Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειααααα!!!!!!

τον ταισα τον μπεμπικο και παραλιγο να τον παρει ο υπνος στο μπουκαλι! τον εβαλα να ρευτει και ξυπνησε. αλλα τετοια νυστα βρε παιδι μου?!

κοιματε πολλές ώρες?εμένα μόνο το βράδυ το κάνει αυτό!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ηρθα και πάλι!!!πριν ήρθε η μαμά μου και βγήκα απότομα,πόπη μου εμένα 300γρ είχε βάλει σε15 μέρες και ο παιδίατρος ήταν ευχαριστημένος,εμένα 700μλ την μέρα τρώει περιπου.εγω θα σταματήσω την αποστηροση στο τέταρτο μήνα αφού θα ξεκινήσουμε κρέμες είδη ότι πιάσει στα χέρια του πάει κατευθείαν στο στόμα.

εγω μαλλον θα τη συνεχισω μεχρι τελος αυγουστου, οταν θα τελειωσουμε με τις καλοκαιρινες διακοπες δηλαδη. παντως δεν παθαινουν τιποτα. απλα εγω φοβαμαι το νερο σε αλλα μερη που δεν το πινουμε συνεχεια.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

κοιματε πολλές ώρες?εμένα μόνο το βράδυ το κάνει αυτό!

ενταξει, πλυθηκα, αλλαξα, εφυγε η γαλατιλα!

ναι κοιμαται αρκετες ωρες και μεσα στην ημερα φτου φτου μην το ματιασω! φαινεται με λυπηθηκε ο θεος και οσες ωρες δεν εχει κοιμηθει ο μεγαλος μεχρι τωρα, τις κοιμαται ο μικρος!!!!

Διαφημίσεις

Α ρε Δωράκι αν μου στέλνανε κι εμενα ευχαρίστως όσο δούλευα τα κοντολήξιμα τα πέρναμε εμείς αν και τα περισσότερα τα στέλναμε στα ιδρύματα κι οταν λεμε κοντολήξιμα εννοούμε πολυ καλά γιατι του διμήνου τα δεσμευε το σύστημα και τα καταστρέφαμε.Λες και αν κατι θα λήξει σε δύο μήνες στο σπίτι μας δε τα τρώμε αλλά τι να πεις...

τι δυο μηνες, εδω σε λιγο θα καταληξουμε να τρωμε και τα ληγμενα!!!! χαχα!!!

βρε γεωργια, και συ με δυο μωρα πως βρισκεις χρονο και κανεις και κρουσανακια και ψωμι? εγω καμια φορα κανω καμια μακαροναδα, τοσο που μου λεει ο μεγαλος μαμα μονο μακαρονια ξερεις να κανεις?!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε εμεις ειμαστε μια χαρα ειδα οτι πιασατε το θεμα τις αποστειρωσεις εμεις την σταματησαμε πριν 2 μερες αφου εχει μπει στον 4ο και ολα τα βαζει στο στομα τα πλενω με καυτο νερακι και μια χαρουλα ειναι!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αννα μου εμενα μου αρεσουν τα ταξιδια ειναι η ζωη μου αλλα τωρα με τα παιδια δε μου αρεσει το αυτοκινητο το φοβαμαι πολυ προτιμω το αεροπλανο και το πλοιο.

Αν πχ ειναι να παω Βεροια στα πεθερικα μου προτιμω το αεροπλανο παρα το αυτοκινητο.

Αλλα κι αυτος ο καιρος χαλι.

Εγω οταν δε ξερω τι να μαγειρεψω παντα πιανω τον κιμα.χαχαχα!

Εμας μας βολευει πολυ το αυτοκινητο με τα παιδια, γιατι αναγκαστικα κουβαλας πολλα πραγματα μαζι σου και τα 'πετας' ολα μεσα και τελειωνεις.

Ειδικα τωρα που θα εχουμε και την μπεμπα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kαλημερα!

Παλευω με το σιδερο εγω!

Ειπα στην Αννιτα πως να κανει εγγραφη γτ δεν ηξερα και λογικα θα μπει και απο εδω..

Σημερα θα παρουμε ενδοεπικοινωνια με καμερα απο τα jumbo.Ακουσα καλα λογια!Ειδωμεν!

κ εγω αυτην εχω! μου την εδωσε η νυφη μου! ευχαριστημενη ειμαι!

εμεις πριν λιγοο ανεβηκαμε! εφαγε ο μικρος κ θα σηκωθω κ εγω για μαγειρεμα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι δυο μηνες, εδω σε λιγο θα καταληξουμε να τρωμε και τα ληγμενα!!!! χαχα!!!

βρε γεωργια, και συ με δυο μωρα πως βρισκεις χρονο και κανεις και κρουσανακια και ψωμι? εγω καμια φορα κανω καμια μακαροναδα, τοσο που μου λεει ο μεγαλος μαμα μονο μακαρονια ξερεις να κανεις?!!!!

Γεια σου Μαράκι μου τι κάνεις?Οταν ειμαι μονη μου με τα μικρά είναι ήσυχα όταν έρχεται ο πατέρας τους γίνεται πανικός!Το μωρό κάθεται στο ρηλάξ ήσυχο και ο μικρός παίζει στην κουζίνα στα πόδια μου.Αλλά όταν θέλω να κάνω δουλειές βαριές πηγαίνω το μεγάλο στη μαμά μου.Έχω βοήθεια από εκεί.Εσύ έχεις βοήθεια?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...