Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συνταγες του παρλιαρου δεν κανω ποτε γιατι παντα χρησιμοποιει κρεμα γαλακτος κ δεν μου αρεσει.

Θελετε συνταγη πανευκολη για αφρατο παγωτο?εγω τουλαχιστον εχω ξετρελαθει,δεν γινεται στοκος το παγωτο κ δεν περιεχει κ αυγα!

BJVqp3.png

Χτυπαμε 2 φακελακια σαντιγυ γκαρνι με 3 κουπες φρεσκο γαλα για 10 λεπτα.βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα. Το βγαζουμε κ ριχνουμε 1 ζαχαρουχο κ φρεσκο γαλα οσο κ το ζαχαρουχο.ξαναχτυπαμε για 10 λεπτα κ ξανα ψυγειο για μιση ωρα. Το βγαζουμε κ ριχνουμε 2-3 κ.γλυκου αλκοολ κ οτι αλλο θελουμε,πχ κουβερτουρα τριμμενη,ξηρους καρπους,καφε,φρουτα,οτιδηποτε! Βγαινει 3,5 λιτρα παγωτο περιπου,εγω συνηθως το χωριζω σε 4 μπολ. Βαζουμε καταψυξη κ βγαζουμε ανα μια ωρα και ανακατευουμε.εγω το βγαζω 3-4 φορες.την επομενη μερα ειναι τελειο!την επομενη φορα θα κανω νεες γευσεις,σκεφτομαι καρυδα,λεμονι,μπανανα!μου τρεχουν τα σαλια νυχτιατικα!

BJVqp3.png

Αυτη εκανα θυμασαι ποσα αυγα πηρε?Εμενα 4 και μαλλον πολλα ηταν μαλλον εκει εκανα λαθος μου βγηκε λιγο πιο αραιη θα ηταν πιο μεγαλα τα αυγα τι αλευρι βαζεις σκληρο ή για ολες τις χρησεις?

Όσο για τις δοσολογειες εχεις δικιο ασε που τα περισσοτερα γλυκα του χρειαζονται πραγματα που δεν εχω θερμομετρα κλπ ειναι για επαγγελματιες.

Εχθες βγηκα αποτομα εε?? δεν εμπαινε το σκ@@@@νετ

Νομιζω 4 ειχε παρει αλλα ηταν μικρα, απο τις κοτες της πεθερας μου.Αλευρι στα σου βαζω για ολες τις χρησεις , πρεπει να βγει μαλακη η ζυμη.Αυτο δινει και η Βεφα.

Και δεν ειναι μονο αυτο που λες για τον Παρλιαρο, οσες φορες εχω φτιαξει τουρτες του ειναι ανοστες, κατι τους λειπει.Επισης ειναι σκληρες, οχι αφρατες.Σαν να τρως γλυκο στο Παρισι, δλδ.Κατι τετοια ζαχαροπλαστεια ξεφιτρωνουν, με ξενοφερτα ανοστα γλυκα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Συνταγες του παρλιαρου δεν κανω ποτε γιατι παντα χρησιμοποιει κρεμα γαλακτος κ δεν μου αρεσει.

Θελετε συνταγη πανευκολη για αφρατο παγωτο?εγω τουλαχιστον εχω ξετρελαθει,δεν γινεται στοκος το παγωτο κ δεν περιεχει κ αυγα!

Εχεις δικιο σε αυτο, ολο κρεμες γαλακτος και βουτυρα....

Εφτιαξα εγω ενα παγωτο εχθες το βραδυ, πανευκολο, χωρις αυγα, μονο με φρεσκο γαλα.Θα δουμε σημερα πως ειναι.

Διαφημίσεις

Χτυπαμε 2 φακελακια σαντιγυ γκαρνι με 2 κουπες φρεσκο γαλα για 10 λεπτα.βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα. Το βγαζουμε κ ριχνουμε 1 ζαχαρουχο κ φρεσκο γαλα οσο κ το ζαχαρουχο.ξαναχτυπαμε για 10 λεπτα κ ξανα ψυγειο για μιση ωρα. Το βγαζουμε κ ριχνουμε 2-3 κ.γλυκου αλκοολ κ οτι αλλο θελουμε,πχ κουβερτουρα τριμμενη,ξηρους καρπους,καφε,φρουτα,οτιδηποτε! Βγαινει 3,5 λιτρα παγωτο περιπου,εγω συνηθως το χωριζω σε 4 μπολ. Βαζουμε καταψυξη κ βγαζουμε ανα μια ωρα και ανακατευουμε.εγω το βγαζω 3-4 φορες.την επομενη μερα ειναι τελειο!την επομενη φορα θα κανω νεες γευσεις,σκεφτομαι καρυδα,λεμονι,μπανανα!μου τρεχουν τα σαλια νυχτιατικα!

Ελα ρε!!! χαχαχα!!! αυτο εκανα!!!

Μου ειπε η ξαδερφη μου που μου το εδωσε οτι ειναι τελειο! το δοκιμασα οταν το εφτιαχνα και φαινοταν ωραιο.

Η μονη διαφορα ειναι χτυπωντας στην αρχη τα 2 φακελα γκαρνι βαζει 3 κουπες γαλα και συνεχιζει οπως εσυ.

Εκανα δυο δοσεις.Στη μια εβαλα απλα λιγη βανιλια και στην αλλη κουταλιες απο μερεντα. Χρησιμοποιησα γαλα φρεσκο κατσικισιο που μου εδωσαν.Ειναι και οικονομικο.

Καλημερα!!!! σας διαβασα ... ααα θελω κι εγω να κανω παγωτο πολύ μου αρεσε εκεινο που εκανε η Αννα και η Γωγω...

Ποπη μου ελπιζω να πάννε όλα καλα...

Δωρα μου τελειο το καθισματακι το μπλε να παρεις, εγω εχω ενα που μου εδωσε η ξαδερφη μου και ειναι σε μπλε τζιν....

Εφη μου ελπιζω να μην πλακωθικατε με τον αντρα σου....

εμείς εδω περναμε τελεια... αυριο επιστρεφουμε πισω μεσω Αθηνας, και θα καθισουμε στο αεροδρομιο της Αθηνας 6 ωρες:shock:,, τι θα κανουμε τοσες ωρες;;;

σημερα θα καθισουμε στη παραλια εδω τελεια:P.....

σας φιλω όλες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα!

Σημερα πρωτη φορα που κοιμηθηκε μονη στο δωματιο..

Ο ανδρας μου βεβαια ακομα και με την ενδοεπικοινωνια, την ηθελε μαζι μας!Μονο αυτος νομιζει οτι εχει παιδι σε ολο τον πλανητη..Ελεος!

Ξυπνησαμε πιο νωρις βεβαια αλλα δεν πειραζει..

Την πιπιλα πως την κοβουν ρε κοριτσια?Απο τις 6-8 σηκωθηκα 6 φορες να της την δωσω..

Εχει εδω και κανα 2-3 μερες που μετα απο καθε γευμα, μου βγαζει γουλιες.Αλλες φορες μεγαλες και αλλες φυσιολογικες..Σημερα θα παρω την παιδιατρο.

Νικη, καλα να περνας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα σας κοριτσια!!!

Εμεις καλα σχετικα να εδω προσπαθει να κοιμηθει....

Σημερα βλεπω ηλιο εξω αλλα δεν ξερω για ποσο κ τι θερμοκρασιες παιζουν..!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Δωρα αλλα οδοντιατρος κ καλο δεν γινεται χιχι!:D

Νικη μου περνατε ωραια?εννοειται πες!

στο αεροδρομιο μπορειτε να χαζεψετε στα καταστηματα κ να φατε!κ εμεις ειχαμε μεινει ωρες αλλα πιασαμε απο ενα παγκακι κ κοιμηθηκαμε γιατι ημασταν απο το γαμο κ σερνομασταν!:D:D

φευγω!!:cool:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...