Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αναστασια μου ξεπεταχτηκε πολυ ο μικρος σου κουκλος!!!!!!!!!!!

εφη μου τελειος ο γιοκας!! αμαν αμαν πολυ συγκινηση!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ!!τελικα ολες συγκινουμαστε με τα παιδακια μας!!!

ασε και εμενα μια τρωει μια δεν τρωει ουτε και εγω ξερω τι να πω στον παιδιατρο,ασε που εμας δεν μας φτανει το 24ωρο για να κανουμε 5 γευματα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε κορίτσια φαναστείτε ότι στο γάμο μας ο Βασίλης είχε συγκινηθεί και εγω η μουλάρα τίποτα ούτε το σκέφτηκα μέσα στη καλή χαρά ήμουν και τώρα με το παραμικρό κλαίω σήμερα το πρωι ο μικρός μου είπε την αβ στα αγγλικά το μαμούνι την έμαθε από ενα dvd της ντόρας και ήμουν πολύ περήφανη γιατι ακόμα δεν έκλεισε τα δυο και μετράει μέχρι το 20 και ξέρει την αβ και στα ελληνικά και αμέσως έμαθε και στα αγγλικά!

Δώρα μου καλή όρεξη τι φαγάκι έχετε σήμερα?

Αναστασία μου εσύ ειδικα με το γιο θα τα δεις όλα θα σε κοιτάει με λατρεία!Η Εφη κι εγω ξέρουμε άλλο πράγμα ο γιος για τη μάνα ότι και η κόρη για το πατέρα.

Ποπακι μη μου πεις κάνετε ακόμα εμετό?

αχχχ φανταζομαι!! ασε ασε!!!!

εμαθε κ το αλφαβητο ε?? μπραβοοοοοο ειναι πολυ μικρος ακομα! :P

θα παμε εμεις μετα της 5 στην κλινικη εχει εφημερια σημερα κ δεν μπορει να ερθει...

ναι ξαναξεκινησαν δλδ ελεος ...τον εχω τρελανει τον γιατρο την μια τον λεω σταματησαν κ την αλλη ξανα τα ιδια ...δεν μπορω θα τρελαθω..τωρα εχουμε καινουργιο προβλημα νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει κ κλαιμε ασταματητα.....ασε που χτυπιεται με τα χερακια της...κ τσατιζεται κ ξανακλαιει..μου φαινεται θα την φασκιωσω...:rolleyes::rolleyes:

τελειος ο μπομπιρας σου πωπω τι γρηγορα μαθαινει?? αχ με τρελαινουν αυτες η ηλικιες!!!!!!!!!

πριν παει ας ερχοταν !! ουφφφφ μιλαω κ εγω απο τα νευρα μου!!! οταν εχει κατι το μωρο θελω να το βλεπει αμεσως ο γιατρος! αλλιως ειμαι να σκασω!!!:evil:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρε κοριτσια σημερα θα μαλωσω με κοσμο στανταρ!!!! Αντε γιατι..... Πηρα τηλ στο μαγαζι που ειχαμε αγορασει το κουνιστο ρηλαξ και μου ειπαν οτι το ανταλλακτικο δεν εχει ερθει ακομα!! Εδω και μια βδομαδα και της λεω οκ να μην ταλαιπορουμαστε να ερθω να διαλεξω κατι αλλο!! και μου λεει α δεν γινεται γιατι το εχετε ανοιξει αυτο που αγορασατε...!!! Ντοιγκ!!!!!!!!! Ρε νουμερο πως θα εβλεπα οτι ειναι ελλατωματικο αν δεν το ανοιγα??????????? Καλα ρε για χαζους μας περνανε?? Και κατι τετοιοι ακομα δουλευουν κ κατι αλλοι δεν εχουν δουλεια..!!! Αυτα βλεπω κ με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!! Αν περιμενα δε απο τον αντρα μου να το λυσει ακομα θα περιμενα..... Μωρε θα παω απο εκει και θα μου δωσει νταγκα νταγκα τα 200 ευροπουλα μου κολλαριστα πίσω η βλαμμένη!!!!! Αι σιχτιρ πια με τους αντιεπαγγελματιες!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εμεις βγηκαμε αγορα πηρα δωρα για γαμους κ βαφτισια που εχουμε το σαββατο!αχ αφηστε τα με τα οικονομικα,εμεις τα ξερετε,ανεργοι κ οι δυο!τρωμε τα ετοιμα αλλα τελειωνουν κ αυτα οπου να'ναι!απελπισια!!

χαζοκοιμαται η μικρη κ περιμενω να ξυπνησει να την ταισω!ευτυχως ανεβασε την ποσοτητα,τρωει τουλαχιστον 150-170 σε καθε γευμα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια σημερα θα μαλωσω με κοσμο στανταρ!!!! Αντε γιατι..... Πηρα τηλ στο μαγαζι που ειχαμε αγορασει το κουνιστο ρηλαξ και μου ειπαν οτι το ανταλλακτικο δεν εχει ερθει ακομα!! Εδω και μια βδομαδα και της λεω οκ να μην ταλαιπορουμαστε να ερθω να διαλεξω κατι αλλο!! και μου λεει α δεν γινεται γιατι το εχετε ανοιξει αυτο που αγορασατε...!!! Ντοιγκ!!!!!!!!! Ρε νουμερο πως θα εβλεπα οτι ειναι ελλατωματικο αν δεν το ανοιγα??????????? Καλα ρε για χαζους μας περνανε?? Και κατι τετοιοι ακομα δουλευουν κ κατι αλλοι δεν εχουν δουλεια..!!! Αυτα βλεπω κ με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!! Αν περιμενα δε απο τον αντρα μου να το λυσει ακομα θα περιμενα..... Μωρε θα παω απο εκει και θα μου δωσει νταγκα νταγκα τα 200 ευροπουλα μου κολλαριστα πίσω η βλαμμένη!!!!! Αι σιχτιρ πια με τους αντιεπαγγελματιες!!!!!!

μη το συζητας πηγαινε κ παρε τα χρηματα η παρε κατι αλλο!!!! κ στο κατω κατω δεν θελω πες ανταλλακτικο θελω αλλο ριλαξ!!!!:evil::evil: μα@@@νη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εμεις βγηκαμε αγορα πηρα δωρα για γαμους κ βαφτισια που εχουμε το σαββατο!αχ αφηστε τα με τα οικονομικα,εμεις τα ξερετε,ανεργοι κ οι δυο!τρωμε τα ετοιμα αλλα τελειωνουν κ αυτα οπου να'ναι!απελπισια!!

χαζοκοιμαται η μικρη κ περιμενω να ξυπνησει να την ταισω!ευτυχως ανεβασε την ποσοτητα,τρωει τουλαχιστον 150-170 σε καθε γευμα!

γεια σου γωγω!!! τι καιρο εχετε σημερα εκει??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου όλες για τα μωρά μας είμαστε περήφανες ακόμα και τις σκανταλιές τις κάνουν με στυλ!

Δώρα μου την επόμενη φορά πες ότι μίλησες με τη Γενική Γραμματεια καταναλωτη και σου ειπαν αυτό (το πηρα απο το site http://www.efpolis.gr/component/efaq.html#)

Από τη στιγμή που το προϊόν είναι ελαττωματικό, ο πωλητής υποχρεούται σε επισκευή, διόρθωση, αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων και μάλιστα στην ίδια αξία με την αξία που είχατε καταβάλει για την αγορά και όχι στη νέα μειωμένη ενδεχομένως τιμή στην οποία πωλείται το προϊόν κατά την ημέρα της επιστροφής λόγω π.χ. περιόδου εκπτώσεων. Σε περίπωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, ο πωλητής υποχρεούται να καταβάλει την αξία σε μετρητά και δεν μπορεί να σας χορηγήσει πιστωτικό σημείωμα. Εφόσον για το προϊόν παρέχεται εγγύηση, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας από αυτήν. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για μη τήρηση εγγύησης στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Καλησπέρα Γωγώ και Αναστασία!

zxG9p3.png

owokp3.png

σε ευχαριστω!!

οχι αυτη τη φορα γεωργια μου τα εβαψα με κανονικη! ρωτησα και δεν υπάρχει πρόβλημα!

θελω και εγω τη συνταγη κοριτσια!!

Αναστασια, για το ψωμι του τοστ?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Να απαιτησεις να σου δωσουν καινουριο η να παρεις κατι αλλο! Εγω πες'τους τωρα το χρειαζομαι, οχι σε 1 μηνα! αντε μωρε οι βλακες, που θελουν να εχουν και μαγαζια!!!

Καλα οσο για τους αντρες μας, ολοι τα ιδια ειναι!

Αναστασακι μου, ειναι ενα κουκλι!!

Να'ναι καλα και αυτο και εσεις να το καμαρωσετε!!!

σε ευχαριστω αννα μου!:D ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα κ ολα τα αλλα φτιαχνοντε!!!:D

Αναστασια, για το ψωμι του τοστ?

ναι! μου εστειλε μια κοπια η γεωργια! χεχεχε!!

αλλα θελω κ μια συνταγη να φτιαξω ενα ψωμι να φαμε κανονικο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια με πηραν παλι απο το καταστημα και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν κατι σαν επιταγουλα να την χρησιμοποιησω οποτε θελω με το ποσο αυτο ή να παρω αμεσα κατι αλλο! Για επιστροφη χρηματων ουτε λογος...!!!! Θα χρησιμοποιησω αυτο που μου ειπε η Γεωργια... Καλα τι να πεις να γι'αυτο η Ελλαδα παει κατα διαολου γιατι ακομα και σε αυτα λαμογιες γινονται!!! Ουφ πολλα νευρα εχω σημερα,λετε να ειναι απο τον καφε που ηπια το πρωι???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια με πηραν παλι απο το καταστημα και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν κατι σαν επιταγουλα να την χρησιμοποιησω οποτε θελω με το ποσο αυτο ή να παρω αμεσα κατι αλλο! Για επιστροφη χρηματων ουτε λογος...!!!! Θα χρησιμοποιησω αυτο που μου ειπε η Γεωργια... Καλα τι να πεις να γι'αυτο η Ελλαδα παει κατα διαολου γιατι ακομα και σε αυτα λαμογιες γινονται!!! Ουφ πολλα νευρα εχω σημερα,λετε να ειναι απο τον καφε που ηπια το πρωι???

τι θα κανεις τελικα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω αννα μου!:D ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα κ ολα τα αλλα φτιαχνοντε!!!:D

ναι! μου εστειλε μια κοπια η γεωργια! χεχεχε!!

αλλα θελω κ μια συνταγη να φτιαξω ενα ψωμι να φαμε κανονικο!

Αυτο που γραφει με το τεστ της μαγιας, τη μαγια καλο ειναι να τη δοκιμαζεις πριν τη χρησιμοποιησεις να δεις οτι ειναι καλη, γιατι αν δε φουσκωσει το ψωμι αυτη θα φταιει.Ετσι τη βαζεις σε ενα μπολακι με λιγο απο το χλιαρο νερακι της συνταγης, την αφηνεις 10-15' και αν κανει φουσκες σημαινει οτι ειναι καλη.Επειτα τη χρησιμοποιεις οπως ειναι μεσα στη ζυμη.

Το νερο χλιαρο, ξεχασα Γεωργια να στο πω.Χλιαρο προς κρυο, για να μην καταστραφει η μαγια.

Τι ψωμακι θελεις?

Ολικης , χωριατικο η πολυτελειας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...