Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα μου περαστικα!

Σονια εισαι σαινι εγω παω στο κομμωτηριο για να τα φτιαξω (εχω 9 μηνες να παω βεβαια) γιατι ειναι η μοναδικη φορα που καθομαι χωρις να κανω τιποτα αν τα ξεκινησω στο σπιτι ολο και κατι θα χρειαστει να κανω και θα τα χαλασω.Θελω και λιγο χρονο για τον εαυτο μου ρε γμτ.Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να καταφερω να παω.

Αναστασια και Σοφια ειστε καλά?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σόνια εγω ψηφίζω το 1ο φόρεμα ετσι οπως ειναι στο χρώμα!!!

Βρε κοριτσια νιώθω την κοιλια μου να ποναει σαν να περιμένω περιοδο κ την μεση δυο μερες τωρα αλλα αίμα δεν βλέπω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχα καλο!!αφου τα αλεσε δεν πειραζει...Γι'αυτο εγω δεν ξεκιναω να κανω τιποτα αφου δεν με αφηνει ουτε το γαλα μου να πιω...
Αυτό το είχα πάθει και εγώ και ψάρευα μετά τα τσόφλια από την ζύμη. Στο τέλος αγανάκτησα και το πέταξα.

χαχχαχχαχα και εγω αυτο ακριβως εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δωρα μου περαστικα!

Σονια εισαι σαινι εγω παω στο κομμωτηριο για να τα φτιαξω (εχω 9 μηνες να παω βεβαια) γιατι ειναι η μοναδικη φορα που καθομαι χωρις να κανω τιποτα αν τα ξεκινησω στο σπιτι ολο και κατι θα χρειαστει να κανω και θα τα χαλασω.Θελω και λιγο χρονο για τον εαυτο μου ρε γμτ.Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να καταφερω να παω.

Αναστασια και Σοφια ειστε καλά?

καλα ειμαι γεωργια μου!!! παιζω με τον μικρο!!!!!!!εσυ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γειά σου Γιωργία. Τί κάνεις; Ε καλά και εγώ μην φανταστείς ότι τα κάνω συνέχεια. Όποτε με αφήνει ο μεγάλος. Τις περισσότερες φορές μου λέει 'Να τα δώ λίγο; Τι ωραία!' και τσακ μου ξεκολάει τα στρασάκια....

Δώρα τί κάνεις; Κρυωματάκι έχεις; Μπορεί και να ετοιμάζεσαι να αδιαθετήσεις και γι αυτό να μην νοιώθεις καλά. Το πρώτο λές εσύ έ; Στο ρόζ όπως είναι; Θα ταίριαζε με μια nude peep toe γόβα που είδα;

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Kαλησπερα!!

Σονια τελεια τα νυχια!Μονη τα εκανες?Απο τα φορεματα πιο πολυ μ'αρεσει το 4ο και μετα ακολουθουν το 3ο, 1ο κ 2ο ...Θα τα παραγγειλεις απο το εξωτερικο?Δειξε μας τι φορουσες στην βαφτιση του γιου...

Δωρα μου δεν αισθανεσαι καλα ?Περαστικουλια να ειναι!!Παντως δεν νομιζω οτι κοβεται κατευθειαν το γαλα αλλα σταδιακα.Και εμενα εδω κ ενα μιση μηνα ειναι μαλακο το στηθος μου αλλα εχει κατι λιγο γαλα..

Ναι σκέφτομαι να το πάρω από έξω. Εδώ σε εμάς έχει κάτι τιμές φωτιά....Αν είναι να δώσω 300 για το φόρεμα κάηκα. Βάλε και γόβες και τσαντάκι που θα πάμε; Οέο! Και ο μεγάλος ρούχα και ο μπαμπάς το ίδιο. Ωχ!

Α και η μικρή κανένα όμορφο φορεματάκι; Πολλά βγαίνουν δυστηχώς.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

ουφ κοριτσια τα χω παιξει η μικρη να κλαιει χωρις λογο για πολυ ωρα κ να μην μπορω να την ηρεμησω την ξεματιαξα κ ηταν φουλ ματιαγμενη η καημενουλα μου..ρε κοριτσια εχει 5 παρα κ ακομα δεν εχω φαει εχω ξεληγωθει στην πεινα που θα παει αυτη η κατασταση 48 στα κιλα μου δεν αντεχω να χανω αλλα...λιγοστευει η ενεργεια μου...κ τωρα αυτη την στιγμη παλι κλαιει διπλα μου...

σονια μου ψηφιζω το 1ο κ το 40 στα χρωματα αυτα!! τα νυχια καταπληκτικα!!!!!!!

δωρακι μου περαστικα σου κοπελα μου!! αντε να σουρθει περιοδος να ηρεμησεις κιολας!!

χαιρετω κ ολες τις υπολοιπες!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Βρε κοριτσια ρωτησα κ χθες αλλα μονο μια μου απαντησε.Τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε 2 φορες περιοδος και αυτον καθολου..Τι λετε να συμβαινει?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Βρε κοριτσια ρωτησα κ χθες αλλα μονο μια μου απαντησε.Τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε 2 φορες περιοδος και αυτον καθολου..Τι λετε να συμβαινει?

Νομίζω Σοφία ότι απλά δεν έχει στρώσει ακόμη ο κύκλος σου μετά την γέννα. Συνήθως θέλει μερικούς μήνες για να βρεί ο οργανισμός πάλι την σειρά του.

Ούφ πάλι βρέχει....Τί θα γίνει αυτό το χάλι μας; Οέο! Που είναι πια αυτό το καλοκαίρι;

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Μα ποτε θα ανοιξει ο καιρος? Αυριο εχουμε δυο βαφτισεις κ δεν ξέρω τι να βάλω. Καλοκαιρινα δεν παιζει...εχει κρύο!

Σοφια εγω δεν ξέρω αλλα μαλλον θα ειναι οπως λεει η Σόνια.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μα ποτε θα ανοιξει ο καιρος? Αυριο εχουμε δυο βαφτισεις κ δεν ξέρω τι να βάλω. Καλοκαιρινα δεν παιζει...εχει κρύο!

Σοφια εγω δεν ξέρω αλλα μαλλον θα ειναι οπως λεει η Σόνια.

Δωρα μου περαστικα !!

Δεν το καταλαβα το πρωι οτι εισαι αρρωστουλα, το ειπες και δεν το επιασα, τωρα το θυμαμαι...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Αννα μου!

Μωρε δεν ξέρω ηθελα να βάλω φόρεμα.. Μα τι κ@λοκαιρος πια!!!

Εμεις τελικα ειχαμε καλοκαιρι! σκασαμε!!

Εχθες το βραδυ στην τιβι, εδειχνε βροχες απο'δω.Οτι θελουν μας λενε και αυτοι!

Να δεις που οταν αρχισουν οι ζεστες και οι καυσωνες θα τραβηξουν μετα μεχρι τον Νοεμβριο, εχει τρελλαθει ο καιρος!

Σοφια, εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι η 1η δεν ηταν περιοδος, ηταν <<ψευτοπεριοδος >> και να μην τη λαβω υποψη.Αρα αρχιζεις και υπολογιζεις απο τη 2η περιοδο σου.Τι κυκλο εχεις συνηθως??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...