Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμας μας βολευει πολυ το αυτοκινητο με τα παιδια, γιατι αναγκαστικα κουβαλας πολλα πραγματα μαζι σου και τα 'πετας' ολα μεσα και τελειωνεις.

Ειδικα τωρα που θα εχουμε και την μπεμπα.

Σε αυτο εχεις δικιο;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναστασακι μου εχω την εντυπωση οτι μπορεις να το κανεις το ψωμι αλλα αντι να βαλεις χωριατικο προσθετεις το ασπρο

μμμ μαλλον!!!

πολύ ωραιες οι μπομπο κ το προσκλητηριο επισης!! μονη τις εφτιαξες??:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αννα μου θελω να κανω ψωμι κ εχω μονο το μπλε αλευρι δεν εχω κ χωριατικο να βαλω. μπορω να κανω καποιο αλλο?

Aναστασια, αν βαλεις μονο αυτο θα βγει η ζυμη οπως του ψωμιου του χαμπουργκερ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Aναστασια, αν βαλεις μονο αυτο θα βγει η ζυμη οπως του ψωμιου του χαμπουργκερ.

αα οκ!!;)

Καλέ έπιασε κρύο ήμαρτον Κύριε Ιούνιος κοντεύει βγήκα να κάνω λίγο τα κάγκελα στο μπαλκόνι και κρύωσα.

χαχαχα !! εσενα δεν το'χει η μοιρα σου να πλύνεις μπαλκόνια!!:-P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αα οκ!!;)

χαχαχα !! εσενα δεν το'χει η μοιρα σου να πλύνεις μπαλκόνια!!:-P

Σιγουρα καλα εκανα και μαγειρευα τοσες μερες τι το ηθελα να βγω εξω ετσι θα τα αφησω μεχρι το ΣΚ τοτε θα τα κανω τελος!!!!

Ελεγα αυριο να κανω προφιτερολ αλλα θα εχει η αδερφη μου δουλεια και μαμα μου και θα εχω τα ανηψια μου και τα παιδια μου αυριο οοοοολη μερα θα παρω απο το πρωι δυο αταραξ και κατσω να παιξω μαζιι τους:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Aπο εβδομαδα ειπαν θα βαρεσει 35αρια!Τις τελευταιες βροχες θα ριξει τωρα..

Πηραμε και την ενδοεπικοινωνια αλλα μονο παρασιτα ακουω..Θα τη δοκιμασω καλυτερα οταν ξυπνησει η μικρη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

τι κανετε?

εγω ξεπατωθηκα απο το πρωι,καθαρισα το σπιτι εκανα κ μαφιν.

ενδοεπικοινωνια εμεις πηραμε αυτην http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10101&itmid=4154821 αλλα απο το αμαζον 80 ευρω αν θυμαμαι καλα. δεν κανει καθολου παρασιτα!

BJVqp3.png

τι κανετε?

εγω ξεπατωθηκα απο το πρωι,καθαρισα το σπιτι εκανα κ μαφιν.

ενδοεπικοινωνια εμεις πηραμε αυτην http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10101&itmid=4154821 αλλα απο το αμαζον 80 ευρω αν θυμαμαι καλα. δεν κανει καθολου παρασιτα!

Γωγω εχω την ιδια!!!!!!!! Κι εγω απο αμαζον την ειχα παρει!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια πηγαμε και καναμε αλλαγη το κουνιστο ρηλαξ και πηρα καθισματακι φαγηρτου και εκεινο το θερμο της chicco που λεγανε τα κοριτσια με τα 2 ταπερακια μεσα...

Πηρα αυτο το καρεκλακι..Polly%202in1%20Safari1.jpg

σας αρεσει ή θα προτιμουσατε αυτο το χρωμα?Polly%202in1%20Rose%20.jpg

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου ωραια ειναι και τα δυο σχεδια.Νομιζω ομως πως το μπλε που ειναι πιο εντονο θα κανει εντυπωση στη μικρη.

Και εγω της κικο καθισμα εχω απο τον 1ο μου γιο.Το ειχα δωσει και στην αδερφη μου για τις κορες της.Το 5ο παιδι ειναι η μπεμπα που θα κατσει, ηδη τη βαζω.Αλλα η μητερα μου μου εραψε αλλο καθισμα υφασματινο, ιδρωνουν σε αυτο που εχει το πλαστικο.Θυμαμαι που τους εβαζα πετσετα μεσα.

Ποσο το εχουν τωρα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δώρα μου και τα δύο είναι όμορφα εγω έχω ένα της per perego Το είχε προσφορά και έβγαινε ίδια με το δικό σου θα σε βολέψει.Το κατάστημα που ψωνίζω έχει πετσετέ υφάσματα που μπαίνουν στο καθισματάκι σαν αυτό που λέει η Άννα ότι της έκανε η μαμά της για το καλοκαίρι να μην ιδρώνουν εγω έχω δύο για να τις αλλάζω για ευνόητους λόγους.Αν δε βρείτε πεστε μου να σας στείλω αού σας πω πρώτα πόσο κάνουν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας γεια σας...Πολυ ωραιο Δωρα μου το καθισματακι φαγητου.Ποσο το πηρατε?και αυτο το θερμος με τα 2 ταπερ ποσο?Το βρηκα στα τζαμπο 30 ευρω...

Αννα μου την βαζεις σε καλεκλακι φαγητου ?Μπραβο!Και εμενα ο δικος μου ολο καθοστος θελει να καθεται στην αγκαλια μας κ να κοιταει γυρω..Δεν σας ειπα του αρεσουν τα καδρα που εχω μες το σπιτι..Τα κοιταει κ τους χαμογελαει ..ξεκαρδιζεται πολλες φορες!

Αχ ποσο σας θαυμαζω που λετε οτι μαγειρευετε κ φτιαχνετε ολα αυτα τα καλουδια...Τρελαινομαι για ζαχαροπλαστικη κ μαγειρικη αλλα αυτο το παιδι δεν με αφηνει να κανω τιποτα...Θελει να ειμαι απο πανω του και να ασχολουμαι αποκλειστικα αλλιως κλαιει...Μονο οταν ειναι ο Γιαννης εδω προλαβαινω να κανω δουλειες αλλιως τιποτα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δώρα μου και τα δύο είναι όμορφα εγω έχω ένα της per perego Το είχε προσφορά και έβγαινε ίδια με το δικό σου θα σε βολέψει.Το κατάστημα που ψωνίζω έχει πετσετέ υφάσματα που μπαίνουν στο καθισματάκι σαν αυτό που λέει η Άννα ότι της έκανε η μαμά της για το καλοκαίρι να μην ιδρώνουν εγω έχω δύο για να τις αλλάζω για ευνόητους λόγους.Αν δε βρείτε πεστε μου να σας στείλω αού σας πω πρώτα πόσο κάνουν.

Γεια σου Γεωργια!!Ωραια αυτα τα πετσετε ε?απο που τα παιρνεις κ ποσο?Στειλε μου γιατι μαλλον και εμεις θα χρησιμοποιησουμε της αδελφης μου που ειναι peg perego...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...