Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΝΕΟΚΕΙΤ λεγεται κ εχει 50 ευρο πριν λιγο μιλουσα με παιδιατρο κ φαρμακοποιο στο τηλ ειναι ολοκληρη διαδικασια...τωρα ετσι που φτασαμε μακαρι να ειχε 19.5 αλλα 50 ευρο στο 3ημερο πως θα τα καταφερουμε αν δεν μας το γραφουν??στο φαρμακειο πρεπει να το πληρωνουμε κ μετα θα παιρνουμε τα χρηματα απο το ικα ,,φεξε γλιστρησε δλδ....

ποπη μου εψαξα στο ιντερνετ το γαλα αυτο και δεν το βρηκα:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπακι μου δες

http://www.amazon.com/Neocate-Infant-Formula-Powder-Develop/dp/B000NQ4JQC

31OoQhO42jL._SL500_AA300_.jpg

βγαινει 115? τα 4 κουτια των 400γρ!!!!!!!!!!!!!

καλε το βρηκες??εψαχνα και εγω αλλα δεν το βρηκα!!μπραβο εισαι τσακαλι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ε ναι ρε μονο αν το παρει απο εξω αλλιως δεν γινεται!!!:?

ναι δωρα μου αλλα εξω πιστευω να το ψαξει λιγο πραπανο!!δηλαδη αν το μωρο εχει αλεργεια δεν θα εχει καπιο τεστ να κανουν για να ειναι σιγουρη??να μην κανουν χημειες με το μωρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Πόπη μου αχ ρε κοριτσι μου φτου κ απο την αρχη να δεις τι εχει το μωρο ε??? κ αν της κατσει κ το ακριβο το γαλα.... ουφ!! Ευχομαι απο καρδιας να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια για το μωρακι σου κ για σενα!!

φτου κ απο την αρχη λοιπον δωρακι μου αχ αντε να δουμε....τα χω παιξει κ εγω δεν ξερω τι να υποθεσω πλεον

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα κοριτσια τι ειναι παλι αυτα αχ ρε ποπακη μου ολα σε σενα αντε να βρειτε τι εχει το παιδι να ξεμπερδευεται...

εγω πηγα προχθες στο ικα για τα εμβολια που ειχα παρει για τις μικρες και τα λεφτα θα τα παρω στις 15 Ιουνιου σχετικα καλα ειναι με αυτα που ακουγονται

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κλαιει γιαυτο εξαφανιστηκα,,,,

Ποπακι μου δες

http://www.amazon.com/Neocate-Infant-Formula-Powder-Develop/dp/B000NQ4JQC

31OoQhO42jL._SL500_AA300_.jpg

βγαινει 115? τα 4 κουτια των 400γρ!!!!!!!!!!!!!

το βρηκες τσακαλι μου!!!

ποπη μου ζητα και κανενα δειγμα πρωτα πριν το αγορασεις γιατι μπορει και να μην της αρεσει και να μην το πινει καθολου!!να μην πετας τα λεφτα σου!!

σιγα μην βγαζουν δειγμα τοσο ακριβο γαλα...

ναι δωρα μου αλλα εξω πιστευω να το ψαξει λιγο πραπανο!!δηλαδη αν το μωρο εχει αλεργεια δεν θα εχει καπιο τεστ να κανουν για να ειναι σιγουρη??να μην κανουν χημειες με το μωρο!!

θα το ψαξουμε με τον γιατρο γιατι ξερει οτι δεν θα μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε σε τοσο ακριβο γαλα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

κλαιει γιαυτο εξαφανιστηκα,,,,

το βρηκες τσακαλι μου!!!

σιγα μην βγαζουν δειγμα τοσο ακριβο γαλα...

θα το ψαξουμε με τον γιατρο γιατι ξερει οτι δεν θα μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε σε τοσο ακριβο γαλα...

ελπιζω να βρειτε κατι ποπη μου και να μην ταλαιπορηθητε αλλο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

φευγω ξυπνησε παω να της κανω γαλα!!

να πας δωρα μου!!

ρε ποπακη εχετε δοκιμασει αλλα αντιαλλεργικα γαλατα? α και κατι ακομα ζητα απο τον παιδιατρο να κανετε ρας τεστ για τις αλλεργιες

ναι ποπη μου συμφωνω με την μινα ,δοκιμαστε και ποιο φθηνα γαλατα και καντε και το τεστ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπερα Κοριτσια!!!!

Σας παρακολουθω καιρο τωρα αλλα δεν συμετεχω στο καφε μιας και με καλυπτεται με τις απαντησεις σας...:D

Συγνωμη που πεταγομαι σαν την @@@ρδη αλλα μπηκα για να γραψω στην Ποπη οτι το υποαλλεργικο γαλα καλυπτεται απο ολα τα ασφαλιστικα ταμεια...Ειναι μια διαδικασια που πρεπει να γινει δηλαδη να παρεις γνωματευση απο δημοσιο νοσοκομειο κλπ κλπ κλπ αλλα γινεται μια φορα σου γραφουν μετα ενα συγκεκριμενο αριθμο κουτιων και περνεις τα λεφτα πισω απο το ταμειο σου.

Εμενα ειχε προβλημα η ξαδερφη μου και εκαναν συνεννοηση με τον φαρμακοποιο ο οποιος τους εδινε το γαλα και οταν το γραψανε τους πηγε την συνταγη και πληρωνοταν και ο φαρμακοποιος...

Ηθελα να στα γραψω αυτα για να σε ξε-αγχωσω...

Καλη συνεχεια κοριτσια σε ολες και ευχομαι γερα μωρακια σε ολες μας!!!!

φευγω ξυπνησε παω να της κανω γαλα!!

φιλακια δωρακι μου!!

ρε ποπακη εχετε δοκιμασει αλλα αντιαλλεργικα γαλατα? α και κατι ακομα ζητα απο τον παιδιατρο να κανετε ρας τεστ για τις αλλεργιες
ελπιζω να βρειτε κατι ποπη μου και να μην ταλαιπορηθητε αλλο!!

αμην κ ποτε....

σε αυτην την ηλικια μπορουμε να κανουμε ρας τεστ?? ηπιαμε πιο ελαφρυ αντιαλλεργικο κ δεν εκανε τπτ///

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...