Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα μου εκανα τη μιση δοση για να το δοκιμασω κιολας με λιγο κιτρινο και λιγο σκληρο.Θα σου πω το βραδυ τι ψωμι φουρνισαμε χαχαχα!Σε ευχαριστω πολυ για τη συνταγη φορμα θα παω να παρω γιατι δεν εχω και χρειαζεται.

Αναστασια σωστος κυριος!Κι εσυ ομως το μαλλακι σουπερ το εβαψες με φυτικη τελικα?

Έφη μου εγω στα ειπα και στο fb κουκλος και τζεντλεμαν ησουν συγκινημενη ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννα μου εκανα τη μιση δοση για να το δοκιμασω κιολας με λιγο κιτρινο και λιγο σκληρο.Θα σου πω το βραδυ τι ψωμι φουρνισαμε χαχαχα!Σε ευχαριστω πολυ για τη συνταγη φορμα θα παω να παρω γιατι δεν εχω και χρειαζεται.

Αναστασια σωστος κυριος!Κι εσυ ομως το μαλλακι σουπερ το εβαψες με φυτικη τελικα?

σε ευχαριστω!!

οχι αυτη τη φορα γεωργια μου τα εβαψα με κανονικη! ρωτησα και δεν υπάρχει πρόβλημα!

θελω και εγω τη συνταγη κοριτσια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πολυ συγκινηση γεωργια μου εκλαιγα!!και ακομα κλαιω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πολυ συγκινηση γεωργια μου εκλαιγα!!και ακομα κλαιω!!

Κι εγω νομιζα πως ειμαι μονη!Στα ανήψια μου στο δημοτικό καθόμουν πίσω πίσω γιατι έκλαιγα με λυγμούς χαχαχα!Καλά τώρα με το γιό μου το δάκρυ λες και είναι έξω κατευθειαν βγαίνει χθες του λέω μη κάνεις φασαρία γαιτι θα έρθει ο κύριος από πάνω και θα μαλώσει τη μανούλα και μου λέει εγω θα τον δείλω τον κύλιο που θα μαλώσει τη μανούλα μαύλο θα τον κάνω μη στεναχωλήσει κανείς την μαμά μου.ποοοολυ κλάμα εγω μετά!!:tongue::tongue::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω νομιζα πως ειμαι μονη!Στα ανήψια μου στο δημοτικό καθόμουν πίσω πίσω γιατι έκλαιγα με λυγμούς χαχαχα!Καλά τώρα με το γιό μου το δάκρυ λες και είναι έξω κατευθειαν βγαίνει χθες του λέω μη κάνεις φασαρία γαιτι θα έρθει ο κύριος από πάνω και θα μαλώσει τη μανούλα και μου λέει εγω θα τον δείλω τον κύλιο που θα μαλώσει τη μανούλα μαύλο θα τον κάνω μη στεναχωλήσει κανείς την μαμά μου.ποοοολυ κλάμα εγω μετά!!:tongue::tongue::tongue:

εγω μονο που το σκευτομαι κλαιω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Α ρε κορίτσια φαναστείτε ότι στο γάμο μας ο Βασίλης είχε συγκινηθεί και εγω η μουλάρα τίποτα ούτε το σκέφτηκα μέσα στη καλή χαρά ήμουν και τώρα με το παραμικρό κλαίω σήμερα το πρωι ο μικρός μου είπε την αβ στα αγγλικά το μαμούνι την έμαθε από ενα dvd της ντόρας και ήμουν πολύ περήφανη γιατι ακόμα δεν έκλεισε τα δυο και μετράει μέχρι το 20 και ξέρει την αβ και στα ελληνικά και αμέσως έμαθε και στα αγγλικά!

Δώρα μου καλή όρεξη τι φαγάκι έχετε σήμερα?

Αναστασία μου εσύ ειδικα με το γιο θα τα δεις όλα θα σε κοιτάει με λατρεία!Η Εφη κι εγω ξέρουμε άλλο πράγμα ο γιος για τη μάνα ότι και η κόρη για το πατέρα.

Ποπακι μη μου πεις κάνετε ακόμα εμετό?

zxG9p3.png

owokp3.png

ποπακι μου τα ιδια ε??? φφφφ!!! τι ωρα θα ερθει ο γιαατρος??

θα παμε εμεις μετα της 5 στην κλινικη εχει εφημερια σημερα κ δεν μπορει να ερθει...

Α ρε κορίτσια φαναστείτε ότι στο γάμο μας ο Βασίλης είχε συγκινηθεί και εγω η μουλάρα τίποτα ούτε το σκέφτηκα μέσα στη καλή χαρά ήμουν και τώρα με το παραμικρό κλαίω σήμερα το πρωι ο μικρός μου είπε την αβ στα αγγλικά το μαμούνι την έμαθε από ενα dvd της ντόρας και ήμουν πολύ περήφανη γιατι ακόμα δεν έκλεισε τα δυο και μετράει μέχρι το 20 και ξέρει την αβ και στα ελληνικά και αμέσως έμαθε και στα αγγλικά!

Δώρα μου καλή όρεξη τι φαγάκι έχετε σήμερα?

Αναστασία μου εσύ ειδικα με το γιο θα τα δεις όλα θα σε κοιτάει με λατρεία!Η Εφη κι εγω ξέρουμε άλλο πράγμα ο γιος για τη μάνα ότι και η κόρη για το πατέρα.

Ποπακι μη μου πεις κάνετε ακόμα εμετό?

ναι ξαναξεκινησαν δλδ ελεος ...τον εχω τρελανει τον γιατρο την μια τον λεω σταματησαν κ την αλλη ξανα τα ιδια ...δεν μπορω θα τρελαθω..τωρα εχουμε καινουργιο προβλημα νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει κ κλαιμε ασταματητα.....ασε που χτυπιεται με τα χερακια της...κ τσατιζεται κ ξανακλαιει..μου φαινεται θα την φασκιωσω...:rolleyes::rolleyes:

τελειος ο μπομπιρας σου πωπω τι γρηγορα μαθαινει?? αχ με τρελαινουν αυτες η ηλικιες!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...