Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτα Σονια μου ειναι απο tricoteen.Δεν εχω ξαναπαρει απο εκει ειναι η 1η φορα.

Απο gymboree που εχω ψωνισει 3 φορες, η ποιοτητα ειναι τελεια.

Τα Gymboree τα χαζεύω πολλές φορές αλλά δεν τόλμησα να παραγγείλω ακόμη. Κολλάω λίγο στα μεταφορικά που έχουν. Αλλά αν είναι καλή η ποιότητα αξίζει τον κόπο.

γεια σου Σόνια μου ο μικρός τρώει καλητερα αλλά την ίδια ποσοτητα,λίγο για τα κιλά του

Έφη αφού τρώει καλύτερα και βάζει βάρος με τόσο λίγο που τρώει μην στεναχωριέσαι καθόλου. Φαντάσου να έτρωγε και πολύ πόσο θα έβαζε!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε φυγατε ολες?Εγω ειχα κοσμο στο σπιτι και δεν προλαβα να μπω.Ειχαμε παιδιατρο σημερα μια χαρα η μπουμπου μου 69 ποντους και 6800 ολα καλά και στο εμβολιο δεν εκλαψε τελεια παμε.

Ελευθερια μου κουκλα η μικρη σου τελεια η φωτο.Το ειχες κανει και στο γιο σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

καλα ο καιρος τα εχει παιξει!! εχει νταλα ηλιο και βρεχει καταρακτωδως!!!!:shock::shock::shock:

εντελως ομως!!! εκεινη την ωρα ημασταν κεντρο με τα μικρα. ηταν λες και το συννεφο ειχε κατσει ακριβως πανω απο το κεντρο! τριγυρω ειχε ηλιο και στη μεση εβρεχε!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια μου!! ηρθα να πω μια καληνυχτα!!

καλα σημερα εφαγα γερη φρικη,,πηγαμε το μεσημερι στην πεθερα μου να δουν την μπεμπα κατσαμε κανα 3ωρο ...εε ξεκιναμε στις 7.30 το απογευμα απο πολιχνη ( κοριτσια εσεις απο θεσσαλονικη ξερετε ) μεχρι καλαμαρια μεσω περιφερειακου ειναι αποσταση 10-15 λεπτα με το αμαξι!!κ ο περιφερειακος ηταν κλειστος γιατι τρακαρε μια τεραστια νταλικα κ εκλεισε τον δρομο κ γινοταν ενας χαμος μποτιλιαρισμα μεχρι εκει που δεν παει...βλεπω εγω ενα σαν παραδρομο λεω τον σαββα στριψε στριβουμε κ βγαινουμε σε εναν χωματοδρομο( κοριτσια απο θεσσαλονικη μπηκαμε απο τοδασος του σειχσου κ μας εβγαλε στα κωνσταντινουπολιτικα) ακομα κ εκει μποτιλιαρισμα σταματημενοι για ποση ωρα ..το προβλημα ηταν οτι η μικρη δεν σταματησε να κλαιει μεχρι να φτασουμε σπιτι μας..τι ωρα φτασαμε?? 10 παρα..απο τις 7.30...τι την ξαπλωσα κ την ξεντυσα μεσα στο αμαξι ,,τι την τραγουδουσαμε τπτ δεν σταματουσε με τπτ...κ ηταν μολις ταισμενη..δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκλαιγε...υποτιθεται οτι μεσα στο αμαξι ηρεμουν..περριτο να σας πω δεν ειχαμε βενζινη κ ελεγα παει θα μεινουμε μεσα στο χωματοδρομο με τι λασπες...πωπω τρελη εμπειρια...εγω το λεω κ το φωναζω δεν ειμαι για να βγαινω απο το σπιτι κινητη γκαντεμια ειμαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

τα μεγαλα μου κατεληξαν στο αριδνη,αχιλλεας-αγγελος.....αλλα τωρρα που διαβασα ατα δικα σας αλλαζω γνωμη παλι.....το μιχαελα-αγγελος το ειχα σκεφτει κι εγω .....αλεξανδρο εχω βαπτισει τον μεγαλο μου γιο!

αλεξανδρος ειναι και ο δικος μου ο μεγαλος! και το αγγελος το σκεφτομαστε για τον μικρο!!! παντως, επειδη ειναι διδυμα, αν βγαλεις στο ενα δυο ονοματα, καλο ειναι να βγαλεις και στο αλλο δυο ονοματα. αλλα αποψη μου ειναι να διαλεξεις απο ενα.

Καλε φυγατε ολες?Εγω ειχα κοσμο στο σπιτι και δεν προλαβα να μπω.Ειχαμε παιδιατρο σημερα μια χαρα η μπουμπου μου 69 ποντους και 6800 ολα καλά και στο εμβολιο δεν εκλαψε τελεια παμε.

Ελευθερια μου κουκλα η μικρη σου τελεια η φωτο.Το ειχες κανει και στο γιο σου?

πω πω τελεια η μπουμπουκα σου γεωργια μου!! μπραβο σας!!

ελευθερια μου η φωτο με την μπουμπου σου τα σπαει!! πανεμορφη να την χαιρεσαι!!

δωρακι μεγεια το μαλλακι!! στειλε φωτο να σε δουμε!!

B4Itp2.png

Το εχω πει εγω, εχω ξεμυαλιστει με τα κοριτσιστικα και τα φρου φρου!!

αννα μου μεγεια τα ρουχαλακια σας!! πολυ κουκλιστικα!!!!!!!

B4Itp2.png

γεια σας κοριτσια μου!! ηρθα να πω μια καληνυχτα!!

καλα σημερα εφαγα γερη φρικη,,πηγαμε το μεσημερι στην πεθερα μου να δουν την μπεμπα κατσαμε κανα 3ωρο ...εε ξεκιναμε στις 7.30 το απογευμα απο πολιχνη ( κοριτσια εσεις απο θεσσαλονικη ξερετε ) μεχρι καλαμαρια μεσω περιφερειακου ειναι αποσταση 10-15 λεπτα με το αμαξι!!κ ο περιφερειακος ηταν κλειστος γιατι τρακαρε μια τεραστια νταλικα κ εκλεισε τον δρομο κ γινοταν ενας χαμος μποτιλιαρισμα μεχρι εκει που δεν παει...βλεπω εγω ενα σαν παραδρομο λεω τον σαββα στριψε στριβουμε κ βγαινουμε σε εναν χωματοδρομο( κοριτσια απο θεσσαλονικη μπηκαμε απο τοδασος του σειχσου κ μας εβγαλε στα κωνσταντινουπολιτικα) ακομα κ εκει μποτιλιαρισμα σταματημενοι για ποση ωρα ..το προβλημα ηταν οτι η μικρη δεν σταματησε να κλαιει μεχρι να φτασουμε σπιτι μας..τι ωρα φτασαμε?? 10 παρα..απο τις 7.30...τι την ξαπλωσα κ την ξεντυσα μεσα στο αμαξι ,,τι την τραγουδουσαμε τπτ δεν σταματουσε με τπτ...κ ηταν μολις ταισμενη..δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκλαιγε...υποτιθεται οτι μεσα στο αμαξι ηρεμουν..περριτο να σας πω δεν ειχαμε βενζινη κ ελεγα παει θα μεινουμε μεσα στο χωματοδρομο με τι λασπες...πωπω τρελη εμπειρια...εγω το λεω κ το φωναζω δεν ειμαι για να βγαινω απο το σπιτι κινητη γκαντεμια ειμαι...

περιφερειακος και μποτιλιαρισμα....το χω φαει στη μαπα πολλες φορες!!!! ευτυχως οχι με μωρο στο αυτοκινητο!!! καλα που δεν πηγαμε περιφερειακο δηλαδη σημερα. στο αυτοκινητο ηρεμουν οταν κινειται!! στο μποτιλιαρισμα καταλαβαινουν τα σταματηματα και ανησυχουν! οπως και στα φαναρια και στα διοδια!!!!

αχ και μενα μου εχει τυχει μποτιλιαρισμα και να μην εχω βενζινη..με αναμενο το λαμπακι! φρικη!

Ευχαριστώ κορίτσια!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, το καφέ μας έχει όμορφα μπεμπέ:)

Ποπάκη τρομερή εμπειρία. Τα μωρά νανουρίζονται συνήθως στο αυτοκίνητο αλλά καμιά φορά εκνευρίζονται, ιδίως όταν το αυτοκίνητο πηγαίνει αργά ή σταματάει σε φανάρια!

Σόνια μου εύχομαι να δείτε σύντομα αποτελέσματα. Άλλες φορές φαίνονται σε 2-3 βδομάδες άλλες πρέπει να περάσει ο μήνας. Μοσχάρι τρως? Όσο για το Τζίμπο εγώ είμαι τρελλή φαν. Έχω ψωνίσει πάρα πολλά ρούχα και στον γιο μου και στην μικρή. Άπαιχτα σχέδια και ποιότητα και αν συγκρίνω με τα εδώ ρουχαλάκια ουδεμία σχέση. Αν ψωνίσεις σε περιόδο προσφορών όπως τώρα που έχει -30% συμφέρει αρκετά. Α βάλε φώτο τα φορέματα να δούμε!

Αννούλα με γεια τα ρουχαλάκια. Τρικοτίν έχω αρκετά στον γιο μου αλλά είναι πολύ μικρές οι φόρμες τους! Είναι πανέμορφα αυτά που διάλεξες, καλοφόρετα!

Ταζ μου (δεν θυμάμαι όνομα σόρυ!!!), το Αχιλλέας μου αρέσει πολύ και νομίζω του πάει. Κουκλάκια τα διδυμάκια σου, να τα χαίρεσαι!

Γεωργίτσα τι κάνεις?Στον γιο μου είχε έρθει ο φωτογράφος μετά την βάφτισή του σπίτι για κάποιες συμπληρωματικές φώτο. Είναι πρώτος μου ξάδερφο μωρέ, μένει ακριβώς στο διπλανό κτίριο και έρχεται για καφέ, οπότε κρατάει και την επαγγελματική μηχανή και μας τραβάει. Αύριο θα βάλω και μερικές άλλες που τράβηξε την μικρή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

περιφερειακος και μποτιλιαρισμα....το χω φαει στη μαπα πολλες φορες!!!! ευτυχως οχι με μωρο στο αυτοκινητο!!! καλα που δεν πηγαμε περιφερειακο δηλαδη σημερα. στο αυτοκινητο ηρεμουν οταν κινειται!! στο μποτιλιαρισμα καταλαβαινουν τα σταματηματα και ανησυχουν! οπως και στα φαναρια και στα διοδια!!!!

αχ και μενα μου εχει τυχει μποτιλιαρισμα και να μην εχω βενζινη..με αναμενο το λαμπακι! φρικη!

φρικη μεγαλη κ τι κ@λοχωματοδρομος ηταν αυτος?? με ατελειωτη ουρα απο αμαξια κ μεσα στις λασπες..αφου ελεγα θα μεινουμε εδω στα χωραφια η απο βενζινη η θα κολλησουμε στις λασπες..κ το μωρο μεσα να κλαιει με σπαραγμο...ααα λες επειδη ειμασταν συνεχεια σταματημενοι γιαυτο εκλαιγε?? κ την ειχα κ στην αγκαλια μου μπας κ ηρεμησει.,,καλα ομως ειμαστε απραδεκτοι εναν περιφερειακο εχουμε κ αμα κλεισει αυτος ολη η πολη μετα ειναι μεσα στο μποτιλιαρισμα...

B4Itp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, το καφέ μας έχει όμορφα μπεμπέ:)

Ποπάκη τρομερή εμπειρία. Τα μωρά νανουρίζονται συνήθως στο αυτοκίνητο αλλά καμιά φορά εκνευρίζονται, ιδίως όταν το αυτοκίνητο πηγαίνει αργά ή σταματάει σε φανάρια!

Σόνια μου εύχομαι να δείτε σύντομα αποτελέσματα. Άλλες φορές φαίνονται σε 2-3 βδομάδες άλλες πρέπει να περάσει ο μήνας. Μοσχάρι τρως? Όσο για το Τζίμπο εγώ είμαι τρελλή φαν. Έχω ψωνίσει πάρα πολλά ρούχα και στον γιο μου και στην μικρή. Άπαιχτα σχέδια και ποιότητα και αν συγκρίνω με τα εδώ ρουχαλάκια ουδεμία σχέση. Αν ψωνίσεις σε περιόδο προσφορών όπως τώρα που έχει -30% συμφέρει αρκετά. Α βάλε φώτο τα φορέματα να δούμε!

Αννούλα με γεια τα ρουχαλάκια. Τρικοτίν έχω αρκετά στον γιο μου αλλά είναι πολύ μικρές οι φόρμες τους! Είναι πανέμορφα αυτά που διάλεξες, καλοφόρετα!

Ταζ μου (δεν θυμάμαι όνομα σόρυ!!!), το Αχιλλέας μου αρέσει πολύ και νομίζω του πάει. Κουκλάκια τα διδυμάκια σου, να τα χαίρεσαι!

Γεωργίτσα τι κάνεις?Στον γιο μου είχε έρθει ο φωτογράφος μετά την βάφτισή του σπίτι για κάποιες συμπληρωματικές φώτο. Είναι πρώτος μου ξάδερφο μωρέ, μένει ακριβώς στο διπλανό κτίριο και έρχεται για καφέ, οπότε κρατάει και την επαγγελματική μηχανή και μας τραβάει. Αύριο θα βάλω και μερικές άλλες που τράβηξε την μικρή.

ελευθερια μου ειπαμε κινητη γκαντεμια ειμαι..οπου παω κατι στραβο συμβαινει..καλα κ σπιτι που ειμαι τωρα που το σκεφτομαι ολο αναποδιες ειμαι..χα χα χα!!!τελοσπαντων αισιοδοξια για να μας ερχονται θετικα ολα στην ζωη!!!

κοριτσακια σας καληνυχτω !!παω για υπνο γιατι σε 2 ωρες σιγουρα εχω ξυπνημα!! φιλακια!!

B4Itp2.png

φρικη μεγαλη κ τι κ@λοχωματοδρομος ηταν αυτος?? με ατελειωτη ουρα απο αμαξια κ μεσα στις λασπες..αφου ελεγα θα μεινουμε εδω στα χωραφια η απο βενζινη η θα κολλησουμε στις λασπες..κ το μωρο μεσα να κλαιει με σπαραγμο...ααα λες επειδη ειμασταν συνεχεια σταματημενοι γιαυτο εκλαιγε?? κ την ειχα κ στην αγκαλια μου μπας κ ηρεμησει.,,καλα ομως ειμαστε απραδεκτοι εναν περιφερειακο εχουμε κ αμα κλεισει αυτος ολη η πολη μετα ειναι μεσα στο μποτιλιαρισμα...

ε ναι, το αυτοκινητο τα νανουριζει οταν κινειται. οταν σταματαει δεν τους αρεσει! ειδικα αν ενιωθε και την ανησυχια τριγυρω λογω της καταστασης. και μενα στο γυρισμο ο μπεμπης εκλαιγε με σπαραγμο γιατι ειχε πεινασει. οσο ημασταν κατω πηγα να τον ταισω αλλα δεν ηθελε. μου εκλεινε το στομα. μετα δεν κρατιοτανε ομως. φτασαμε στο σπιτι και το ρουφηξε το μπουκαλι! σταγονα δεν αφησε!

αχ, αυτο με τον περιφερειακο μεγαλο ρισκο. οταν ειναι ανοιχτος μας λυνει τα χερια. αλλα ετσι και κλεισει απο κανενα ατυχημα, εγκλωβιζεσαι βρε παιδι μου. ουτε μπρος ουτε πισω να πας. παραλυει ολη η πολη μετα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...