Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Πήρα τα αποτελέσματα από papp-a κ free b-hcg

Papp-a 2.18 IU/L

Free B-hcg 119.8 IU/L

Μπορεί κάποια να μου εξηγήσεις τι σημαίνουν αυτές οι τιμες; είναι καλες;; 

Δεν έπρεπε να σου στείλουν έτσι σκέτα τα αποτελέσματα . Τα στέλνουν με τα ποσοστά αυτά βγαίνουν σε υπολογιστή δεν γίνετε να υπολογιστούν έτσι. Κακώς σου τα στείλανε σκέτα . Όσο μαζί έτοιμα τα αποτελέσματα έπρεπε να σου στείλουν . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κ από μένα!! Είμαι πολύ αγχωμενη σήμερα με την β επιπέδου!! Ουφ... Στις 14:00 εχω ραντεβού!

Κοριτσια χτες πηγα μαζί με τον άντρα μου να δούμε παλι επιπλακια και καροτσάκια... Δεν βγάλαμε άκρη για καρότσι αλλά τουλάχιστον καταλήξαμε στο χρώμα του ξύλου της κούνιας. Κατι είναι κ αυτό ε???

Καλημερα και σε εσενα!!Αχχχ τη καλα που θα δεις την ζουζουνα σου σημερα!!

Λιγο εμεινε ακομα!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα κ από μένα!! Είμαι πολύ αγχωμενη σήμερα με την β επιπέδου!! Ουφ... Στις 14:00 εχω ραντεβού!

Κοριτσια χτες πηγα μαζί με τον άντρα μου να δούμε παλι επιπλακια και καροτσάκια... Δεν βγάλαμε άκρη για καρότσι αλλά τουλάχιστον καταλήξαμε στο χρώμα του ξύλου της κούνιας. Κατι είναι κ αυτό ε???

καλημερα !!!τι χρωμα διαλεξατε τελικα?καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!!

Ναι το καλο μου!!:P

Να σε ρωτησω κατι μπας και ξερεις?Αν και εχει περασει καιρος απο την εγκυμοσυνη σου αλλα μπορει να ξερεις..

Ο πονος περιοδου τι ειναι?

Ενιωσα χθες για καποια στιγμη κατι πονακια..απο την αριστερη πλευρα, εκει που ειναι(?) η σαλπιγγα..:confused:

απο οσο ξερω αυτα τα πονακια ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα και απο 'μενα κοριτσια!!

Δωρα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!

Ειδες τελικα ποσο τρεξιμο θελουν αυτα τα πραγματα??Καλα κανεις και τα κοιτας απο τωρα τουλαχιστον να τελειωνεις με τα χοντρα.

Παντως δες το καροτσι εκτος απο ουδετερο χρωμα να ειναι και λιγο σκουρο για να μη λερωνεται και φαινεται αμεσως!!

Φαντασου το παιδι οταν θα τρωει ενα μπισκοτο καθισμενο μεσα!!:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι το καλο μου!!:P

Να σε ρωτησω κατι μπας και ξερεις?Αν και εχει περασει καιρος απο την εγκυμοσυνη σου αλλα μπορει να ξερεις..

Ο πονος περιοδου τι ειναι?

Ενιωσα χθες για καποια στιγμη κατι πονακια..απο την αριστερη πλευρα, εκει που ειναι(?) η σαλπιγγα..:confused:

Μην ανησυχείς κορίτσι μου,το πιθανότερο είναι ότι μεγαλώνει η μήτρα σου κ πιέζει κ γι'αυτό πονας... Σαν τραβηγμα το ενιωσες? Σήμερα πονας? Είχες αίμα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!!τι χρωμα διαλεξατε τελικα?καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!!

απο οσο ξερω αυτα τα πονακια ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα!!

Και εγω ετσι ξερω, επειδη μεγαλωνει η μητρα!!

Καλημέρα και απο μένα!!!

Μαργαρίτα συγχαρητήρια για τα καλα νεα!!!

Σήμερα έχει η Δώρα Β επιπέδου;; άντε να κοντεύουμε όλες σιγα σιγα.. αν και εγω αργώ ακόμα 3/10 έχω...πως θα περάσουν οι μέρες.

Χτες μου είπαν ότι ίσως να είμαι ματιασμένη επειδή εδώ και 2 βδομάδες νυστάζω συνέχεια και κάθε πρωι ξυπνάω με πονοκέφαλο...Δεν πολυπιστεύω τέτοια και πιστεύω ότι από την εγγυμοσύνη είμαι έτσι... Σήμερα το πρωί πηγα να παρω το μωρό στη μαμα μου και μου έδωσε λαδακι απο τον Αγιο Κυπριανό και Σταύρωσα το μέτωπο μου... Ομολογώ ότι από εκείνη την ώρα νιώθω καλύτερα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μην ανησυχείς κορίτσι μου,το πιθανότερο είναι ότι μεγαλώνει η μήτρα σου κ πιέζει κ γι'αυτό πονας... Σαν τραβηγμα το ενιωσες? Σήμερα πονας? Είχες αίμα?

Οχι τραβηγμα...Οταν ειναι να σου ερθει η περιοδος, δεν πονα η σαλπιγγα?ετσι!αφου πηγα τουαλετα κ κοιτουσα αν εχω αιμα..αλλα ειμαι καθαρη.Κρατησε 3 λεπτα κ σταματησε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!

Σήμερα έχει η Δώρα Β επιπέδου;; άντε να κοντεύουμε όλες σιγα σιγα.. αν και εγω αργώ ακόμα 3/10 έχω...πως θα περάσουν οι μέρες.

Χτες μου είπαν ότι ίσως να είμαι ματιασμένη επειδή εδώ και 2 βδομάδες νυστάζω συνέχεια και κάθε πρωι ξυπνάω με πονοκέφαλο...Δεν πολυπιστεύω τέτοια και πιστεύω ότι από την εγγυμοσύνη είμαι έτσι... Σήμερα το πρωί πηγα να παρω το μωρό στη μαμα μου και μου έδωσε λαδακι απο τον Αγιο Κυπριανό και Σταύρωσα το μέτωπο μου... Ομολογώ ότι από εκείνη την ώρα νιώθω καλύτερα...

αυτα τα λαδακια, ειναι θαυματουργα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εφη, μας άρεσε το χρώμα της λευκής ανελινης,είναι σαν μπεζο γκρι ροζ σαν παλαιωμενο.

Αννα, έχεις δίκιο πρέπει να είναι ουδέτερο κ να μην λερώνει!!! Θα το κοιτάξω,μάλλον σε κόκκινο!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!

Καλημερα και απο 'μενα κοριτσια!!

Δωρα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!

Ειδες τελικα ποσο τρεξιμο θελουν αυτα τα πραγματα??Καλα κανεις και τα κοιτας απο τωρα τουλαχιστον να τελειωνεις με τα χοντρα.

Παντως δες το καροτσι εκτος απο ουδετερο χρωμα να ειναι και λιγο σκουρο για να μη λερωνεται και φαινεται αμεσως!!

Φαντασου το παιδι οταν θα τρωει ενα μπισκοτο καθισμενο μεσα!!:rolleyes:

καλημερουδιαααααααααααααααααα

πολυ κουραση και πολυ νυστα σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη, μας άρεσε το χρώμα της λευκής ανελινης,είναι σαν μπεζο γκρι ροζ σαν παλαιωμενο.

Αννα, έχεις δίκιο πρέπει να είναι ουδέτερο κ να μην λερώνει!!! Θα το κοιτάξω,μάλλον σε κόκκινο!

ωραιο θα ειναι!!τι θα κανεις την ντουλαπα τελικα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οχι τραβηγμα...Οταν ειναι να σου ερθει η περιοδος, δεν πονα η σαλπιγγα?ετσι!αφου πηγα τουαλετα κ κοιτουσα αν εχω αιμα..αλλα ειμαι καθαρη.Κρατησε 3 λεπτα κ σταματησε..

Καλέ εσυ σήμερα αλλάζεις μήνα γι'αυτό σε πόνεσε!! Στάνταρ από αυτό είναι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η σάλπιγγα νομίζω δεν πέζει ρόλο απο δω και στο εξής.... ισως λογω του ότι μεγαλώνει η μήτρα, όλα τα όργανα μας θα αλλάξουν θέση και θα πιέζονται..ισως γι'αυτό πονάς...

Ναι Βούλα μου.. και ειδικά του Αγιου Κυπριανού που είναι για το μάτιασμα... Πάντως τώρα που το σκέφτομαι ίσως να είμαι και ματιασμένη..εδω αι 2 εβδομάδες πολλά γινονται...πονοκεφάλοι, νυστες, τσακκωμοί με τον σύζυγο σχεδόν κάθε μέρα... αρχίζω να τα πιστεύω τελικα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ωραιο χρωμα ειναι αυτο για κουνια!! Μπορεις να βαλεις οτι χρωμα θες μετα στην προικα και στα σεντονακια, δε σε δεσμευει!

Το κοκκινο μου αρεσει για καροτσι , παει και στα δυο φυλλα, οπως και το τζιν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...