Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελα μωρε! τοσους μηνες? τι νοημα εχει?

Τα πιατα, τα κουταλια τα παιχνιδια της θα τα αποστειρωνεις και αυτα? για ρωτησε'τον.

Και η δικη μου αυτο κανει με τα χερια της, απλα το πιανει ασυναισθητα.

Για να πεις οτι θα πιουν μονα τους και θα το σηκωσουν, πρεπει να ειναι 8μηνων σιγουρα.

Η αληθεια ειναι οτι απο πουθενα να δεν εχω ακουσει τοσο μεγαλα να κοβουν την αποστειρωση...

Εμ το αλλο με την αντιηλιακη?Ολοι μου λενε χωρις κρεμουλα ποτε να μην βγαζω το μωρο εξω..Εμενα η δικια μου λεει οτι και ο λιγος ηλιος κανει καλο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αληθεια ειναι οτι απο πουθενα να δεν εχω ακουσει τοσο μεγαλα να κοβουν την αποστειρωση...

Εμ το αλλο με την αντιηλιακη?Ολοι μου λενε χωρις κρεμουλα ποτε να μην βγαζω το μωρο εξω..Εμενα η δικια μου λεει οτι και ο λιγος ηλιος κανει καλο!

Α, ναι αυτο παλι?

Εχουμε ηλιο "υγιεινο" τωρα? ειδικα για τα μωρα που ειναι ευαισθητα.Η δικη μου παιδιατρος και στα 3 μου παιδια μου ελεγε απο οταν αρχιζαμε τις εξοδους να βαζω αντιηλιακη.Πηρα και στη μπεμπα τωρα μια της φρεζιντερμ ειδικη για μωρα.Εχει πιο χαμηλο δεικτη απο των παιδιων.

Αυτο με την αποστειρωση παντως πρωτη φορα το ακουω και εγω.Το ξερεις οτι το μωρο εκτος απο τα χερια του που θα τα βαζει στο στομα, θα αρχισει σε κανα 3μηνο να γλειφει εσας και τα ρουχα σας οταν θα το εχετε αγκαλια?

Αρα τι νοημα εχει η αποστειρωση?:confused::confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Α, ναι αυτο παλι?

Εχουμε ηλιο "υγιεινο" τωρα? ειδικα για τα μωρα που ειναι ευαισθητα.Η δικη μου παιδιατρος και στα 3 μου παιδια μου ελεγε απο οταν αρχιζαμε τις εξοδους να βαζω αντιηλιακη.Πηρα και στη μπεμπα τωρα μια της φρεζιντερμ ειδικη για μωρα.Εχει πιο χαμηλο δεικτη απο των παιδιων.

Αυτο με την αποστειρωση παντως πρωτη φορα το ακουω και εγω.Το ξερεις οτι το μωρο εκτος απο τα χερια του που θα τα βαζει στο στομα, θα αρχισει σε κανα 3μηνο να γλειφει εσας και τα ρουχα σας οταν θα το εχετε αγκαλια?

Αρα τι νοημα εχει η αποστειρωση?:confused::confused:

Eλα μου ντε...Τα παιχνιδακια οπου να ειναι δεν θα αρχισει να τα πιανουν?Τεσπα..Θα παρω γνωμες και θα δω...

Και εμενα ενα της φρεζιδερμ μου ειπε, με δεικτη 25.

Αυτη μου ειχε πει και στις αρχες που θηλαζα να θηλαζω καθε 3 ωρες!

Το ειπα στην αλλη παιδιατρο και μου λεει"παιδια εχει αυτη?"...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Eλα μου ντε...Τα παιχνιδακια οπου να ειναι δεν θα αρχισει να τα πιανουν?Τεσπα..Θα παρω γνωμες και θα δω...

Και εμενα ενα της φρεζιδερμ μου ειπε, με δεικτη 25.

Αυτη μου ειχε πει και στις αρχες που θηλαζα να θηλαζω καθε 3 ωρες!

Το ειπα στην αλλη παιδιατρο και μου λεει"παιδια εχει αυτη?"...

Εμενα ηδη αρχισε και πιανει πανακια, ξερεις αυτα που τη σκουπιζω.Και η διαδρομη ειναι γνωστη ε?? στο στομα κατευθειαν!!

Αυτο πηρα και εγω, αλλα της το βαζω οποτε βγουμε μερα απο τωρα.

Καθε 3 ωρες? ο θηλασμος δεν ειναι οποτε θελει εκεινο? τι θα του πεις περιμενε στο τριωρο?? αχαχα!! αφου λεει το μητρικο χωνευεται γρηγορα.

Διαφημίσεις

Εμενα ηδη αρχισε και πιανει πανακια, ξερεις αυτα που τη σκουπιζω.Και η διαδρομη ειναι γνωστη ε?? στο στομα κατευθειαν!!

Αυτο πηρα και εγω, αλλα της το βαζω οποτε βγουμε μερα απο τωρα.

Καθε 3 ωρες? ο θηλασμος δεν ειναι οποτε θελει εκεινο? τι θα του πεις περιμενε στο τριωρο?? αχαχα!! αφου λεει το μητρικο χωνευεται γρηγορα.

ελα μου ντε!αυτο μου ειπε και η αλλη η παιδιατρος.Ο θηλασμος ειναι οποτε θελει..

Αυτο με τα πανακια και εμενα το κανει.Επισης πιανει τα ρουχα της και τα βαζει στο στομα.

Αρχισαν να ενοχλουν και τα ουλα.Το χερι συνεχεια στο στομα.

Μου ειπε η γιατρος οτι μπορω να τις τα τριβω και εγω για να ανακουφιζεται.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ναι...στειλε τον ανδρα σου αυριο να σου παρει ενα λεω εγω!

Και εγω ετσι ελεγα.Τωρα θα ερθει...και μου λεει ο γιατρος, κανε τεστ τωρα..

Την καταληξη την βλεπετε!:P

XAXAXA Αχ Βουλα της εκανες την καρδια περιβολι.

Σοφάκι μου καλά αποτελέσματα σε νιώθω αλλα ελπίζω ότι ακόμα δεν εχει στρωσει ο κυκλος σου και δε θα ειναι τιποτα.

Ποπάκι μου κουραγιο κοπελα μου ελπιζω να τελειωσει το μαρτυριο σας γρηγορα.

zxG9p3.png

owokp3.png

XAXAXA Αχ Βουλα της εκανες την καρδια περιβολι.

Σοφάκι μου καλά αποτελέσματα σε νιώθω αλλα ελπίζω ότι ακόμα δεν εχει στρωσει ο κυκλος σου και δε θα ειναι τιποτα.

Ποπάκι μου κουραγιο κοπελα μου ελπιζω να τελειωσει το μαρτυριο σας γρηγορα.

Λες για αυτο να χαθηκε??

Σοφηηηη......??

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ελα μου ντε!αυτο μου ειπε και η αλλη η παιδιατρος.Ο θηλασμος ειναι οποτε θελει..

Αυτο με τα πανακια και εμενα το κανει.Επισης πιανει τα ρουχα της και τα βαζει στο στομα.

Αρχισαν να ενοχλουν και τα ουλα.Το χερι συνεχεια στο στομα.

Μου ειπε η γιατρος οτι μπορω να τις τα τριβω και εγω για να ανακουφιζεται.

Γιατι δεν πας σε αυτη την παιδιατρο?

Παντως να ξερεις οτι αν εχεις 2 και παιρνεις 2 γνωμες , θα μπερδευεσαι καθε φορα.Διαφορες γνωστες μου κατα καιρους που πανε το παιδι τους σε διαφορετικες παιδιατρους, οταν αυτο αρρωσταινει δεν ξερουν ποια γνωμη να ακολουθησουν και καταληγουν οι μαμαδες να κανουν τους γιατρους.

Κρατα μια, οποια σου εμπνεει εμπιστοσυνη.

μια, εναν ....τελος παντων...

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηρθα...και εκανα κ το τεστ!!!Ευτυχως αρνητικο!Δεν ειμασταν για τετοια αυτην την στιγμη...Χαρα Θεου τα παιδια αλλα οχι τοσο συντομα...

Αντε σας καληνυχτω να δουμε ποτε θα κοιμηθει το μπουκι μας...(υποκοριστικο απο το μπουμπουκι..χιχι)

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Παντως να ξερεις οτι αν εχεις 2 και παιρνεις 2 γνωμες , θα μπερδευεσαι καθε φορα.Διαφορες γνωστες μου κατα καιρους που πανε το παιδι τους σε διαφορετικες παιδιατρους, οταν αυτο αρρωσταινει δεν ξερουν ποια γνωμη να ακολουθησουν και καταληγουν οι μαμαδες να κανουν τους γιατρους.

την δευτερη την ειχα οταν το μωρο ηταν 2εβδομαδων και ειπα οκ..δεν γινεται.καπου θα καταληξω.τοτε μου φανηκε καλη αυτη..

Μιλαω με την Αννιτα.Εχασε τον κωδικο της..

Ξεκινησαν κρεμες και χορτοσουπες!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κοριτσια ηρθα...και εκανα κ το τεστ!!!Ευτυχως αρνητικο!Δεν ειμασταν για τετοια αυτην την στιγμη...Χαρα Θεου τα παιδια αλλα οχι τοσο συντομα...

Αντε σας καληνυχτω να δουμε ποτε θα κοιμηθει το μπουκι μας...(υποκοριστικο απο το μπουμπουκι..χιχι)

αχαχαχ.καλα ειπε η Γεωργια.Αντε να κοιμηθεις ησυχα τωρα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ευτυχως κοπελα μου.Συμφωνω οτι δεν υπαρχει λογος να ζοριστειτε κι εμας που ετυχε η μπεμπα τοσο κοντα χρειαστηκαμε βοηθεια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννα μου το ψωμι και τα κρουσανακια τελειωσαν αναρπαστα εγιναν πολυ το χαρηκα σε ολους αρεσαν θα ξανακανω σιγουρα το υποσχεθηκα στα ανηψια μου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...