Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου, μηπως το μωρο εχει αλλεργια στο αγελαδινο? αλλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Γεωργια μολις εβαλα ενα πανευκολο παγωτο στην καταψυξη, που μου ειπε μια ξαδερφη μου.Θα σου πω αυριο εντυπωσεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπη μου, μηπως το μωρο εχει αλλεργια στο αγελαδινο? αλλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Γεωργια μολις εβαλα ενα πανευκολο παγωτο στην καταψυξη, που μου ειπε μια ξαδερφη μου.Θα σου πω αυριο εντυπωσεις.

Αννα μου σε αυτη την περιπτωση οπως εγραψα ξεκιναμε απο αυριο το ειδικο γαλα για βαριας μορφης αλλεργια στο αγελαδινο το οποιο στοιχιζει 50ευρω κ θα λογικα θα παρουμε γνωματευση απο νοσοκομειο για να μας το γραφουν,,,αλλα ειναι πολυ χαλια γαλα κ απορω πως θα το πινει η μπεμπα μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ντοινγκ δεν εχετε ποπη μου παιδων πως ειχα αυτην την εντυπωση??????

να την περνεις παρεουλα αν δεν εχεις που να την αφησεις

δεν ξερω εχουμε ???? δεν εχω ακουσει ποτε για παιδων στην θεσσαλονικη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

κοριτσια παω λιγο να δω τηλεοραση να χαλαρωσει κ ο εγκεφαλος μου,,ο αντρας ακομα δουλευει...η μπεμπα κοιμαται!! μπορει να μπω πιο αργα...φιλια!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο αννα μου! ολο κ κατι κάνεις! απορω πως προλαβαινεις!!:tongue:

εμεις ξανα κατεβηκαμε βολτα στις 8 μεχρι τις 9.30 , περιμεναμε κ τον μπαμπα μας κατω κ καναμε μια βολτιτσα ολοι μαζι! τον μπανιαρισαμε κ τωρα τρωει. να παω σε λιγο να κανω κ εγω ενα ντουζ!!

ααα αννα κ αυτο με την Ιταλια τι να πω?? με καλυψες με το αν εχεις τυχη διαβαινε......!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννα μου σε αυτη την περιπτωση οπως εγραψα ξεκιναμε απο αυριο το ειδικο γαλα για βαριας μορφης αλλεργια στο αγελαδινο το οποιο στοιχιζει 50ευρω κ θα λογικα θα παρουμε γνωματευση απο νοσοκομειο για να μας το γραφουν,,,αλλα ειναι πολυ χαλια γαλα κ απορω πως θα το πινει η μπεμπα μου...

Εχεις δικιο, το εγραψες, τωρα το ειδα.

μπραβο αννα μου! ολο κ κατι κάνεις! απορω πως προλαβαινεις!!:tongue:

εμεις ξανα κατεβηκαμε βολτα στις 8 μεχρι τις 9.30 , περιμεναμε κ τον μπαμπα μας κατω κ καναμε μια βολτιτσα ολοι μαζι! τον μπανιαρισαμε κ τωρα τρωει. να παω σε λιγο να κανω κ εγω ενα ντουζ!!

ααα αννα κ αυτο με την Ιταλια τι να πω?? με καλυψες με το αν εχεις τυχη διαβαινε......!!!

Ειδες??

Παω και εγω για ενα ντουζ.

Ξερεις Αννουλα αν σου αρεσει αυριο θα περιμενω μειλ:tongue:Ασε εκανα σημερα σου και τα μισα δε μου φουσκωσαν ρε γμτ δε ξερω τι εκανα λαθος.:?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ξερεις Αννουλα αν σου αρεσει αυριο θα περιμενω μειλ:tongue:Ασε εκανα σημερα σου και τα μισα δε μου φουσκωσαν ρε γμτ δε ξερω τι εκανα λαθος.:?

Μηπως ανοιξες την πορτα του φουρνου στην ωρα του ψησιματος?

Το παγωτο εκεινο ειχε βγει ωραιο προχθες? μαλακο?

Μηπως ανοιξες την πορτα του φουρνου στην ωρα του ψησιματος?

Το παγωτο εκεινο ειχε βγει ωραιο προχθες? μαλακο?

Οχι το προσεξα ειναι η πρωτη φορα που εκανα του Παρλιαρου και μου μυριζει και εντονα το αυγο.Θα δοκιμασω κι αυριο.

Το παγωτο σοκολατας δε μου αρεσε ηταν πολυ πηχτο σα να ειχα κανει κρεμα γιωτης την ετοιμη μαλακο ηταν γιατι το χτυπησα 3 φορες.Η φραουλα γρανιτα ηταν τελεια!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Οχι το προσεξα ειναι η πρωτη φορα που εκανα του Παρλιαρου και μου μυριζει και εντονα το αυγο.Θα δοκιμασω κι αυριο.

Το παγωτο σοκολατας δε μου αρεσε ηταν πολυ πηχτο σα να ειχα κανει κρεμα γιωτης την ετοιμη μαλακο ηταν γιατι το χτυπησα 3 φορες.Η φραουλα γρανιτα ηταν τελεια!!!

Τα ειχα κανει και εγω του Παρλιαρου τα σου απο τη συνταγη της Σοφιας για το προφιτερολ.Αυτη θα κανεις?

Παντως δεν μπορω να πω οτι μου μυρισε το αυγο...

Ο Παρλιαρος ομως ρε γμτ. να μη δινει τις δοσεις ακριβως που χρειαζονται για μια συνταγη....γιατι π.χ. πρεπει τα σου να βγουν παραπανω? εγω τι θα τα κανω?? αφου για αλλη συνταγη θα χρειαστω και αλλα.

Η Βεφα και στα βιβλια της και τοτε που εβγαινε στην τιβι, παντα εδινε ακριβως τα υλικα και τις δοσεις που χρειαζονταν για μια συνταγη.Δεν πηγαινε τιποτα χαμενο.Για το προφιτερολ ας πουμε, σου λεει ποσα υλικα ακριβως θα χρειαστεις για να βγουν οσα σου χρειαζονται.10? 10, 20? 20.

Το ιδιο κανει και η Αλεξια.

Απο τον Παρλιαρο, σου περισευουν σου, κρεμες, παντεσπανια καθε φορα που κανεις κατι...

Τα ειχα κανει και εγω του Παρλιαρου τα σου απο τη συνταγη της Σοφιας για το προφιτερολ.Αυτη θα κανεις?

Παντως δεν μπορω να πω οτι μου μυρισε το αυγο...

Ο Παρλιαρος ομως ρε γμτ. να μη δινει τις δοσεις ακριβως που χρειαζονται για μια συνταγη....γιατι π.χ. πρεπει τα σου να βγουν παραπανω? εγω τι θα τα κανω?? αφου για αλλη συνταγη θα χρειαστω και αλλα.

Η Βεφα και στα βιβλια της και τοτε που εβγαινε στην τιβι, παντα εδινε ακριβως τα υλικα και τις δοσεις που χρειαζονταν για μια συνταγη.Δεν πηγαινε τιποτα χαμενο.Για το προφιτερολ ας πουμε, σου λεει ποσα υλικα ακριβως θα χρειαστεις για να βγουν οσα σου χρειαζονται.10? 10, 20? 20.

Το ιδιο κανει και η Αλεξια.

Απο τον Παρλιαρο, σου περισευουν σου, κρεμες, παντεσπανια καθε φορα που κανεις κατι...

Αυτη εκανα θυμασαι ποσα αυγα πηρε?Εμενα 4 και μαλλον πολλα ηταν μαλλον εκει εκανα λαθος μου βγηκε λιγο πιο αραιη θα ηταν πιο μεγαλα τα αυγα τι αλευρι βαζεις σκληρο ή για ολες τις χρησεις?

Όσο για τις δοσολογειες εχεις δικιο ασε που τα περισσοτερα γλυκα του χρειαζονται πραγματα που δεν εχω θερμομετρα κλπ ειναι για επαγγελματιες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...