Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012 - Page 3447 - Γονείς του 2012 ! - Parentscafe.gr Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Expand  

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dolphin73 είπε:
Ναι, το 180 δινει 200 γρ.γαλα το γραφει και το κουτι.

Ποπη μου, μην την καλομαθαινεις, γιατι αργοτερα δε θα σε αφηνει να ανασανεις.Πουθενα δε θα μπορεις να πας, ουτε για ψωνια που λεει ο λογος.

καλημερα αννα μου!! αρα δλδ το γευμα μετραει για 200??? καλα ποσο στοκος μπορει να ειμαι?? τοσους μηνες εγω σαν γευμα υπολογιζα το νερο που εβαζα κ οχι το συνολο του με το γαλα..καλα εεε ποπη ξυπνα???πω πω τι ασχετιλα που ειμαι??ουσττττττττττ!!!!!!!!!!!!!χα χα χα χα!!!!!!!!!!

την καλοεμαθα απο τοτε που ειχαμε τους κολικους κ ειμασταν ολη μερα προσκολημενες μαμα κ κορη αντε να δω τωρα πως θα το αλλαξω...:rolleyes::rolleyes:

σημερα εκανα 180 νερο δλδ 200 γαλα οπως λες κ το ηπιε ολο!!!:shock::shock::shock::shock: αλλα μετα απο 4 μερες μου ξαναεκανε εμετο..λες να μην την σηκωνει αυτην την ποσοτητα???

anastasaki_melisaki είπε:
καλημέρα και απο εμας! καλα ο καιρος εχει τρελαθει! εχει εναν αερα! αλλο πραγμα!!!!!!!!!:shock:

καλημερα αναστασια μου!! εδω σφυριζει ο αερας δεν τολμω ουτε μπαλκονοπορτα να ανοιξω...φτανει πια με αυτον τον καιρο σε λιγο χρονο θα κλεισω κλεισμενη μεσα στο σπιτι...

dini είπε:
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες ......είμαι δουλειά οπότε είμαι παρούσα στα κλεφτά ....

καλημερα Νινα μου καλη δουλειτσα!ρωτησα τον κουνιαδο μου για γυναικα που ειχαμε πει αλλα δυστυχως τπτ...:?:-?

νικουλα καλα να περνας εκει που βρισκεσαι!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα! Γυρισαμε απο παιδιατρο καναμε εμβολιο... Δεν εκλαψε πολυ. Ειμαστε 6050 κιλα και 62 εκατοστα υψος! Καλα μας βρηκε γενικως. Οι μυξες μας ειναι απο τα δοντια γιατι ακροαστικα δεν εχει ουτε ο λαιμος ειναι πρησμενος. Τα ουλα της ομως ειναι πολυ πρησμενα ειδικα τα κατω... λεει κ οι μυξες οποτε απο εκει προερχονται. Μας ειπε ανασηκωμενο το κρεβατι για να μην την ενοχλει στον υπνο. Πολυ ρηλαξ μεσα στη μερα,αγκαλιες και καροτσι λιγο ανασηκωμενο..ολα αυτα για να μην την ενοχλουν οι μυξες που ετσι κ αλλιως δεν θα φυγουν ευκολα αφου ειναι απο τα δοντια!!

Την βρηκε πολυ καλη,μας ειπε οτι τον επομενο μηνα ξεκιναμε κρεμες. Πρωτα με ριζαλευρο κ μετα φρουτακια κ μετα πατατουλα,καροτο,κρεατακι... Ομως απο τον επομενο μηνα.Θα τα πουμε κ στο ραντεβου μας παλι στις 28 Ιουνιου.

Και με το που μπαινω σπιτι....χτυπαει το κινητο... Ηταν η υπευθυνη απο την δουλεια μου.......Το βραδυ εχουμε meeting ολη η εταιρια κ σε ολη την Ελλαδα την ιδια ωρα....στις 21.30. Μαλλον θα μας ανακοινωσουν μειωσεις γιατι λεει η παρουσια ολων κρινεται απαραιτητη!!! Εγκυων κ μανουλων ολων!!!!! Ωχ κοριτσια προβλεπεται μεγαλη πεινα στην Ελλαδα ετσι πως παμε!!!! Αν μας διωξουν δε δεν βλεπω να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε και στο ενοικιο του σπιτιου.... Ουφ ελεος σε τι κοσμο γεννηθηκαν τα βλασταρια μας!?!? Τι αμαρτιες θα πληρωσουν....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Καλημερα! Γυρισαμε απο παιδιατρο καναμε εμβολιο... Δεν εκλαψε πολυ. Ειμαστε 6050 κιλα και 62 εκατοστα υψος! Καλα μας βρηκε γενικως. Οι μυξες μας ειναι απο τα δοντια γιατι ακροαστικα δεν εχει ουτε ο λαιμος ειναι πρησμενος. Τα ουλα της ομως ειναι πολυ πρησμενα ειδικα τα κατω... λεει κ οι μυξες οποτε απο εκει προερχονται. Μας ειπε ανασηκωμενο το κρεβατι για να μην την ενοχλει στον υπνο. Πολυ ρηλαξ μεσα στη μερα,αγκαλιες και καροτσι λιγο ανασηκωμενο..ολα αυτα για να μην την ενοχλουν οι μυξες που ετσι κ αλλιως δεν θα φυγουν ευκολα αφου ειναι απο τα δοντια!!

Την βρηκε πολυ καλη,μας ειπε οτι τον επομενο μηνα ξεκιναμε κρεμες. Πρωτα με ριζαλευρο κ μετα φρουτακια κ μετα πατατουλα,καροτο,κρεατακι... Ομως απο τον επομενο μηνα.Θα τα πουμε κ στο ραντεβου μας παλι στις 28 Ιουνιου.

Και με το που μπαινω σπιτι....χτυπαει το κινητο... Ηταν η υπευθυνη απο την δουλεια μου.......Το βραδυ εχουμε meeting ολη η εταιρια κ σε ολη την Ελλαδα την ιδια ωρα....στις 21.30. Μαλλον θα μας ανακοινωσουν μειωσεις γιατι λεει η παρουσια ολων κρινεται απαραιτητη!!! Εγκυων κ μανουλων ολων!!!!! Ωχ κοριτσια προβλεπεται μεγαλη πεινα στην Ελλαδα ετσι πως παμε!!!! Αν μας διωξουν δε δεν βλεπω να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε και στο ενοικιο του σπιτιου.... Ουφ ελεος σε τι κοσμο γεννηθηκαν τα βλασταρια μας!?!? Τι αμαρτιες θα πληρωσουν....

καλημερα δωρακι μου!!! τελεια τα νεα σας!!!!!!!!! μπραβο το μπουμπουκακι σου ολοκληρη κοπελα εγινε!! αχ ξεκινησαν τα δοντακια σας υπομονη τωρα!!κλασσικα!!!:P:p:p

αντε να σκασει μυτη το πρωτο δοντακι να τρελαθουμε απο την χαρα μας εδω μεσα!! κ τον αλλο μηνα εμπρος κ το κουταλακι κ γινεστε παιδακι πλεον!!! μπραβο πολυ χαρηκα!!!:tongue::tongue::tongue:

ωχ λες αν εχετε ανακοινωνησεις απολυσεων??:confused::confused::confused:

πολυ δυσκολα ρε γμτ που θα παει αυτη η κατασταση??κ εμεις δεν προλαβαινουμε πλεον με τα εξοδα...ας ελπισουμε μετα απο 20 χρονια να εχει στρωσει η ελλαδα να μπορσουν να ζησουν τα παιδακια μας τουλαχιστον..γιατι εμεις οτι χαρηκαμε χαρηκαμε....να μπεις το βραδυ να μας πεις νεα...

B4Itp2.png

fouskitsa82 είπε:

Καλημέρα Δωρα μου η μπεμπα σου μια χαρά αλλά τρα δοντάκια σας άρχισαν νωρίς άρα από αυτό είναι και η κακοδιαθεσία.Αχ έτσι είναι τα δοντάκια κάνουν μυξούλες και λίγο βηχαλάκι από τις μυξούλες που καταπίνουν και αραιώνουν και λίγο τα κακάκια τους έτσι θα το καταλαβαίνεις.Εμένα η παιδίατρος μου που είναι κατά των φαρμάκων στα δόντια μου έχει πει να δίνω depon πονάνε πολύ τα κακόμοιρα μωρέ και δεν μπορούν και να το πούν.

Όσο για τη δουλειά σου τι να πω και μη χειρότερα παντού τα ίδια είναι αλλά να σκέφτεσαι θετικά όλες οι γενειές στην Ελλάδα πέρασαν και από ένα ζόρι που θα πάει θα το ξεπεράσουμε αγάπη μου και θα ζήσουν τα πουλάκια μια χαρά τουλάχιστον θα πάρουν πολύ αγάπη που είναι το σημαντικότερο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!

Νικούλα καλά να περνάς και σε μας λείπεις αλλά περιμένουμε φωτό!

Πόπη μου πάλι έβγαλε η μπουμπού μωρέ σήμερα δεν έχετε ραντεβού αν τη δει?

Αναστασία άστα παλιόκαιρος θέλω κι εγω να κάνω βεράντες κι όλο το αναβάλλω πολυ χάλια.

Άννα μου τι κάνεις?Σήμερα θα κάνω καρμπονάρα που είναι εύκολο φαγάκι και αν με αφήσει η μπουμπού θα δοκιμάσω το ψωμί και θα σου πω εντυπώσεις.

Αααχ από το πρωί μαζεύω το χάος που άφησε ο μικρός χθες Παναγία μου τι μέρα κι αυτή σε 2 ώρες κουράστηκα τόσο πολύ όσο να είχα΄κάνει γενική σε όλο το σπίτι.Τα παιδιά σου δίνουν τρομερη ενεργεια αλλα΄στη ρουφάνε κιόλας σε δευτορόλεπτα.

zxG9p3.png

owokp3.png

kalliopi poul είπε:
καλημερα δωρακι μου!!! τελεια τα νεα σας!!!!!!!!! μπραβο το μπουμπουκακι σου ολοκληρη κοπελα εγινε!! αχ ξεκινησαν τα δοντακια σας υπομονη τωρα!!κλασσικα!!!:P:p:p

αντε να σκασει μυτη το πρωτο δοντακι να τρελαθουμε απο την χαρα μας εδω μεσα!! κ τον αλλο μηνα εμπρος κ το κουταλακι κ γινεστε παιδακι πλεον!!! μπραβο πολυ χαρηκα!!!:tongue::tongue::tongue:

ωχ λες αν εχετε ανακοινωνησεις απολυσεων??:confused::confused::confused:

πολυ δυσκολα ρε γμτ που θα παει αυτη η κατασταση??κ εμεις δεν προλαβαινουμε πλεον με τα εξοδα...ας ελπισουμε μετα απο 20 χρονια να εχει στρωσει η ελλαδα να μπορσουν να ζησουν τα παιδακια μας τουλαχιστον..γιατι εμεις οτι χαρηκαμε χαρηκαμε....να μπεις το βραδυ να μας πεις νεα...

Ασε ρε δεν ξερουμε τι μας γινεται...λεφτα δεν περισσευουν ουτε για ζητω πλεον και μην σου πω θα αρχισουν να μην φτανουν κ για τα βασικα!!! Δηλ πως θα μεγαλωσουν τα μωρα μας??? Με αερα??? Ελεος ρε δεν βλεπουν πως μας καταντησαν οι αλητες??? Ολα τα λεφτα της Ελλαδος τα φαγανε το κρατος και η εκκλησια... και ο νοών νοητο!!!! :mad::mad::mad:

Οσο για το μωρο μου νομιζω ειμαστε λιτοδιαιτες αλλα δεν πειραζει προσαρμοζεται στα δεδομενα της πεινας και της φτωχειας!!! χα χα χα!!:P

Τωρα κοιμαται το αστερακι μου,η λατρεια μου...!!!!!

Α!!! Θα με γραψουν οι εφημεριδες σας το ειπα??? "Νεαρη μητερα κατασπαραξε το παιδι της απο υπερβολική αγάπη"!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

geomi είπε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!

Νικούλα καλά να περνάς και σε μας λείπεις αλλά περιμένουμε φωτό!

Πόπη μου πάλι έβγαλε η μπουμπού μωρέ σήμερα δεν έχετε ραντεβού αν τη δει?

Αναστασία άστα παλιόκαιρος θέλω κι εγω να κάνω βεράντες κι όλο το αναβάλλω πολυ χάλια.

Άννα μου τι κάνεις?Σήμερα θα κάνω καρμπονάρα που είναι εύκολο φαγάκι και αν με αφήσει η μπουμπού θα δοκιμάσω το ψωμί και θα σου πω εντυπώσεις.

Αααχ από το πρωί μαζεύω το χάος που άφησε ο μικρός χθες Παναγία μου τι μέρα κι αυτή σε 2 ώρες κουράστηκα τόσο πολύ όσο να είχα΄κάνει γενική σε όλο το σπίτι.Τα παιδιά σου δίνουν τρομερη ενεργεια αλλα΄στη ρουφάνε κιόλας σε δευτορόλεπτα.

καλημερα γεωργια μου!! ωχ συμμαζευεις τα χθεσινα ασυμμαζευτα εεε?στο βομβαρδισε κανονικα ο μικρουλης σου!!! μου εβγαλε σημερα μαλλον γιατι την αυξησα την ποσοτητα γαλα...:rolleyes::rolleyes: τι να πω δεν ξερω..κ ελεγα ξεμπερδεψαμε με τους εμετους...

σημερα το απογευμα μετα τις 5 θα παμε στην κλινικη να μας δει ο γιατρος!!!

B4Itp2.png

geomi είπε:
Καλημέρα Δωρα μου η μπεμπα σου μια χαρά αλλά τρα δοντάκια σας άρχισαν νωρίς άρα από αυτό είναι και η κακοδιαθεσία.Αχ έτσι είναι τα δοντάκια κάνουν μυξούλες και λίγο βηχαλάκι από τις μυξούλες που καταπίνουν και αραιώνουν και λίγο τα κακάκια τους έτσι θα το καταλαβαίνεις.Εμένα η παιδίατρος μου που είναι κατά των φαρμάκων στα δόντια μου έχει πει να δίνω depon πονάνε πολύ τα κακόμοιρα μωρέ και δεν μπορούν και να το πούν.

Όσο για τη δουλειά σου τι να πω και μη χειρότερα παντού τα ίδια είναι αλλά να σκέφτεσαι θετικά όλες οι γενειές στην Ελλάδα πέρασαν και από ένα ζόρι που θα πάει θα το ξεπεράσουμε αγάπη μου και θα ζήσουν τα πουλάκια μια χαρά τουλάχιστον θα πάρουν πολύ αγάπη που είναι το σημαντικότερο.

Μωρε ωραια τα λεμε για να τα ακουμε...αλλα με αγαπη δεν μεγαλωνει ενα μωρο,θελει και φαι!!! Και ετσι οπως παμε κοριτσια πολυ φοβαμαι οτι πολλα παιδακια θα πεινασουν στην κυριολεξια!!! Πολυ στεναχωριεμαι απο τοτε που εγινα μανα ολα τα παιδακια τα ποναω σαν δικα μου!! Ε οχι ρε δεν φταινε σε τιποτα αυτες οι αθωες ψυχες να τους στερουν την ευτυχια !!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Ασε ρε δεν ξερουμε τι μας γινεται...λεφτα δεν περισσευουν ουτε για ζητω πλεον και μην σου πω θα αρχισουν να μην φτανουν κ για τα βασικα!!! Δηλ πως θα μεγαλωσουν τα μωρα μας??? Με αερα??? Ελεος ρε δεν βλεπουν πως μας καταντησαν οι αλητες??? Ολα τα λεφτα της Ελλαδος τα φαγανε το κρατος και η εκκλησια... και ο νοών νοητο!!!! :mad::mad::mad:

Οσο για το μωρο μου νομιζω ειμαστε λιτοδιαιτες αλλα δεν πειραζει προσαρμοζεται στα δεδομενα της πεινας και της φτωχειας!!! χα χα χα!!:P

Α!!! Θα με γραψουν οι εφημεριδες σας το ειπα??? "Νεαρη μητερα κατασπαραξε το παιδι της απο υπερβολική αγάπη"!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χα χα χα χα τρελοκομειο μου!!!

αστο το θεμα αυτο ποναει πολυ κ αγχωνομαι κ εγω μηπως φτσουμε σε σημειο ουτε τα απαραιτητα να μην μπορουμε να ανταπεξελθουμε στα μωρακια μας...εγω ας πεινασω αλλα το μωρο σε τι φταιει??δεν εχω κ παραπανω κιλα να χασω...

οσο για το λιτοδιαιτες μια χαρα ειστε εμεις που με το ζορι παταμε τα 5 κιλα?? αντε να δουμε σημερα τι θα μας πει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:

Δωρακι, μια χαρα η μπεμπουλα σου! τωρα με τα δοντακια ειναι λιγο ζορι, αλλα τι να κανεις.

Μπες το βραδυ να μας πεις τα νεα σου απο τη δουλεια.Δυσκολα τα πραγματα αστα να πανε, τουλαχιστον μηπως μετα απο 15 χρονια ειναι καλυτερα για τα παιδια μας.Παντως η Γεωργια εχει δικιο σε αυτο που λεει, ολες οι γενιες περασαν δυσκολιες.

Η παιδιατρος σου, πως ειναι υστερα απο αυτο που επαθε? εχει αλλα παιδια τουλαχιστον?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το κακο κοριτσια ειναι, οτι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο.Για το σημερα ενταξει πες, περναει και αυτη η μερα, αλλα το μελλον?

Εγω σημερα κανω φακουλες.

Το απογευμα θα φτιαξω ψωμακια για χαμπουργκερ, τα οποια θα τους δινω αυτη την εβδομαδα στο σχολειο με ζαμπον τυρι.Εκεινα τα ετοιμα , χαλια ειναι, κολλανε στα δοντια σου και τριβουν.Γεωργια η συνταγη αυτη ειναι τελεια, την ειχε δειξει περυσι η Ντινα Νικολαου στο σταρ.

Τα χθεσινα τα χωριατικα κοντευουμε να τα φαμε, θα φαμε και τωρα το μεσημερι...

fouskitsa82 είπε:

Και θελουν και ψηφους!!!! βρε ουστ! α, να χαθουν!!:evil::evil:

dolphin73 είπε:
Το κακο κοριτσια ειναι, οτι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο.Για το σημερα ενταξει πες, περναει και αυτη η μερα, αλλα το μελλον?

Εγω σημερα κανω φακουλες.

Το απογευμα θα φτιαξω ψωμακια για χαμπουργκερ, τα οποια θα τους δινω αυτη την εβδομαδα στο σχολειο με ζαμπον τυρι.Εκεινα τα ετοιμα , χαλια ειναι, κολλανε στα δοντια σου και τριβουν.Γεωργια η συνταγη αυτη ειναι τελεια, την ειχε δειξει περυσι η Ντινα Νικολαου στο σταρ.

Τα χθεσινα τα χωριατικα κοντευουμε να τα φαμε, θα φαμε και τωρα το μεσημερι...

Αστα Άννα μου με κοροιδεύουν πια με τοσα που κάνω μου λένε στη ΔΕΗ θα τα πληρώσουμε όλη τη μέρα ο φούρνος κάτι ψήνει χαχα τώρα έβαλα το ψωμάκι να φουσκώσει και θα το ψήσω το μεσημέρι.

Ξέρεις τώρα που μεγάλωσε ο μικρός και θέλει και το Junk food προτιμώ να φάει από αυτά που θα φτιάξω εγω κι οχι συντηρητικα και μερέντα δική μου και μπισκότα και ότι μπορώ να μη τα στερείται και τελείως και πέσει με τα μούτρα πιο μεγάλος να τα έχει φάει.

΄Ξέρεις τι θέλω να φτιάξω αν εχεις συνταγή να μου στείλεις με μειλ ψωμάκι του τοστ ειχες γραψει μια φορά ότι είχες κάνει.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε??

νικη μου καλα να περνας!!

δωρα μου μπαραβο μεγαλωσατε!!ατε και στο μηνα θα ξεκινησετε το κουταλι!!οσο για την δουλεια τι να σου πω κατρακυλαμε δεν ξερω που θα σταματησουμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...