Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθαμε κ εμεις..τα νεα δεν ειναι κ τοσο καλα 5180 στα κιλα συνεχιζουμε να μην βαζουμε το επιθυμητο βαρος ...μπουκωμενη κ την ακουσε χουρχουριζουν τα πνευμονακια μας κ ειπε ειναι πολυ πιθανο απο το εμετο που κανει να μενει γαλα στα πνευμονακια..πολυ φυσικο ορο ειπε να τηνβαζω...ουλα πρησμενα κ αυριο στις 5 θα κανουμε οπωσδηποτε τον υπερηχο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποπη μου μην στεναχωριεσαι ολα θα φτιαξουν.... περασε ο περισσοτερος καιρος κ σε λιγο θα μπουν οι κρεμες κ θα ειναι αλλιως!!! Για τα κιλα μην αγχωνεσαι φαντασου οτι ενα μηνα μπροστα ειμαστε εμεις κ μολις 6050 κιλακια!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ ρε ποπακι μου ακαρι να τελειωσουν ολα τα βασανα σας γρηγορα!:(
Ποπη μου μην στεναχωριεσαι ολα θα φτιαξουν.... περασε ο περισσοτερος καιρος κ σε λιγο θα μπουν οι κρεμες κ θα ειναι αλλιως!!! Για τα κιλα μην αγχωνεσαι φαντασου οτι ενα μηνα μπροστα ειμαστε εμεις κ μολις 6050 κιλακια!!

δεν ειμαι κ πολυ καλα πηγαμε κ μια βολτα με το αμαξι καμμια ωριτσα κοιμοταν η μικρη κ ειπαμε να την κανουμε βολτα για να ξεκουραστει!! ακομα κοιμαται η καημενουλα μου βασαννιζεται πολυ...ο εκνευρισμος κ τα κλαμματα που εχουμε ειναι λογω των εμετων κ των πρησμενων ουλων...γιαυτο κθελει συνεχεια αγκαλια ..κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξουμε γαλα πιο δυνατο για παλλινδρομησεις κ θα παρουμε κ σιροπι,,τον ειδα τον γιατρο στεναχωρεθηκε ειδικα οταν με ειπε για το σιροπι..αλλα ειπε θα κανουμε υπομονη μεχρι τον 6ομηνα....ααα ο ανθρωπος δεν μας πηρε φραγκο !!! τπτ δωρεαν ολα!! απιστευτο εεεε??

B4Itp2.png

δεν ειμαι κ πολυ καλα πηγαμε κ μια βολτα με το αμαξι καμμια ωριτσα κοιμοταν η μικρη κ ειπαμε να την κανουμε βολτα για να ξεκουραστει!! ακομα κοιμαται η καημενουλα μου βασαννιζεται πολυ...ο εκνευρισμος κ τα κλαμματα που εχουμε ειναι λογω των εμετων κ των πρησμενων ουλων...γιαυτο κθελει συνεχεια αγκαλια ..κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξουμε γαλα πιο δυνατο για παλλινδρομησεις κ θα παρουμε κ σιροπι,,τον ειδα τον γιατρο στεναχωρεθηκε ειδικα οταν με ειπε για το σιροπι..αλλα ειπε θα κανουμε υπομονη μεχρι τον 6ομηνα....ααα ο ανθρωπος δεν μας πηρε φραγκο !!! τπτ δωρεαν ολα!! απιστευτο εεεε??

Παντως μπραβο του τον βλεπω να δειχνει πολυ ενδιαφερον!!!!:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παντως μπραβο του τον βλεπω να δειχνει πολυ ενδιαφερον!!!!:D

ναι με εχει κερδισει οχι γιατι δεν μας παιρνει χρηματα αλλα οποτε την βλεπει την μιλαει κ της λεει: τι κανεις ψυχουλα μου?πως εισαι ματακια μου? μας μπερδευεις συνεχεια κουκλιτσα μου?? κ τετοια !! πολυ μου αρεσει οταν την μιλαει ετσι!! κ η μπεμπα του χαμογελαει!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ναι με εχει κερδισει οχι γιατι δεν μας παιρνει χρηματα αλλα οποτε την βλεπει την μιλαει κ της λεει: τι κανεις ψυχουλα μου?πως εισαι ματακια μου? μας μπερδευεις συνεχεια κουκλιτσα μου?? κ τετοια !! πολυ μου αρεσει οταν την μιλαει ετσι!! κ η μπεμπα του χαμογελαει!!!!!!!!!

Εμας την λεει ζουζουνιτσα!!!!:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εμας την λεει ζουζουνιτσα!!!!:D

δεν ειναι υπεροχο οταν τα μιλανε ετσι γλυκα??οχι σαν τον προηγουμενο που πηγαινα κ κατευθειαν την επιανε για εξεταση κ η καημενη ναι μεν δεν εκλαιγε αλλα ειχε ενα βλεμμα αποριας??καλα που καθομουν εγω απο πανω της...ενω σε αυτον την ξαπλωνει την παιζει την μιλαει κανα δεκαλεπτο κ μετα παραλληλα με γλυκα λογακια την εξεταζει !! ετσι πρεπει!!

οφειλω να τονισω οτι δεν ειναι ελληνας αλλα μιλαει απιαστα ελληνικα αν δεν το ηξερα δεν θα το καταλαβαινα...

B4Itp2.png

δεν ειναι υπεροχο οταν τα μιλανε ετσι γλυκα??οχι σαν τον προηγουμενο που πηγαινα κ κατευθειαν την επιανε για εξεταση κ η καημενη ναι μεν δεν εκλαιγε αλλα ειχε ενα βλεμμα αποριας??καλα που καθομουν εγω απο πανω της...ενω σε αυτον την ξαπλωνει την παιζει την μιλαει κανα δεκαλεπτο κ μετα παραλληλα με γλυκα λογακια την εξεταζει !! ετσι πρεπει!!

οφειλω να τονισω οτι δεν ειναι ελληνας αλλα μιλαει απιαστα ελληνικα αν δεν το ηξερα δεν θα το καταλαβαινα...

Ε ναι ειδαμε κ τους Ελληνες γιατρους!!! Ουστ!!

Μην την ξυπνας Ποπη μου ασε την να χορτασει υπνο η καημενη!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ε ναι ειδαμε κ τους Ελληνες γιατρους!!! Ουστ!!

Μην την ξυπνας Ποπη μου ασε την να χορτασει υπνο η καημενη!

καλα απιστευτο ξυπνησε απο μονη της εφαγε 180 γιατι ειχε 4,5ωρες να φαει κ ξανακοιμηθηκε στο καπακι χωρις καν να ρευτει...φαντασου ποση κουραση κ ταλαιπωρια εχει κ ξανακοιμηθηκε,,,αχ η καημενη μου την κοιτω κ δακρυζω...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...