Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χα χα το ριλαξ ουτε να το βλεπει δεν θελει!! η αγκαλια η στο καροτσι κουνημα..κακοεμαθε απο τοτε με τους κολικους...

γεια σου αννα !!!τυχερουλα εδω εμεις παλι βροχες εχουμε...αντε να δουμε ποτε θα στρωσει αυτος ο καιρος...βγαιναμε κ σε ενα μπαλκονι τωρα ουτε το μπαλκονι δεν μπορουμε να χαρουμε,,,,

Γεια σου Ποπη!!

Αρα για να πεις οτι θα κανεις δουλεια η μαγειρεμα, πρεπει να κουνας το καροτσι με το ποδι εε??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Γεωργια ειμαστε αν κ την βλεπω συνεχως οταν πινει το γαλα της μετα απο 90μλ κανει μπροστα κ ζοριζεται... σαν να θελει να κανει κακα... τι ειναι τωρα παλι αυτο?? Λετε μωρε κι εμενα να ειναι αλλεργικη στο αγελαδινο κ να κανει ετσι?? κ εγω να νομιζα οτι ειχε λιγη παλλινδρομηση??? ουφ ρε σκατα! αντε σε ενα μηνα ξεκιναμε κρεμες επιτελους!!!

Δωρα, εμενα το κανει αυτο οταν δεν εχει κανει κακα πανω απο μιαμιση μερα. Μου ειπε η γιατρος οτι το κανουν αυτο, επειδη ζοριζεται το στομαχακι που δεν εχει αδειασει.Εσενα απο ποτε ειχε να κανει, εκεινη την ωρα που σου εκανε ετσι?

Δώρα μου κι εμένα όταν κάνει έτσι τη σηκώνω για να ρευτεί συνήθως έχει πιεί πολύ και δυσφορεί βέβαια κάθε παιδί έχει διαφορετικές αντιδράσεις.

Βούλα μου έχει 4 κανάλια για ψάξε τα όλα και θα δεις που δεν ακούγεται εγω το είχα στο 3.Τα κεφτεδάκια τα κάνω σα την μαμά μου με το μάτι δεν έχω δοσολογίες για να σου πω ακριβώς ρε γμτ.

Μαρία μου εγω επειδή δεν δουλεύω ακόμα κι είμαι οοοοοοληηηηη τη μέρα με τα παιδιά για αυτό μαγειρεύω πολλά και διάφορα γιατι μου τη βάρεσε μέσα στο σπίτι.Εσύ καλά κάνεις όση βοήθεια και να έχεις χρειάζεται.

Άννα μου τα κατάφερα τα σουδάκια τελικά ξανάκανα σήμερα 3 αυγά μου πήρε μάλλον ήταν μεγάλα αν και τα ζύγισα τέλοσπάντων τελικά με το μάτι μαγειρεύουμε πιο σωστά.Για πες το παγωτό καλό?Τι βανίλια 'εβαλεςτο ξυλάκι ή τη σκόνη?

Γεωργια ,τωρα το απογευμα θα φαω παγωτο και θα σου πω.Εβαλα σκονη βανιλια, γιατι το ξυλακι για να βγαλει το αρωμα του, πρεπει να βρασει μαζι με το γαλα και στην συγκεκριμενη συνταγη δεν το βραζεις.

Καλησπερα!!Με κολασατε με τις συνταγες σας κ τα παγωτα...

Γωγω κ Αννα μου θα δοκιμασω το παγωτακι σας ..Για να το κανω σοκολατενιο τι να βαλω μεσα?Λιωμενη κουβερτουρα? Και για να γινει βανιλια ?Τι βανιλια ριχνουμε?Οταν λετε οτι ανακατευουμε καθε μια ωρα με το μιξερ εννοειται ε?

Δεν εχω ξαναφτιαξει παγωτο γι'αυτο διαφωτιστε με...

Οσο για τα σουδακια του Παρλιαρου ,λεει 250 γρ αυγα..Πως να μας βγουν ακριβως?Εγω τα ζυγιζω κ ειναι 4 αυγα μετρια συνηθως...

Ποπακι μου διαβασα τα νεα σας..Ισως σας βγει σε καλο να δειτε κ αυτο το γαλα και να δεις που θα μπειτε σε μια σειρα.Αν το γραφετε με το ικα καλυτερα θα σας βγει...Περαστικουλια οπως κ να'χει...

Νικη μου καλα να περνατε!!

Γεωργια κ Αννα δεν το ξαναλεω ειστε σουπερ χρυσοχερες....

Δωρα πως παει ο θηλασμος?Το εκοψες εντελως?

Εγω μιλησα με την γιατρο κ μου ειπε αφου δεν πρηζομαι να μην του δινω καθολου..Εγω ραντεβου για τεστ παπ 19 Ιουνιου..

Ναι Σοφια μου με το μιξερ, εκτος αν εχεις παγωτομηχανη.

Για σοκολατενιο μου ειπε η ξαδερφη μου, οτι βαζει το γκαρνι σοκολατα και σοκολατενιο γαλα.Μονο το ζαχαρουχο ειναι ασπρο.

Αν βαλεις λιωμενη κουβερτουρα θα σκληρυνει πολυ το παγωτο.

Βαλτην καλυτερα τριμμενη μεσα σε ασπρο παγωτο, η βαλε choc-chips η σε ασπρο η στο σοκολατενιο παγωτο.;);)

Γεια σου Ποπη!!

Αρα για να πεις οτι θα κανεις δουλεια η μαγειρεμα, πρεπει να κουνας το καροτσι με το ποδι εε??

χα χα σωστη με επιασες!!!;););) αυτο ακριβως κανω!!!αλλα με κουραζει αφανταστα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

χα χα σωστη με επιασες!!!;););) αυτο ακριβως κανω!!!αλλα με κουραζει αφανταστα...

Δε λες που κανεις και τη γυμναστικη σου, παραπονιεσαι κιολας!!:tongue::tongue:

Άννα μου δεν παρεξηγούμαι μωρέ ξέρουμε όποια βγαίνει όλο και κάτι τυχαίνει.Η δικιά μου κοιμαται 12 με 6.30 μπορεί και 7 ανάλογα την μερα μια χαρα για θηλασμό μετα τη ξαναπέφτει γκρινιαζει στις 10 και τρωει κοιμησμενη και τελικά ξυπνάει στις 12.30 κάθε μερα αυτό.Προς το παρόν με βολεύει γιατι κάνω τις δουλειές και τα γλυκάκια μου αλλά σε λίγο θα το αλλάξω για να κοιμαται και λιγο το μεσημερι γιατι απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 12.30 το βράδυ είμαι στο πόδι.Για δώσε μου τα φώτα σου αν θέλω αυτό που λέει η Γωγώ να το κάνω μπανάνα ή λεμόνι τι λες να θέλει?

Ποπάκι θα κάνεις κάτι προσαγωγούς άλλο πράγμα!Προσπάθησε σιγά σιγά να το κόψεις βάλε στο καροτσάκι αυτα τα κρεμαστά και μίλα της και κάνε δουλειά και αν γκρινιάζει λίγο δεν πειράζει θα συνηθισει δε γίνεται να είσαι όοοοοληηη τη μέρα έτσι.

Αααχ κορίτσια μολις έκανα καφεδάκι και έκατσα έχει ο αντρούλης μου τη μικρή ακόμα έχω στα αφτιά μου τις φωνές των παιδιών χαμός έγινε το πρωί εδώ μέχρι τις 3 που πήγε ο μεγάλος για ύπνο.Η ανηψιά μου είναι σούπερ μαφία και είναι 9 χρονών αλλα΄στις σκανταλιές ο Γιώργος είναι αρνάκι μπροστά της!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εδω ειμαι και εγω!!

Εφαγα απο αυτο με τη μερεντα!! μμμμ!!! πολυ ωραιο ηταν!!

Τωρα οσο για το λεμονι και τη μπανανα ασε να μας πει η Γωγω, δεν εχω φτιαξει ποτε αυτες τις γευσεις ουτε με αλλη συνταγη.

Φτιαχτο ειναι πανευκολο.Για το σοκολατενιο το ειδες που το εγραψα?

Και οικονομικο οπως λεει και η Γωγω.

Παω να βαλω γαλλικο, μισο λεπτο!!

Λεμε να φυγουμε τελικα τριημερο.Στην Κυπαρισσια, και απο εκει Μεθωνη, Κορωνη, Φοινικουντα. Τι να κανω με τη μπεμπα? σκεφτομαι να την παρω...

Απο την αλλη βεβαια εκεινη δε θα καταλαβει τπτ, ενω εγω ισως ταλαιπωρηθω...

λεμονι σκεφτηκα να κανω με ξυσμα κ μπανανα με λιωμενες μπανανες!δεν τα δοκιμασα ακομα! φραουλα εκανα με πολτοποιημενες φραουλες κ βγηκε τελειο!το καλυτερο ειναι η μοκα,εβαλα καφε εσπρεσσο κ λιγο κακαο!

μπηκα για 2 λεπτα κ φευγω,παω για νυφικο με την αδερφη μου!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

λεμονι σκεφτηκα να κανω με ξυσμα κ μπανανα με λιωμενες μπανανες!δεν τα δοκιμασα ακομα! φραουλα εκανα με πολτοποιημενες φραουλες κ βγηκε τελειο!το καλυτερο ειναι η μοκα,εβαλα καφε εσπρεσσο κ λιγο κακαο!

μπηκα για 2 λεπτα κ φευγω,παω για νυφικο με την αδερφη μου!

Α! ναι με τη μοκα μου το ειπε η ξαδερφη μου, και μου ειπε αλλη φορα εκοψε κομματακια μπισκοτα oreo και εβαλε.

Παντως οι μπανανες μηπως μαυρισουν??:rolleyes::rolleyes:

http://www.argiro.gr/recipes/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B1

Εδω η Αργυρω λεει παγωτο μπανανα, και βαζει λεμονι για να μη μαυρισει.

Εδω γυρω είμαι κορίτσια απλα΄ταιζω το γιό μου και πλένω και τα πιάτα ταυτόχρονα για να έχω χώρο να κάνω τα προφιτερόλ έχει ο μπαμπάς μου σήμερα γενέθλια και του τα έχω υποσχεθεί.

Άννα μου σε ευχαριστώ πολύ τρελαίνεται ο άντρας μου για μπανάνα και λεμόνι για αυτό ρώτησα.

Γωγώ μου κι εσένα σε ευχαριστώ εμένα μου αρέσει πολύ η μόκα ο άντρας μου παλι ουτε να τη δει.Καλά ψώνια πότε παντρεύεται η αδερφή σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Εδω γυρω είμαι κορίτσια απλα΄ταιζω το γιό μου και πλένω και τα πιάτα ταυτόχρονα για να έχω χώρο να κάνω τα προφιτερόλ έχει ο μπαμπάς μου σήμερα γενέθλια και του τα έχω υποσχεθεί.

Άννα μου σε ευχαριστώ πολύ τρελαίνεται ο άντρας μου για μπανάνα και λεμόνι για αυτό ρώτησα.

Γωγώ μου κι εσένα σε ευχαριστώ εμένα μου αρέσει πολύ η μόκα ο άντρας μου παλι ουτε να τη δει.Καλά ψώνια πότε παντρεύεται η αδερφή σου?

Να χαιρεσαι τον μπαμπα σου Γεωργια!!!

Ποιο προφιτερολ κανεις? ποιανου?

Να χαιρεσαι τον μπαμπα σου Γεωργια!!!

Ποιο προφιτερολ κανεις? ποιανου?

Αυτό που μας είχε γράψει η Σοφία http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_2135.html αυτό.Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου είναι 70 αλλά κρατιέται μια χαρά αλλά άμα του τάξεις καλύτερα στο Γιώργο παρά σε αυτόν χαχαχα!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...