Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια μου σε ευχαριστω πολυ για τη συνταγη, θα την φτιαξω.

Ειναι με μπεικιν και οχι με μαγια γι'αυτο ειναι γρηγορα...

Θα τη φτιαξω και εγω με φετουλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπακι κι εγω την αφηνω στο κρεβατι της και κοιμαται κι εγω κανω δουλειες και την εχω στο νου μουκι οταν ξυπναει την εχω στο ριλαξ και οπου παω την παιρνω μαζι μου για με βλεπει και κανω δουλειες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου σε ευχαριστω πολυ για τη συνταγη, θα την φτιαξω.

Ειναι με μπεικιν και οχι με μαγια γι'αυτο ειναι γρηγορα...

Θα τη φτιαξω και εγω με φετουλα.

Ναι ειναι για οταν ερχονται ξαφνικα σπιτι επισκεψεις σε 30΄τα τρως σιγα δεν εκανα τιποτα.Εγω με ζυμες δεν ειχα ασχοληθει πολυ κανενα καλτσουνι κανενα τυροπιτακι μεχρι εκει αλλα τωρα πηρα φορα και ποιος με πιανει.:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Βρε Ποπακι μου, αν πινει ολο το 160αρι μεχρι τελευταια σταγονα, επρεπε ηδη να της φτιαχνεις 180 νερο που δινει 200γρ γαλα.Ετσι αν χορταινει κιολας θα μπορεις να το κανεις 4ωρο.Εκτος αυτου δεν κανει να τραβαει αερα, καλυτερα να μενει λιγο στο μπουκαλι.

Εγω την αφηνω, ειδικα αν εχει ρευτει και εχω το νου μου εννοειται.

ημουν επιφυλακτικη γιατι τοσο καιρο θυμασε δεν επινε κ αποτομα μου το ανεβασε απο χθες γιαυτο δεν μπορουσα να καταλαβω ...το 160αρι απο χθες το πινει ολο...δλδ να βαζω 180 νερο το γευμα για 180 δεν μετραει?? η παει 200 λογω της σκονης γαλα που μπαινει??σε λιγο θα την ταισω...

Ποπακι κι εγω την αφηνω στο κρεβατι της και κοιμαται κι εγω κανω δουλειες και την εχω στο νου μουκι οταν ξυπναει την εχω στο ριλαξ και οπου παω την παιρνω μαζι μου για με βλεπει και κανω δουλειες.

αχ εμενα αν δεν την μιλαω κ δεν την κοιταω γκρινιαζει γιαυτο κανω το λαθος κ δεν την αφηνω λεπτο μονη εστω να με κοιταει απο μακρυα...

ααααααααααα απο αυριο θα αρχισω αλλη εκπαιδευση γιατι κ αυτες τις 2 μερες που κλαιει ολη μερα μονο αγκαλια θελει κ συγκεκριμενα την δικη μου στον μπαμπα της κλαιει...

κοριτσια σας αφηνω παω να την ταισω!! σας φιλω αγαπες!!!!!!!!!!!καλο βραδυ να εχετε!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ημουν επιφυλακτικη γιατι τοσο καιρο θυμασε δεν επινε κ αποτομα μου το ανεβασε απο χθες γιαυτο δεν μπορουσα να καταλαβω ...το 160αρι απο χθες το πινει ολο...δλδ να βαζω 180 νερο το γευμα για 180 δεν μετραει?? η παει 200 λογω της σκονης γαλα που μπαινει??σε λιγο θα την ταισω...

αχ εμενα αν δεν την μιλαω κ δεν την κοιταω γκρινιαζει γιαυτο κανω το λαθος κ δεν την αφηνω λεπτο μονη εστω να με κοιταει απο μακρυα...

ααααααααααα απο αυριο θα αρχισω αλλη εκπαιδευση γιατι κ αυτες τις 2 μερες που κλαιει ολη μερα μονο αγκαλια θελει κ συγκεκριμενα την δικη μου στον μπαμπα της κλαιει...

κοριτσια σας αφηνω παω να την ταισω!! σας φιλω αγαπες!!!!!!!!!!!καλο βραδυ να εχετε!!!!!!!!!!!!

Κι εγω στο γιο μου τα ιδια εκανα στο δευτερο θα εισαι ξεφτερι!Καλο ξημερωμα Ποπη!

zxG9p3.png

owokp3.png

φιλεναδες μου γλυκες τι κανετε;;; αχ σας εχασα και μου λειψατε, εγω ειμαι Βαρκελωνη, υπεροχη πόλη αλλα κουραστηκα πολύ και με πονάνε τα πόδια μου... περπατισαμε πολύ, αν ειχα και λίγη κιτταριτιδα πρέπει να εχει φυγει όλη χεχεχε!!!!

δεν σας εχω διαβασει καθόλου, ειχαμε καποιο νεο;; όλα τα μωρακια καλα;;;

εμενα μου λέιπει πολύ ο μικρούλης μου...

ελπιζω να ειστε όλες καλα... φιλια!!!:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ναι, το 180 δινει 200 γρ.γαλα το γραφει και το κουτι.

Ποπη μου, μην την καλομαθαινεις, γιατι αργοτερα δε θα σε αφηνει να ανασανεις.Πουθενα δε θα μπορεις να πας, ουτε για ψωνια που λεει ο λογος.

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμας! καλα ο καιρος εχει τρελαθει! εχει εναν αερα! αλλο πραγμα!!!!!!!!!:shock:

Και 'δω ρε γμτ! και κανει και κρυο...:evil::evil:

Ειστε καλα?

Και 'δω ρε γμτ! και κανει και κρυο...:evil::evil:

Ειστε καλα?

ναι αστα!! μια χαρα ειμαστε!! εσεις τι κανετε ?? ελεγα να βγουμε καμια βολτα αλλα μ'αυτον τον αερα αδυνατον!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι αστα!! μια χαρα ειμαστε!! εσεις τι κανετε ?? ελεγα να βγουμε καμια βολτα αλλα μ'αυτον τον αερα αδυνατον!!!:(

Και εγω το ιδιο σκεφτομουν, αλλα δεν ειναι για βολτες σημερα!:P

Και εγω το ιδιο σκεφτομουν, αλλα δεν ειναι για βολτες σημερα!:P

εχω σημερα και τη γυναικα που με βοηθαει που κ που στις δουλειες! και ηθελα να βγω!!!!!!!!1 γκρρρρρρρρρρρρρρρ τα νευρα μου!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...