Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

νικη μου! καλα να περασετε!!!!!!!!! αχχχχχ και εγω θελω!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ποπάκη αν κλαίει στα ξαφνικά σπαρακτικά κιόλας τότε κάπου πονάει. Βρε μπας και βγάζει δόντια το παιδί? Πάντως εγώ στο ξαναείπα...δεν είναι κακό το μωρό σου, ούτε και παράξενο...Κάτι το ενοχλεί και δεν μπορεί να ηρεμήσει...

και εγω λεω.. κατι θα το ενοχλει!!:(

Καλησπέρα, τι κάνουμε?

Νικάκι μου πετάς για Βαρκελώνη??Αχ βάλε με στο τσεπάκι σου:)

Καλό ταξίδι, καλά να περάσεις!

Σόνια μου εμένα μου αρέσει πολύ το πρώτο αλλά δεν θα ξαναφορεθεί (εκτός και αν το κοντύνεις. Το δεύτερο είναι πολύ σικ αλλά πολύ στημένο για την περίσταση, πολύ σοβαρό επίσης, άστο καλύτερα αν και είναι όμορφο κομμάτι. Το τρίτο είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!Το τέταρτο πολύ ιδιαίτερο αλλά και τολμηρό.

Πάντως και εγώ μακρύ φορούσα στην βάφτιση του γιου μου, ολομέταξο από Lucifair 570 Ευρώ έσκασα και το χαίρεται η ντουλάπα!

Αναστασάκι τα αυγά πάντα να τα σπας πρώτα σε ένα πιάτο ή ένα ποτήρι γιατί εκτός από τσόφλι μπορεί να είναι και χαλασμένο και θα πετάξεις όλο το κέικ!

ΑΑΑ τέλειο και το νύχι Σόνια. Αύριο μπορεί να βάλω την κουνιάδα μου που είναι μανικιουρίστρια να μου φτιάξει λίγο το πόδι!

ετσι κανω απο τοτε ελευθερια μου!! χεχεχεχε:tongue::tongue:

κοριτσια απο το πρωι η μπεμπα μου κλαιει συνεχεια παιζει λιγο κανει χαρουλες κ ξαφνικα παταει τα κλαμματα με σπαραγμο...μιλαμε πολυ κλαμμα κ κοιμηθηκε μονο 2 μισαωρα ολημερις...πηρα τον παιδιατρο στις 22 κ μου ειπε να την δωσω λιγο ντεπον κ δευτερα να την δει οπωσδηποτε,,,εμετους δεν κανουμε ουτε πυρετο εχει,,τα χω παιξει ακομα δεν εχει κοιμηθει,,,,κ την πιπιλα με μανια την χωνει στο στοματακι της κ προσπαθει να βαλει κ τα χερια της κ κλαιει,,,

αχ μωρε το μικρακι!!! δεν μπορουσε να ερθει σημερα απο το σπιτι ο γιατρος??:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμάς. Σήμερα άλλος καιρός. Ήλιο δεν έχει αλλά τουλάχιστον δεν βρέχει. Ακόμα γιατί μετά δεν ξέρω.

Ο γιος μου χθές ξύπνησε στις 4 και είχε χαρούλες. Δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Τελικά αγρίεψα κατά τις 4μιση και μετά ευτυχώς κοιμήθηκε. Η μπέμπα ξύπνησε 2μιση και μετά 8. Τώρα πάλι κοιμάτε.

Τί θα σας άρεζε πιο πολύ για γλυκάκι βάπτισης; Ένα cupcake, ένα cake pop ή ένα γλασαρισμένο μπισκότο; Για πείτε γνώμες; Σκέφτομαι και τα γλυκά να κάνω μόνη μου εκτός από προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

Α δεν σας είπα και εμείς μάλλον 2 Σεπτέμβρη θα βαφτίσουμε μαζί με την Σοφία και τη Δώρα. Καλά θυμάμε έτσι; Χθές το είπαμε στον νονό και είπε εντάξει οπότε τώρα πρέπει να κλείσουμε την εκκλησία και τον φωτογράφο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Πόπη τί κάνει η μπέμπα σήμερα; Μήπως την πονάει κανένα αυτάκι; Συνήθως έτσι στα ξαφνικά και έντονα κλαίνε όταν τους πονάει το αυτί τους. Η κουνιέται κανένα δόντι στα ούλα και πονάει ξαφνικά η μπουμπού και μετά τις περναέι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καλημερα τι κανετε? εμεις χθες ειχαμε δυσκολη μερα με τα πολλα κοιμηθηκε στις 01.30 το βραδυ μετα απο πολυ κλαμμα ηρεμησε

κ κοιμηθηκε μεχρι τη 6 το πρωι

Ποπάκη αν κλαίει στα ξαφνικά σπαρακτικά κιόλας τότε κάπου πονάει. Βρε μπας και βγάζει δόντια το παιδί? Πάντως εγώ στο ξαναείπα...δεν είναι κακό το μωρό σου, ούτε και παράξενο...Κάτι το ενοχλεί και δεν μπορεί να ηρεμήσει...

ελευθερια μου φυσικα κ δεν ειναι κακο το μωρακι μου το βλεπω που ταλαιπωρηται συνεχεια κ σπαραζει η καρδια μου...αλλα δεν μπορω να καταλβω δεν φαινεται να ζοριζεται κ να ποναει..η κοιλιτσα μας ειναι μια χαρα μαλακια κ κακακια εκανε...κ εμετους δεν εχουμε εδω 3 μερες!! προφανως μαλλον ξκινησαν τα δοντακια μας!!

καλημέρα κοριτσια!! τι κανετε????????? εγω σηκωθηκα και αφησα τους αντρες μου να κοιμουντε!!!

εχθες που λετε ο μικρός, ξυπνησε στις 11 το πρωι , μετα κοιμηθηκε στις 14.00 ξυπνησε στις 15.00 και μετα τον κοιμησα κατα τις 21.00! τον αφηνω κοιμαται κανενα 20λεπτο.. κλαιει... ξανα παω τον κοιμιζω .. μετα κανενα τεταρτο τα ιδια...

εγινε αυτο 3- 4 φορες... μετα ξυπνησε και ξανα κοιμηθηκε στις 24.00!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

και εννοειτε το βραδυ ξυπνησε μονο 1 φορα και 1 στις 7.30 το πρωι και ακομα κοιμαται!!!:rolleyes:

αχ αναστασακι κ σεις αυπνιες χθες εεεε?? υπομονη ...ο γιατρος ηταν εκτος θεσσαλονικης γιαυτο δεν ηρθε,,,δευτερα θα μας δει

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πόπη τί κάνει η μπέμπα σήμερα; Μήπως την πονάει κανένα αυτάκι; Συνήθως έτσι στα ξαφνικά και έντονα κλαίνε όταν τους πονάει το αυτί τους. Η κουνιέται κανένα δόντι στα ούλα και πονάει ξαφνικά η μπουμπού και μετά τις περναέι.

καλημερα σονια μου!! παλι κλαιμε κ σημερα ...προσπαθω να δω αν εσκασε μυτη κανα δοντακι αλλα δεν τα καταφερνω,,αν πονανε τα αυτακια πως το καταλαβαινουμε?? παντως νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει γιαυτο κλαιει..δεν ξερω τι αλλο να την κανω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τα χω παιξει

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε?Εγω σήμερα είχα σίδερο πω πω με πονάει το χέρι μου πια!Αλλά ευτυχώς είχα εύκολο φαγητό μπριζόλες με πατατούλες τηγανιτές και έφτιαξα και λίγα κρουασανάκια για τα μωρά μου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας τι κανετε?

Εμεις εχθες το βραδυ κατεβηκαμε πλατεια για πιτσα.Ωραια ηταν.

Η μπεμπα κοιμηθηκε στη διαδρομη για το αργοστολι και μετα κοιμοταν συνεχεια και στην πλατεια και οταν γυρισαμε.Ειδηση δεν πηρε!!χιχι!!

Γεωργια εσυ ποια κρουασανακια κανεις? θελω να πω απο ποιον? Παρλιαρο η οχι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας τι κανετε?

παλι βρεχει αλλα ευτυχως δεν γινεται η χθεσινη καταστροφη!

εγω εκανα παγωτο χθες κ εγινε τελειο!εκανα φραουλα,μαστιχα,μοκα κ βανιλια με κουβερτουρα!

αργοτερα θα παμε επισκεψη στη μητερα του κουμπαρου μας,ελπιζω να ειναι ησυχη η μπεμπα!χθες εκανε 7 φορες κακα!:shock:

BJVqp3.png

Σοφια, εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι η 1η δεν ηταν περιοδος, ηταν <<ψευτοπεριοδος >> και να μην τη λαβω υποψη.Αρα αρχιζεις και υπολογιζεις απο τη 2η περιοδο σου.Τι κυκλο εχεις συνηθως??

Aρα δεν υπολογιζω στις 3 Απριλιου που ηρθε η πρωτη φορα και μετραω απο τις 26 Απριλιου ε??Ο κυκλος μου πριν την εγκυμοσυνη ηταν 29η 30 μερες .Εγω παντως αισθανομαι πρησμενη στην κοιλια αλλα περιοδος πουθενα!!

Ευχαριστω παντως για την πληροφορια..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Aρα δεν υπολογιζω στις 3 Απριλιου που ηρθε η πρωτη φορα και μετραω απο τις 26 Απριλιου ε??Ο κυκλος μου πριν την εγκυμοσυνη ηταν 29η 30 μερες .Εγω παντως αισθανομαι πρησμενη στην κοιλια αλλα περιοδος πουθενα!!

Ευχαριστω παντως για την πληροφορια..

Ναι, Σοφακι, ετσι οπως το λεει ο γιατρος ο κυκλος σου ξεκινησε στις 26-4, αρα με κυκλο 29-30 ημερων, οπου να'ναι ερχεται!!:D:D

Βεβαια μου ειπε οτι και μετα απο γεννα μπορει και ο κυκλος να αλλαξει δλδ, να μεγαλωσει λιγο η να μικρινει.

Διαφημίσεις

Γεια σας τι κανετε?

Εμεις εχθες το βραδυ κατεβηκαμε πλατεια για πιτσα.Ωραια ηταν.

Η μπεμπα κοιμηθηκε στη διαδρομη για το αργοστολι και μετα κοιμοταν συνεχεια και στην πλατεια και οταν γυρισαμε.Ειδηση δεν πηρε!!χιχι!!

Γεωργια εσυ ποια κρουασανακια κανεις? θελω να πω απο ποιον? Παρλιαρο η οχι?

Γεια σου Αννα μου σημερα εκανα μια συνταγη καινουρια και βγαινει η ζυμη σαν κουρου δεν ειναι ακριβως κρουασαν αλλα γινονται σε 5' και 20 το ψησιμο.Εχω αλλη μια αλλα πολυ μπελαλιδικη μια μερα παιδευομουν αλλα ηταν τελεια.Εσυ ποια κανεις?

γεια σας τι κανετε?

παλι βρεχει αλλα ευτυχως δεν γινεται η χθεσινη καταστροφη!

εγω εκανα παγωτο χθες κ εγινε τελειο!εκανα φραουλα,μαστιχα,μοκα κ βανιλια με κουβερτουρα!

αργοτερα θα παμε επισκεψη στη μητερα του κουμπαρου μας,ελπιζω να ειναι ησυχη η μπεμπα!χθες εκανε 7 φορες κακα!:shock:

Γεια σου Γωγω το ειδα στην τηλεοραση το χαλαζι τι ηταν κι αυτο?Μου αρεσει το τικερακι σου με το καλοκαιρι!χαχα μπραβο χρυσοχερα με τα παγωτα σου!

Σοφια μου καλησπερα εγω απο περιοδο δε ξερω εχω μελλον ακομα!χαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσιααααααααααααααααααααα που ειστε ολες????????????

ειδα ενα ασπρακι να ξεπετιεται στα ουλα της λετε να ειναι δοντακι??? απο χθες ποταμι τα σαλια μας!!!!!!!!!!! λετε γιαυτο να κλαιει κ να ωριεται συνεχεια??????????

B4Itp2.png

Γεια σου Αννα μου σημερα εκανα μια συνταγη καινουρια και βγαινει η ζυμη σαν κουρου δεν ειναι ακριβως κρουασαν αλλα γινονται σε 5' και 20 το ψησιμο.Εχω αλλη μια αλλα πολυ μπελαλιδικη μια μερα παιδευομουν αλλα ηταν τελεια.Εσυ ποια κανεις?

Γεια σου Γωγω το ειδα στην τηλεοραση το χαλαζι τι ηταν κι αυτο?Μου αρεσει το τικερακι σου με το καλοκαιρι!χαχα μπραβο χρυσοχερα με τα παγωτα σου!

Σοφια μου καλησπερα εγω απο περιοδο δε ξερω εχω μελλον ακομα!χαχα

Kαι εγω αυτη που κανω ειναι λιγο μπελαλιδικη, της Αργυρως ειναι.

Kαι εγω αυτη που κανω ειναι λιγο μπελαλιδικη, της Αργυρως ειναι.

γεια σου αννα μου!! τι κανετε?? τελεια η βολτα σας χθες εε?? εμεις παλι σημερα συννεφια εχουμε εδω κ δεν βγαινουμε εξω...

B4Itp2.png

γεια σου αννα μου!! τι κανετε?? τελεια η βολτα σας χθες εε?? εμεις παλι σημερα συννεφια εχουμε εδω κ δεν βγαινουμε εξω...

Τι κανεις Ποπη μου?

Πολυ νωρις μου φαινεται για δοντι.Βεβαια δεν ξερεις καμμια φορα, υπαρχει περιπτωση να βγουν νωρις.Ειναι πρησμενα τα ουλα της?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...