Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια λιγο ελειψα κ κοντεψαμε να.....γεννησουμε κ αλλο μωρο???? Χα χα!!! Σοφακι ολα καλα ε?

Κι εμενα η παιδίατρος μου ειπε οπωσδήποτε αντηλιακη στο μωρο. Εχουν ευαίσθητο δέρμα κ ειναι κ ασπρουλα η δικη μου. Κι εγω σαν της Αννας την frezyderm πήρα.

Για την αποστειρωτη μου ειπε καλο θα ηταν μεχρι τον χρονο αλλα μπορω αν θελω μετα το εξάμηνο να αποστειρωνω δυο φορες την βδομάδα. Ειναι λεει για να σκοτώνονται οι μύκητες απο υπολείμματα του γάλακτος.

Οσο για τα νεα μου απο το μετωπο της δουλειάς.... Μείωση 12% στο μισθό ολων!!! Ή το δέχεσαι ή απολυεσαι....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη, πως τον λενε?Μηπως παει και στη Γενικη Κλινικη?

Εγω εκει γεννησα και ο παιδιατρος ηταν Αλβανικης καταγωγης!Πολυ καλος.

ΘΑΕΡ τον λενε ειναι απο Παλαιστινη...σημερα τον ρωτησαμε !!μιλαει κ γραφει αψογα ελληνικα κ εχει κ 2 μωρα !!!χαχα εμαθα την οικογενειακη του κατασταση!!

Ποπακι μου διαβασα τα νεα σας..Ο γιατρος ειπε οτι το βαρος της δεν ειναι καλο?αντε περαστικουλια κοπελα μου !!Να φυγει ο παλιοεμετος κ να μην ξαναερθει!!

Για τα μπιμπερο εχω κανει διαφορους συνδυασμους αλλα θελει μονο τα dr browns και με το συστημα αερα μεσα.Το πινει πιο ξεκουραστα ετσι..Εγω αγορασα 3 και δεν τα εχω ανοιξει ακομη...Θελω να ακουσω τις γνωμες σας...

ειπε ειμαστε στα φυσιολογικα πλαισια στο 4μηνο πρεπει να εχουν διπλασιασει το βαρος γεννησης απλα δεν βαζει το επιθυμητο βαρος που θα επρεπε να βαζει...σοφακη λαχταρισες σημερα με το τεστ εεε???

κοριτσια εσβησα απο τις 22 κοιμηθηκα κ ξυπνησα τωρα η μπεμπα μου ακομα κοιμαται!!!:shock::shock::shock:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια λιγο ελειψα κ κοντεψαμε να.....γεννησουμε κ αλλο μωρο???? Χα χα!!! Σοφακι ολα καλα ε?

Κι εμενα η παιδίατρος μου ειπε οπωσδήποτε αντηλιακη στο μωρο. Εχουν ευαίσθητο δέρμα κ ειναι κ ασπρουλα η δικη μου. Κι εγω σαν της Αννας την frezyderm πήρα.

Για την αποστειρωτη μου ειπε καλο θα ηταν μεχρι τον χρονο αλλα μπορω αν θελω μετα το εξάμηνο να αποστειρωνω δυο φορες την βδομάδα. Ειναι λεει για να σκοτώνονται οι μύκητες απο υπολείμματα του γάλακτος.

Οσο για τα νεα μου απο το μετωπο της δουλειάς.... Μείωση 12% στο μισθό ολων!!! Ή το δέχεσαι ή απολυεσαι....

δωρακι μου μειωση εεε??? ωχ ωχ αρχιζουν τα δυσκολα...σας εβαλαν να υπογραψετε κιολας?? την νυφη μου απο τα hondos center που δουλευει 12 χρονια εκει την εβαλαν να υπογραψει για 6ωρη ενω δουλευει 8ωρη..κ μειωση 300 ε παρακαλω στον μισθο της...

B4Itp2.png

Πόπη μου εμενα δεν διπλασίασε ακομα το βαρος γεννησης....

θυμησε μου δωρακι 3400 ειχατε γεννηθει??ενταξει λιγα γραμμαρια πανω κατω δεν πειραζουν ελα μην σε αγχωνω κ εγω τωρα με αυτα που λεω...αφου η γιατρος σου δεν ανησυχει εχε την εμπιστοσυνη μπορει να ειναι κ το σκαρι της μπεμπας ετσι!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

δωρακι μου μειωση εεε??? ωχ ωχ αρχιζουν τα δυσκολα...σας εβαλαν να υπογραψετε κιολας?? την νυφη μου απο τα hondos center που δουλευει 12 χρονια εκει την εβαλαν να υπογραψει για 6ωρη ενω δουλευει 8ωρη..κ μειωση 300 ε παρακαλω στον μισθο της...

Να σου πω οκ το περιμενα κ το 12% καλα ειναι απο το να μένουν χωρις δουλεια κάποιοι...κ μας ειπαν οτι τα δώρα θα τα παίρνουμε κανονικα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να σου πω οκ το περιμενα κ το 12% καλα ειναι απο το να μένουν χωρις δουλεια κάποιοι...κ μας ειπαν οτι τα δώρα θα τα παίρνουμε κανονικα!!!

τουλαχιστον κατι ειναι κ αυτο?? τι καντατησαμε να λεμε ε?? να μενουμε κ ευχαριστημενοι που θα σας δινουν εστω τα δωρα που δικαουστε...αχ!!!!!!!!!!!

καλα το μπανιο παει για σημερα αφου απο το απογευμα κοιμαται πρωτη φορα μου το κανει αυτο...καλα ποσος υπνος της λειπει???? μου φαινεται θα ξενυχτησουμε για τα καλα αποψε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παω να την ταισω κοιμησμενη γιατι θα κλεισει 5ωρο σε λιγο...

B4Itp2.png

Τι κανετε κοριτσια?να σας πω η Λαμπρινη δεν χαθηκε?την σκεφτομουν μερες τωρα!

Κ εγω της frezyderm της βαζω αντιηλιακη καθε φορα που βγαινουμε!αποστειρωση εμενα μου ειπε ως τον εκτο. Ολη την ωρα βαζει στο στομα της τα χερια,τη σαλιαρα,τα ρουχα,το πανακι,τα παντα!κ τωρα προσεξα οτι εχει 2 ασπρα σαν σπυρακια στα ουλα,να επαθε καμια μολυνση?θα παρω αυριο την παιδιατρο.

Βαρος ουτε εμενα εχει βαλει πολυ,ειναι 5800 αλλα γεννηθηκε 3560 αρα θα επρεπε να ειναι πολυ παραπανω!κ ειναι 63 εκ. Η γιατρος παντως λεει οτι ειναι ψηλα στις καμπυλες οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Δωρα μου δυστυχως εκει μας καταντησαν, να κοβουν τους μισθους κ να λεμε παλι καλα που υπαρχει δουλεια,να δουμε ποσο πιο χαμηλα θα φτασει η χωρα!οταν ακουω για καποιον οτι δουλευει 8ωρο κ πληρωνεται κανονικα κ στην ωρα του λεω μπραβο,το αυτονοητο δηλαδη εχει γινει πολυτελεια!αι σιχτιρ συγχυστηκα νυχτιατικα με τους βλακες που μας κυβερνανε,παω για υπνο!

BJVqp3.png

το τρελο ξενυχτι για εμας ξεκινησε απο τις 2.30 κ συνεχιζεται!!!!!!!!!!! ω ρε γλεντιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

γωγω μου τα ασπρακια ειναι κυστουλες απο το γαλα κ μενα εχει κ μου το ειπε ο γιατρος που την ειδε σημερα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις ξυπνησαμε φαγαμε κ προσπαθουμε να κοιμηθούμε ξανα.... Αλλα ο γείτονας με το ξυπνητηρι εχει αλλα σχεδια.... Ρε γμτ ελεος μια ωρα χτυπάει!!! Κ του το είπανε κιολας!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!

Εμεις ξυπνησαμε φαγαμε κ προσπαθουμε να κοιμηθούμε ξανα.... Αλλα ο γείτονας με το ξυπνητηρι εχει αλλα σχεδια.... Ρε γμτ ελεος μια ωρα χτυπάει!!! Κ του το είπανε κιολας!

καλημερα δωρακι να πας κ εσυ να του χτυπησεις το κουδουνι...αμαν πια...

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσια!!ποπη μου διαβασα τα νεα σας στεναχωρηθηκα!!ποσο βαρος εβαλε απο την προηγουμενη φορα??ελπιζω με το νεο γαλα και το σιροπακι να στρωσετε!!δωρα μου αυτος ο γειτονας σου δεν αντεχετε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!!ποπη μου διαβασα τα νεα σας στεναχωρηθηκα!!ποσο βαρος εβαλε απο την προηγουμενη φορα??ελπιζω με το νεο γαλα και το σιροπακι να στρωσετε!!δωρα μου αυτος ο γειτονας σου δεν αντεχετε!!!

καλημερα εφη μου!! εβαλε μονο 280 γρ σε 16 μερες...θα επρεπε να βαλει περιπου περιπουν 400γρ...αλλα ηδη χανουμε κ αλλο χρονο ηδη περασεε 1.5 μηνας που δεν παιρνει το επιθυμητο βαρος...και τρωει πλεον 950μλ ημερησιως..δλδ αν δεν επινε τοσο ποσο θα ηταν?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...