Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Σωστό αυτό. Θα το κοιτάξω !

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιό θερμόμετρο Δώρα;

Σαν να μου φαινεται ζεστουλα κ ειπα να της βαλω αλλα μια φορα εβαλα κατω απο την μασχαλιτσα της... σωστο ειναι αυτο??? εχω τα ηλεκτρονικα των μωρων

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ναι αν είναι το κανονικό το ηλεκτρονικό μπαίνει στην μασχάλη. Ο παιδίατρος μου λέει ότι στην μασχάλη έχουμε την πιο σωστή θερμοκρασία. Εγώ έχω και ηλεκτρονικό για το αυτί και του λέπτου υδραργύρου. Όταν το μωρό έχει πυρετό βάζω και τα 2 γιατί το ηλεκτρονικό δείχνει πάντα πιο πολύ. Έτσι βλέπω πόσο διαφορά παραπάνω έχει το ηλεκτρονικό και μετά υπολογίζω με εκείνο. Κράτα την λίγο αγκαίτσα, βάλε το θερμόμετρο και κράτα της το χεράκι για να μην το κουνήσει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

κοριτσια μιλαμε οτι εγινε χαμος στη λαρισα!βροχη κ χαλαζι,καταστραφηκαν πολλα λουλουδια μου,τα μπαλκονια ηταν σαν χιονισμενα απο το χαλαζι!τι να σας λεω,δε νομιζω οτι εχω ξαναδει τετοια καταιγιδα!!

στο μεταξυ η μπεμπα ειναι πολυ ησυχη σημερα κ ολο κοιμαται,πολυ περιεργο!κανει κ συνεχεια κακα με το καινουριο γαλα,λετε να επαθε τιποτα?πυρετο παντως δεν εχει!

BJVqp3.png

γεια σας!!σημερα ειμαι πτωμα ο αντρας μου ελειπε σε σεμιναριο και ειμουν μονη με δυο παιδια:(ο μικρος ηταν ιδιοτροποσ και με ταλαιπωρησε τωρα κοιμηθηκε για βραδι και ετοιμαζομαι να ξαπλωσω στο καναπε να κανω ριλαξ για λιγο ,μετα θα ερθει αδερφη μου να δουμε eurovision.δεν προλαβα να σας διαβασω εχασα κατι??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια μιλαμε οτι εγινε χαμος στη λαρισα!βροχη κ χαλαζι,καταστραφηκαν πολλα λουλουδια μου,τα μπαλκονια ηταν σαν χιονισμενα απο το χαλαζι!τι να σας λεω,δε νομιζω οτι εχω ξαναδει τετοια καταιγιδα!!

στο μεταξυ η μπεμπα ειναι πολυ ησυχη σημερα κ ολο κοιμαται,πολυ περιεργο!κανει κ συνεχεια κακα με το καινουριο γαλα,λετε να επαθε τιποτα?πυρετο παντως δεν εχει!

αχ ρε γεωργια μου πολυ σκατο καιρος!!!οχι καλε δεν νομιζω να ειναι αροστη μαλλον ηρεμησε η μικρη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας!!σημερα ειμαι πτωμα ο αντρας μου ελειπε σε σεμιναριο και ειμουν μονη με δυο παιδια:(ο μικρος ηταν ιδιοτροποσ και με ταλαιπωρησε τωρα κοιμηθηκε για βραδι και ετοιμαζομαι να ξαπλωσω στο καναπε να κανω ριλαξ για λιγο ,μετα θα ερθει αδερφη μου να δουμε eurovision.δεν προλαβα να σας διαβασω εχασα κατι??

γεια σας κοριτσια!!! μονο τζακι εμεινε να αναψουμε για να μπουμε τελειως στο χειμωνιατικο κλιμα!!:tongue:

εφακη απο τωρα κοιμαται για βραδυ?? μπραβοο!!! εμενα κοιμηθηκε το μεσσημερι 14.00-15.00 και ακομα να κοιμηθει! μεσα προσπαθει να τον κοιμησει ο ααντρας μου αλλα δνε το κοβω!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια απο το πρωι η μπεμπα μου κλαιει συνεχεια παιζει λιγο κανει χαρουλες κ ξαφνικα παταει τα κλαμματα με σπαραγμο...μιλαμε πολυ κλαμμα κ κοιμηθηκε μονο 2 μισαωρα ολημερις...πηρα τον παιδιατρο στις 22 κ μου ειπε να την δωσω λιγο ντεπον κ δευτερα να την δει οπωσδηποτε,,,εμετους δεν κανουμε ουτε πυρετο εχει,,τα χω παιξει ακομα δεν εχει κοιμηθει,,,,κ την πιπιλα με μανια την χωνει στο στοματακι της κ προσπαθει να βαλει κ τα χερια της κ κλαιει,,,

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα, τι κάνουμε?

Νικάκι μου πετάς για Βαρκελώνη??Αχ βάλε με στο τσεπάκι σου:)

Καλό ταξίδι, καλά να περάσεις!

Σόνια μου εμένα μου αρέσει πολύ το πρώτο αλλά δεν θα ξαναφορεθεί (εκτός και αν το κοντύνεις. Το δεύτερο είναι πολύ σικ αλλά πολύ στημένο για την περίσταση, πολύ σοβαρό επίσης, άστο καλύτερα αν και είναι όμορφο κομμάτι. Το τρίτο είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!Το τέταρτο πολύ ιδιαίτερο αλλά και τολμηρό.

Πάντως και εγώ μακρύ φορούσα στην βάφτιση του γιου μου, ολομέταξο από Lucifair 570 Ευρώ έσκασα και το χαίρεται η ντουλάπα!

Αναστασάκι τα αυγά πάντα να τα σπας πρώτα σε ένα πιάτο ή ένα ποτήρι γιατί εκτός από τσόφλι μπορεί να είναι και χαλασμένο και θα πετάξεις όλο το κέικ!

ΑΑΑ τέλειο και το νύχι Σόνια. Αύριο μπορεί να βάλω την κουνιάδα μου που είναι μανικιουρίστρια να μου φτιάξει λίγο το πόδι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη αν κλαίει στα ξαφνικά σπαρακτικά κιόλας τότε κάπου πονάει. Βρε μπας και βγάζει δόντια το παιδί? Πάντως εγώ στο ξαναείπα...δεν είναι κακό το μωρό σου, ούτε και παράξενο...Κάτι το ενοχλεί και δεν μπορεί να ηρεμήσει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εδώ εμείς είχαμε καλοκαίρι σήμερα αλλά στο εξοχικό που πήγαμε πάντα είναι -2 βαθμούς οπότε έβαλα στον Μάνο μακρύ καλοκαιρινό παντελόνι και στην μικρή φορεματάκι με καλσόν και μακρυμάνικο μπλουζάκι.

Αύριο θα είναι ακόμη καλύτερη μέρα λέει. Άντε να δούμε, πολύ αργά μας πάει πια αυτό το καλοκαίρι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα κοριτσια!! τι κανετε????????? εγω σηκωθηκα και αφησα τους αντρες μου να κοιμουντε!!!

εχθες που λετε ο μικρός, ξυπνησε στις 11 το πρωι , μετα κοιμηθηκε στις 14.00 ξυπνησε στις 15.00 και μετα τον κοιμησα κατα τις 21.00! τον αφηνω κοιμαται κανενα 20λεπτο.. κλαιει... ξανα παω τον κοιμιζω .. μετα κανενα τεταρτο τα ιδια...

εγινε αυτο 3- 4 φορες... μετα ξυπνησε και ξανα κοιμηθηκε στις 24.00!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

και εννοειτε το βραδυ ξυπνησε μονο 1 φορα και 1 στις 7.30 το πρωι και ακομα κοιμαται!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...