Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια ηρθα...και εκανα κ το τεστ!!!Ευτυχως αρνητικο!Δεν ειμασταν για τετοια αυτην την στιγμη...Χαρα Θεου τα παιδια αλλα οχι τοσο συντομα...

Αντε σας καληνυχτω να δουμε ποτε θα κοιμηθει το μπουκι μας...(υποκοριστικο απο το μπουμπουκι..χιχι)

Ευτυχως, σου εφυγε ενα αγχος! γιατι οσο αγχωνεσαι τοσο δεν ερχεται και αυτη...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την δευτερη την ειχα οταν το μωρο ηταν 2εβδομαδων και ειπα οκ..δεν γινεται.καπου θα καταληξω.τοτε μου φανηκε καλη αυτη..

Μιλαω με την Αννιτα.Εχασε τον κωδικο της..

Ξεκινησαν κρεμες και χορτοσουπες!:P

Την Αννιτα τη σκεφτομουν και εγω, εχει πολυ καιρο να μπει.Αν δε μπορει να μπει με το ονομα που εχει, πες'της να το αλλαξει και να βαλει καινουριο κωδικο.

Αννα μου το ψωμι και τα κρουσανακια τελειωσαν αναρπαστα εγιναν πολυ το χαρηκα σε ολους αρεσαν θα ξανακανω σιγουρα το υποσχεθηκα στα ανηψια μου!

Μπραβο Γεωργια μου!

Ειναι να μην αρχισεις με τα ψωμια, θα θες να φτιαχνεις καθε μερα!

Και η Αργυρω το ιδιο λεει, οι ζυμες με μαγια ειναι οι αγαπημενες της.

Εγω σημερα θα κανω ψωμι γιατι τελειωσε.

Κοριτσια λιγο ελειψα κ κοντεψαμε να.....γεννησουμε κ αλλο μωρο???? Χα χα!!! Σοφακι ολα καλα ε?

Κι εμενα η παιδίατρος μου ειπε οπωσδήποτε αντηλιακη στο μωρο. Εχουν ευαίσθητο δέρμα κ ειναι κ ασπρουλα η δικη μου. Κι εγω σαν της Αννας την frezyderm πήρα.

Για την αποστειρωτη μου ειπε καλο θα ηταν μεχρι τον χρονο αλλα μπορω αν θελω μετα το εξάμηνο να αποστειρωνω δυο φορες την βδομάδα. Ειναι λεει για να σκοτώνονται οι μύκητες απο υπολείμματα του γάλακτος.

Οσο για τα νεα μου απο το μετωπο της δουλειάς.... Μείωση 12% στο μισθό ολων!!! Ή το δέχεσαι ή απολυεσαι....

Παλι καλα με τη δουλεια!!

Ετσι σου ειπε η παιδιατρος εε?? αρα στο ταξιδι πρεπει να παρεις σποστειρωτη....:rolleyes::rolleyes:

Κοιτα να δεις αν το καλοσκεφτεις ισως για το ταξιδι να ειναι και καλυτερα, απο την αποψη οτι κοβωντας'την και πηγαινοντας σε ενα αλλο μερος, και πλενοντας τα μπουκαλια με ενα αλλο νερο, δεν ξερεις αν ειναι και καλο για το μωρο.Θελω να πω καλυτερα μαλλον να την κοψεις μετα που θα εισαι στο σπιτι σου.Εμεις τωρα που λεμε να παμε καπου τριημερο, αν την παρω μαζι μου, μαλλον θα πρεπει και εγω να μην την κοψω ακομη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια .....Καλημέρα Αννούλα ......εδώ έχει ψύχρα εκεί?

Αστα να πανε!! συννεφια και ψυχρα!

Ηθελα να κατεβω στην πολη και βαριεμαι με αυτο τον καιρο!:mad::mad:

ρε γαμώτο τις προηγούμενες μέρες φανταζόμουν τις διακοπές και τώρα χειμώνιασε........αλήθεια εσείς κορίτσια θα πάτε καλοκαίρι με το μωρό ή μόνοι διακοπές εγώ σίγουρα με την μικρή.

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

ρε γαμώτο τις προηγούμενες μέρες φανταζόμουν τις διακοπές και τώρα χειμώνιασε........αλήθεια εσείς κορίτσια θα πάτε καλοκαίρι με το μωρό ή μόνοι διακοπές εγώ σίγουρα με την μικρή.

εμεις σκεφτομαστε τον αυγουστο να κατεβουμε πελλοπονησο εχουμε συγγενεις εκει για καμια βδομαδα εννοειται με την μπεμπα αλλα το σκεφτομαι εγω γιατι ειναι μεγαλο ταξιδι με το αμαξι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ξανα καλημέρα αγαπες!!

Τι κανετε??

Ρε πραγματικα βαρεθηκα εδω παλι συννεφια κ κρυο εχει!!!!! Μα ποτε θα ανοιξει ο καιρος?? Σαν αυριο θυμαμαι πριν 3 χρονια που αρραβωνιαστηκα ειχε πολυ ζεστη!!! Ουφφφ....

Για την Αννιτα δεν πολυ παραξενευτηκα εγω αφου παντα εμπαινε σπανια,την εβρισκα κ στο skype κ μιλουσαμε αλλα για την Λαμπρινη ανησυχω.. Που χάθηκε αραγε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...