Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τυχερη φανηκες αννα μου!!!

Εφη μου, εχουμε πλεον φτασει σε ενα σημειο που δεν ειναι να πηγαινεις πουθενα.Καλυτερα σπιτι σου.

Τη μια τα τρομοκρατικα χτυπηματα, την αλλη οι σεισμοι, οι πυρκαγιες,....

Η το αλλο που φευγεις απο το σπιτι σου και σου το αδειαζουν...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφη μου, εχουμε πλεον φτασει σε ενα σημειο που δεν ειναι να πηγαινεις πουθενα.Καλυτερα σπιτι σου.

Τη μια τα τρομοκρατικα χτυπηματα, την αλλη οι σεισμοι, οι πυρκαγιες,....

Η το αλλο που φευγεις απο το σπιτι σου και σου το αδειαζουν...

ναι εχεις δικιο αννα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλως την !!ναι??αυτο ειναι καλο ε??τι ειπε ο γιατρος,τι εχει το μωρο γιατι κανει εμετο?
Μπραβο Ποπη μου ,εφυγε ενα αγχος...

εεε δεν ειναι κ τοσο καλο γιατι τωρα δεν ξερουμε τι εχει...ξεκιναμε το ειδικο γαλα για βαριας μορφης αλλεργια στο αγελαδικο το οποιο στοιχιζει 50ε τα 400γρ...κ ψαχνει να βρει ακρη ο παιδιατρος για να μας το γραψει παιδιατρος απο νοσοκομειο,,χρειαζεται ιατρικη γνωματευση απο παιδιατρο νοσοκομειου για να καταθετω εγω τα χαρτια στο ικα κ να παιρνω ενα μερος χρηματων πισω...αν δεν μπορεσουν να μας το γραψουν δεν ξερουμε τι θα κανουμε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εεε δεν ειναι κ τοσο καλο γιατι τωρα δεν ξερουμε τι εχει...ξεκιναμε το ειδικο γαλα για βαριας μορφης αλλεργια στο αγελαδικο το οποιο στοιχιζει 50ε τα 400γρ...κ ψαχνει να βρει ακρη ο παιδιατρος για να μας το γραψει παιδιατρος απο νοσοκομειο,,χρειαζεται ιατρικη γνωματευση απο παιδιατρο νοσοκομειου για να καταθετω εγω τα χαρτια στο ικα κ να παιρνω ενα μερος χρηματων πισω...αν δεν μπορεσουν να μας το γραψουν δεν ξερουμε τι θα κανουμε...

αχ ρε ποπη μου να σου πω οτι το ενοιωσα με τον τροπο που το εγραψες!!ποιο γαλα θα παρετε για την αλεργια??εχουμε δοκιμασει και εμεις τετοιο και ειχε 19,5 ευρο τα 400γρ!!ελπιζω να τα καταφερετε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Πόπη μου αχ ρε κοριτσι μου φτου κ απο την αρχη να δεις τι εχει το μωρο ε??? κ αν της κατσει κ το ακριβο το γαλα.... ουφ!! Ευχομαι απο καρδιας να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια για το μωρακι σου κ για σενα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ ρε ποπη μου να σου πω οτι το ενοιωσα με τον τροπο που το εγραψες!!ποιο γαλα θα παρετε για την αλεργια??εχουμε δοκιμασει και εμεις τετοιο και ειχε 19,5 ευρο τα 400γρ!!ελπιζω να τα καταφερετε!!

ΝΕΟΚΕΙΤ λεγεται κ εχει 50 ευρο πριν λιγο μιλουσα με παιδιατρο κ φαρμακοποιο στο τηλ ειναι ολοκληρη διαδικασια...τωρα ετσι που φτασαμε μακαρι να ειχε 19.5 αλλα 50 ευρο στο 3ημερο πως θα τα καταφερουμε αν δεν μας το γραφουν??στο φαρμακειο πρεπει να το πληρωνουμε κ μετα θα παιρνουμε τα χρηματα απο το ικα ,,φεξε γλιστρησε δλδ....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΝΕΟΚΕΙΤ λεγεται κ εχει 50 ευρο πριν λιγο μιλουσα με παιδιατρο κ φαρμακοποιο στο τηλ ειναι ολοκληρη διαδικασια...τωρα ετσι που φτασαμε μακαρι να ειχε 19.5 αλλα 50 ευρο στο 3ημερο πως θα τα καταφερουμε αν δεν μας το γραφουν??στο φαρμακειο πρεπει να το πληρωνουμε κ μετα θα παιρνουμε τα χρηματα απο το ικα ,,φεξε γλιστρησε δλδ....

ρε δεν ρωτας τον γιατρο μηπως να επαιρνες πχ καποιο αλλο απο κυπρο ας πουμε ή απο εξω??? αν ξερει καποιο αλλο κ το βρισκεις φθηνοτερα...:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ωχ ποπη μου σε νοιωθω,ελπιζω να τα καταφερετε να σας το γραψουν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...