Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργια, πες'μου τι ψωμακια θελεις και θα σου πω συνταγη.Εδω ειμαι εγω!!

Οι συνταγες με ζυμες με μαγια ειναι οι αγαπημενες μου.

Σημερα τους εφτιαξα ψωμακια μικρα για σαντουιτς χωριατικα, (οπως το ψωμι).

Εσυ θες οπως του χαμπουργκερ? θες ολικης? η μηπως μπριος, αυτα που γλυκιζουν λιγο ?

αχ αννουλα μου με τις συνταγες σου μας τρελαινεις!!!!!!!!!! κ εγω θα χρειαστω οταν θα ξεκινησουμε να τρωμε να μου δωσεις συνταγες!!!;););)

καλησπερα! τι κανετε? εμεις πηγαμε γι φαγητο εξω το μεσημερι με ενα φιλικο ζευγαρι και τα παιδακια τους! ειχε συννεφια αλλα δεν εβρεξε! καθησαμε μεσα αλλα δεν καπνιζε κανεις!!!!!!!!

ο μπεμπης στο καροτσι νανουριζοταν κ κοιμηθηκε μονος του! χεχεχεχεχε!:P

καλα περασαμε!

τελεια αναστασια μου σας εκανε την χαρη ο μικρουλης σου να το ευχαριστηθητε!!!αυτος ο καιρος θα μας τρελανει αμαν πια..ποτε θα δουμε καλοκαιρι???

κοριτσια να σας ρωτησω κατι? τα αφηνετε καθολου τα μωρουλια σας μονα σε καποιο σημειο πχ γυμναστηριο..ριλαξ ..κρεβατακι χωρις να ειστε απο πανω τους?? εγω στην κυριολεξια ειμαι συνεχεια απο πανω της ακομα κ στην τουαλετα ,,ακομα κ οταν μαγειρευω την εχω με το καροτσι κ την κουνω με το ποδι..μηπως της κανω κακο ετσι???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μακαρι τουλαχιστον να πιασαμε τα 5 κιλα...το ευχομαι!!

αχ να σου πω ανυπομονω να μπει κουταλακι να φτιαχνω ομορφες φρουτοκρεμες κτλ!!

ΧΑΧΑ Οταν θα βλεπεις τη στιβα στο νεροχυτη θα το μετανοιωσεις

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια, πες'μου τι ψωμακια θελεις και θα σου πω συνταγη.Εδω ειμαι εγω!!

Οι συνταγες με ζυμες με μαγια ειναι οι αγαπημενες μου.

Σημερα τους εφτιαξα ψωμακια μικρα για σαντουιτς χωριατικα, (οπως το ψωμι).

Εσυ θες οπως του χαμπουργκερ? θες ολικης? η μηπως μπριος, αυτα που γλυκιζουν λιγο ?

Χαχα ελεγα κανονικο ψωμι χωριατικο να φτιαξω.θα σου στειλω τη συνταγη που βρηκα με μειλ να μου πεις αν την εγκρινεις δεν εχω αρτοπαρασκευαστη.

zxG9p3.png

owokp3.png

Χαχα ελεγα κανονικο ψωμι χωριατικο να φτιαξω.θα σου στειλω τη συνταγη που βρηκα με μειλ να μου πεις αν την εγκρινεις δεν εχω αρτοπαρασκευαστη.

Ναι, αλλα η ιδια συνταγη μπορει να γινει και χωρις αρτοπαρασκευαστη, δεν εχει σημασια.Οπως και μια του αρτοπαρασκευαστη μπορει να γινει με το μιξερ η το χερι.

Απλα η ζυμωνεις εσυ η ο αρτο/στης.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Η μπεμπα μου σημερα ηταν ανήσυχη εκανε ολο πριτς πριτς κ ζοριζοταν... Ενω ειχε κανει κακα. Μαλλον απο το οτι ειναι κρυωμενη ε??? Τελικα εκανε 5φορες κακα σημερα κ δεν ηταν διαρροια. Αφήστε που πολυ μπουκωμα εχει η ψυχούλα μου.... Την ζοριζει κ αυτο.

Αυτα τα δικα μου... Ο καιρος αρχισε να μου την δινει στα νεύρα τι εχουμε χειμώνα???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Η μπεμπα μου σημερα ηταν ανήσυχη εκανε ολο πριτς πριτς κ ζοριζοταν... Ενω ειχε κανει κακα. Μαλλον απο το οτι ειναι κρυωμενη ε??? Τελικα εκανε 5φορες κακα σημερα κ δεν ηταν διαρροια. Αφήστε που πολυ μπουκωμα εχει η ψυχούλα μου.... Την ζοριζει κ αυτο.

Αυτα τα δικα μου... Ο καιρος αρχισε να μου την δινει στα νεύρα τι εχουμε χειμώνα???

Ακομη ο καιρος??

Αυτο το μπουκωμα ειναι πεδεμα για εμας, ποσο μαλλον για τα μωρα....

Ακομη ο καιρος??

Αυτο το μπουκωμα ειναι πεδεμα για εμας, ποσο μαλλον για τα μωρα....

Ναι ρε γμτ!! Η καημένη την βλέπω προσπαθει να αναπληρώσει ανάσες απο το στομα... Ε αυριο εχουμε γιατρό για εμβόλιο οποτε θα μας δει.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε κοριτσια εσάς κανουν συγκαμα στο λαιμό απο το πάχος,που φεν φαινεται ο λαιμός τους??? Εμενα ολο κόκκινη ειναι στον ανύπαρκτο λαιμό της κ δεν φεύγει με κρεμες....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Απολογισμός απογευματος:Ενας καναπες με χυμο βυσιννο τεσσερα μαξιλαρια για πλυσιμο ενα σπιτι που κολλαει απο το χυμο βυσιννο μπριζες καρεκλακι φαγητου ντουλαπια κι ενας τοιχος οοοολα ασορτι βυσιννι και ενα 2χρονο βυσιννι κι αυτο.Εχω ενα ελαφρυ τικ αλλα ελπιζω οτι θα ειναι παροδικο και μια φλεβα χτυπαει στα μινιγγια μου.Τωρα που κοιμαται και τον κοιταω χαμογελαω αλλα θα μου παρει ωρα να χαλαρωσω.Κι ολα αυτα απο τις 9.30 μεχρι τωρα εχω ενα σπιτι δραμα και δε ξερω ποτε θα το μαζεψω.Ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια για εγκεφαλικό!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια εσάς κανουν συγκαμα στο λαιμό απο το πάχος,που φεν φαινεται ο λαιμός τους??? Εμενα ολο κόκκινη ειναι στον ανύπαρκτο λαιμό της κ δεν φεύγει με κρεμες....

Κι εμενα ετσι ηταν της εβαλα την κρεμα για τα συγκαματα την bepanthol χρησιμοποιω εγω κι εφυγε.Ειναι που δε σηκωνουν ακομα καλα το λαιμο τους

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ η καημενουλα ....ποσο τα λυπαμαι οταν ταλαιπωρουνται...υπομονη δωρακι κ πολυυυυυυυυ ορο!!!!!!!!!ο καιρος κ μενα μου την εχει δωσει κρυο εχουμε σε λιγο κ θερμανση θα αναψουμε...

εμενα δεν φαινεται ο λαιμος της αλλα δεν ειναι συγκαμενος απλα μονιμως εχει τριχιτσες απο τα μαλλακια που μας πεφτουν κ καναμε αποπισω ροξακι!! χα χαχα !με το καλο το εμβολιο αυριο..τι ωρα θα πατε? εμεις απογευμα εχουμε γιατρο!!

Απολογισμός απογευματος:Ενας καναπες με χυμο βυσιννο τεσσερα μαξιλαρια για πλυσιμο ενα σπιτι που κολλαει απο το χυμο βυσιννο μπριζες καρεκλακι φαγητου ντουλαπια κι ενας τοιχος οοοολα ασορτι βυσιννι και ενα 2χρονο βυσιννι κι αυτο.Εχω ενα ελαφρυ τικ αλλα ελπιζω οτι θα ειναι παροδικο και μια φλεβα χτυπαει στα μινιγγια μου.Τωρα που κοιμαται και τον κοιταω χαμογελαω αλλα θα μου παρει ωρα να χαλαρωσω.Κι ολα αυτα απο τις 9.30 μεχρι τωρα εχω ενα σπιτι δραμα και δε ξερω ποτε θα το μαζεψω.Ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια για εγκεφαλικό!!!

ωχ ολα ασορτι βυσσινι στα εκανε ο μπομπιρας σου?? πω πω εγω τρελαινομαι για ζημιες!! κ οταν κοιμονται σαν αγγελουδια σου φευγουν ολα τα νευρα!! καλο καθαρισμα σου ευχομαι γεωργια μου καλο κουραγιο κ ασε το εγκεφαλικο για αργοτερα!! χε χε χε!!!!!

κοριτσια να σας ξαναρωτησω κατι? τα αφηνετε καθολου τα μωρουλια σας μονα σε καποιο σημειο πχ γυμναστηριο..ριλαξ ..κρεβατακι χωρις να ειστε απο πανω τους?? εγω στην κυριολεξια ειμαι συνεχεια απο πανω της ακομα κ στην τουαλετα ,,ακομα κ οταν μαγειρευω την εχω με το καροτσι κ την κουνω με το ποδι..μηπως της κανω κακο ετσι???

λοιπον αρχιζω να βγαζω συμπερασμα γιατι 2 μερες η μπεμπα κλαιει σπαραχτικα,,μου φαινεται οτι δεν χορταινει με την ποσοτητα που πινουμε,,,πινει 160μλ ανα 3 ωρο αυτες τις μερες..θυμηθηκα δωρακι εσενα που ελεγες κ μαλλον φταιει οτι πειναει η καημενουλα μου θα την ανεβασω την ποσοτητα να δουμε πως θα παει..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι, ολα τα μωρακια το παθαινουν αυτο.

Ωχ! αμαν, θα φυγει απο τον καναπε??:confused:

αχ η καημενουλα ....ποσο τα λυπαμαι οταν ταλαιπωρουνται...υπομονη δωρακι κ πολυυυυυυυυ ορο!!!!!!!!!ο καιρος κ μενα μου την εχει δωσει κρυο εχουμε σε λιγο κ θερμανση θα αναψουμε...

εμενα δεν φαινεται ο λαιμος της αλλα δεν ειναι συγκαμενος απλα μονιμως εχει τριχιτσες απο τα μαλλακια που μας πεφτουν κ καναμε αποπισω ροξακι!! χα χαχα !με το καλο το εμβολιο αυριο..τι ωρα θα πατε? εμεις απογευμα εχουμε γιατρο!!

ωχ ολα ασορτι βυσσινι στα εκανε ο μπομπιρας σου?? πω πω εγω τρελαινομαι για ζημιες!! κ οταν κοιμονται σαν αγγελουδια σου φευγουν ολα τα νευρα!! καλο καθαρισμα σου ευχομαι γεωργια μου καλο κουραγιο κ ασε το εγκεφαλικο για αργοτερα!! χε χε χε!!!!!

κοριτσια να σας ξαναρωτησω κατι? τα αφηνετε καθολου τα μωρουλια σας μονα σε καποιο σημειο πχ γυμναστηριο..ριλαξ ..κρεβατακι χωρις να ειστε απο πανω τους?? εγω στην κυριολεξια ειμαι συνεχεια απο πανω της ακομα κ στην τουαλετα ,,ακομα κ οταν μαγειρευω την εχω με το καροτσι κ την κουνω με το ποδι..μηπως της κανω κακο ετσι???

λοιπον αρχιζω να βγαζω συμπερασμα γιατι 2 μερες η μπεμπα κλαιει σπαραχτικα,,μου φαινεται οτι δεν χορταινει με την ποσοτητα που πινουμε,,,πινει 160μλ ανα 3 ωρο αυτες τις μερες..θυμηθηκα δωρακι εσενα που ελεγες κ μαλλον φταιει οτι πειναει η καημενουλα μου θα την ανεβασω την ποσοτητα να δουμε πως θα παει..

Βρε Ποπακι μου, αν πινει ολο το 160αρι μεχρι τελευταια σταγονα, επρεπε ηδη να της φτιαχνεις 180 νερο που δινει 200γρ γαλα.Ετσι αν χορταινει κιολας θα μπορεις να το κανεις 4ωρο.Εκτος αυτου δεν κανει να τραβαει αερα, καλυτερα να μενει λιγο στο μπουκαλι.

Εγω την αφηνω, ειδικα αν εχει ρευτει και εχω το νου μου εννοειται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...