Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλα ρε Ποπη τι παθατε?? Πω πω.. Θυμησε μου ομως να μην μπω σε αυτοκινητο μαζι σου!!! χα χα χα!!!!

Σονια αντε καλε βαλε τα φορεματα να δουμε!!!

Ελευθερια παλι θα στο πω κουκλιτσα η μικρη!!!!!

Αννα μου κι εγω inoa βαφη εκανα σημερα ηθελα να στο πω! Α και πολυ ομορφα ρουχακια!!

Κοριτσακια η Νικη μας ποτε φευγει Βαρκελωνη?? Και η Λαμπρινη μας τι επαθε,καιρο εχει να μπει ε???

Α,!!! Δεν σας ειπα... 17 Ιουνιου θα παμε Κερκυρα για 2 μερες γιατι η κουνιαδα μου γινεται νονα. Θα παμε με την μικρη ολοι μαζι,αντε να δω πως θα τα καταφερω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κορίτσια!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, το καφέ μας έχει όμορφα μπεμπέ:)

Ποπάκη τρομερή εμπειρία. Τα μωρά νανουρίζονται συνήθως στο αυτοκίνητο αλλά καμιά φορά εκνευρίζονται, ιδίως όταν το αυτοκίνητο πηγαίνει αργά ή σταματάει σε φανάρια!

Σόνια μου εύχομαι να δείτε σύντομα αποτελέσματα. Άλλες φορές φαίνονται σε 2-3 βδομάδες άλλες πρέπει να περάσει ο μήνας. Μοσχάρι τρως? Όσο για το Τζίμπο εγώ είμαι τρελλή φαν. Έχω ψωνίσει πάρα πολλά ρούχα και στον γιο μου και στην μικρή. Άπαιχτα σχέδια και ποιότητα και αν συγκρίνω με τα εδώ ρουχαλάκια ουδεμία σχέση. Αν ψωνίσεις σε περιόδο προσφορών όπως τώρα που έχει -30% συμφέρει αρκετά. Α βάλε φώτο τα φορέματα να δούμε!

Αννούλα με γεια τα ρουχαλάκια. Τρικοτίν έχω αρκετά στον γιο μου αλλά είναι πολύ μικρές οι φόρμες τους! Είναι πανέμορφα αυτά που διάλεξες, καλοφόρετα!

Ταζ μου (δεν θυμάμαι όνομα σόρυ!!!), το Αχιλλέας μου αρέσει πολύ και νομίζω του πάει. Κουκλάκια τα διδυμάκια σου, να τα χαίρεσαι!

Γεωργίτσα τι κάνεις?Στον γιο μου είχε έρθει ο φωτογράφος μετά την βάφτισή του σπίτι για κάποιες συμπληρωματικές φώτο. Είναι πρώτος μου ξάδερφο μωρέ, μένει ακριβώς στο διπλανό κτίριο και έρχεται για καφέ, οπότε κρατάει και την επαγγελματική μηχανή και μας τραβάει. Αύριο θα βάλω και μερικές άλλες που τράβηξε την μικρή.

Εχω βαλει μυαλο τωρα, και τα παιρνω μεγαλυτερα!!χεχε!!

Και πιο πολυ τω ρα ψωνιζω για του χρονου αν βρω ευκαιριες, γιατι για φετος εχει πολλα η μπεμπα.Οταν βγουν οι εκπτωσεις θα παω να της ψωνισω για το αλλο καλοκαιρι.Ετσι κανω με τα παιδια και τα βρισκουμε μπροστα μας.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα ρε Ποπη τι παθατε?? Πω πω.. Θυμησε μου ομως να μην μπω σε αυτοκινητο μαζι σου!!! χα χα χα!!!!

Αννα μου κι εγω inoa βαφη εκανα σημερα ηθελα να στο πω! Α και πολυ ομορφα ρουχακια!!

Κοριτσακια η Νικη μας ποτε φευγει Βαρκελωνη?? Και η Λαμπρινη μας τι επαθε,καιρο εχει να μπει ε???

Α,!!! Δεν σας ειπα... 17 Ιουνιου θα παμε Κερκυρα για 2 μερες γιατι η κουνιαδα μου γινεται νονα. Θα παμε με την μικρη ολοι μαζι,αντε να δω πως θα τα καταφερω....

Εγω μετα την εγκυμοσυνη δεν κανω ΙΝΟΑ, γιατι βρηκα χρωμα που μου αρεσε και ανταυγιες σε κανονικη βαφη.

Η Νικη νομιζω ειχε πει 26 του μηνα, αρα αυριο.Αχ!! τι ωραια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? καλο σαβ/κο να εχουμε αλλα ετσι πως το κοβω παλι μεσα θα κλειστουμε με αυτον τον καιρο..εδω Θεσσαλονικη κανονικα χειμωνιατικο καιρο εχουμε δλδ ελεος...βροχη κ κρυο...

νικουλα μου καλο ταξιδι να εχετε κοριτσι μου καλα να περασετε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ε ναι, το αυτοκινητο τα νανουριζει οταν κινειται. οταν σταματαει δεν τους αρεσει! ειδικα αν ενιωθε και την ανησυχια τριγυρω λογω της καταστασης. και μενα στο γυρισμο ο μπεμπης εκλαιγε με σπαραγμο γιατι ειχε πεινασει. οσο ημασταν κατω πηγα να τον ταισω αλλα δεν ηθελε. μου εκλεινε το στομα. μετα δεν κρατιοτανε ομως. φτασαμε στο σπιτι και το ρουφηξε το μπουκαλι! σταγονα δεν αφησε!

αχ, αυτο με τον περιφερειακο μεγαλο ρισκο. οταν ειναι ανοιχτος μας λυνει τα χερια. αλλα ετσι και κλεισει απο κανενα ατυχημα, εγκλωβιζεσαι βρε παιδι μου. ουτε μπρος ουτε πισω να πας. παραλυει ολη η πολη μετα.

θυμησε μου σε πια περιοχη μενεις? δεν θυμαμαι..:rolleyes::rolleyes:

αστα να πανε γιαυτο το λογο δεν μου αρεσει η θεσσαλονικη ,,,δεν εχουμε δρομους...πνιγμενοι σε 2 κεντρικους μεγαλους δρομους ειμαστε...

δεν ειναι κανεις να ερχεται μαζι μου..οποιος ερθει την εβαψε!! χα χα χα!!!!!!!!!!

δωρακι μου τελειο το ταξιδακι σας μια χαρα θα ξεδωσετε !!!περιμενω φωτο με το καινουργιο μαλλι ...!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ετσι οπως τα λεει η Ποπη..Χειμωνα εχουμε εδω!

Πως τα πατε εσεις?

Εμεις σκεφτομαστε να βγαλουμε το μωρο απο το δωματιο γιατι ηδη αρχισε να καταλαβαινει πολλα...Τον ανδρα μου ποιος θα τον πεισει:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα!

Ετσι οπως τα λεει η Ποπη..Χειμωνα εχουμε εδω!

Πως τα πατε εσεις?

Εμεις σκεφτομαστε να βγαλουμε το μωρο απο το δωματιο γιατι ηδη αρχισε να καταλαβαινει πολλα...Τον ανδρα μου ποιος θα τον πεισει:rolleyes:

αχ δεν μπορει ο αντρουλης σου χωρις την κορακλα του εεε?

εμεις απο βδομαδα θα παρουμε πολυθρονα -καναπε κ μαλλον θα μεταφερθω με την μπεμπα στο παιδικο!!!!!!!!!! αλλα να σου πω εγω πλεον δεν μπορω να κοιμηθω χωρις την μπεμπα!! στο τελος θα χρειαστω εγω εκπαιδευση να κοιμαμαι μονη κ οχι η μπεμπα!!!!!!! χα χα χα χα!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

καλημερα τι κανετε?

Ποπη, κορη+μαμα ειστε κουκλες,ηρεμο κοριτσακι φαινεται καλε!κ τελειο μαλλακι!

πως τα πατε?εμεις με το αντιαναγωγικο γλυτωσαμε απο τις γουλιτσες κ τρωει πιο πολυ αλλα κανει πολλα κακα!το απογευμα θα ξεκινησουμε το humana ar να δουμε πως θα παει!

θα την βγαλουμε κ εμεις απο το δωματιο,δεν χωραει πλεον στο καλαθι!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε?

Ποπη, κορη+μαμα ειστε κουκλες,ηρεμο κοριτσακι φαινεται καλε!κ τελειο μαλλακι!

πως τα πατε?εμεις με το αντιαναγωγικο γλυτωσαμε απο τις γουλιτσες κ τρωει πιο πολυ αλλα κανει πολλα κακα!το απογευμα θα ξεκινησουμε το humana ar να δουμε πως θα παει!

θα την βγαλουμε κ εμεις απο το δωματιο,δεν χωραει πλεον στο καλαθι!

ευχαριστουμε γωγω μου κ εσεις κουκλες ειστε!! χα χα ναι ηρεμο μωρακι ειναι μονο στις ποζες της!!! χαχα χα!!!μια χαρα τωρα με το αντιαναγωγικο αντε ηρεμησατε απο τις γουλιες!!κ εμεις εχουμε μια βελτιωση πλεον με το αντιαναγωγικο θα δειξει ομως ειμαι ακομα επιφυλακτικη..

B4Itp2.png

Καλημέρα και από εμάς. Δηλαδή τί καλημέρα με τέτοια βροχή από το πρωί. Ο δρόμος λίγο μετά από το σπίτι μας έχει πλημηρίσει και τα αυτοκίνητα περνάμε με το ζόρι. Και είναι και η παλιά εθνική και έχει πολύ κίνηση. Τώρα έχει και μπροστά σε εμάς νερά. Θα σας βγάλω μια φώτο να δείτε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Κοριτσια δεν ειμαι καλα... Εχω σιναχι,νιώθω κομμένη κ ποναει ο λαιμός μου...

Το στηθος μου απο χτες το νιώθω άδειο δεν ξέρω αν τελείωσε το γαλα...

Σόνια μου εχεις fb???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...