Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρακι, μια χαρα η μπεμπουλα σου! τωρα με τα δοντακια ειναι λιγο ζορι, αλλα τι να κανεις.

Μπες το βραδυ να μας πεις τα νεα σου απο τη δουλεια.Δυσκολα τα πραγματα αστα να πανε, τουλαχιστον μηπως μετα απο 15 χρονια ειναι καλυτερα για τα παιδια μας.Παντως η Γεωργια εχει δικιο σε αυτο που λεει, ολες οι γενιες περασαν δυσκολιες.

Η παιδιατρος σου, πως ειναι υστερα απο αυτο που επαθε? εχει αλλα παιδια τουλαχιστον?

Εχει ενα γιο 3 ετων... και απο οτι ξερω κ αυτον δυσκολα τον απεκτησε... Τι να πεις. Μια χαρα την ειδα βεβαια ουτε ανεφερα εγω ουτε αυτη κατι. Αν κ ξερει οτι εμαθα αφου ο νονος μας ειναι 1ος της ξαδερφος.

Και θελουν και ψηφους!!!! βρε ουστ! α, να χαθουν!!:evil::evil:

Ειδες??? Μα φταιμε κι εμεις ολο τους ιδιους ψηφιζαμε τοσα χρονια!!! Και να δειτε ποσο χεστηδες ειμαστε στις 17 του μηνα δεν θα βγει ο Συ.Ρι.Ζα αλλα παλι οι ιδιοι κ οι ιδιοι...μια ζωη δυκομματιμο θα εχουμε!!! Αι σιχτιρ δηλ!!!! Και οχι τιποτα αλλο εμεις θα ειμαστε Κερκυρα στα βαφτισια που γινεται νονα η κουνιαδα μου!!:evil::evil:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρε ωραια τα λεμε για να τα ακουμε...αλλα με αγαπη δεν μεγαλωνει ενα μωρο,θελει και φαι!!! Και ετσι οπως παμε κοριτσια πολυ φοβαμαι οτι πολλα παιδακια θα πεινασουν στην κυριολεξια!!! Πολυ στεναχωριεμαι απο τοτε που εγινα μανα ολα τα παιδακια τα ποναω σαν δικα μου!! Ε οχι ρε δεν φταινε σε τιποτα αυτες οι αθωες ψυχες να τους στερουν την ευτυχια !!

Αχ αστα Δωρα μου εγω απο αποψη ζωής δε θέλω να τα σκέφτομαι μου περνάνε απο το μυαλο και τις διωχνω τις σκεψεις για να μπορω αν ειμαι ηρεμη για τα παιδια μου γιατι αν με παρει απο κατω δυσκολα σηκωνομαι.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε??

νικη μου καλα να περνας!!

δωρα μου μπαραβο μεγαλωσατε!!ατε και στο μηνα θα ξεκινησετε το κουταλι!!οσο για την δουλεια τι να σου πω κατρακυλαμε δεν ξερω που θα σταματησουμε!!!

Και ξερεις ε??Οταν αρχιζει η κατρακυλα μετα παίρνει σβαρνα και αλλους και αλλους..... Αχ αντε οι δικοι μας κατι μας αφησαν εμεις στα παιδια μας ουτε για το παρον δεν εχουμε να τους προσφερουμε!!! Αληθεια σας λεω αν δεν ειχα μωρο θα ειχα φυγει Λουης απο την Ελλαδα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αστα Άννα μου με κοροιδεύουν πια με τοσα που κάνω μου λένε στη ΔΕΗ θα τα πληρώσουμε όλη τη μέρα ο φούρνος κάτι ψήνει χαχα τώρα έβαλα το ψωμάκι να φουσκώσει και θα το ψήσω το μεσημέρι.

Ξέρεις τώρα που μεγάλωσε ο μικρός και θέλει και το Junk food προτιμώ να φάει από αυτά που θα φτιάξω εγω κι οχι συντηρητικα και μερέντα δική μου και μπισκότα και ότι μπορώ να μη τα στερείται και τελείως και πέσει με τα μούτρα πιο μεγάλος να τα έχει φάει.

΄Ξέρεις τι θέλω να φτιάξω αν εχεις συνταγή να μου στείλεις με μειλ ψωμάκι του τοστ ειχες γραψει μια φορά ότι είχες κάνει.

Εννοειται οτι καλυτερα να τα φτιαχνουμε εμεις.Και εγω γι'αυτο φτιαχνω συνεχεια κατι, γιατι αν δεν υπαρχει τιποτα μου ζητουν βλακειες μετα απο το σουπερ μαρκετ.Εντωμεταξυ σε αυτη την ηλικια που ειναι τα δικα μου δεν γινεται να τα ξεγελασεις κιολας.Οταν ηταν μικρα και μαζι μου να ηταν για ψωνια, δεν επαιρναν και ειδηση τι υπαρχει στο σουπερ μαρκετ γιατι δεν τα γνωριζαν.:P:p

Θα σου στειλω με μειλ τη συνταγη.Ειναι απο το βιβλιαρακι του αρτοπ/στη, αλλα δεν εχει σημασια εσυ θα ακολουθησεις τα βηματα που εκανες για το ψωμι.Εχεις ομως φορμα του κεικ μακροστενη, να το ψησεις? ωστε μετα να το κοβεις φετες?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και ξερεις ε??Οταν αρχιζει η κατρακυλα μετα παίρνει σβαρνα και αλλους και αλλους..... Αχ αντε οι δικοι μας κατι μας αφησαν εμεις στα παιδια μας ουτε για το παρον δεν εχουμε να τους προσφερουμε!!! Αληθεια σας λεω αν δεν ειχα μωρο θα ειχα φυγει Λουης απο την Ελλαδα!!!!

εχεις δικιο δωρα μου αλλα που να πας παντου η ιδια κατασταση!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αστα Άννα μου με κοροιδεύουν πια με τοσα που κάνω μου λένε στη ΔΕΗ θα τα πληρώσουμε όλη τη μέρα ο φούρνος κάτι ψήνει χαχα τώρα έβαλα το ψωμάκι να φουσκώσει και θα το ψήσω το μεσημέρι.

Ξέρεις τώρα που μεγάλωσε ο μικρός και θέλει και το Junk food προτιμώ να φάει από αυτά που θα φτιάξω εγω κι οχι συντηρητικα και μερέντα δική μου και μπισκότα και ότι μπορώ να μη τα στερείται και τελείως και πέσει με τα μούτρα πιο μεγάλος να τα έχει φάει.

΄Ξέρεις τι θέλω να φτιάξω αν εχεις συνταγή να μου στείλεις με μειλ ψωμάκι του τοστ ειχες γραψει μια φορά ότι είχες κάνει.

Τελικα τι αλευρι εβαλες? εβαλες 1 κιλο? θα βγει μεγαλο αν ειναι 1 καρβελι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κορίτσια τελικα κατεβηκα με το σλίνγκ! πηγα να παρω και ψωμι γιατι δν ειχαμε! καναμε και μια βολτιτσα ομως! πηγα στα zarahome και πηρα μια πικε κουβερτουλα για το μπεμπη!:D φυσουσε λιγο αλλα ετσι οπως τον ειχα πανω μου του φορεσα και καπελακι και ηταν μια χαρα! κοιμηθηκε αμεσως!!:tongue:

δωρακι μια χαρα η μπεμπα!!! μπραβοο!! κανατε και εμβολικι ε??? και εμεις αρχες του μηνα εχουμε!! ασε μην τα συζητας για τα οικονομικα! ολα πανε στραβα! ακομα και ο καιρος δεν βοηθαει για τον κοσμο που περιμενει ολη τη χρονι ανα παρει παραγωγες απο φρουτα και εχουν καταστραφει ολα στην περιοχη μας τουλαχιστον!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...