Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανεις Ποπη μου?

Πολυ νωρις μου φαινεται για δοντι.Βεβαια δεν ξερεις καμμια φορα, υπαρχει περιπτωση να βγουν νωρις.Ειναι πρησμενα τα ουλα της?

τα κατω απο χθες ειναι πολυ κοκκινα κ μενα πολυ νωρις μου φαινεται αλλα σε ενα σημειο εχει ασπρο φευγω κλαιμε παλι

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ηρθα! Εμεις πήγαμε σε δυο βαφτισεις το πρωι κ ειχε χάλια καιρο. Εννοείται φόρεσα καλσόν!

Πόπη μου μωρε λες να εχει δοντακι???

Γωγώ μου μην σου φαινεται περίεργο που κανει πολλα κακα ειναι μεχρι να το συνηθίσει. Θα στρώσει!

Αννα κ Γεωργια στείλτε κ εδω κρουασάν καλέ!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

τα κατω απο χθες ειναι πολυ κοκκινα κ μενα πολυ νωρις μου φαινεται αλλα σε ενα σημειο εχει ασπρο φευγω κλαιμε παλι

Ποπάκι μου βάλε ένα κουταλάκι και ακούμπα σε αυτό το σημείο αν είναι δόντι θα ακουστεί ο ήχος αν δε θέλεις ακούμπησε το δάχτυλο σου θα σε γδάρει αν εχει βγει δοντάκι.Είναι βέβαια λίγο σπάνιο εμένα ο γιος μου έβγαλε στον 5ο και πάλι ήταν πολύ νωρίς αλλά ποτέ δε ξέρεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα! Εμεις πήγαμε σε δυο βαφτισεις το πρωι κ ειχε χάλια καιρο. Εννοείται φόρεσα καλσόν!

Πόπη μου μωρε λες να εχει δοντακι???

Γωγώ μου μην σου φαινεται περίεργο που κανει πολλα κακα ειναι μεχρι να το συνηθίσει. Θα στρώσει!

Αννα κ Γεωργια στείλτε κ εδω κρουασάν καλέ!!!!

Έλα Δωράκι κόπιασε!:tongue:

DSCN6104_thumb9.jpg?imgmax=800

zxG9p3.png

owokp3.png

Έλα Δωράκι κόπιασε!:tongue:

DSCN6104_thumb9.jpg?imgmax=800

μιαμ μιαμ καλε τι νοστιμιες ειναι αυτες??

Ποπάκι μου βάλε ένα κουταλάκι και ακούμπα σε αυτό το σημείο αν είναι δόντι θα ακουστεί ο ήχος αν δε θέλεις ακούμπησε το δάχτυλο σου θα σε γδάρει αν εχει βγει δοντάκι.Είναι βέβαια λίγο σπάνιο εμένα ο γιος μου έβγαλε στον 5ο και πάλι ήταν πολύ νωρίς αλλά ποτέ δε ξέρεις.

δεν με αφηνει η σκατουλιτσα μου να βαλω το δαχτυλο μου σφραγιζει τα χειλακια της!! μιλησα με τον αδερφο γιαυτο το θεμα σημερα κ μου ειπε ο βαφτησιμιος του εβγαλε τοπρωτο δοντακι 2,5 μηνων...απιστευτο κ ομως αληθινο...:shock::shock::shock:

δεν νομιζω να ειναι δοντακι μωρε απλως θα την ενοχλουν τα ουλα γιατι απο χθες μου ξεκινησε την πιπιλα με μανια...!!!

δωρακι μου παγωσες χθες με τον κ@λοκαιρο?πως περασατε??σημερα πως ειστε?? η μπουμπουκα σου ηρεμησε??

B4Itp2.png

μιαμ μιαμ καλε τι νοστιμιες ειναι αυτες??

δεν με αφηνει η σκατουλιτσα μου να βαλω το δαχτυλο μου σφραγιζει τα χειλακια της!! μιλησα με τον αδερφο γιαυτο το θεμα σημερα κ μου ειπε ο βαφτησιμιος του εβγαλε τοπρωτο δοντακι 2,5 μηνων...απιστευτο κ ομως αληθινο...:shock::shock::shock:

δεν νομιζω να ειναι δοντακι μωρε απλως θα την ενοχλουν τα ουλα γιατι απο χθες μου ξεκινησε την πιπιλα με μανια...!!!

δωρακι μου παγωσες χθες με τον κ@λοκαιρο?πως περασατε??σημερα πως ειστε?? η μπουμπουκα σου ηρεμησε??

Τα ουλα θα την ενοχλουν σιγουρα οταν την πας στο γιατρο θα τα δει και θα σου πει με σιγουρα.

Αυτη ειναι η φωτο απο τη συνταγη απο κατι κρουασανακια που εφτιαξα

zxG9p3.png

owokp3.png

Τα ουλα θα την ενοχλουν σιγουρα οταν την πας στο γιατρο θα τα δει και θα σου πει με σιγουρα.

ναι το διαβασα πιο κατω!! χρυσοχερα μου σε ζηλευω!!με φανταζομαι κ εμενα με 2 παιδακια στο σπιτι μας να τρεχουν απο δω κ απο κει μεσα στην χαρα κ εγω να τους φτιαχνω λιχουδιες!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

αυριο το απογευμα εχουμε γιατρο θα την δει κ θα μας πει...θα δουμε πως παει κ με το βαρος της κ αναλογως θα πραξουμε για το αν ξεκινησουμε κρεμες μεσα στον επομενο μηνα...εχω μια αγωνια...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ναι το διαβασα πιο κατω!! χρυσοχερα μου σε ζηλευω!!με φανταζομαι κ εμενα με 2 παιδακια στο σπιτι μας να τρεχουν απο δω κ απο κει μεσα στην χαρα κ εγω να τους φτιαχνω λιχουδιες!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοντοζυγωνει η ωρα σου θα δεις οταν θα αρχισει να τρωει θα ψαχνεις να βρεις συνταγες να τους κανεις τουλαχιστον να τρωνε υγιεινα αλλα αυτα που τους αρεσουν μπισκοτακια κρουασαν τυροπιτακια κτλ τωρα ψαχνω να βρω συνταγη για ψωμακι!

αυριο το απογευμα εχουμε γιατρο θα την δει κ θα μας πει...θα δουμε πως παει κ με το βαρος της κ αναλογως θα πραξουμε για το αν ξεκινησουμε κρεμες μεσα στον επομενο μηνα...εχω μια αγωνια...

Αντε αγαπη μου μακαρι να εχετε παρει τα πανω σας σε κιλακια κι ας καθυστερησει λιγο η κρεμα δεν πειραζει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοντοζυγωνει η ωρα σου θα δεις οταν θα αρχισει να τρωει θα ψαχνεις να βρεις συνταγες να τους κανεις τουλαχιστον να τρωνε υγιεινα αλλα αυτα που τους αρεσουν μπισκοτακια κρουασαν τυροπιτακια κτλ τωρα ψαχνω να βρω συνταγη για ψωμακι!

Αντε αγαπη μου μακαρι να εχετε παρει τα πανω σας σε κιλακια κι ας καθυστερησει λιγο η κρεμα δεν πειραζει.

μακαρι τουλαχιστον να πιασαμε τα 5 κιλα...το ευχομαι!!

αχ να σου πω ανυπομονω να μπει κουταλακι να φτιαχνω ομορφες φρουτοκρεμες κτλ!!

B4Itp2.png

Γεωργια, πες'μου τι ψωμακια θελεις και θα σου πω συνταγη.Εδω ειμαι εγω!!

Οι συνταγες με ζυμες με μαγια ειναι οι αγαπημενες μου.

Σημερα τους εφτιαξα ψωμακια μικρα για σαντουιτς χωριατικα, (οπως το ψωμι).

Εσυ θες οπως του χαμπουργκερ? θες ολικης? η μηπως μπριος, αυτα που γλυκιζουν λιγο ?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλησπερα! τι κανετε? εμεις πηγαμε γι φαγητο εξω το μεσημερι με ενα φιλικο ζευγαρι και τα παιδακια τους! ειχε συννεφια αλλα δεν εβρεξε! καθησαμε μεσα αλλα δεν καπνιζε κανεις!!!!!!!!

ο μπεμπης στο καροτσι νανουριζοταν κ κοιμηθηκε μονος του! χεχεχεχεχε!:P

καλα περασαμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...