Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Σόφη μου το κατάστημα είναι το excellent στη Νεα Ιωνία http://www.excellent.gr/ εδω εχει τη διευθυνση και τα υπόλοιπα που θα χρειαστεις περίπου 15 € το έχει δε θυμάμαι ακριβώς.

Άννα μου καλά είμαι τώρα ήρθε η αδερφή μου να μαγειρέψουμε σας αφήνω για λίγο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωρα ναι, το μπλε! εμενα μου αρεσουν τα απαλα χρωματα, αλλα σου ειπα για τα παιδια!

Απλα ελεγα μηπως ειναι πολυ αγοριστικο ρε γμτ.... το αλλο χρωμα πολυ μουντο? μηπως αυτο?

www.chicco.gr/assets/media/PICTURES/Apogalaktisi/Karekla%20Fagitou/362.jpg

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια, ακουστε!!

Εχουν βαλει απο εδω πτηση κατευθειαν για μια πολη της Ιταλιας που λεγεται Bergamo και ειναι κοντα στο Μιλανο, με 20 ευρω το ατομο.

Σκεφτομασταν λοιπον να παμε εκει τριημερο, μεθαυριο, με τα αγορια.Ο λογος που δεν πηγαμε ηταν 1ον ο καιρος, και 2ον δεν προλαβαινα να βγαλω διαβατηρια στα παιδια.

Ακουσατε για τους σεισμους που κανει αυτες τις μερες εκει??:confused::confused:

Εντωμεταξυ εχουν παλια κτηρια.....:confused::confused:

Ειναι αυτο που σας ελεγα προχθες,

Αν εχεις τυχη διαβαινε......

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Μπορω λες να παραγγειλω αυτο το κοριτσιστικο, μονο το μαξιλαρι?

Γιατι το υφασματινο που εχει κανει η μανα μου, ειναι λεπτο με αποτελεσμα να ειναι σκληρο το καθισμα.Θα μπορουσα να βαλω το δικο του και απο πανω το υφασματινο.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αννα μαλλον θα κρατησω την μπλε... δεν την λες αγοριστικη ε?? εχει κ το πορτοκαλι ...

Οσο για την Ιταλια ευτυχως δεν πηγατε!!!!

Και εγω τετοιο μπλε ειχα, με αλλο σχεδιο και η αδερφη μου που εχει κοριτσια τους το εβαζε.Στα κοριτσια ολα μπορεις να τα βαλεις, αν παρεις ομως τη ροζ και κανεις αγορι μετα?

Μπορω λες να παρω μονο το μαξιλαρι? τηλ, ομως της κικο θα βρω γιατι στο σαιτ δε λεει για παραγγελιες.Αν δεν βρω θα τηλ στο μαγαζι που πηγες να μου στειλουν...

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι κανετε??

εγω μαγειρεψα ,εκανα μπανιο τον μπεμπη ,των ταισα και τωρα θα τον βαλω να κοιμηθει!!μονη αποψε ο αντρας μου θα αργησει στην δουλεια και ο μεγαλος στον μπαμπα του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια, ακουστε!!

Εχουν βαλει απο εδω πτηση κατευθειαν για μια πολη της Ιταλιας που λεγεται Bergamo και ειναι κοντα στο Μιλανο, με 20 ευρω το ατομο.

Σκεφτομασταν λοιπον να παμε εκει τριημερο, μεθαυριο, με τα αγορια.Ο λογος που δεν πηγαμε ηταν 1ον ο καιρος, και 2ον δεν προλαβαινα να βγαλω διαβατηρια στα παιδια.

Ακουσατε για τους σεισμους που κανει αυτες τις μερες εκει??:confused::confused:

Εντωμεταξυ εχουν παλια κτηρια.....:confused::confused:

Ειναι αυτο που σας ελεγα προχθες,

Αν εχεις τυχη διαβαινε......

τυχερη φανηκες αννα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...