Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλημερα!

Παλευω με το σιδερο εγω!

Ειπα στην Αννιτα πως να κανει εγγραφη γτ δεν ηξερα και λογικα θα μπει και απο εδω..

Σημερα θα παρουμε ενδοεπικοινωνια με καμερα απο τα jumbo.Ακουσα καλα λογια!Ειδωμεν!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Δωράκι μου άστα σε όλες τις δουλειές τα ίδια σ..α συμβαίνουν αλλα η αλήθεια είναι ότι έχουν οι πωλήσεις παντού κι εγω που είμα στα τρόφιμα τα ίδια.Τι να πεις εδω που φτάσαμε δουλειά να υπάρχει.

Άννα μου καλή επιτυχία στο ψωμάκι σου πού θα πάτε βόλτα?Εμείς θα πάμε τέλος Ιουνίου για 15 μερες στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις και Σεπτέμβρη Ρέθυμνο για τη βάφτιση.

Α ρε Ποπάκι ήρωας βρε παιδί μου όλα σε σένα τύχανε ας είναι που είναι περαστικά κοπέλα μου και θα στρώσει το πουλάκι σου.

Γωγούλα τι κάνεις?

Βούλα μου την έχω κι εγω την ενδοεπικοικωνία του jumbo είναι πολύ καλή έχει καλή εικόμα είναι οικονομική ΑΛΛΑ κάνει ένα θόρυβο όταν είναι ανοιχτή που τη μέρα δε δίνεις σημασία το βράδυ όμως που έχει ησυχία ακούγεται ένα τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ συνεχόμενο το συνηθίζεις βέβαια αλλά εγω τώρα που δε το βάζω έχει ησυχάσει το κεφάλι μου.Σίγουρα για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και δε ξέρω αν και τα άλλα τα πιο ακριβά κάνουν τον ίδιο θόρυβο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι κανεις Δωρα?

Καλα ειμαι Αννα μου να εδω περιμενω την μπεμπα να ξυπνησει...εβαλα και τα γιουβαρλακια μου.Εσεις?

Kαλημερα!

Παλευω με το σιδερο εγω!

Ειπα στην Αννιτα πως να κανει εγγραφη γτ δεν ηξερα και λογικα θα μπει και απο εδω..

Σημερα θα παρουμε ενδοεπικοινωνια με καμερα απο τα jumbo.Ακουσα καλα λογια!Ειδωμεν!

Παντως σας κοβω να μενετε ξυπνιοι κ να κοιτατε συνεχως την καμερα!! χ χα χα!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Δωράκι μου άστα σε όλες τις δουλειές τα ίδια σ..α συμβαίνουν αλλα η αλήθεια είναι ότι έχουν οι πωλήσεις παντού κι εγω που είμα στα τρόφιμα τα ίδια.Τι να πεις εδω που φτάσαμε δουλειά να υπάρχει.

Άννα μου καλή επιτυχία στο ψωμάκι σου πού θα πάτε βόλτα?Εμείς θα πάμε τέλος Ιουνίου για 15 μερες στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις και Σεπτέμβρη Ρέθυμνο για τη βάφτιση.

Α ρε Ποπάκι ήρωας βρε παιδί μου όλα σε σένα τύχανε ας είναι που είναι περαστικά κοπέλα μου και θα στρώσει το πουλάκι σου.

Γωγούλα τι κάνεις?

Βούλα μου την έχω κι εγω την ενδοεπικοικωνία του jumbo είναι πολύ καλή έχει καλή εικόμα είναι οικονομική ΑΛΛΑ κάνει ένα θόρυβο όταν είναι ανοιχτή που τη μέρα δε δίνεις σημασία το βράδυ όμως που έχει ησυχία ακούγεται ένα τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ συνεχόμενο το συνηθίζεις βέβαια αλλά εγω τώρα που δε το βάζω έχει ησυχάσει το κεφάλι μου.Σίγουρα για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και δε ξέρω αν και τα άλλα τα πιο ακριβά κάνουν τον ίδιο θόρυβο.

Σε τι πωλήσεις τροφιμων εισαι??Εγω ημουν καποτε σε μια εταιρια πρωτων υλων γι'αυτων σε ρωταω...

Παντως για να μην ακουγεται τζζζζζζζζζζζζ πρεπει η ενδοεπικοινωνια να ειναι dect στην ουσια σαν φορητο τηλεφωνο. Μονο τοτε δεν ακουγεται.;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια καλημερα και απο εμενα! μολις τελειωσα να σας διαβαζω! ο μπεμπακος κοιμαται! αλλα ειναι ωρα να φαει σε λιγο. θα ξυπνησει οπου να ναι.

εμεις καλα ειμαστε. ο μπεμπης εχει πολυ γελιο. αρχισε και ανακαλυπτει τα ποδια του. εκει που καθεται στο ριλαξ σηκωνει το ενα του ποδι, το κοιταει και προσπαθει να το πιασει!!! αρχισα και τον βαζω στο δωματιο πια μαζι με τον μεγαλο γιατι στην καλαθουνα δε χωραει. και την ημερα τον εχω στο πατωμα σε ενα παπλωμα. καθεται και μας κοιταει. του αρεσει. και στα μεγαλα μου τους αρεσε που τον εχουμε κατω τωρα γιατι πηγαινουν διπλα του και του μιλανε.

εγω την παρασκευη ξεκιναω δουλεια αλλα για αρχη δεν θα πηγαινω καθε μερα. αντι να πηγαινω λιγες ωρες την ημερα, ειπα να πηγαινω φουλ ωραριο αλλα λιγοτερες ημερες.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

για τον ηλιο που ειδα που λετε, η δικια μας η γιατρος μου ειχε πει οχι αντιηλιακο τον πρωτο χρονο. μπορω να τον βγαλω στον ηλιο για δεκα λεπτα μονο στη θαλασσα. κατα τα αλλα στη σκια.

και για την αποστειρωση, την κοβουμε στους εξι μηνες και αυτο για τα μικροβια απο το γαλα. γιατι κατα τα αλλα, οπως ειπε και η αννα, χιλια δυο αλλα θα βαζει στο στομα μεχρι τοτε. γενικα καθε γιατρος λεει τα δικα του βεβαια. α, και οταν αλλαζουμε περιβαλλον, καλο ειναι να τη συνεχιζουμε την αποστειρωση. στον μεγαλο που ηταν καλοκαιρι και ημασταν στο εξοχικο οπου εκει το νερο της βρυσης δεν πινεται, συνεχισα αποστειρωση στα μπιμπερο μεχρι τους 7 μηνες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γωγούλα τι κάνεις?

Εγω κοριτσια εχω μια ενδοεπικοινωνια της chicco απο τον 1ο μου γιο, 9 χρονια δλδ, ειναι πολυ καλη.Δεν ακους τιποτα και ολη νυχτα να την εχεις, παρα μονο τη στιγμη που θα κλαψει το μωρο.Δεν εχει ομως εικονα.Αληθεια η εικονα βολευει? αφου το παιδι οσο μεγαλωνει αλλαζει θεση στην κουνια.

Γεωργια μου, λεγαμε μηπως παμε τριημερο καπου στην Πελοποννησο.Τωρα θα δουμε....μα ειναι καιρος αυτος? δε σε τραβαει ρε γμτ για αποδρασεις!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα ειμαι Αννα μου να εδω περιμενω την μπεμπα να ξυπνησει...εβαλα και τα γιουβαρλακια μου.Εσεις?

Σε τι πωλήσεις τροφιμων εισαι??Εγω ημουν καποτε σε μια εταιρια πρωτων υλων γι'αυτων σε ρωταω...

Παντως για να μην ακουγεται τζζζζζζζζζζζζ πρεπει η ενδοεπικοινωνια να ειναι dect στην ουσια σαν φορητο τηλεφωνο. Μονο τοτε δεν ακουγεται.;)

Καλα ειμαστε !

Εγω εβαλα πατατες γιαχνι σημερα, δεν ηξερα τι να φτιαξω.

Το ωραιο ειναι που οποτε μιλαμε για φαγητα ολο πανω στις πατατες πεφτω.:tongue::tongue: Θα νομιζεις στο τελος οτι τις φτιαχνω καθε μερα!!χαχα!!!

Και στην ουσια εχω 2 μηνες να τις κανω ετσι!

για τον ηλιο που ειδα που λετε, η δικια μας η γιατρος μου ειχε πει οχι αντιηλιακο τον πρωτο χρονο. μπορω να τον βγαλω στον ηλιο για δεκα λεπτα μονο στη θαλασσα. κατα τα αλλα στη σκια.

και για την αποστειρωση, την κοβουμε στους εξι μηνες και αυτο για τα μικροβια απο το γαλα. γιατι κατα τα αλλα, οπως ειπε και η αννα, χιλια δυο αλλα θα βαζει στο στομα μεχρι τοτε. γενικα καθε γιατρος λεει τα δικα του βεβαια. α, και οταν αλλαζουμε περιβαλλον, καλο ειναι να τη συνεχιζουμε την αποστειρωση. στον μεγαλο που ηταν καλοκαιρι και ημασταν στο εξοχικο οπου εκει το νερο της βρυσης δεν πινεται, συνεχισα αποστειρωση στα μπιμπερο μεχρι τους 7 μηνες.

Τελικα δε βρισκεις ακρη.Καθε γιατρος λεει τα δικα του!

Γι'αυτο καλο ειναι να εχουμε εναν και να ακουμε αυτον.

Παντως τωρα που το σκεφτομαι, αυτο με το ταξιδι, μαλλον θα ειναι σωστοτερο να συνεχιζεται η αποστειρωση.:rolleyes::rolleyes:

Ε, Δωρα?

Καλα ειμαστε !

Εγω εβαλα πατατες γιαχνι σημερα, δεν ηξερα τι να φτιαξω.

Το ωραιο ειναι που οποτε μιλαμε για φαγητα ολο πανω στις πατατες πεφτω.:tongue::tongue: Θα νομιζεις στο τελος οτι τις φτιαχνω καθε μερα!!χαχα!!!

Και στην ουσια εχω 2 μηνες να τις κανω ετσι!

α ρε αννα πολυ χρυσοχερα εισαι! διαβαζα και αυτα με τα ψωμια που λεγατε! εμας μας μαγειρευει η μαμα μου ακομη. και καποιο διαστημα που ειχε προβλημα και μαγειρευα εγω, σηκωνομουν δυο και τρεις τη νυχτα για να μαγειρεψω...

Δουλεύω στην arla εχει το lurpak το βουτυρο και διαφορα τυρια για να καταλαβεις.

Καλα αυτο που λες για την ενδοεπικοινωνια κινεζικο μου ακουστηκε:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου εμενα μου αρεσουν τα ταξιδια ειναι η ζωη μου αλλα τωρα με τα παιδια δε μου αρεσει το αυτοκινητο το φοβαμαι πολυ προτιμω το αεροπλανο και το πλοιο.

Αν πχ ειναι να παω Βεροια στα πεθερικα μου προτιμω το αεροπλανο παρα το αυτοκινητο.

Αλλα κι αυτος ο καιρος χαλι.

Εγω οταν δε ξερω τι να μαγειρεψω παντα πιανω τον κιμα.χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Χα χα χα!!! Θυμαμαι καποια φαση που ολες ειχαμε φακες για μεσημερι!!!

Αννα μου ναι ισως ειναι καλυτερα να συνεχισει η αποστειρωση.

Γεωργια στειλε κανενα τυρακι!!!

Μαρια μου γειααα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαρια μου γειααα!!!!

Α ρε Δωράκι αν μου στέλνανε κι εμενα ευχαρίστως όσο δούλευα τα κοντολήξιμα τα πέρναμε εμείς αν και τα περισσότερα τα στέλναμε στα ιδρύματα κι οταν λεμε κοντολήξιμα εννοούμε πολυ καλά γιατι του διμήνου τα δεσμευε το σύστημα και τα καταστρέφαμε.Λες και αν κατι θα λήξει σε δύο μήνες στο σπίτι μας δε τα τρώμε αλλά τι να πεις...

zxG9p3.png

owokp3.png

Ηρθα και πάλι!!!πριν ήρθε η μαμά μου και βγήκα απότομα,πόπη μου εμένα 300γρ είχε βάλει σε15 μέρες και ο παιδίατρος ήταν ευχαριστημένος,εμένα 700μλ την μέρα τρώει περιπου.εγω θα σταματήσω την αποστηροση στο τέταρτο μήνα αφού θα ξεκινήσουμε κρέμες είδη ότι πιάσει στα χέρια του πάει κατευθείαν στο στόμα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαρια μου γειααα!!!!

γειααααα!!!!!!

τον ταισα τον μπεμπικο και παραλιγο να τον παρει ο υπνος στο μπουκαλι! τον εβαλα να ρευτει και ξυπνησε. αλλα τετοια νυστα βρε παιδι μου?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...