Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλε κοριτσια κατι ασχετο τωρα

εχω πολλα νευρα και πρεπει να ηρεμησω αλιως οταν θα ερθει ο αντρας μου θα πλακωθουμε αγρια!!!δεν μου αρεσει καθολου να δουλευει τοσο αργα ποσες φορες να του το πω???μιλαμε δεν αντεχω:evil::evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλακια δωρακι μου!!

αμην κ ποτε....

σε αυτην την ηλικια μπορουμε να κανουμε ρας τεστ?? ηπιαμε πιο ελαφρυ αντιαλλεργικο κ δεν εκανε τπτ///

ποπη μου ρωτα τον γιατρο σου για το τεστ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπερα Κοριτσια!!!!

Σας παρακολουθω καιρο τωρα αλλα δεν συμετεχω στο καφε μιας και με καλυπτεται με τις απαντησεις σας...:D

Συγνωμη που πεταγομαι σαν την @@@ρδη αλλα μπηκα για να γραψω στην Ποπη οτι το υποαλλεργικο γαλα καλυπτεται απο ολα τα ασφαλιστικα ταμεια...Ειναι μια διαδικασια που πρεπει να γινει δηλαδη να παρεις γνωματευση απο δημοσιο νοσοκομειο κλπ κλπ κλπ αλλα γινεται μια φορα σου γραφουν μετα ενα συγκεκριμενο αριθμο κουτιων και περνεις τα λεφτα πισω απο το ταμειο σου.

Εμενα ειχε προβλημα η ξαδερφη μου και εκαναν συνεννοηση με τον φαρμακοποιο ο οποιος τους εδινε το γαλα και οταν το γραψανε τους πηγε την συνταγη και πληρωνοταν και ο φαρμακοποιος...

Ηθελα να στα γραψω αυτα για να σε ξε-αγχωσω...

Καλη συνεχεια κοριτσια σε ολες και ευχομαι γερα μωρακια σε ολες μας!!!!

σε ευχαριστω εβελινακι θα ξαναμιλησω με φαρμακοποιο τουλαχιστον να την πληρωνω οταν θα παιρνω τα χρηματα απο ικα..

δεν πρεπει ομως να μας παρακολουθησει συγκεκριμενος γιατρος απο νοσοκομειο γιανα δωσει την γνωματευση?? δλδ ετσι χωρις να μας ξερει θα δωσει γνωματευση???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλε κοριτσια κατι ασχετο τωρα

εχω πολλα νευρα και πρεπει να ηρεμησω αλιως οταν θα ερθει ο αντρας μου θα πλακωθουμε αγρια!!!δεν μου αρεσει καθολου να δουλευει τοσο αργα ποσες φορες να του το πω???μιλαμε δεν αντεχω:evil::evil::evil::evil:

ααα καλα στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα,,,κλασσικο καθημερινο προβλημα..αλλα απο την αλλη αμα τον πω κ εγω τωρα κατι θα μου πει 50ε γαλα πως θα το παιρνουμε??? ηρθε κ εδεσε το γλυκο τωρα....

ποπη μου ρωτα τον γιατρο σου για το τεστ!!

θα τον ρωτησω καλα που μου το ειπατε!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ααα καλα στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα,,,κλασσικο καθημερινο προβλημα..αλλα απο την αλλη αμα τον πω κ εγω τωρα κατι θα μου πει 50ε γαλα πως θα το παιρνουμε??? ηρθε κ εδεσε το γλυκο τωρα....

θα τον ρωτησω καλα που μου το ειπατε!!!

χαχχαχ εχεις δικιο ποπη μου η κλασικη απαντηση ειναι οτι θελουμε λεφτα,καπου εχουν δικιο,αλλα εχουμε και εμεις δικιο!!δεν ειναι ξενοδοχειο εδω μεσα:evil::evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ βρε Ποπακι μου δε ξερω να σε συμβουλεψω κανε οτι σου λενε τα κοριτσια ψαξε το λιγο παραπανω.Τι να πω καντε κανενα ευχελαιο ολα πανω σας πια!

Εφη μου η γνωμη μου ειναι τωρα που εχεις νευρα να μη το ανοιξεις το θεμε γιατι θα γινετε μαλλια κουβαρια αστο οταν θα ειστε πιο ηρεμοι.

zxG9p3.png

owokp3.png

σε ευχαριστω εβελινακι θα ξαναμιλησω με φαρμακοποιο τουλαχιστον να την πληρωνω οταν θα παιρνω τα χρηματα απο ικα..

δεν πρεπει ομως να μας παρακολουθησει συγκεκριμενος γιατρος απο νοσοκομειο γιανα δωσει την γνωματευση?? δλδ ετσι χωρις να μας ξερει θα δωσει γνωματευση???

Την γνωματευση θα την παρετε αφου θα σας δωσει πρωτα γνωματευση ο δικος σου παιδιατρος.Μετα θα πατε στο Παιδων πχ και θα σας δει και εκει γιατρος...Ε και μετα θα παρεις την γνωματευση.

Ειναι λιγο τρεξιμο στην αρχη αλλα εμενα η ξαδερφη μου που ειχε το μικρο της αλλεργια μεχρι τον 1ο χρονο επερνε ολα τα χρηματα πισω.Δηλαδη της καλυπτε ολο το ποσο απο το γαλα.

Παρε ενα τηλ αυριο στο Παιδων και ρωτα την διαδικασια...

Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα...

Διαφημίσεις

χαχχαχ εχεις δικιο ποπη μου η κλασικη απαντηση ειναι οτι θελουμε λεφτα,καπου εχουν δικιο,αλλα εχουμε και εμεις δικιο!!δεν ειναι ξενοδοχειο εδω μεσα:evil::evil::evil::evil:

ααα καλα εγω τουριστα τον λεω !! χα χα χα!!!!!!!!εχουν κ αυτοι δικιο αλλα κ εμεις...ετσι πως γιναν τα πραγματα καλα που εχουν κ δουλεια...εμεις οι μαμαδες ομως ζοριζομαστε πιο πολυ...

Ποπη ειδα σε ενα ποστ οτι καλο ειναι να την πας στο παιδων να την δουνε στο αλλεργιολογικο τμημα μην το ταλαιπωρειτε αδικα το ζουζουνακι σας

εχει παιδων η Θεσσαλονικη??

ασχετο ο αντρας μου δεν συμφωνει με τπτ να παρουμε αυτο το γαλα κ μου λεει αδικα το παρηγγειλα..αλλα τι να κανω ηδη απο το απογευμα κ μετα 4 φορες μιλησα με παιδιατρο...τι διλημμα ειναι αυτο Θεε μου??

B4Itp2.png

Αχ βρε Ποπακι μου δε ξερω να σε συμβουλεψω κανε οτι σου λενε τα κοριτσια ψαξε το λιγο παραπανω.Τι να πω καντε κανενα ευχελαιο ολα πανω σας πια!

Εφη μου η γνωμη μου ειναι τωρα που εχεις νευρα να μη το ανοιξεις το θεμε γιατι θα γινετε μαλλια κουβαρια αστο οταν θα ειστε πιο ηρεμοι.

καλε τον Μητροπολιτη κ τον Αρχιεπισκοπο για πολλα ευχελαια χρειαζομαι εγω,,,,ολα σε εμας ..μα ΟΛΑ ομως...

Την γνωματευση θα την παρετε αφου θα σας δωσει πρωτα γνωματευση ο δικος σου παιδιατρος.Μετα θα πατε στο Παιδων πχ και θα σας δει και εκει γιατρος...Ε και μετα θα παρεις την γνωματευση.

Ειναι λιγο τρεξιμο στην αρχη αλλα εμενα η ξαδερφη μου που ειχε το μικρο της αλλεργια μεχρι τον 1ο χρονο επερνε ολα τα χρηματα πισω.Δηλαδη της καλυπτε ολο το ποσο απο το γαλα.

Παρε ενα τηλ αυριο στο Παιδων και ρωτα την διαδικασια...

Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα...

κ την μπεμπα που θα την αφηνω που δεν εχω ατομο για να τρεξω αυτην την διαδικασια??? ωχ αμαν τι με περιμενει....

B4Itp2.png

νομιζω πως εχετε παιδων ποπακι μου αλλα ειδα ορισμενοι γιατροι λενε για ραστ τεστ μετα τον 9ο μηνα

αρα γιαυτο δεν μου αναφερε κατι ο παιδιατρος γιατι ειναι πολυ ψηρας σε αυτα δεν τα αφηνει στην τυχη τους...

εγω ξερω για το Ιποκρατειο αλλα δεν ξερω αν ειδικευεται για τις αλλεργιες...αλλα παλι το ενστικτο μου ,,μου λεει δεν ειναι αλλεργια...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...