Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσια μου!Δεν προλαβαινω να σας διαβασω γιατι τρεχω...Θελω να σας ρωτησω κατι ..Πηγα και πηρα του μπεμπη τα μπιμπερο τα dr browns (σε αυτα πινει απο τοτε με τους κολικους)αλλα σε πλαστικο.Λετε να πειραζει?αποστειρωνονται κ τα πλαστικα μου ειπαν στα λητω.Ο παιδιατρος μου μου ειπε βεβαια οτι ειναι μικρος για πλαστικο αλλα εγω δεν ξερω τι να κανω?Να του επαιρνα παλι γυαλινα και σε 2 μηνες να αγοραζα αλλα?Βλακεια δεν ειναι?Εχουμε γεμισει μπιμπερο...Πριν γεννηθει του ειχα αγορασει τα νουκ τα οποια δεν τα βολευτηκε και μονο χαμομηλακι πινει απο εκει...Επειδη ομως τωρα πιανει το μπιμπερο μονος του , δεν βολευει το γυαλινο ειναι βαρυ..Τι λετε εσεις?Τους δινετε γαλα απο πλαστικο μπουκαλι??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα κοριτσια μου!Δεν προλαβαινω να σας διαβασω γιατι τρεχω...Θελω να σας ρωτησω κατι ..Πηγα και πηρα του μπεμπη τα μπιμπερο τα dr browns (σε αυτα πινει απο τοτε με τους κολικους)αλλα σε πλαστικο.Λετε να πειραζει?αποστειρωνονται κ τα πλαστικα μου ειπαν στα λητω.Ο παιδιατρος μου μου ειπε βεβαια οτι ειναι μικρος για πλαστικο αλλα εγω δεν ξερω τι να κανω?Να του επαιρνα παλι γυαλινα και σε 2 μηνες να αγοραζα αλλα?Βλακεια δεν ειναι?Εχουμε γεμισει μπιμπερο...Πριν γεννηθει του ειχα αγορασει τα νουκ τα οποια δεν τα βολευτηκε και μονο χαμομηλακι πινει απο εκει...Επειδη ομως τωρα πιανει το μπιμπερο μονος του , δεν βολευει το γυαλινο ειναι βαρυ..Τι λετε εσεις?Τους δινετε γαλα απο πλαστικο μπουκαλι??

Γεια σου Σοφακι!!

Εγω παντως που ειμαι φαν του γυαλινου, γιατι δεν μυριζει και ειναι πιο υγιεινο, ξεκινησα και εγω απο εχθες με ενα πλαστικο αναμεσα στα γυαλινα μου, γιατι σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να παρω κιαλλο γυαλινο, σε 2-3 μηνες θα το σηκωνουν μονα τους.Οντως ειναι βαρυ και επικυνδινο το γυαλινο.Εγω παντως δεν ρωτησα την παιδιατρο και μαλιστα στο τελος του μηνα θα κοψω και την αποστειρωση.

Τα μηνυματα τα ειδες?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλησπερα σοφακι !! κ εγω τα drbrowns ειχα σε γυαλινα κ τα απεσυρα γιατι δεν βολευε πλεον η θηλη εμπαινε μεχρι το πλαστικο το στοματακι της κ της πηρα της avent που τα βγαζει μονο σε πλαστικα τον παιδιατρο που ρωτησα μου ειπε δεν πειραζει!! εχει μια βδομαδα που ξεκινησα σε πλαστικο ,,,κ μενα της νουκ στεκονται κ ειναι κ 6 της νουκ...αλλα δεν την βολευουν οι θηλες...οποτε μην αγχωνεσαι!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας!Τι κανετε?

Χαθηκα μωρε με τις θεραπειες..Τουλαχιστον να πιασουν τοπο!

Εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο.Καναμε και το δευτερο εμβολιο.Σαν να εκλαψε περισσοτερο απο το πρωτο..

Γιναμε 61 ποντους και 6,500 κιλα.Το μπουλουκακι μου!

Ρωτησα τι αντιηλιακη να παρω και μου ειπε οχι ακομα.Ειναι πολυ μικρη.Μετα τους 6 μηνες!

Ρωτησα επισης και για αποστειρωση.Θυμηθηκα που η Νικη την εκοψε.Μου ειπε επισης οχι ακομα.Θα την κοψω 8 μηνων και σε καποιες περιπτωσεις που πεφτει καλοκαιρι, την κοβουν και 12 μηνων...:shock::shock:

Στο δωματιο της μου ειπε οτι μπορω ανετα να την βαζω και τη νυχτα αλλα τον ανδρα μου ποιος θα τον πεισει???

Τα μεσημερια που ειμαστε μονες την βαζω στο δωματιο και εγω κοιμαμαι στο δικο μου.Τωρα κοιμαται στο δωματιο της και ο ανδρα μου πηγε 10 φορες να την δει!

Ποιανουν τα μπουκαλια ρε κοριτσια εσας?Εμενα απλα βαζει το χερακι και αυτο μαλλον ασυναισθητα..Οταν θελει το μπουκαλι απλα κανει γροθιες τα χερια και τα φερνει κοντα της.Οταν δεν θελει, τα απλωνει και τα τεντωνει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεια σου Αννα μου!Τα ειδα τα μειλ.Νομιζω οτι σου ειχα απαντησει..Τελεια οικογενεια ..Ομορφα αγορακια και η μπουμπουκα κουκλα με τα ολα της...

Μα καλα ποσα μπιμπερο να αγορασουμε πλεον?Εγω θα χρησιμοποιησω κ τα πλαστικα που πηρα αφου μου ειπαν οτι αποστειρωνονται κανονικα...

Αναστασια μου τι κουκλος ο γιος σου...

Εφη μου ειδα το βιντεο!Συγχαρητηρια περηφανη μητερα!!Κουκλος κ ο δικος σου..

Κοριτσια ξεχασα να σας πω δεν ηρθε ακομη περιοδος και πηρα την γιατρο.Με ρωτησε μηπως ειμαι εγκυος...Και ειπε να κανω χοριακη αν δεν ερθει μεχρι το τελος της εβδομαδας..Αχ με εχει πιασει τρελο αγχος..Εδω δεν προλαβαινω το ενα.....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αννα μου!Τα ειδα τα μειλ.Νομιζω οτι σου ειχα απαντησει..Τελεια οικογενεια ..Ομορφα αγορακια και η μπουμπουκα κουκλα με τα ολα της...

Μα καλα ποσα μπιμπερο να αγορασουμε πλεον?Εγω θα χρησιμοποιησω κ τα πλαστικα που πηρα αφου μου ειπαν οτι αποστειρωνονται κανονικα...

Κοριτσια ξεχασα να σας πω δεν ηρθε ακομη περιοδος και πηρα την γιατρο.Με ρωτησε μηπως ειμαι εγκυος...Και ειπε να κανω χοριακη αν δεν ερθει μεχρι το τελος της εβδομαδας..Αχ με εχει πιασει τρελο αγχος..Εδω δεν προλαβαινω το ενα.....

χαχαχχα.!Τι καλα....

Ποσες μερες εχεις καθυστερηση?Εχω χασει επεισοδια!

Κανατε ελευθερα?Υπαρχει περιπτωση?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

δεν ειναι υπεροχο οταν τα μιλανε ετσι γλυκα??οχι σαν τον προηγουμενο που πηγαινα κ κατευθειαν την επιανε για εξεταση κ η καημενη ναι μεν δεν εκλαιγε αλλα ειχε ενα βλεμμα αποριας??καλα που καθομουν εγω απο πανω της...ενω σε αυτον την ξαπλωνει την παιζει την μιλαει κανα δεκαλεπτο κ μετα παραλληλα με γλυκα λογακια την εξεταζει !! ετσι πρεπει!!

οφειλω να τονισω οτι δεν ειναι ελληνας αλλα μιλαει απιαστα ελληνικα αν δεν το ηξερα δεν θα το καταλαβαινα...

Ποπη, πως τον λενε?Μηπως παει και στη Γενικη Κλινικη?

Εγω εκει γεννησα και ο παιδιατρος ηταν Αλβανικης καταγωγης!Πολυ καλος.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλησπερα σοφακι !! κ εγω τα drbrowns ειχα σε γυαλινα κ τα απεσυρα γιατι δεν βολευε πλεον η θηλη εμπαινε μεχρι το πλαστικο το στοματακι της κ της πηρα της avent που τα βγαζει μονο σε πλαστικα τον παιδιατρο που ρωτησα μου ειπε δεν πειραζει!! εχει μια βδομαδα που ξεκινησα σε πλαστικο ,,,κ μενα της νουκ στεκονται κ ειναι κ 6 της νουκ...αλλα δεν την βολευουν οι θηλες...οποτε μην αγχωνεσαι!!!

Ποπακι μου διαβασα τα νεα σας..Ο γιατρος ειπε οτι το βαρος της δεν ειναι καλο?αντε περαστικουλια κοπελα μου !!Να φυγει ο παλιοεμετος κ να μην ξαναερθει!!

Για τα μπιμπερο εχω κανει διαφορους συνδυασμους αλλα θελει μονο τα dr browns και με το συστημα αερα μεσα.Το πινει πιο ξεκουραστα ετσι..Εγω αγορασα 3 και δεν τα εχω ανοιξει ακομη...Θελω να ακουσω τις γνωμες σας...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Και πληρωσαμε και 70 ευω το εμβολιο και αλλα 40 τη γιατρο!:evil:

Παλι καλα που ειχαμε λεφτα μαζι μας!

Ααα καλε δεν το γραφετε το εμβολιο με το ταμειο σας?Εγω το γραφω στο ικα , το παιρνω τσαμπα κ πληρωνω 50 ευρω τον γιατρο για την επισκεψη..

χαχαχχα.!Τι καλα....

Ποσες μερες εχεις καθυστερηση?Εχω χασει επεισοδια!

Κανατε ελευθερα?Υπαρχει περιπτωση?

Καλα δεν το λες..Ειχαμε κανει αλλα δεν νομιζω οτι εγινε κατι ..Ειχα τελευταια περιοδο 26 Απριλιου...Και ο κυκλος μου ηταν 29-30 μερες..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Ααα καλε δεν το γραφετε το εμβολιο με το ταμειο σας?Εγω το γραφω στο ικα , το παιρνω τσαμπα κ πληρωνω 50 ευρω τον γιατρο για την επισκεψη..

Καλα δεν το λες..Ειχαμε κανει αλλα δεν νομιζω οτι εγινε κατι ..Ειχα τελευταια περιοδο 26 Απριλιου...Και ο κυκλος μου ηταν 29-30 μερες..

Tα γραφουμε.Αλλα λεει ειπαν οτι δεν γραφουν τιποτα τωρα και μεσα στην εβδομαδα θα αποφασισουν αν θα τα ξαναγραψουν.Οσοι πηγαν για εμβολιο το ανεβαλαν για αλλη φορα μπας και τα ξαναγραψουν.

Τωρα αν πουν οτι οκ τα γραφουν,θα παμε να παρουμε τα χρηματα πισω...

Κανε κανενα τεστακι..;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Tα γραφουμε.Αλλα λεει ειπαν οτι δεν γραφουν τιποτα τωρα και μεσα στην εβδομαδα θα αποφασισουν αν θα τα ξαναγραψουν.Οσοι πηγαν για εμβολιο το ανεβαλαν για αλλη φορα μπας και τα ξαναγραψουν.

Τωρα αν πουν οτι οκ τα γραφουν,θα παμε να παρουμε τα χρηματα πισω...

Κανε κανενα τεστακι..;)

Ευτυχως και πηγα την προηγουμενη εβδομαδα κ το εγραψα κ το πηρα...Στο τσακ γλυτωσα την ταλαιπωρια..

Οσο για το τεστακι , ολο το αναβαλλω και λεω τωρα θα αδιαθετησω , τωρα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ευτυχως και πηγα την προηγουμενη εβδομαδα κ το εγραψα κ το πηρα...Στο τσακ γλυτωσα την ταλαιπωρια..

Οσο για το τεστακι , ολο το αναβαλλω και λεω τωρα θα αδιαθετησω , τωρα...

Ναι...στειλε τον ανδρα σου αυριο να σου παρει ενα λεω εγω!

Και εγω ετσι ελεγα.Τωρα θα ερθει...και μου λεει ο γιατρος, κανε τεστ τωρα..

Την καταληξη την βλεπετε!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γεια σας!Τι κανετε?

Χαθηκα μωρε με τις θεραπειες..Τουλαχιστον να πιασουν τοπο!

Εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο.Καναμε και το δευτερο εμβολιο.Σαν να εκλαψε περισσοτερο απο το πρωτο..

Γιναμε 61 ποντους και 6,500 κιλα.Το μπουλουκακι μου!

Ρωτησα τι αντιηλιακη να παρω και μου ειπε οχι ακομα.Ειναι πολυ μικρη.Μετα τους 6 μηνες!

Ρωτησα επισης και για αποστειρωση.Θυμηθηκα που η Νικη την εκοψε.Μου ειπε επισης οχι ακομα.Θα την κοψω 8 μηνων και σε καποιες περιπτωσεις που πεφτει καλοκαιρι, την κοβουν και 12 μηνων...:shock::shock:

Στο δωματιο της μου ειπε οτι μπορω ανετα να την βαζω και τη νυχτα αλλα τον ανδρα μου ποιος θα τον πεισει???

Τα μεσημερια που ειμαστε μονες την βαζω στο δωματιο και εγω κοιμαμαι στο δικο μου.Τωρα κοιμαται στο δωματιο της και ο ανδρα μου πηγε 10 φορες να την δει!

Ποιανουν τα μπουκαλια ρε κοριτσια εσας?Εμενα απλα βαζει το χερακι και αυτο μαλλον ασυναισθητα..Οταν θελει το μπουκαλι απλα κανει γροθιες τα χερια και τα φερνει κοντα της.Οταν δεν θελει, τα απλωνει και τα τεντωνει..

Ελα μωρε! τοσους μηνες? τι νοημα εχει?

Τα πιατα, τα κουταλια τα παιχνιδια της θα τα αποστειρωνεις και αυτα? για ρωτησε'τον.

Και η δικη μου αυτο κανει με τα χερια της, απλα το πιανει ασυναισθητα.

Για να πεις οτι θα πιουν μονα τους και θα το σηκωσουν, πρεπει να ειναι 8μηνων σιγουρα.

Σε ευχαριστω Σοφακι!

Ρωτησες τον γιατρο, απο ποτε μετραει ο κυκλος σου? σου ειπε τα ιδια που σου ειπα?

Η 1η λεει δεν ειναι κανονικη περιοδος γιατι δεν εχει προηγηθει ωορηξια.Απο τη 2η λεει να υπολογιζεις.:rolleyes::rolleyes:

Κανε ενα τεστ.Και εγω οταν περιμενα τη 2η περιοδο μου τα ειχα παιξει....

Μολις πηρα τεστ και πηγα στο σπιτι, και ημουν ετοιμη να το κανω αδιαθετησα! χεχεχε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...