Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

η μπεμπα με εχει τρελανει ,,,εχει να κανει απο χθες το μεσημερι εμετο,,μα τι στο καλο??? αν ειχε αλλεργεια δεν θα εκανε συνεχεια?? θα ξαναπαρω τον γιατρο,,το γαλα το παρηγγειλα αλλα ειμαι επιφυλακτικη στο να το ξεκινησω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι να κανω δεν ξερω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η μπεμπα με εχει τρελανει ,,,εχει να κανει απο χθες το μεσημερι εμετο,,μα τι στο καλο??? αν ειχε αλλεργεια δεν θα εκανε συνεχεια?? θα ξαναπαρω τον γιατρο,,το γαλα το παρηγγειλα αλλα ειμαι επιφυλακτικη στο να το ξεκινησω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι να κανω δεν ξερω...

Ρε αγαπη μου αν ηταν ομως αλλεργικη δεν θα εβλεπες κ αιμα στα κακακια?? ειναι το στανταρ συμπτωμα.... ουφ τι να πω!!!:confused::confused::confused::confused:

Καλη σου μερα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα στο σπίτι έχω 3 παιδιά ΧΑΜΟΣ!!!!Οπότε θα μπαινοβγαίνω κάνω φακές για σήμερα.Το παγωτό θα το δοκιμάσω κι εγω αφού σας άρεσεγια τις γεύσεις τι βάζετε?

Άννα μου έχεις δίκιο ο Παρλιαρος είναι πολυ θεωρία και απο γευση λιγα πραγματα δε πιστευω οτι τα λεει ολα μηπως και βγουν σε καποιον καλυτερα οχι σε μας σε μαγειρα εννοω ε?

Γωγώ μου τον ελάχιστο πόνο σου εύχομαι τους σιχαίνομαι τους γιατρούς!

ΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ βρε Ποπάκι νομίζω οτι και ο γιατρος ψαχνοντας παει οσο ειναι μωρα δε νομιζω οτι εχουν ξεκαθαρα γνωμη τι εχουν απλα αποκλειοντας τι δεν εχουν πανε.Τωρα τι να σου πω μονο οι εξετασεις θα σε βοηθησουν να αποκλεισεις και αλλα πραγματα για να οδηγηθεις στο σωστο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ρε αγαπη μου αν ηταν ομως αλλεργικη δεν θα εβλεπες κ αιμα στα κακακια?? ειναι το στανταρ συμπτωμα.... ουφ τι να πω!!!:confused::confused::confused::confused:

Καλη σου μερα!!!

δωρακι μου με 2παιδιατρους που μιλαω απο χθες κ μου λενε το ιδιο πραγμα δεν ειναι απαραιτητο να εχει αιμα στα κακακια η σπυρακια κ μονο ο εμετος αρκει σαν συμτπωμα για αλλεργεια η παλλινδρομηση η ουρολοιμοξη ,,,παλλινδρομηση κ ουρολοιμωξη τα αποκλεισαμε αλλα κ παλι αλλεργια δεν εξηγηται την μια μερα να κανει εμετο κ την αλλη οχι...ουφ δεν ξερω...

Αχ βρε Ποπάκι νομίζω οτι και ο γιατρος ψαχνοντας παει οσο ειναι μωρα δε νομιζω οτι εχουν ξεκαθαρα γνωμη τι εχουν απλα αποκλειοντας τι δεν εχουν πανε.Τωρα τι να σου πω μονο οι εξετασεις θα σε βοηθησουν να αποκλεισεις και αλλα πραγματα για να οδηγηθεις στο σωστο.

καλημερα γεωργια μου!! τις καναμε ολες τις εξετασεις για αλλεργια δεν μπορουμε να κανουμε ρας τεστ ειναι πολυ μικρη...κ ο γιατρος τα χει παιξει προσπαθει να αποκλεισει σεναρια οπως λες για να βρουμε τι εχει...αλλα εγω κ παλι λεω δεν εχει αλλεργια..αλλα τι εχει ??? ιδου το ερωτημα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλέ μου πατήσανε το κουμπί πριν τελειώσω χαχαχα!

Δώρα μου πως είστε σήμερα?

Βούλα κοιμήθηκες καλά η ειχες το μυαλο σου εκει?Η ενδοεπικοινωνία καλή?

Καλα Γεωργια ειμαστε αν κ την βλεπω συνεχως οταν πινει το γαλα της μετα απο 90μλ κανει μπροστα κ ζοριζεται... σαν να θελει να κανει κακα... τι ειναι τωρα παλι αυτο?? Λετε μωρε κι εμενα να ειναι αλλεργικη στο αγελαδινο κ να κανει ετσι?? κ εγω να νομιζα οτι ειχε λιγη παλλινδρομηση??? ουφ ρε σκατα! αντε σε ενα μηνα ξεκιναμε κρεμες επιτελους!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργια, καλη η ενδοεπικοινωνια αλλα με παιδευει λιγο το σημα...Ακουγεται κατι σαν καλπασμος.Μονο σε ενα σημειο που βρηκαμε δεν ακουγεται τιποτα.

Κοιμηθηκα, αλλα απο τις 6 αρχισε να ψαχνει την πιπιλα και σηκωθηκα ποσες φορες.Τωρα δεν την εχω διπλα μου για να της την δινω απλως...

ΘΕΛΩ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΞΕΡΟΨΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΦΡΑΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλα Γεωργια ειμαστε αν κ την βλεπω συνεχως οταν πινει το γαλα της μετα απο 90μλ κανει μπροστα κ ζοριζεται... σαν να θελει να κανει κακα... τι ειναι τωρα παλι αυτο?? Λετε μωρε κι εμενα να ειναι αλλεργικη στο αγελαδινο κ να κανει ετσι?? κ εγω να νομιζα οτι ειχε λιγη παλλινδρομηση??? ουφ ρε σκατα! αντε σε ενα μηνα ξεκιναμε κρεμες επιτελους!!!

Ποση ωρα κανει να τελειωσει το μπουκαλι?Μηπως δεν τρεχει πολυ?

Εμενα ετσι κανει οταν δεν της ειναι αρκετη η ροη..Επειδη λες οτι παει μπροστα και οχι πισω...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαράκι μου τι κάνεις?Οταν ειμαι μονη μου με τα μικρά είναι ήσυχα όταν έρχεται ο πατέρας τους γίνεται πανικός!Το μωρό κάθεται στο ρηλάξ ήσυχο και ο μικρός παίζει στην κουζίνα στα πόδια μου.Αλλά όταν θέλω να κάνω δουλειές βαριές πηγαίνω το μεγάλο στη μαμά μου.Έχω βοήθεια από εκεί.Εσύ έχεις βοήθεια?

καλημερα κοριτσια!!! σημερα το πρωι που ξυπνησαμε λεω παει, ηρθε ο χειμωνας παλι! δεν ηξερα τι να φορεσω στα παιδια! και μετα απο μιση ωρα, ηλιος παλι!! τρελαθηκε ο καιρος!!

γεωργια, καλο κουραγιο με τα παιδια! ποσο χρονων ειναι το ξαδερφακι?

και γω εχω βοηθεια απο τη μαμα μου. μας μαγειρευει, σιδερωνει που και που, και κραταει τα παιδια αν χρειαστει. τα μεγαλα μου πανε παιδικο και γω δουλευω τα πρωινα. μεθαυριο ξεκιναω παλι. και το ωραριο του παιδικου ταιριαζει ακριβως με αυτο της δουλειας μου, οποτε μαζι πηγαινουμε, μαζι γυρναμε. και οταν γυρναμε, θελω να παιζω οσο μπορω με τα παιδια. δε θελω να κανω δουλειες ή οτιδηποτε αλλο, ουτε να καθεται η μαμα μου να μας βοηθαει. δε μ'αρεσει, θελω να ειμαι μονη μου με τα παιδια. οποτε οι δουλειες του σπιτιου μενουν για το βραδυ, αφου κοιμηθουν.

δωρα ωραιο το καρεκλακι! το μπλε κρατα! ειναι εντονο και αρεσει στα παιδια! τα μωρα δεν ξεχωριζουν αγοριστικο κοριτσιστικο σε αυτη την ηλικια!

ποπη μου, ταλαιπωρεισαι με τη μικρη πολυ...επειδη δεν μπαινω συχνα και δεν ξερω ακριβως τι σου κανει...κανει πολυ εμετο? και το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνει βαρος ε? εχω ενα φιλο που η μικρη τους εχει αλλεργια και ειχανε παει και σε αλλεργιολογο εδω στη θεσσαλονικη και της δινουν ενα γαλα 60 ευρω το κουτι αλλα τα παιρνουν ολα τα λεφτα απο το ταμειο. δηλαδη τους βγαινει και πιο φτηνα απο οτι αν δεν ειχε αλλεργια!! θες να τον ρωτησω σε ποιο γιατρο πηγαν μηπως να παρετε μια γνωμη απο αλλεργιολογο? ο εμετος σχετιζεται και με την ουρολοιμωξη? αυτο πρωτη φορα το ακουω. τι μαθαινει κανεις...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αχ μολις εφαγε στο 2ωρο 90μλ..... τα ρουφηξε κ κοιμηθηκε.... εμ!!!οταν στην ωρα της της κανω να πιει το μισο πινει κ το υπολοιπο δεν το θελει.... ζοριζεται κ σφιγγεται κ γερνει το κορμι της μπροστα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα μου κι εμένα όταν κάνει έτσι τη σηκώνω για να ρευτεί συνήθως έχει πιεί πολύ και δυσφορεί βέβαια κάθε παιδί έχει διαφορετικές αντιδράσεις.

Βούλα μου έχει 4 κανάλια για ψάξε τα όλα και θα δεις που δεν ακούγεται εγω το είχα στο 3.Τα κεφτεδάκια τα κάνω σα την μαμά μου με το μάτι δεν έχω δοσολογίες για να σου πω ακριβώς ρε γμτ.

Μαρία μου εγω επειδή δεν δουλεύω ακόμα κι είμαι οοοοοοληηηηη τη μέρα με τα παιδιά για αυτό μαγειρεύω πολλά και διάφορα γιατι μου τη βάρεσε μέσα στο σπίτι.Εσύ καλά κάνεις όση βοήθεια και να έχεις χρειάζεται.

Άννα μου τα κατάφερα τα σουδάκια τελικά ξανάκανα σήμερα 3 αυγά μου πήρε μάλλον ήταν μεγάλα αν και τα ζύγισα τέλοσπάντων τελικά με το μάτι μαγειρεύουμε πιο σωστά.Για πες το παγωτό καλό?Τι βανίλια 'εβαλεςτο ξυλάκι ή τη σκόνη?

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω Βούλα στα κεφτεδακια βαζω απαραιτητως δυοσμο και κετσαπ μεσα,το εχεις δοκιμασει ποτε?? εγω δεν βαζω αυγο. μπορεις να βαλεις γαλα για να γινουν αφρατα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...