρονια!!!δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα..ειχα φιλοξενουμενους το σκ την ξαδερφη με τον αντρα κ το παιδι της!μιλαμε θα το ξανασκεφτω για δευτερο παιδι..η ανηψια μου τωρα ειναι 2,5 κ μου εκανε τον τοπο χαλια με φαγητα,επαιρνε τα παιχνιδια της μπεμπας κ τα σβαρνουσε κατω στο μπαλκονι(εννοειται ξαναμπηκαν ολα πλυντηριο),πατουσε με τα παπουτσια πανω στο γυμναστηριο της μπεμπας κ πολλα πολλα αλλα που με κουρασαν ψυχολογικα...κ να φανταστειτε θεωρειται ευκολο και ηρεμο παιδακι...αχ ειμαι κ εγω υπερβολικη αλλα κ αυτη η ξαδερφη μου,μια φορα δεν της επλυνε τα χερια οσο ηταν εδω,να πιανει η ανηψια τα χερια της μικρης κ εγω να φουντωνω!ευτυχως της εκανε μπανιο το βραδυ!τι να πω;εγω ειμαι παραξενη;μου επαιρνε ολα τα σελτεδακια-σεντονακια που εχω απλωμενα σε καροτσι,ρηλαξ κ κουνια κ μου τα πετουσε κ η ξαδερφη μου δεν ελεγε τιποτα..τελικα τη μαλωσα με το γαντι κ αρχισε να μιλαει κ η ξαδερφη μου.πηρε μπρος!

στα δικα μας τωρα!τελικα εγω μαλλον βρηκα απο που ηταν το λιγο αιματακι που ειδα στα κακακια.εκει που εχω τον φραγμενο πορο,εχει πλεον αιμα κ εχει κανει καπαλο,οποτε μαλλον ειναι απο κει οι κλωστουλες που βλεπω καμια φορα.

απο το Σαββατο γυριζουμε μονες μας μπρουμυτα!!ολε!!και εχει μερικες μερες που μας εχει παρει τα αφτια με τις τσιριδες της!

εδω τι νεα;

το Ποπακι ειδα το συνεχιζουν ετσι κ ο,τι γινει!

μακαρι να ηρεμησει το μωρακι!αντε να μπουν οι κρεμουλες μηπως διορθωθουν τα πραγματα!

Γεωργια να χαιρεσαι τον μπαμπα σου!

σορυ για το σεντονι.παλι πολλα εγραψα!

Λιτσακι μου σε ευχαριστω η ανηψια σου μου θυμιζει το γιο μου οταν τον πιανει αμοκ ετσι κανει κι αυτη η κουραση ειναι γνωριμη αλλα ενταξει δεν ειναι συνεχεια ετσι.Δεν εχεις ομως αδικο απλα η ξαδερφη σου ξεχασε πως ειναι να εχεις νεογεννητο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργία χρόνια πολλά στον μπαμπά σου!!!!!

Βρε κορίτσια επειδή είναι πάνω κάτω ίδια ηλικία τα μπεμπάκια μας να ρωτήσω κάτι? Ο δικός μου όταν νυστάζει τρίβει τα ματάκια του(οκ άντε το κάνω και εγώ αυτό),αλλά τις προάλλες σαν να του άφησε σημάδι και έχει γραμμή κάτω από το ματάκι του...Ένα πράγμα πως έχουμε εμείς όταν έχουμε κλάψει και την επόμενη μέρα που σηκωθούμε είναι λες και δεν κοιμηθήκαμε(όχι πρησμένα,αλλά με γραμμές).....Μπορεί να είναι χαζό αυτό που λέω,αλλά φεύγει?

Εν τω μεταξύ γενικά είναι ήσυχο μωρό(μόνο όταν κάνει την ανάγκη του έχουμε θέμα,αλλά τελικά μάλλον θα φύγει 6 μηνών που θα αρχίσουμε τις κρεμούλες),αλλά τώρα που έχει αρχίσει να γυρνάει ζωηρεύει πολύ!!!! και μ'αρέσει!!! αν και τον προσέχω συνέχεια μην φέρει καμιά τούμπα!! χαχαχαχαχα:D

και άλλη ερώτηση: είχαμε το frezylac pro digest(για τα πονάκια) και τώρα το αλλάξαμε στο frezylac 1.Μου φαίνεται όμως του πέφτει λίγο βαρύ γιατί συνέχεια μου βγάζει και από λίγο.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!

Κάλησπερα σε ευχαριστω πολύ.

Πως σε λενε αληθεια εχουμε ξαναμιλησει?

Αυτο με τα ματακια του θα φυγει σιγουρα και ναι θελει πολυ προσοχη τωρα γιατι γυρνανε και δε τα προλαβαινεις.Για το γαλα δε ξερω γιατι θηλαζα και τα 2 και δεν χρησιμοποιησει φορμουλα ποτε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφη μου τι να κανει κ αυτος;για δουλεια παει..εχεις κ εσυ τα δικια σου!τωρα κοντα δεν γυρνας δουλεια;αντε θα ξεσκασεις!

Γεωργια μου το ιδιο προγραμμα εχουμε σχεδον.απλα εμεις κοιμομαστε 1-7,μετα 7-10 και 10-12:30.εχει τωρα 4 μερες που κοιμαται μονη της,πιανει σολ ματζορε και αυτονανουριζεται!εχει πολυ πλακα!

μεσα στη μερα δεν εχει στανταρ,αλλα 3-4 φορες θα τις κοιμηθει σιγουρα απο λιγο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αλοοοοοο

Τι κάνετε?εμείς πήγαμε στο χωριό και τώρα γυρίσαμε,κουραστήκαμε αλλά περάσαμε πολύ ωραία.τα μωρά μου κοιμήθηκαν!!εγώ πάλι μοναξιες και απόψε ο άντρας μου θα αργήσει και πάλι να έρθει,εχτές κοιμήθηκα πριν έρθει έτσι γλίτωσε τον καυγά.

Γεωργία μου να χαίρεσαι τον μπαμπά σου!!!δεν πρόλαβα να διαβάσω κάτι άλλο!

Ευχαριστώ Εφη μου!

Αχ και τι δε θα εδινα τώρα για λιγη απο την ησυχια σου εμενα ολοι ξυπνιοι ρε γμτ:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφη μου τι να κανει κ αυτος;για δουλεια παει..εχεις κ εσυ τα δικια σου!τωρα κοντα δεν γυρνας δουλεια;αντε θα ξεσκασεις!

Γεωργια μου το ιδιο προγραμμα εχουμε σχεδον.απλα εμεις κοιμομαστε 1-7,μετα 7-10 και 10-12:30.εχει τωρα 4 μερες που κοιμαται μονη της,πιανει σολ ματζορε και αυτονανουριζεται!εχει πολυ πλακα!

Κι εμενα ετσι κανει να τις γνωρισουμε θα γινουν φιλεναδες!:tongue:

Αλήθεια πρέπει να γνωριστούμε κάποια στιγμή μόλις ξεχειμωνιάσει!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα ετσι κανει να τις γνωρισουμε θα γινουν φιλεναδες!:tongue:

Αλήθεια πρέπει να γνωριστούμε κάποια στιγμή μόλις ξεχειμωνιάσει!

οπως τα λες!ημαρτον με τον καιρο,μας εχει τρελανει!

εννοειται να γνωριστουμε!κ εσενα τραγουδαει ε;;χαχα εχει πολυ γελιο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Το προγραμμα μας:

12 το βραδυ - 6 το πρωι

6 το πρωι με 10 το πρωι

10 το πρωι με 12 το πρωι

2 το μεσημερι με 2μιση

6 το απογευμα με 7 ή 8 με 9

και μετα σερι μεχρι τις 12

αχ θελω και εγω!!εμενα την μερα δεν πολυ κοιμαται!!αλλα το βραδι απο τες 7 μεχρι τες 7 το πρωι!!καλο ειναι και αυτο δεν παραπονιεμαι!!

Λιτσακι μου σε ευχαριστω η ανηψια σου μου θυμιζει το γιο μου οταν τον πιανει αμοκ ετσι κανει κι αυτη η κουραση ειναι γνωριμη αλλα ενταξει δεν ειναι συνεχεια ετσι.Δεν εχεις ομως αδικο απλα η ξαδερφη σου ξεχασε πως ειναι να εχεις νεογεννητο.

εχεις δικιο γεωργια μου η ξαδερφη φταιει και οχι το μωρο!!

δουλεια δουλεια και ολο δουλεια και εγω με δυο παιδια να μου βγαζουν το λαδι μου!!ναι την τριτη παω δουλεια η θα ξεσκασω η θα τρελλαθω τελειος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ Εφη μου!

Αχ και τι δε θα εδινα τώρα για λιγη απο την ησυχια σου εμενα ολοι ξυπνιοι ρε γμτ:tongue:

χαχχα εμενα το βραδυ εχει πολυ ησυχια!!ελα ομως που εμενα δεν μου αρεσει να ειμαι μονη μου:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Που με χανεις, που με βρισκεις στην κουζινα ημουν παλι.Εφτιαξα τα κρουασανακια με τυρι που μου ειπε η Γεωργια.

ΜΜΜΜΜ!!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Που με χανεις, που με βρισκεις στην κουζινα ημουν παλι.Εφτιαξα τα κρουασανακια με τυρι που μου ειπε η Γεωργια.

ΜΜΜΜΜ!!!!!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ εδω μεσα θελουμε να αγιασουμε και δεν μας αφηνετε!!!χαχαχ στηλε και κανενα προς εδω αννα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τι κανεις Εφη μου??

Εγω αν ημουν στη θεση σου δε θα του φωναζα, οι εποχες ειναι δυσκολες τωρα, οποιος δουλευει πρεπει να ειναι και χαρουμενος.

Εχεις δικιο και εσυ βεβαια δε λεω, αλλα αυτο δεν ειναι καθε βραδυ, ετσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Και η δικια μου, ειναι υπναρου.Κοιμαται 9.30 το βραδυ, σερι μεχρι τις 6.00 που πινει το πρωινο γαλα.Μετα ξανακοιμαται και ξυπναει στις 9.00, μετα κοιμαται 12-13 το μεσημερι, μετα 15.30-18.00 και μετα παλι 9.30 το βραδυ.Να φανταστειτε το τελευταιο γευμα της το δινω στην αγκαλια μου στις 11.30 το βραδυ.:D

Τι κανεις Εφη μου??

Εγω αν ημουν στη θεση σου δε θα του φωναζα, οι εποχες ειναι δυσκολες τωρα, οποιος δουλευει πρεπει να ειναι και χαρουμενος.

Εχεις δικιο και εσυ βεβαια δε λεω, αλλα αυτο δεν ειναι καθε βραδυ, ετσι δεν ειναι?

τι να σου πω αννα μου τωρα τελευταια εχει παραγινει φευγει στες 7 και γυρναει μετα τεσ 10 ,ναι χρειαζομαστε τα λεφτα αλλα ειμαι και εγω ανθρωπος ποσα να αντεξω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τι να σου πω αννα μου τωρα τελευταια εχει παραγινει φευγει στες 7 και γυρναει μετα τεσ 10 ,ναι χρειαζομαστε τα λεφτα αλλα ειμαι και εγω ανθρωπος ποσα να αντεξω!!

Τι δουλεια κανει αν επιτρεπεται?

Τι δουλεια κανει αν επιτρεπεται?

ειναι μηχανικος αυτοκινιτων σε εταιρεια πιανει δουλεια 8 και σχολανει 5 και μετα παει δευτερη δουλεια σε γκαραζ καποιου φιλου του!!τωρα ξεκινησαν να βαζουν γκαζι στα αμαξια και επειδη θελει πολυ χρονο να γινει αυτη δουλεια αργη πολυ να τελειωση!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου Αννα μου χρυσοχερα!!τι κανεις;

ειδα ειναι να πατε 3ημερο ε;;εγω ψηφιζω να πατε ασυζητητι!

κ εγω θα του προτεινα καμια εξορμησουλα του δικου μου αλλα ειναι να φυγουμε Σαλονικα για 2 βδομαδες στις 15 του μηνα κ φοβαμαι οτι θα μας πεσει πολυ σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...